COVID 19 TÁJÉKOZTATÓ

A Magyar Közlöny 2020. évi 464 számából

Egyeztetve a sportpálya vezetésével az alábbi intézkedések és változtatások bevezetését eszközöljük:

 1. a sportlétesítményt mindenki csak saját felelősségére használhatja, különösen a vírushelyzetre való tekintettel. A kiírt bajnokságokban és tornákon szintén mindenki saját felelősségére vesz részt.

 2. a Labdakert Sportklubba csak az adott időpontra érkező csapat, bajnokság vagy kupa esetében az adott bajnoki mérkőzésen vagy kupán részt vevő csapatok, valamint a szükséges technikai személyzet tartózkodhat. Csapatonként 1 fő csapatvezető jelenléte lehetséges – indokolt esetben.

 3. Nézők, szurkolók, hozzátartozók, bármilyen formában jelen lévő ’civil’ személyek, a Labdakert Sportklubban a sportpályákat fedő sátorban kötelesek maszkot hordani, oly módon, hogy az az orrot és a szájat folyamatosan elfedje.

 4. az adott csapat vezetője, köteles a fenti kérdésekben csapatáért felelni és szükség esetén a maszk használatára vagy a pálya elhagyására felszólítani az érintett személyt. Amennyiben ezt a szervezőknek kell megtenni és amennyiben a felszólítás nem ér célt, úgy a csapat – melyhez az adott személy tartozik – szankcionálható, akár a mérkőzés félbeszakításával, vagy rendezvényeinkől való kizárással.

 5. az öltözők nyitva vannak, szükség esetén használhatóak, naponta fertőtlenítik. Az épületbe belépni azonban csak maszkban lehetséges. A Labdakert Sportklub és a Kaminokupa Sport Kft együttes kérése az, hogy aki teheti érkezzen felszerelésben.

 6. kérjük mérkőzésetek után törekedjetek a minél előbbi hazaindulásra és csupán indokolt idővel előbb érkezzetek meg a kiírt mérkőzésre (15-15 perc). Amennyiben saját mérkőzésetek után a helyszínen maradtok, úgy nézőnek számítotok és maszkot kell viselnetek.

 7. a sorompó nyitva lesz, nem kell megállni, nem kell parkolójegyet venni. A büfé területén tartózkodni nem lehetséges, ott csak vásárolni lehet. Fogyasztás a teraszon.

 8. a csapatvezetők felelőssége, hogy csapatukban nem szerepel olyan játékos, akinek fertőző betegségre utaló tünete (pl. láz, köhögés, akut légzési nehézség, stb.) áll fenn, ami miatt mások egészségét veszélyeztethetné és közösségben nem tartózkodhatna.

Kimondottan a bajnokságra érvényes változtatások

 1. jelen bajnokságban a szerepeltethető játékosok számát nem korlátozzuk – bármennyi játékost tudtok benevezni, viszont az utolsó két fordulóra már nem tudtok új játékosokat hozni!

 2. a halasztható mérkőzések száma: 1.

 3. a mérkőzésetek után törekednetek kell a minél előbbi hazaindulásra.

 4. a megszokott üdvözlési formákat kérem kerüljétek. Kiváltképp a játékvezetők, szervezők felé. (Azt, hogy egymást hogy üdvözlitek nem tudjuk befolyásolni, viszont a sporiknak most bővel elég lesz egy ‘Helló Spori’)

 5. a játékvezetőkkel beszélgetni – mellettük megállni – nem lehetséges. Minden esetben kérjük, hogy a csapatvezető kommunikáljon a játékvezetővel, ő felel a csapatáért, a szerepeltetni kívánt új játékosért és a gólszerzők helyes beírásáért!

Kaminokupa Sport Kft, 2020. október 23.Tudnivalók és feladatok a kaminokupa bajnokságai alatt a csapatvezetők és a szervezők munkájának megkönnyítésére.

 1. JÁTÉKOSOK SZEREPELTETÉSE

„Kérjük a Csapatok vezetőit, mérkőzéseik előtt a játékvezetőktől a Nevezési lapokat elkérni ÉS AZ ÚJ JÁTÉKOSOKAT BEÍRNI SZÍVESKEDJENEK!!! A mérkőzéseken csak a nevezési lapon feltüntetett játékosok szerepelhetnek! Az összes játékost nem kell előre megnevezni, viszont, ha új játékos érkezik, őket az adott játéknap mérkőzése előtt be kell nevezni! A Kaminokupa Sport Kft bajnokságaiban nyáron nincs létszámkorlát, bármennyi játékos szerepeltethető.

