Köszönjük, hogy velünk kispályáztatok az év végén is!

Köszönet Nektek! Nem csak a 7. Liza Kupa résztvevőinek – és az őket megint nélkülöző családtagoknak – hanem mindazoknak, akik a 2022-es esztendőben nálunk, velünk kispályáztak. A tavaly megrendezésre kerülő 22 egynapos versenyünkre összesen 916 (!) jelentkezés érkezett, míg bajnokságaink 11 kiírásában 242 csapat szerepelt. Külön ‘kategória’ a Balaton Tour, ahol a 2 férfi és a női versenyen összesen 138 induló vett részt, sőt Balatonszárszóhoz köthető az idei esztendő legnagyobb megmérettetése a maga 80 csapatával, mely igen valószínű idén is országos rekord

Természetesen – partnereink támogatása mellett – mindez nem sikerülhetett volna Nélkületek! A Kaminokupa Sport Kft valamennyi munkatársa nevében köszönöm Nektek az idei esztendőt, ígérem, újult erővel megyünk bele a 2023-as évbe

A 2022-es díjátadó gála január 21-én kerül megrendezésre a Winners Sports & Music Pub-ban, melyre minden érintettet és valamennyi kispályást természetesen sok szeretettel várunk!

További képek FLICK ALBUMUNKBAN!

 

Winners Sports & Music Pub 11teamsports Magyarország RothBeer VIWA Vitaminwater ARËNA Törökbálint Labdakert Sportklub Balatonszárszói Sport Pálya Hajdúszoboszlói Sportegyesület Bástya kupa Mozgásklinika Budaörs Egyedi Sípcsontvédők, Sport Védőmaszkok Király Zsolt Isostar.hu Minifutball Szövetség Fáraó Bútor Budapest Péter Molnár Sporteex Marketing Kft. United Shipping Papp Design DOT Creative


SZÖVEGES ÖSSZEFOGLALÓ

Kiegyensúlyozott mezőny, izgalmas mérkőzések, újonc tovább jutók!

Leginkább ezek a szavak jellemezték a 7. Liza Kupa első napját! Mint azt már tudjátok, rekordlétszámú csapat, összesen 71 alakulat indult el idei évzáró tornánkon, mely már-már a ’négy nagy’ – Fociforradalom, Balaton Tour, októberhuszonharmadikai, Sára Kupa – nyomdokaiba lép!

20 csapat már december 29-én megkezdte a küzdelmeket, őket 4 db 5 fős csoportba sorsoltuk be, sőt a csoportmérkőzések után a továbbjutók egyből keresztbe is játszottak a 30-i esti rájátszásba kerülésért! Nos, a hozzánk rendszeresen szereplő csapatoknak nem sok babér termett ezúttal. A Hungarikum ugyan megnyerte a csoportját, utána azonban egy gólos vereséget szenvedett a #szabócsalád-tól és búcsúzott. A Sori Liga másodosztályban szereplő Kárpátalja FC-nek még ez sem sikerült, Papp Atilláék pontot sem szereztek a játéknapon. Magabiztosan menetelt azonban az FK Buda, a ’rádiósok’ mellett ők jutottak be ’délelőttről’ a rájátszásba! Délután ez a bravúr két újonc csapatnak a Lali FC-nek és a Farkasoknak sikerült, érdekesség, hogy mind a 4 továbbjutó legyőzte csoportgyőztes ellenfelét a ki-ki meccsen, így joggal és reménykedve várhatták a péntek esti rájátszást!

A péntek kora reggeli küzdelmek rögtön egy kiegyensúlyozott, remek összecsapásokat hozó csoporttal kezdődtek, amelynek végén a Squadra Anonima és a THTSG BN örülhetett továbbjutásnak, míg a SE SK és a Zavaralabda ezúttal a csoportkör után búcsúzott. A velük párhuzamosan zajló ötöst magabiztosan nyerte a Déli FC, második helyre két győzelemmel és két döntetlennel a GOAT futott be, a Cimbik hét ponttal fejezték be a tornát.

Magabiztos játékkal kezdte a kupát a címvédő Street Kids, a remek formában lévő, a csoportban hét gólt szerző Gerhardt Ádám vezetésével tizenöt rúgott gól mellett egyet sem kapva lettek csoportelsők! A második továbbjutó helyre a Joga Bonito ért oda hat ponttal. A „H” csoport érdekessége volt, hogy minden csapat szerzett győzelmet. Első lett a hétpontos Apple FC, a második helyen a komáromi Kétballábasok jutottak tovább.

