Odin Fiai diadal a pénzdíjas ágon
/ EREDMÉNYEK, ÖSSZEFOGLALÓ, KÉPEK /

13 éve kezdődött a sorozat… Sára Kupa…az egyik legkedvesebb tornánk. Idén 16 csapat indult a pénzdíjas ágon. A csapatok 4 fős csoportokba kerültek és ahogy az várható volt, akadtak presztízs mérkőzések, parázs összecsapások is bőven.

További képek Flickr albumunkban

Reggel 8.00.órakor kezdődött a torna és kéz a kézben jutott tovább a tárnoki Futottak Még és a dabasi Botlik Bt az ‘A’ csoportból. A csoportrangadót Szlebárszky Petiék nyerték 4-1-re így valamelyest kedvezőbb helyzetből várhatták a rájátszást. A Feláldozhatók és a Jubileumpark pedig következő amatőr tornánkon bizonyíthat.

A ‘B’ csoport is kiélezett küzdelmet hozott. A csoportban három csapat versengett a két továbbjutást érő helyért, köszönhetően leginkább annak, hogy az abonyi Imperial legyőzte a címvédőt. Az izgalom az utolsó mérkőzés utolsó pillanatáig kitartott, ahol a Mad Dogs magabiztosan győzte le a 8ker gárdáját biztosítva ezzel a továbbjutását az Imperial csapata előtt. A csoport erősségére jellemző volt, hogy végül csak ‘minitabella’ döntött ezúttal a 8ker kárára…


A következő ‘Arénás’ torna december 8-án lesz. Nevezzetek be még ma az Aréna Mikulás Kupára!  Infók: http://www.kaminokupa.hu/arena-mikulas/


A nap halálcsoportjának tűnt a pénzdíjas ág harmadik csoportja, ahol Mates-Kartal Team próbált visszatalálni a győzelem útjára. Az első 2 kör után minden csapat 3 egységgel állt, így az utolsó mérkőzések döntöttek. Ebből a Németh Gusztáv csapata jött ki a legjobban, miután legyőzte az ABC csapatát. A második helyezésért a kadarkúti Fapuma és az Árpád FC vívott hatalmas küzdelmet, ami egy igazságos döntetlen után a Fapuma javára billentette a mérleg nyelvét.

A pénzdíjas ág utolsó csoportjában a két továbbjutó kiléte szavatolható volt, a sorrend viszont koránt sem. A párharcból végül a Todor Pet Bau Team jött ki jobban, miután egy szoros de végig sportszerű meccsen szűk, egy gólos győzelmet arattak a nagy rivális Odin Fiai ellen.

A pénzdíjas ág rájátszásában szorosabbnál szorosabb meccseket láthattak a jelen lévők. Az első mérkőzésen egy jó iramú meccsen a vártnál talán simábban nyert a Futottak Még csapata az Imperial ellen. A második mérkőzésen a rutin győzedelmeskedett, a Mad Dogs megérdemelten jutott a legjobb négy közé. A harmadik összecsapáson egy igen szoros meccsen az Odin Fiai kifogták a Mates vitorlájából a szelet és egy szűkös 1-0-val biztosította helyét az kupa további szakaszára, míg az utolsó derbin egy szikrázó hangulatú mérkőzésen az esélyesebb Todor csapata egészítette ki a négyes mezőnyt.

A negyeddöntők után ismét megmérkőzött egymással az Andonik Médiaválogatott és a kaminokupa-Aréna VIP csapata. Nagy Anették egy remek mérkőzésen arattak magabiztos 5-1-es győzelmet. A gála félidejében Ricky a Picasso Branch korábbi frontembere énekelt nekünk.

Remek meccseket hoztak az elődöntők a 13. Sára Kupa pénzdíjas ágán. Elsőként Odin fiai jutottak a döntőbe, miután egy remek mérkőzésen 2-0 arányban legyőzték az egész nap remek teljesítményt nyújtó Futottak Még alakulatát. Óriási meccs következett a másik elődöntőben, hiszen az EMF Champions League idei két indulója, nevezetesen a címvédő Mad Dogs és a Todor Pet Bau Team Kft találkozott. A vezetést Rábold Richárdék szerezték meg, melyet a második félidő derekán egy erősen vitatott góllal egalizált a Todor. Büntetők döntöttek, ahol Barta Barnabásék összpontosítottak jobban, így a Todor Pet Bau Team Kft csapata jutott a döntőbe. Remek színvonalú, parázs mérkőzés, igazi csata volt ez, mely a büntetőpárbaj utáni jelenetek miatt minden bizonnyal sokáig emlékezetünkben marad…

