Címvédés Törökbálinton

További képek ALBUMUNKBAN!

Úgy gondolom mindenki nevében kijelenthető, hogy egy remek, de fárasztó tornán vagyunk túl 😊 Amikor 2018 decemberében megálmodtuk ezt a megmérettetést, fogalmunk sem volt, hogy hogyan fogadjátok majd?! 2019 januárjában túljelentkezés volt az első kiírásra és bár az idei létszám épp megvolt, kijelenthető, hogy nagyon sokan készültetek a kispályás labdarúgás eme versenyére.

A 2. Mira3ella Kupa Nemzetközi torna volt,

hiszen az FC Arnoldinho a felvidéki Somorjáról, míg az AS Kóma Ajnácskőről érkezett, ezzel is emelve tornánk hírét. A versenyen a környékbeli és a budapesti csapatok voltak többségben, de azért szokás szerint érkeztek az ország több pontjáról is kispályások: Pécs, Cegléd, Kartal, Tatabánya, Kecskemét, Enying, Komárom és Sárbogárd is képviseltette magát.


Köszönjük a Winners Sports Pub és a Football Factor támogatását!


A torna speciális lebonyolítása miatt most két csoportkör volt az impozáns Törökbálint Arénában, akiknek ezúton is szeretnénk megköszönni, hogy a 2019-2020-as téli szezon legjobb kaminokupáit itt szervezhettük meg.

A délelőtti körben nem maradt makulátlan csapat, ám a megszerezhető 27 pontból 25-öt azért begyűjtött a tárnoki Futottak Még és a budapesti PKI is, e két csapat igazán imponáló mérleggel lépett a legjobb 16 közé. Igazi ’számolgatós’ csoport lett az ’A’ jelű négyes, ahol még arra is volt esély, hogy mindegyik csapat ugyanannyi pontot szerezzen… Magabiztosan léptek tovább az Öreg Suták, a visszatérő No-Mi:Van? és az elsősorban Cageball versenyekről ismert KE-KI.

Délután is négy csoport kezdődött és ez a kör hozta a mezőny egyetlen 100%-os teljesítményét, melyet a címvédő Todor-Pet Bau Team KFT abszolvált. Magabiztosan lépett tovább az Árpád FC, a Szenvedély BFC és az Alibi TK is, sőt a ’marvelesek’ is megszerezték az elsőséget csoportjukban, tartalékos keretüket ezúttal inkább nevezhettük volna Odin keresztfiainak… 😊 A ’G’ csoportban sokáig remekül állt a torna legszimpatikusabb csapata a ’Meggyes’, miként a szintén ’előkerülő’ UTC is, ám a két fiatal csapatnak eztúttal nem sikerült a rájátszásba kerülés.

Igazán rendhagyó play-off vette kezdetét a délutáni órákban Törökbálinton, hiszen az egymással játszó csapatoknak előbb a műfüves pályán, majd a teremfocipályán is meg kellett küzdeniük és döntetlen esetén büntetőkkel el kellett dönteniük a mérkőzés végkimenetelét. Ha pedig a két meccs után 1-1-re állt a párharc, következett a mindent eldöntő Cageball…

A nyolcaddöntőkben a Futottak Még és az Árpád FC is két meccs alatt biztosította a továbbjutását, miközben a címvédőnek pengeélen táncolt a továbbjutása a jónevű Tornagatya Saga ellenében, miként a Hungarikum, a PKI, a No-Mi:Van?, a Kétballábasok és az Alibi TK is csak harmadik meccsel lépett tovább, utóbbi Odinékat kiejtve. Érdekesség, hogy a negyeddöntőkben aztán már csak Törőék Cageballoztak, miközben a tárnokiak, a ceglédiek és a PKI is két meccs után jutott az elődöntőkbe.