Hibátlan teljesítménnyel nyerte a csoportját a The Private Rooftop, viszont a mellettük lévő három csapat mindegyike egy győzelemmel zárt, így a mini tabella a dunaújvárosi Karmacsi Autónak kedvezett, akik készülhettek a rájátszásra. Az „I” csoport a Gamma Metál elsőségével zárult, a két győzelemmel rajtoló Úgy van TE ATILOS lett a második.

Az utolsó csoportkör a műfüvön óriási meglepetéssel zárult, az előző három kiírásból kettőt megnyerő, legutóbb döntőt játszó Szilasi és Barátai a csoportban”maradtak” az Ihar Woodworks és a Winners FC mögött. A kupa egyik legerősebb csoportját az Alibi TK nyerte, második az egri Hollywood FC lett, a Chicagonak és a Partizán Beokádnak a csoportkörrel végett ért a Liza kupa.

A terempályán négy csoport küzdelmei zajlottak. Az első ötösből kiemelkedett a csoportgyőztes Maxim ZRT és a második helyen továbblépő Express. Mindkét csapat tizenkét rúgott góllal lépett tovább. A következő négyest a hétpontos RKSK nyerte az öt egységet szerző Budapest Boys előtt. Kiegyensúlyozott csoport volt az „O” jelű, az első három csapat mindegyike öt ponttal zárta a csoportkört, végül elsőként a Felrúglak LSL ment tovább, másodikak a Szimői Hódítók lettek, a Szatyor Donetsk veretlenül fejezte be a küzdelmeket. Az utolsó teremben rendezett négyes a Balassagyarmat Kábel SE hibátlan csoportgyőzelmével ért véget, második a Las Kígyós lett.

A legjobb tizenhat közé jutásért vívott pénteki tizenkét találkozó fele hétméteresekkel dőlt el! Így búcsúztatták a Kétballábasok a címvédő Street Kids-et, az Úgy van TE a csoportban remeklő The Private Rooftopot, a Karmacsi Autó a Gamma Metált. Jól bírta az idegek harcát a Hollywood, az RKSK, és a Balassagyarmat Kábel SE. Egygólos meccset nyert a GOAT a Squadra Anonima, THTSG BN pedig a Déli FC ellen. 3-2-re nyert a Las Kígyós, a Maxim ZRT 4-1-es győzelemmel folytatta, amit reggel elkezdett.

A legjobb nyolc közé egyaránt három gólos győzelemmel került a Maxim ZRT és az egri Hollywood. Az Alibi is kapott gól nélkül tudta le saját meccsét, 2-0 a Las Kígyós ellen. Az Úgy van TE ismét hetesek után jutott tovább, akárcsak a rájátszásban eddig kapott gól nélkül álló GOAT. A #szabócsalád a THTSG BN, a Lali FC a Kétballábasok ellen nyertek 2-1-re.

A négy közé jutásért vívott GOAT – Lali FC meccs gól nélkül ért véget, a GOAT az egyenes kieséses szakasz hatvan perce alatt nem kapott gólt a rendes játékidőben. A büntetőpárbajban is jól koncentráltak, három lövést is értékesítettek, kapusok Román Viktor egyszer hárított, így készülhettek az elődöntőre. Ahol az ellenfelük az egyenes kieséses szakasz legtöbb gólját hozó találkozóját (5-2) megnyerő Maxim ZRT volt. A másik ágon a #szabócsalád 2-0-s győzelemmel búcsúztatta a legtovább jutó ifi csapatot, a Farkasokat. Az Úgy van Te a harmadik büntetőpárbaját is sikerrel vette, ezúttal a Hollywood ellen nyertek.

Izgalmasan alakult a GOAT – Maxim elődöntő, sokáig nem találtak fogást egymáson a csapatok, de a második félidőben a torna legrutinosabbjának választott Balán Gábor nagyszerű góllal a döntőbe lőtte csapatát.

A fináléban az ellenfelük a kétgólos győzelmet arató #szabócsalád volt.

Ritkán látható feltámadást hozott a bronzcsata! Az Úgy van Te már három góllal is vezetett, de az érmeket végül a fordító GOAT szerezte meg 4-3-as győzelemmel.

A döntőben a Maxim ZRT szerzett vezetést, egygólos előnynél a döntő játékosának választott Molnár János önfeláldozó védéssel óvta meg a kapuját a góltól, ami után a gólkirály Bita Mátyásék megszerezték a második találatukat és végül 3-1-es győzelmükkel megnyerték a kupát!