A torna bronzmeccsén a Futottak Még nem bírt a négy játékosát is nélkülöző Mad Dogs ellen, büntetőkkel végül a címvédő szerezte meg a bronzérmet a 13. Sára Kupán. A döntő. Remek meccs, két remek csapat között. Régi rivalizálás, hatalmas párharcok. A döntő mégis színvonalas és sportszerű összecsapást hozott, ahol Odin Fiai Spáth Márton vezetésével két gólos előnybe kerültek. A végjátékra Barabás Mikiék a kapust is lehozták, azonban csak a szépítésre futotta, így a 13. Sára Kupa Odin Fiainak győzelmével zárult. Új név került tehát a Vándorserlegre, reméljük a trófea méltó helyre kerül Thor kalapácsa és Amerika Kapitány pajzsa közé a vitrinben 😊


„A”CSOPORT  – 8.00.

Botlik Bt (Dabas), Jubileumpark FC (Tatabánya), Feláldozhatók (Bp.), Futottak Még (Tárnok)

Mérkőzések:

8.00. Botlik Bt – Jubileumpark FC     10-0

8.25. Feláldozhatók – Futottak Még     1-4

Botlik Bt – Feláldozhatók     5-2

Jubileumpark FC – Futottak Még     0-9

Botlik Bt – Futottak Még     1-4

Jubileumpark FC – Feláldozhatók     3-3

A csoport végeredménye:

„A”

csapat

m

gy

d

v

gk

p

1

Futottak Még 

3

3

0

0

17-2

9

2

Botlik Bt

3

2

0

1

16-6

6

3

Feláldozhatók

3

0

1

2

6-12

1

4

Jubileumpark FC

3

0

1

2

3-22

1

Az 1.  és a 2. helyezett tovább a rájátszásba.


Hozzánk november 30-án jön a Mikulás. Kb 32 csapat csap össze a Labdakertben egy amatőr tornán. Részletek és bejelentkezés itt: 

Labdakert Mikulás Kupa


„B”CSOPORT  – 10.15.

Rebelog FC (Monorierdő), Mad Dogs (Budaörs), 8ker (Bp.), Imperial (Abony),

Mérkőzések:

10.15. Rebelog FC– Mad Dogs     0-7

10.40. 8ker – Imperial     2-1

Rebelog FC – 8ker     0-5

Mad Dogs – Imperial    2-3

Rebelog FC – Imperial     0-8

Mad Dogs – 8ker     4-2

A csoport végeredménye:

„B”

csapat

m

gy

d

v

gk

p

1

Mad Dogs

3

2

0

1

13-5

6

2

Imperial

3

2

0

1

12-4

6

3

8ker

3

2

0

1

9-5

6

4

Rebelog FC

3

0

0

3

0-20

0

Az 1.  és a 2. helyezett tovább a rájátszásba.„C”CSOPORT  – 12.30.

Mates-Kartal Team (Bp.), Fapuma (Kadarkút), Árpád FC (Cegléd), ABC (Bp.)

Mérkőzések:

12.30. Mates-Kartal Team – Fapuma     2-1

12.55. Árpád FC – ABC     0-2

Mates-Kartal Team – Árpád FC    0-1

Fapuma – ABC     3-2

Mates-Kartal Team – ABC      6-0

Fapuma – Árpád FC     2-2

A csoport végeredménye:

„C”

csapat

m

gy

d

v

gk

p

1

Mates-Kartal Team

3

2

0

1

8-2

6

2

Fapuma

3

1

1

1

6-6

4

3

Árpád FC

3

1

1

1

3-4

4

4

ABC

3

1

0

2

4-9

3

Az 1.  és a 2. helyezett tovább a rájátszásba.

 


A következő ‘Arénás’ torna december 8-án lesz. Nevezzetek be még ma az Aréna Mikulás Kupára!  Infók: http://www.kaminokupa.hu/arena-mikulas/


„D”CSOPORT  – 14.45

Todor Pet Bau Team Kft. (Bp.), Brazilok (Oroszlány), Odin Fiai (Bp.), Mindenidők (Bp.)

Mérkőzések:

14.45. Todor Pet Bau Team Kft. – Brazilok      3-1

15.10. Odin Fiai – Mindenidők     9-0

Todor Pet Bau Team Kft. – Odin Fiai     1-0

Brazilok – Mindenidők     5-1

Todor Pet Bau Team Kft. – Mindenidők     9-0

Brazilok – Odin Fiai    0-4

A csoport végeredménye:

„D”

csapat

m

gy

d

v

gk

p

1

Todor Pet Bau Team Kft.

3

3

0

0

13-1

9

2

Odin Fiai

3

2

0

1

13-1

6

3

Mindenidők

3

1

0

2

6-8

3

4

Brazilok

3

0

0

3

1-23

0

Az 1.  és a 2. helyezett tovább a rájátszásba.