Óriási párharcot hozott a Futottak Még – Árpád FC összecsapás a döntőbe jutásért, oly annyira, hogy csak a harmadik mérkőzés döntött annak kimeneteléről a ceglédi csapat javára.  Eközben a másik párharcot két győzelemmel hozta a Todor, úgy tűnt a PKI a bronzmeccsre tartalékolt, aminek meg is lett az eredménye, hiszen Vadászi Ediék egy ’hárommeccses’ párharcban legyőzték a Futottak Még-et, megszerezve ezzel az esztendő minden bizonnyal legfárasztóbb tornáján a bronzérmet. Igen komoly párharcot hozott a 2. Mira3ella Kupa döntője, ahol a 2017-es és a 2019-es esztendő ’Év csapatai’, vagyis az Árpád Fc és a Todor Pet Bau Team KFT találkoztak. A műfüves meccset a Bárányos Zsolt vezette Todor hozta, de a teremfocin egalizált az Árpád – legalábbis ezt hitte a nagyérdemű, amikor 3 perccel a vége előtt 2-0-át mutatott az eredményjelző. Az 5a4-es játékra váltó címvédő azonban előbb egalizált, majd a hétméterespárbajt is megnyerve összességében megérdemelten védte meg címét, de ezen a tornán ez a másik három elődöntős csapatról is elmondható lett volna, hiszen a műfüves pályán lebonyolított 5+1-es meccseket a Futottak Még maradt 100%-os, a terempályán zajló 4+1-es futsallabdás focin az Árpád Fc bizonyult a legjobbnak, míg a Cageball pályán a győztes mellett a PKI is makulátlan maradt. Négy remek csapat jutott tehát a legjobb 4 közé a 2. Mira3ella Kupán, sikerükhöz szívből gratulálunk, miként a többieknek is, hiszen

Nélkületek ez a torna – sem – sikerülhetett volna!!!

Az eredmények ezúttal EXCELBEN, mely letölthető INNEN


A 2. Mira3ella Kupa végeredménye:

  1. Todor Pet Bau Team KFT

  2. Árpád FC

  3. PKI

  4. Futottak Még

A 2. Mirabella Kupa különdíjasai:

a döntő játékosa: Komáromi János (Todor)

a legtehetségesebb: Bottlik Ádám (Árpád)

a legrutinosabb: Pallaga István (PKI)

a torna kapusa: Horváth Zsolt (Futottak Még)

a torna játékosa: Bárányos Zsolt (Todor)

gólkirály: Berkó László (Árpád)


Pár mondatba nehéz lenne összefoglalni a tegnap reggel 8 és este 10 közötti időt!!! Hosszú és fárasztó volt, de a végén azt mondhattuk, hogy megérte. A pályák és a létesítmény tökéletes, a szervezés ehhez mérten profi. Az egész csapat nevében: jól éreztük magunkat. Jövünk legközelebb is amint kihevertük ennek a szombatnak a fáradalmait.

– Köszönettel Vadászi Lajos /PKI/


Nagyszerűen éreztük magunkat a tornán. Sárbogárdról érkeztünk, még soha nem fociztunk ilyen impozáns helyen a srácokkal. A torna lebonyolítása nagyon pikáns volt, ami egy külön varázst kölcsönzött a megmérettetésnek. A cageball picit ismeretlen terep volt a számunkra, amibe a 16 között bele is törött a bicskánk. Nagyon jó volt, hogy az eredményeket és a pillanatnyi állást kivetitve a TV-re lehetett követni, így mindig tudtuk, hogy mikor mi következik. A játékvezetés is teljesen korrekt volt, odafigyeltek a testi épségre! Örülünk neki, hogy itt lehettünk, nagy élmény volt még így is, hogy a 16 között fájó módon búcsúztunk!

Ui: Már szedjük össze a csapatot a Foci Forradalomra.

– Rehák Tamás, Szenvedély BFC, GM


A KÖVETKEZŐ KIHÍVÁS,
TALÁN A LEGNAGYOBB TAVASSZAL… >>>
kaminokupa FOCIFORRADALOM
– Elindult a jelentkezés. 

IDŐPONT: 2020. március 15. /MUNKASZÜNETI NAP/
HELYSZÍN: Labdakert Sportklub, 1095 Bp, Soroksári út 79.

Link: http://www.kaminokupa.hu/fociforradalom2020/

NÉZD MEG PROMOVIDEÓNKAT…

kaminokupa FOCIFORRADALOM

kaminokupa FOCIFORRADALOMElindult a jelentkezés. :)IDŐPONT: 2020. március 15. /MUNKASZÜNETI NAP/HELYSZÍN: Labdakert Sportklub, 1095 Bp, Soroksári út 79.Link:http://www.kaminokupa.hu/fociforradalom2020/

Közzétette: kaminokupa.hu – 2020. január 31., péntek