GRATULÁLUNK!


„A”CSOPORT  – December 29. – 8.00

Fehér Sólyom (Bp.),

Albertirsa SC (Törökbálint),

Deportivo Nyakonrúglak (Bp),

#szabocsalad (Bp),

FC Móricz (Bp.)

 

Mérkőzések:

8.00. Fehér Sólyom – Albertirsa SC     0-1

8.20. Deportivo Nyakonrúglak – #szabocsalad 0-0

8.40. FC Móricz. – Fehér Sólyom    4-0

Albertirsa SC – Deportivo Nyakonrúglak 0-4

#szabocsalad  – FC Móricz    1-1

Fehér Sólyom – Deportivo Nyakonrúglak 0-3

Albertirsa SC – #szabocsalad     2-5

FC Móricz. – Deportivo Nyakonrúglak 2-1

Fehér Sólyom – #szabocsalad     0-2

Albertirsa SC – FC Móricz   0-2

 A csoport végeredménye:

„A”

csapat

m

gy

d

v

gk

p

1

FC Móricz

4

3

1

0

9-2

10

2

#szabocsalad

4

2

2

0

8-3

8

3

Deportivo Nyakonrúglak

4

2

1

1

8-2

7

4

Albertirsa SC

4

1

0

3

3-1

3

5

Fehér Sólyom

4

0

0

4

0-10

0

Az 1.  és a 2. helyezett jut tovább a rájátszásba, és egyből keresztbejátszanak:
1.mérkőzés a legjobb 16 közé

11.00. A1 – B2 2×10 perc
FC Móricz-FK Buda 0-3


 „B”CSOPORT  – December 29. 8.00. – „B”  pálya

FK Buda (Bp.),

CS.B. (Bp),

Golden Boys (Bp),

Hungarikum (Bp.),

Habisztivaker (Budaörs)

 

Mérkőzések:

8.00. FK Buda – CS.B.     2-1

8.20. Golden Boys – Hungarikum 0-1

8.40. Habisztivaker. – FK Buda     0-2

CS.B. – Golden Boys     1-0

Hungarikum  – Habisztivaker 4-1

FK Buda – Golden Boys     0-0

CS.B. – Hungarikum     1-2

Habisztivaker. – Golden Boys 1-3

FK Buda – Hungarikum     0-1

CS.B. – Habisztivaker     4-0

A csoport végeredménye:

„B”

csapat

m

gy

d

v

gk

p

1

Hungarikum

4

4

0

0

8-2

12

2

FK Buda

4

2

1

1

4-2

7

3

CS.B.

4

2

0

2

7-4

6

4

Golden Boys

4

1

1

2

3-3

4

5

Habisztivaker

4

0

0

4

2-3

0

Az 1.  és a 2. helyezett jut tovább a rájátszásba, és egyből keresztbejátszanak:
2.mérkőzés a legjobb 16 közé:

11.00. B1-A2 2*10 perc
Hungarikum-#szabocsalad 0-1


„C”CSOPORT  – December 29. 11.30. – „A” pálya

Jugend (Nádasd),

Farkasok (Bp),

Kerepes (Kistarcsa),

Team Herkules (Komárom),

Pizza Columbia (Bp)

 

Mérkőzések:

11.30. Jugend – Farkasok 3-0

11.50. Kerepes – Team Herkules 0-5

12.10. Pizza Columbia. – Jugend     1-4

Farkasok – Kerepes     5-0

Team Herkules  – Pizza Columbia 2-0

Jugend – Kerepes     5-0

Farkasok – Team Herkules 2-0

Pizza Columbia. – Kerepes     5-0

Jugend – Team Herkules    2-2

Farkasok– Pizza Columbia     6-0

A csoport végeredménye:

„C”

csapat

m

gy

d

v

gk

p

1

Jugend

4

3

1

0

14-3

10

2

Farkasok

4

3

0

1

13-3

9

3

Team Herkules

4

2

1

1

9-4

7

4

Pizza Columbia

4

1

0

3

6-11

3

5

Kerepes

4

0

0

4

0-20

0

Az 1.  és a 2. helyezett jut tovább a rájátszásba, és egyből keresztbejátszanak:
3.mérkőzés a legjobb 16 közé 14.30.

