469 csapat és Pizza King elsőség

Pizza King Liza
A csepeli Pizza King a 2015-ös esztendő ÉV CSAPATA!

Nem is tudom hol kezdjem?! 🙂 Talán itt: 2015-ben 27 különböző tornát szerveztünk, átlagban két hetente volt egy kupa. 469 (!) különböző CSAPAT gondolta úgy, hogy legalább egyszer eljön és megméretteti magát. Az ország minden pontjáról érkeztetek, de voltak csapatok a határon túlról is: Szlovákiából (3), Ukrajnából (2), Romániából (1), Lengyelországból (1).
A legtöbbször a ranglistagyőztes Pizza King volt jelen: Merkl Péter csapata nem kevesebbszer, mint 18-szor nevezett be tornáinkra, őket a Wanted,  a Kesze-Kusza Bt és az Antiszoc Brigád követi egyaránt 12-12 tornaindulással. Hogy miért bűvös ez a szám? Nos az a csapat aki idén legalább 12 tornára eljött az év végén egy garnitúra sportfelszereléssel gazdagodik. Ha rendszeresen – mondjuk havi egyszer – kis pályáztok érdemes azt tehát nálunk tenni! Ilyen ajánlat nincs még egy és a jó hír, hogy megtartjuk 2016-ra is! ♥ Talán ez az egyik leginkább vonzó erő, amely a kaminokupa felé billenti a mérleg nyelvét, amikor kispályás focitornát kerestek! A másik pedig, hogy 2015-ben egy csapat bajnoki- vagy kupagyőzelemmel csak egyszer nyerhetett sportfelszerelést. Így fordult elő, hogy a pirossal kiemelt győztes csapatok mellett többek közt a Street Kids,  az Antiszoc,  a La Vecchia Signora, az Itt a Csécs és például az Animals is nyert 10 db nike vagy adidas mezt. 🙂 Vannak még, csak felsorolni is nehéz 🙂  🙂  🙂 SŐT fociforradalom tornánkon kisorsoltunk 10 Nike mezt amit az E-sense csapata kaparintott meg…
A Pizza King tehát besöpörte a ranglistaelsőséget, ezzel ők az év csapata. A második helyet a Mates Team szerezte (tartotta) meg. A dobogó legalsó fokára pedig az 50 Minutes FC év végére rendkívül összeálló csapata állhatott fel. Érdekesség, hogy az utolsó tornák alatt a 4.-5. és a 6.-7. helyeken is helycsere történt. Igazán nagy meglepetés már nem volt december végén, így az élmezőny legnagyobb ugrását a baji Antiszoc produkálta, akik a 17.-ről a 11.-re léptek előre, de így sem tudták megelőzni a győri Kesze-Kuszát a “vidéki csapatok” külön versenyében.
Ami a 2015-ös esztendő különdíjasait illeti: január 10.-i ÚJÉV KUPÁN díjazzuk az Év Csapatát (Pizza King), az Év Amatőr Csapatát (?), a legjobb vidéki Csapatot (Kesze-Kusza Bt.) és különdíjazásban részesül az Év Csapatvezetője (?), az Év Játékosa (?), és az Év Legendája (?) is. Érdemes tehát eljönnötök, ha testközelből akarjátok átélni a díjátadót!

 

A teljes 2015-ös ranglista élcsoportja:

Ranglista 2015 teljes

Kattints a képre a nagyításhoz

 Vastag pirossal kiemelve a tornagyőztes csapatok.


Nézzük csak az év végi különdíjasokat:

Az ÉV CSAPATA ( a ranglista győztese ): Pizza King
Az ÉV AMATŐR CSAPATA: 50 Minutes FC
A LEGJOBB VIDÉKI CSAPAT: Kesze Kusza Bt.

Az ÉV CSAPATVEZETŐJE: Merkl Péter (Pizza King)
Az ÉV JÁTÉKOSA: Juhász Dániel (Mates Team)
LEGEND STATUS: Plank Tibor (TPS Csiga)

 

A ranglista (excel fájl) letöltéséhez KATTINTS IDE!


Nézzük csak mi is a ranglista lényege:

* 2015-ös esztendő végén a ranglista győztes egy hatalmas trófeával gazdagodik és számos különdíjat is kiosztunk majd az év végén

* 2015-ben már nem csak a Győztes csapat nyerhet mezgarnitúrát ( 10 db Nike vagy adidas mezt a topfootballtól )

Mivel egy Csapat csak egyszer nyerhet kupán vagy bajnokságban mezgarnitúrát az esztendőben, így ha egy Csapat újra tornát nyer a Fődíj automatikusan az adott tornán 2. helyezett jutalma lesz ( ha ők is nyertek már akkor a 3. és így tovább… ). Egy nyár végi vagy őszi tornán könnyen elképzelhető lesz, hogy az 5. vagy 6. helyezett is sportfelszereléssel gazdagodik majd!

SŐT! 2015-ben külön díjazzuk a legtöbbször benevezett Csapatokat, hiszen a 12. tornaindulásotok szintén egy garnitúra sportfelszerelést ér majd! Hogy hány tornánál jártok, közvetlenül a Csapatnév után tudjátok nyomon követni! FONTOS! Ha szeretnétek gyarapítani indulásaitok számát illetve ranglistapontjaitokat, fontos, hogy ugyanazzal a csapatnévvel, településnévvel és ugyanaz a csapatvezető jelentkezzen! Utólag a Csapatneven változtatni nem tudtok!

Reméljük, tetszik! Köszönjük még egyszer, hogy ennyit jöttök, találkozzunk 2016-ban is! :-)


PIZZA KING ÚJÉV KUPA! TI BENEVEZTETEK MÁR? KATT A KÉPRE!

Pizza King Újévi Amatőr Torna facebook hirdetéses

 


Közelgő tornáinkra ITT jelentkezhettek!