RÁJÁTSZÁS

Negyeddöntők

17.00. A1 – B2 (1. mérkőzés)  Futottak Még – Imperial     2-0

17.25. B1 – C2 (2. mérkőzés)  Mad Dogs – Fapuma     1-0

17.50. C1 – D2 (3. mérkőzés)  Mates-Kartal Team – Odin Fiai     0-1

18.15. D1 – A2 (4.mérkőzés)  Todor Pet Bau Team Kft. – Botlik Bt.     2-0

18.35. GÁLAMÉRKŐZÉS
Andonik Médiaválogatott – kaminokupa Aréna VIP Team 5-1

Elődöntők

19.35. 1 – 3. győztesei között    Futottak Még – Odin Fiai   0-2

20.00. 2 – 4. győztesei között    Mad Dogs – Todor Pet Bau   1-1 (0-2)

Bronzmérkőzés

20.25.  Futottak Még – Mad Dogs    1-1 (1-2)

Döntő

20.50.   Odin Fiai – Todor Pet Bau 2-0


Felemás gondolatokkal vágtam neki a tornának, sokáig kérdéses volt, hogy össze tudjuk-e tenni kellő minőségben a keretet ehhez a rendkívül színvonalas mezőnyt felvonultató tornához. Némi átalakuláson is áthalad jelenleg a csapat a fejlődés érdekében, amire azt gondolom, hogy időnként szükség van. Utólag nézve, egyértelműen jó döntések születtek a háttérben.

A csoportban a továbbjutásunk nem forgott veszélyben, az pedig, hogy ezen a tornán ki jut elsőként és másodikként tovább bebizonyította, hogy inkább Fortuna kérdése. Mivel a Todor Pet Bau Team Kft. meg tudott verni minket a csoportban egy góllal így ők lettek a csoportelsők és nekünk kellett a továbbjutásért meghívni a fúzión átmenő Mates-Kartal team-el. Azt gondolom, hogy kimondottan impozáns és ellenmondást nem tűrő játékkal rukkolt elő a csapat az egyenes kieséses meccseken, és mivel a csoportmásodik helyezésnek köszönhetően az Mad Dogs-al csak a döntőben találkozhattunk (volna, ha a Todor nem ejti ki őket büntetőkkel az elődöntőben) így már elégedett voltam a Önmagával a döntőbe kerüléssel az elődöntő után, hiszen ezzel a tavalyi helyezésünket már felülmúltuk. Azt gondolom, hogy a döntőben is ugyanaz a fegyelmezettség jellemezte a csapatot, mint az egész tornán és szinte kivétel nélkül mindenki jó vagy kiemelkedő teljesítményt nyújtott. Szintén örömmel tölt el, hogy a döntőben most nekünk jött ki a lépés a Todor ellen, hiszen minden alkalommal rendkívül éles meccset játszunk egymással és valljuk be sokszor törtek már borsot az orrunk alá.

Gratulálok minden csapatnak és résztvevőnek akár a az amatőr akár a profi ágon, találkozunk a kiemelt bajnokságban! 😊 – Kamarás Bálint csapatvezető, Odin Fiai


A 13. Sára Kupa pénzdíjas ágának végeredménye:

  1. Odin Fiai (Budapest)

  2. Todor Pet Bau Team KFT (Budapest)

  3. Mad Dogs (Budapest)

  4. Futottak Még (Tárnok)

 

A 13. Sára Kupa különdíjasai:

#döntőjátékosa: Spáth Márton (Odin Fiai)

#legtehetségesebb: Barta Barnabás (Todor Pet Bau Team)

#legrutinosabb: Mezőfalvi Lóránd (Todor Pet Bau Team KFT)

#tornakapusa: Hoffer Csaba (Odin Fiai)

#gólkirály: Monori Norbert (Futottak Még)

#tornajátékosa: Laczkó Milán (Odin Fiai)

 

A 13. Sára Kupa legjobb góllövői:

#9 gólos: Monori Norbert (Futottak Még)

#6 gólos: Takács Márió (Futottak Még)

#5 gólos: Ponczok Tamás (8ker), Büki Baltazár (Mad Dogs), Kata Mihály (Botlik Bt)


 

A már megszokott, jó hangulatú és színvonalas tornán vehettünk ismét részt csapatunkkal. A top 8 csapat között nem igazán volt érdemi különbség. Ezen a napon úgy néz ki nekünk jött ki a lépés, mert a legjobb csapatokat legyőzve sikerült a dobogó legfelső fokára odaérni. Külön öröm számomra, hogy végre elkaptuk a döntőben a Todor Pet Bau csapatát, akik eddig folyamatosan mattoltak minket. Várom a további csörtéket ellenük! ⚽🏆🍻 – Spáth Márton, Odin Fiai – a döntő játékosa