C1-D2 2*10 perc
Jugend-Lali FC 0-1


 „D”CSOPORT  – December 29. 11.30. – „B”  pálya

Ron Jeremy Casting Crew (Tatabánya),

Kárpátalja FC (Bp.),

Lali FC (Dunaújváros),

Dzsudzsik (Bp),

Feat Agency (Diósd)

 

Mérkőzések:

11.30. Ron Jeremy Casting Crew – Kárpátalja FC     1-0

11.50. Lali FC – Dzsudzsik     1-2

12.10. Feat Agency – Ron Jeremy Casting Crew 1-0

Kárpátalja FC – Lali FC     1-4

Dzsudzsik  – Feat Agency     3-0

Ron Jeremy Casting Crew – Lali FC     0-1

Kárpátalja FC – Dzsudzsik     0-1

Feat Agency – Lali FC    0-0

Ron Jeremy Casting Crew – Dzsudzsik 0-3

Kárpátalja FC – Feat Agency     0-4

A csoport végeredménye:

„D”

csapat

m

gy

d

v

gk

p

1

Dzsudzsik

4

4

0

0

9-1

12

2

Lali FC

4

2

1

1

6-3

7

3

Feat Agency

4

2

1

1

5-3

7

4

Ron Jeremy Casting Crew

4

1

0

3

4-2

3

5

Kárpátalja FC

4

0

0

4

1-10

0

Az 1.  és a 2. helyezett jut tovább a rájátszásba, és egyből keresztbejátszanak:
4.mérkőzés a legjobb 16 közé

14.30. D1-C2 2*10

Dzsudzsik-Farkasok 1-1 (2-4)


„E”CSOPORT  – December 30. – 8.00 „A” pálya

Linguini (Budaörs),

THTSG BN (Bp),

Squadra Anonima (Páty),

Zavaralabda (Érd),

SE SK (Bp)

 

Mérkőzések:

8.00. Linguini – THTSG BN     0-3

8.20. Squadra Anonima – Zavaralabda    3-1

8.40. SE SK. – Linguini     1-0

THTSG BN – Squadra Anonima     0-2

Zavaralabda  – SE SK     0-0

Linguini – Squadra Anonima     0-0

THTSG BN – Zavaralabda    3-2

SE SK. – Squadra Anonima     0-0

Linguini – Zavaralabda     0-2

THTSG BN – SE SK     1-1

A csoport végeredménye:

„E”

csapat

m

gy

d

v

gk

p

1

Squadra Anonima

4

2

2

0

5-1

8

2

THTSG BN

4

2

1

1

7-5

7

3

SE SK

4

1

3

0

2-1

6

4

Zavaralabda

4

1

1

2

5-6

4

5

Linguini

4

0

1

3

0-6

1

Az 1.  és a 2. helyezett jut tovább a rájátszásba


„F”CSOPORT  – December 30. 8.00. – „B”  pálya

GOAT (Bp),

Déli FC (Bp),

Callbász (Bp),

Cimbik (Gyál),

Munkásifjak (Baj)

 

Mérkőzések:

8.00. GOAT – Déli FC     1-1

8.20. Callbász – Cimbik     0-4

8.40. Munkásifjak. – GOAT      0-3

Déli FC – Callbász     4-0

Cimbik  – Munkásifjak    4-0

GOAT – Callbász     5-0

Déli FC – Cimbik     6-0

Munkásifjak. – Callbász 3-1

GOAT – Cimbik     1-1

Déli FC – Munkásifjak 3-1

A csoport végeredménye:

„F”

csapat

m

gy

d

v

gk

p

1

Déli FC

4

3

1

0

14-2

10

2

GOAT

4

2

2

0

10-2

8

3

Cimbik

4

2

1

1

9-7

7

4

Munkásifjak

4

1

0

3

4-11

3

5

Callbász

4

0

0

4

1-16

0

Az 1.  és a 2. helyezett jut tovább a rájátszásba


„G”CSOPORT  – December 30. 10.45. – „A” pálya

Ultimate Team (Bp),

Joga Bonito (Vác),

FC Sünderland (Tápióbicske),

Street Kids (Bp)

Mérkőzések:

10.45 Ultimate Team – Joga Bonito     1-2

11.10. FC Sünderland – Street Kids     0-8

Ultimate Team – FC Sünderland 2-0

Joga Bonito – Street Kids    0-7

Ultimate Team – Street Kids    0-0

Joga Bonito – FC Sünderland     3-2

A csoport végeredménye:

