Íme a leggyakoribb kérdések és a válaszok

 

1.) HOGYAN TUDOK MÉRKŐZÉST HALASZTANI BAJNOKSÁGBAN?

Halasztás: a halasztani kívánó Csapat köteles a halasztást legalább a mérkőzés előtt 3 nappal írásban bejelenteni!  A halasztási költség 8.000. Ft/mérkőzés, melyet a pótlásra szánt időpont előtt be kell fizetni, ellenkező esetben nincs lehetőség a pótlásra és a meccset 5-0-s gólkülönbséggel az ellenfél javára írjuk jóvá! Egy Csapat egy szezonban maximum egy mérkőzést halaszthat!

( Mi értjük, hogy bármikor, bármi közbe jöhet! De ha megengednénk, hogy a Csapatok bármikor, bármire hivatkozva halasztást kérjenek, abból nem lenne bajnokság… És igen, fizetni is kell érte, hiszen a pálya,  a játékvezetés nekünk is pénzbe kerül. )


2.) HOGYAN LEHET JELENTKEZNI EGY TORNÁRA?

Jelentkezni online felületünkön (http://www.kaminokupa.hu/aktualiskiirasok/) tudtok! Facebook chaten, üzenetben, kommentben, sms-ben nem lehet hozzánk bekerülni, így kérünk azt mellőzzétek is!

Azért kell e-mailben, vagy online felületünkön (http://www.kaminokupa.hu/aktualiskiirasok/) jelentkezni, MERT ARRA MI VÁLASZOLUNK és beleírunk sok-sok információt a tornával és a nevezés menetével kapcsolatban!
Érdemes tehát elolvasni a választ, mert olyan kérdésekre is választ kaptok belőle, mint pl. , hogy hol tudtok benevezni? , meddig? , mikor lesz a sorsolás?


3.) MIKOR LESZ A SORSOLÁS?

Egy-egy kupa menetrendje MINDIG az adott rendezvény előtt két nappal éjszaka kerül fel az oldalunkra ( május 25.-i torna programja pl. május 23.-én éjszaka ), melyet kiposztolunk Facebook oldalunkra is és e-mailben elküldjük a Csapatvezetőknek!

FONTOS INFORMÁCIÓ ide kapcsolódóan, hogy ez benne van a versenykiírásban és a válasz e-mailben is amit jelentkezéskor kaptok! A “mikor lesz kész a sorsolás?” jellegű kérdésedet kérlek mellőzd ezentúl, hiszen ÚGYIS KÜLDJÜK, HA KÉSZEN VAN!!!


4.) KI KELL TÖLTENI A JELENTKEZÉSI LAPOT?

IGEN. Nevezésetekhez nem elég, ha befizetitek a nevezési díjat! Amikor jelentkeztek, mi mindig csatolunk egy Jelentkezési Lapot, amit kitöltve vissza kell küldeni számunkra! Ennek hiányában könnyen lemaradhattok a tornáról!


 5.) HA KÉRDÉSED VAN!?!?

Ha szeretnél valamit kérdezni – például, hogy mikor lesz a sorsolás? vagy hogy hogyan lehet halasztani? vagy hogy mikor lesz a meccsetek? stb. – azt e-mailben a foci@kaminokupa.hu címre írva tudtok! Fel is hívhattok minket, de ott is ezt fogjuk kérni! Facebook chaten, sms-ben, facebook kommentben nem tudtok informálódni, így kérjük azt mellőzzétek! Köszi 🙂