#  2019. november 17.
#  Törökbálint, ARÉNA

IDÉN IS KÉT TORNA EGY IDŐBEN EGY HELYEN!
13. SÁRA KUPA – TÖRÖKBÁLINT, ARËNA

info
Nézz körül a Törökbálinti Aréna Facebook oldalán!

 

Nos? Ti melyik pályán akartok majd játszani?


Folytatjuk a hagyományt és az elmúlt három esztendő sikerein felbuzdulva idén is két tornát szervezünk egyszerre egy helyszínen a 13. Sára Kupa keretein belül. Hogy miért? Mert 2016-ban, 2017-ben és 2018-ban is jól sikerült. A hozzánk járó legjobb csapatokat és persze mindenki mást, aki nagyobb kihívásra vágyik sok szeretettel várjuk a 13. Sára Kupa pénzdíjas tornáján. A pénzdíjas torna a terempályán kerül megrendezésre és a 2019-ban kaminokupán bajnoki címet szerző vagy kupagyőztes csapatok csak itt indulhatnak, sőt a szeptemberi olaszországi EMF Bajnokok Ligájában és Euro Cup-on  szereplő csapatok is csak ide nevezhetnek.

Igen jól látjátok, így a két műfüves pályán zajló amatőr torna – ha lehet mondani – még amatőrebb lesz, hiszen a ‘jobb’ csapatok nem indulhatnak el rajta és az is biztos, hogy 2019-ban új kupagyőztest avatunk. Ide várjuk a tényleg amatőr csapatokat és természetesen az új indulókat is!
Tetszik? Nekünk nagyon!!! Várunk Benneteket!!!


PÉNZDÍJAS TEREMTORNA

# férficsapatok: 25.000.- Ft /csapat
# 16 csapat
# fődíj: 100.000. Ft
# bárki nevezhet*

*nincs kikötés, bárki játszhat

További információk és jelentkezés:
http://www.kaminokupa.hu/13-sara-kupa-penzdijas/


AMATŐR MŰFÜVES TORNA

# férficsapatok: 22.000.- Ft /csapat
# 32-40 csapat
# fődíj: egy garnitúra adidas sportfelszerelés
# amatőr torna*

*A tornán nem szerepelhetnek a következő bajnokságokban igazolással rendelkező játékosok: futsal NB1, nagypálya NB1, NB2, NB3 (akik pályára léptek vagy nevezve voltak a 2019-es esztendőben a felnőtt Csapatban). Továbbá szintén nem szerepelhetnek az amatőr megmérettetésen a tornával egy időben szintén az Arénában zajló pénzdíjas torna játékosai.

További információk és jelentkezés:
http://www.kaminokupa.hu/13-sara-kupa-amator/


Figyelem! Most az is továbbjut, aki kiesik! Minden csapatnak, aki a csoportból nem jut tovább egy AJÁNDÉK CAGEBALL tornát adunk, egyből a csoportja után!Nevezés, Információk

# mail: foci@kaminokupa.hu
FACEBOOK.com/kaminokupa
# web: www.kaminokupa.hu
# infovonal: +36-20-551-0049


 kattints és nézd meg hol is van a pálya