„G”

csapat

m

gy

d

v

gk

p

1

Street Kids

3

2

1

0

15-0

7

2

Joga Bonito

3

2

0

1

5-5

6

3

Ultimate Team

3

1

1

1

3-2

4

4

FC Sünderland

3

0

0

3

2-13

0

Az 1.  és a 2. helyezett jut tovább a rájátszásba


„H”CSOPORT  – December 30. 10.45. – „B”  pálya

EKI FC (Tóalmás),

Kétballábasok (Komárom),

Apple FC (Bp),

Squadrakadabra (Páty)

Mérkőzések:

10.45 EKI FC – Kétballábasok     1-5

11.10. Apple FC – Squadrakadabra 4-0

EKI FC – Apple FC     1-2

Kétballábasok – Squadrakadabra     1-2

EKI FC – Squadrakadabra         1-0

Kétballábasok – Apple FC     0-0

A csoport végeredménye:

„H”

csapat

m

gy

d

v

gk

p

1

Apple FC

3

2

1

0

6-1

7

2

Kétballábasok

3

1

1

1

6-3

4

3

EKI FC

3

1

0

2

3-7

3

4

Squadrakadabra

3

1

0

2

2-6

3

Az 1.  és a 2. helyezett jut tovább a rájátszásba

 


„I”CSOPORT  – December 30. 13.00. – „A” pálya

Gamma Metál (Dunaújváros),

Ábel Mustangjai (Demjén),

DC Budapest,

Úgy van TE ATILOS (Bp)

Mérkőzések:

13.00. Gamma Metál – Ábel Mustangjai     1-1

13.25. DC Budapest – Úgy van TE ATILOS 0-4

Gamma Metál – DC Budapest     6-2

Ábel Mustangjai – Úgy van TE ATILOS    0-2

Gamma Metál – Úgy van TE ATILOS          3-2

Ábel Mustangjai – DC Budapest     1-0

A csoport végeredménye:

„I”

csapat

m

gy

d

v

gk

p

1

Gamma Metál

3

2

1

0

10-5

7

2

Úgy van TE ATILOS

3

2

0

1

8-3

6

3

Ábel Mustangjai

3

1

1

1

2-3

4

4

DC Budapest

3

0

0

3

2-11

0

Az 1.  és a 2. helyezett jut tovább a rájátszásba


„J”CSOPORT  – December 30. 13.00. – „B”  pálya

The Private Rooftop (Bp),

Big Cristmas (Dunaújváros),

FC Trianon (Bp),

Karmacsi Autó (Dunaújváros)

Mérkőzések:

13.00. The Private Rooftop – Big Cristmas     1-0

13.25. FC Trianon – Karmacsi Autó  2-1

The Private Rooftop – FC Trianon     3-0

Big Cristmas – Karmacsi Autó    0-5

The Private Rooftop – Karmacsi Autó 3-1

Big Cristmas – FC Trianon     4-0

A csoport végeredménye:

„J”

csapat

m

gy

d

v

gk

p

1

THE PRIVATE ROOFTOP

3

3

0

0

5-3

9

2

Karmacsi Autó

3

1

0

2

7-5

3

3

Big Cristmas

3

1

0

2

4-6

3

4

FC Trianon

3

1

0

2

2-8

3

Az 1.  és a 2. helyezett jut tovább a rájátszásba


 

„K”CSOPORT  – December 30. 15.15. – „A” pálya

Partizán Beokád (Bp),

Hollywood (Eger),

Alibi (Bp),

Chicago (Bp)

Mérkőzések:

15.15. Partizán Beokád – Hollywood     1-3

15.40. Alibi – Chicago 1-2

Partizán Beokád – Alibi    0-3

Hollywood – Chicago    0-0

Partizán Beokád – Chicago 3-2

Hollywood – Alibi     0-1

A csoport végeredménye:

„K”

csapat

m

gy

d

v

gk

p

1

Alibi

3

2

0

5-2

6

2

Hollywood

3

1

1

1

3-2

4

3

Chicago

3

1

1

1

4-4

4

4

Partizán Beokád

3

1

0

2

4-8

3

Az 1.  és a 2. helyezett jut tovább a rájátszásba


 

„L”CSOPORT  – December 30. 15.15. – „B”  pálya

Winners FC (Nyékládháza),

Ismokeking (Bp),

Ihar Woodworks (Dorog),

Szilasi és Barátai (Bp)

Mérkőzések:

15.15. Winners FC – Ismokeking     2-0

15.40. Ihar Woodworks – Szilasi és Barátai 1-1

Winners FC – Ihar Woodworks     0-1

Ismokeking – Szilasi és Barátai    0-3

Winners FC – Szilasi és Barátai         2-1

Ismokeking – Ihar Woodworks     1-3

 

