Szemérem AJAX győzelem a meghívásos ‘szuperdöntőn’

Ha úgy nézzük,

taroltak a budapesti SORI LIGA csapatai a vasárnapi törökbálinti BAJNOKOK TORNÁJÁN!

A 2018-as esztendő kupagyőzteseinek és ifi győzteseinek valamint az aktuális bajnokcsapatoknak megrendezett ’döntőn’ ugyanis a Szemérem AJAX a szintén a Soroksári úti bajnokság élvonalában szereplő Todor Pet Bau Team KFT csapatát győzte le a döntőben egy remek meccsen 3-2 arányban.

További képek albumunkban

Hagyományőrző tornánkra 14 csapat fogadta el a meghívást és 4 csoportban kezdték meg a küzdelmeket a kispályások. Tekintve, hogy a 2018-as esztendő krémje jött el, nagy meccsekből nem volt hiány ezen a napon és csupán pár összecsapás lett ’sima’, sőt az egyenes kieséses szakaszban a nyolc összecsapásból haton is a hétméteresek döntöttek. Pici meglepetés, hogy az év legjobb vidéki csapatának megválasztott a balatonszárszói Balaton Touron diadalmaskodó kadarkúti Fapuma a csoportban ragadt, miként a 2017-ben szintén ezt a címet bezsebelő mezőkövesdi Hunterek is. Már a negyeddöntőben búcsúzott az október 23-i ’120 csapatost’ megnyerő ám kissé tartalékos ECECE-Energofish és a bombakerettel érkező siófoki kupagyőztes Anonymus. Nem jutott a négybe a kupát és bajnokságot is nyerő Szilasi és az Alvic villámtornát behúzó Futottak Még sem. Ha már eljött újra megfricskázta a legnagyobbakat a dabasi Botlik BT, akik legutóbb a 4. Liza Kupán már letették a névjegyüket – ezúttal a negyedik pozíció lett a végállomás a fiataloknak, akikről minden bizonnyal még sokat hallunk… A bronzérmet a Labdakert Újév kupán első Bodigyöngye szerezte meg, míg a döntőben a már említett két Sori Ligás csapat játszott egy igazán remek mérkőzést!

Eredmények


A kaminokupa BAJNOKOK TORNÁJA végeredménye:

  1. Szemérem AJAX (Budapest, Sori Liga)

  2. Todor Pet Bau Team KFT (Budapest, Sori Liga)

  3. Bodigyöngye (Budapest)

  4. Botlik BT (Dabas, IFI)

 

A kaminokupa.hu BAJNOKOK TORNÁJA különdíjasai:

#tornakapusa: Jelen Károly (Szemérem AJAX)

#gólkirály: Kerek Norbert (Szilasi és Barátai)

#tornajátékosa: Bita Mátyás (Todor Pet Bau Team KFT)


Bódog Tamás – Szemérem AJAX

Nagyon jó ötletnek tartom, hogy minden évben megrendezitek a bajnokok és a kupa győztesek tornáját!! Ilyenkor csak a legjobb csapatok vesznek részt, nincs könnyű mérkőzés. Mindenki erős kerettel érkezik és végig koncentrálni kell!! A csapatunk az utóbbi időben kisebb hullámvölgyben volt, ránk fért ez a torna győzelem! Örülök, h mindenki akit elhívtam ráért és így erős kerettel tudtunk kiállni! Remek volt a helyszín választása és köszönjük a jó szervezést!! Gratulálunk minden csapatnak, és jövőre megpróbáljuk megvédeni a címünket!


Bita Mátyás – Todor Pet Bau Team KFT

A torna pikantériáját az adta, hogy nem volt könnyű meccs. Kevés csapat és csak éles mérkőzés várt ránk. Ez volt benne a nehéz de egyben jó is, hogy nem kellett nézned kivel játszol, mivel tényleg a legjobbak voltak itt.
A szervezés remek, a törökbálinti aréna pályái pedig extrák voltak mint mindig.
A különdíjért járó kupa – amely szokás szerint legalább annyira a csapat érdeme mint az enyém – pedig az eddigi legszebb trófea amit valaha kaptam.


Természetesen szintén hagyományainkhoz híven a 2018-as díjátadót is megtartottuk, melyen az alábbi különdíjak kerültek kiosztásra:

# az év felfedezettje:
Katona Mátyás (Szinesztézia)

# az év ifi csapata:
Deportívó Nyakonrúglak

# Legend Status:
Piribék István (Todor Pet Bau Team KFT)

# az év vidéki csapata:
Fapuma (Kadarkút)

# az év játékosa:
Barabás Miklós (ECECE Energofish)

# az év amatőr csapata:
Todor Pet Bau Team KFT

Köszönjük, hogy eljöttetek megmérettetésünkre és köszönjük, hogy 2018-ban minket választottatok, amikor kispályás focizni indultatok! Természetesen várunk Benneteket 2019-ben is!!!


Barabás Miklós – ECECE Energofish

Ha az emlékeim nem csalnak, akkor 2011-ben vettem részt először kaminokupán egy akkori baráti társasággal és sikerült a dobogóra állnunk, ami meglepetésnek számított az akkori erőviszonyokat figyelembe véve. Sosem felejtem el, amikor az elődöntőben Fekete Robi – akit nem ismertem előtte – a bíróval beszélgetett, mi meg annyit kérdeztünk viccelődve, hogy „megvetted a meccset?”, mire ő teljes komolysággal csak annyit mondott, hogy nincs rá szüksége. Nem is állított valótlant, azt hiszem 7-1-re vertek meg minket. Azóta az eltelt 7 és fél év alatt a kaminokupa rendezvényein a kispályás foci minden ágában kipróbálhattam magam, legutóbb ráadásul mindezt egyetlen önálló torna keretében. Összességében – amit leginkább ki szeretnék emelni – az a folyamatos fejlődési szándék és minél jobb eredmény elérése mellett a közeg. Rengeteg kiemelkedő sportolót ismertem meg ezen alkalmak során, és rengeteg barátot, sok erős csapatnak lehettem a tagja. Az biztos, hogy minden rendezvényt ugyanolyan izgalommal és izgatottsággal várok, mint bármikor az évek során, és tudom, hogy egy pozitív élménnyel leszek gazdagabb.


KATTINTS A KÉPRE, HA RÉSZT KÍVÁNSZ VENNI A CSATÁBAN!!!