A csoport végeredménye:

„L”

csapat

m

gy

d

v

gk

p

1

Ihar Woodworks

3

2

1

0

5-2

7

2

Winners FC

3

2

0

1

4-2

6

3

Szilasi és Barátai

3

1

1

1

5-3

4

4

Ismokeking

3

0

0

3

1-8

0

Az 1.  és a 2. helyezett jut tovább a rájátszásba 


„M”CSOPORT  – December 30. – 8.00 TEREM pálya

Franka 12E (Bp.),

Inter 04 (Törökbálint),

Renegátok (Bp),

Express FC (Bp),

Maxim Zrt. (Bp.)

 

Mérkőzések:

8.00. Franka 12E – Inter 04     0-1

8.20. Renegátok – Express FC     0-4

8.40. Maxim Zrt. – Franka 12E    5-1

Inter 04 – Renegátok 0-2

Express FC  – Maxim Zrt. 1-2

Franka 12E – Renegátok 0-1

Inter 04 – Express FC     0-1

Maxim Zrt. – Renegátok 2-0

Franka 12E – Express FC     0-6

Inter 04 – Maxim Zrt.   3-3

 A csoport végeredménye:

„M”

csapat

m

gy

d

v

gk

p

1

Maxim Zrt

4

3

1

0

12-5

10

2

Express FC

4

3

0

1

12-2

9

3

Renegátok

4

2

0

2

3-6

6

4

Inter 04

4

1

1

2

4-6

4

5

Franka 12E

4

0

0

4

1-13

0

Az 1.  és a 2. helyezett jut tovább a rájátszásba

 


„N”CSOPORT  – December 30. – 10.45 TEREM pálya – 2*10

Csobánka SE,

Club la Siesta de Samba (Szentendre),

RKSK (Bp),

Budapest Boys (Bp)

Mérkőzések:

10.45. Csobánka SE – Club la Siesta de Samba     2-1

11.10. RKSK – Budapest Boys 1-1

Csobánka SE – RKSK     2-5

Club la Siesta de Samba – Budapest Boys    1-1

Csobánka SE – Budapest Boys          2-3

Club la Siesta de Samba – RKSK     0-8

A csoport végeredménye:

„N”

csapat

m

gy

d

v

gk

p

1

RKSK

3

2

1

0

14-3

7

2

Budapest Boys

3

1

2

0

5-4

5

3

Csobánka SE

3

1

0

2

6-9

3

4

Club la Siesta de Samba

3

0

1

2

2-11

1

Az 1.  és a 2. helyezett jut tovább a rájátszásba


 „O”CSOPORT  – December 30. – 13.00. TEREM pálya

Szimői Hódítók (Erdőtelek),

Szatyor Donetsk (Záhony),

Felrúglak LSL (Vác),

PSE (Püspökszilágy)

Mérkőzések:

13.00. Szimői Hódítók – Szatyor Donetsk     1-1

13.25. Felrúglak LSL – PSE 8-1

Szimői Hódítók – Felrúglak LSL 2-2

Szatyor Donetsk – PSE    3-0

Szimői Hódítók – PSE         6-1

Szatyor Donetsk – Felrúglak LSL     1-1

A csoport végeredménye:

„O”

csapat

m

gy

d

v

gk

p

1

Felrúglak LSL

3

1

2

0

11-4

5

2

Rehab FC

3

1

2

0

9-4

5

3

Szatyor Donetsk

3

1

2

0

5-2

5

4

PSE

3

0

0

3

2-17

0

Az 1.  és a 2. helyezett jut tovább a rájátszásba

 


„P”CSOPORT  – December 30. – 15.15. TEREM pálya

Las Kígyós (Újkígyós),

Future Stars (Martonvásár),

Balassagyarmat Kábel SE (Bp),

Szépségben Meghalni (Pilisvörösvár)

Mérkőzések:

15.15. Las Kígyós – Future Stars     5-0

15.40. Balassagyarmat Kábel SE – Szépségben Meghalni 2-0

Las Kígyós – Balassagyarmat Kábel SE     0-3

Future Stars – Szépségben Meghalni    0-6

La Kígyós – Szépségben Meghalni         5-0

Future Stars – Balassagyarmat Kábel SE     3-9

A csoport végeredménye:

„P”

csapat

m

gy

d

v

gk

p

1

Balassagyarmat Kábel SE

3

3

0

0

14-3

9

2

Las Kígyós

3

2

0

1

10-3

6

3

Szépségben Meghalni

3

1

0

2

6-7

3

4

Future Stars

3

0

0

3

3-20

0

Az 1.  és a 2. helyezett jut tovább a rájátszásba

 


Rájátszás

16 közé kerülésért:

 1. mérkőzés ’A’ pálya 17.30. E1 – F2
  Squadra Anonima – Goat 0-1

 2. mérkőzés ’B’ pálya 17.30. F1 – E2
  Déli FC – THTSG BN 0-1

 3. mérkőzés ’A’ pálya 17.55. G1 – H2
  Street Kids – Kétballábasok 1-1 (6-7)

 4. mérkőzés ’B’ pálya 17.55. H1 – G2
  Apple FC – Joga Bonitó 4-0

 5. mérkőzés ’A’ pálya 18.20. I1 – J2
  Gamma Metál – Karmacsi Autó 1-1 (6-7)

 6. mérkőzés ’B’ pálya 18.20. J1 – I2
  The Private R. – Úgy Van Te A. 0-0 (7-8)

 7. mérkőzés ’A’ pálya 18.45. K1 – L2
  Alibi – Winners FC 2-0

 8. mérkőzés ’B’ pálya 18.45. L1 – K2
  Ihar Woodworks – Hollywood 1-1 (2-3)

 9. mérkőzés TEREMPÁLYA 17.30. M1 – N2
  Maxim ZRT – BP. Boys 4-1

 10. mérkőzés TEREMPÁLYA 17.55. N1 – M2
  RKSK – Express FC 0-0 (7-6)

 11. mérkőzés TEREMPÁLYA 18.20. O1 – P2
  Felrúglak LSL – Las Kígyós 2-3

 12. mérkőzés TEREMPÁLYA 18.45. P1 – O2
  Balassagyarmat–Szimői H. 2-2 (2-1)


Nyolcaddöntők

17.mérkőzés 19.10. ’A’ pálya 1-5
FK Buda – Goat 0-0 (1-2)

18.mérkőzés 19.10. ’B’ pálya 2-6
#szabocsalad – THTSG BN 2-1

19.mérkőzés 19.35. ’A’ pálya 3-7
Lali FC – Kétballábasok 2-1

20.mérkőzés 19.35. ’B’ pálya 4-8
Farkasok – Apple FC 5-0

21.mérkőzés 20.00. ’A’ pálya 9-13
Karmacsi Autó – Maxim 0-3

22.mérkőzés 20.00. ’B’ pálya 10-14
Úgy Van Te A. – RKSK 0-0 (4-3)

23.mérkőzés 20.25. ’A’ pálya 11-15
Alibi – Las Kígyós  2-0

24.mérkőzés 20.25. ’B’ pálya 12-16
Hollywood – Balassagyarmat 3-0

Negyeddöntők

25.mérkőzés 20.50. ’A’ pálya 17-19
Goat – Lali FC 0-0 (3-1)

26.mérkőzés 20.50. ’B’ pálya 18-20
#szabocsalad – Farkasok 2-0

27.mérkőzés 21.15. ’A’ pálya 21-23
Maxim ZRT – Alibi 5-2

28.mérkőzés 21.15. ’B’ pálya 22-24
Úgy Van Te A. – Hollywood 1-1 (3-1)

 

Elődöntők

21.40. ’A’ pálya 25-27.
GOAT – Maxim ZRT. 0-1

21.40. ’B’ pálya 26-28.
#szabocsalad – Úgy Van Te A.         2-0

 

Bronzmérkőzés

22.05. ’B’ pálya GOAT – Úgy Van Te A. 4-3

Döntő

22.05. ’A’ pálya Maxim ZRT. – #szabocsalad 3-1

 

KISVIDEÓ


A 7. Liza Kupa végeredménye:

 1. Maxim ZRT.

 2. #szabocsalad

 3. GOAT

 4. Úgy Van Te Atilos

 

A 7. Liza Kupa különdíjasai:

#legtehettségesebb Szegletes Milán (#szabocsalad)

#legrutinosabb Balán Gábor (Maxim ZRT.)

#döntőjátékosa Molnár János ( Maxim ZRT.)

#tornakapusa: Román Viktor (GOAT)

#tornajátékosa: Bódog Csaba (Úgy Van Te Atilos)

#gólkirály: Bita Mátyás (Maxim ZRT.)

 

Elsősorban szeretném megköszönni Szemes Petinek és a Maresi Foodbroker Kft.-nek az egész éves szponzorációt, támogatást, nagy részük vannak abban, hogy megfelelő körülmények vannak biztosítva a csapattagoknak. Szerelésektől kezdve a nevezési díjakon át, rengeteget segítettek. Köszönjük!
Idén ez volt a 4. kaminokupa amin elindultunk. 2 elveszített döntő, és egy legjobb 16 közötti búcsú után indultunk neki ennek a kupának. Végre sikerült mennyiségben is jelen lennünk és sérülés nélkül abszolválni ezt a megmérettetést. A csoportmeccsektől kezdve formálódtunk folyamatosan, alakult ki a konzisztens játékunk és mindenki extrán teljesített. Ennek köszönhetően vereség és büntetőpárbaj nélkül jutottunk el az aranyéremig. A szervezett védekezés mellett minden egyes játékos a csapatból stabilan és kiemelkedően futballozott, mindenki szerzett gólt kivétel nélkül a 9 meccs alatt. Szívből gratulálok Balán Gábornak és Molnár Janinak a különdíjaikhoz. A gólkirályi címem, pedig a csapattársak  nélkül biztosan nem lett volna meg. Hálás vagyok a srácoknak akik a megalakulás (2020) óta évről-évre a csapatban szerepelnek, időt, energiát, és anyagiakat nem kímélve tesznek hozzá ahhoz, hogy a Maxim Zrt meghatározó csapattá váljon. Ugyanígy köszönöm mindenkinek aki az év utolsó előtti napján eljött és tornagyőzelemhez vezette a csapatot, ez a gépezet ilyen formában működött jól, bárki hiányával, nem ez lett volna a végeredmény.
A kupához kapcsolódóan, a törökbálinti aréna az egyik kedvenc helyszínem, helyszínünk, jók a pályák, az egész létesítmény jól kivitelezett. Nagyon jó volt látni, hogy az elődöntőben és a döntőben is, számunkra teljesen új és ismeretlen fiatal brigáddal játszottunk, akik sportszerűek voltak és játszották a futballt, élmény volt velük focizni. Bízom benne jövőre velük is találkozunk majd. A díjazás kiemelkedő volt, alig tudtuk elvinni a sok nyereményt, köszönjük nektek!
Boldog Új Évet Kívánok, ’23-ban is találkozunk!
Bita Mátyás
Maxim Zrt.


Köszönjük a színvonalas tornát. Nagyon boldogok és büszkék vagyunk, hogy egy ilyen fiatal csapattal oda tudtunk érni a második helyre. Régebben voltak fenntartásaim a kaminokupákkal szemben, nem mindig jó szájízzel jöttem el egy-egy tornáról, de ez most feledtette mindezt. Jó csapatok, jó szervezés. Nyilván hogy ilyen hosszúra nyúlt, az a csapatok számának köszönhető. Máskor esetleg meg lehetne próbálni plusz 1 napot rászánni, mert este 10 órakor a koncentráció hiánya esetleg eredményt befolyásolhat, de ezt csak azért írom le, hogy valamibe beleköthessek. Sajnos mást ezen kívül nem tudok találni. Várjuk a következőt, mert nyerni még soha nem sikerült. Idén ez a cél. Üdv, #szabocsalad


A nagy érdeklődés ellenére kiváló szervezés jellemezte a tornát, ahol természetesen a színvonal sem maradt el. Mondhatni újoncként kezdtük meg a napot, hiszen ezen kívül csak egy kiemelt megmérettetésen vettünk részt közösen. Mivel követjük a közösségi hálón a kaminokupák történéseit láttuk, hogy rengeteg tapasztalt és összeszokott csapattal kell majd megküzdenünk. A játékunk alappillére a stabil, szervezett védekezés volt, melyet mi sem bizonyít jobban, minthogy az elődöntőig csak kétszer vették be a kapunkat. Végül “csak” a bronzért játszhattunk, de senki sem szomorkodott, mert egy szoros meccsen kaptunk ki a végső győztes Maxim Zrt-től, akiknek itt is szeretnénk gratulálni. A bronzmeccset viszont nem úgy kezdtük, ahogy szerettük volna. Nagyon elfáradtunk a végjátékra és 3-0-ás hátrányba kerültünk. A második félidőben aztán sikerült váltanunk és 4-3ra megfordítani az eredményt. Szeretnénk megköszönni a csapatoknak a sportszerű játékot, a bíróknak pedig a játékvezetést. 2023-ban biztosan találkozunk még!

Hankó Kristóf – GOAT