A játékosok benevezése (beírása) minden esetben a csapatvezető feladata és kötelessége! Amennyiben egy játékos nincs benevezve, jogosulatlanul játszik! Ha a jogosulatlan játék a mérkőzés közben vagy utólag kiderül a szervezőknek joguk van a mérkőzés végeredményét 3 ponttal és 0-5-ös gólkülönbséggel az ellenfélnek jóvá írni!

Átjátszani másik osztályba/csoportba nem lehet!

2.NEVEZÉSI DÍJAK BEFIZETÉSE

Amennyiben nem egy összegben fizettétek be a nevezési díjat, azt három részletben tudjátok rendezni. Második határidő (eddig kell 60.000.Ft-nak beérkeznie) , míg a harmadik határidő (eddig kell a teljes nevezést rendezni). Nevezést befizetni csak a szervezőknél, illetve a Büfében tudtok!

3.CIPŐK

Csak terem (IC) és hernyótalpas (TF) cipőben lehet játszani, semmilyen stoplis nem megengedett!

4.HALASZTÁS:

# Halasztási díj: 9.000. FT
# Ki nem állás díja: 12.000. FT
# Utolsó fordulóban ki nem állás díja: 18.000.FT

A halasztani kívánó Csapat köteles a halasztást legalább a mérkőzés előtt 2nappal írásban bejelenteni!  (foci@kaminokupa.hu). A halasztási költség 9.000. Ft/mérkőzés, melyet a következő fordulóban be kell fizetni. Egy Csapat maximum egy mérkőzést halaszthat vagy egy mérkőzéstől maradhat távol (ki nem állás). Aki két mérkőzésen nem jelenik meg automatikusan a kizárás sorsára jut!
Ki nem állás díja. Igen ennek is van költsége, büntetése, hiszen az ellenfél, a szervezők készülnek az adott napi mérkőzésre. (bővebben a versenykiírásban:)

5.MÉRKŐZÉSIDŐPONTOK, IDŐPONTKÉRÉSEK

Bajnokságunk több pályán 17.30.-22.45. között zajlik. Időpontot, akár fix időpontot is kérhettetek, de csak akkor, ha nevezési díjatok a nevezési határidőig egy összegben beérkezett és az első háromban voltatok a saját osztályotokban. Ha nem így volt random kerültök be a sorsolásba (az összes kérés teljesítése nyilván lehetetlen) és könnyen előfordulhat, hogy az első (17.30.) vagy az utolsó (22.00.) mérkőzések jutnak nektek akár rendszeresen akár felváltva.

6.KOMMUNIKÁCIÓ

Kérjük folyamatosan nézzétek az e-mailjeiteket, illetve kérjük, hogy kérdés esetén Ti is e-mailt írjatok (foci@kaminokupa.hu), még akkor is, ha úgy gondoljátok a telefon gyorsabb. Sms-t, messengert ne írjatok azt nem nézzük, így nem is vesszük figyelembe.

7.JÁTÉKSZABÁLYOK, TUDNIVALÓK

Weboldalunkon természetesen fent van a bajnokság részletes versenykiírása, játékszabályzata . Kérem, amint elküldtük a bajnokság teljes programját nézzétek át és ami a legfontosabb, osszátok is meg a csapattársakkal.

 1. PIROS LAPOK

A piros lap automatikus egy mérkőzés eltiltás. Kérem erről egyből tájékoztassátok a csapattársat, ha piros lapos kiállítás sorsára jutott.

 1. CSAPATVEZETŐI FELADATOK

Fontos kitérnünk arra a tényre, hogy a csapatvezetők feladata nem csak az, hogy elmondják a csapatnak, hogy mikor játszanak. A csapatvezetőknek ezen felül számos fontos feladata van elég csak ha a fenti pontokat végig olvassátok még egyszer. A csapatvezetők feladata a csapattársak tájékoztatása a játékszabályzat és a bajnokság lebonyolítása pontokban és szintén a csapatvezető feladata a megfelelő kommunikáció és a Fair Play betartatása a csapattársakkal például egy parázs mérkőzésen az ellenfél és a játékvezetők felé.

10. KIZÁRÁS, VISSZALÉPÉS

Amennyiben egy csapat a kizárás sorsára jut, vagy szezon közben “úgy dönt”, nem kíván többet szerepelni a bajnokságban, úgy – figyelembe véve, hogy ez egy bajnokság, ahol egyszerre több csapat és játékos szerepel, aki vélhetően ‘sérülnek’ a kizárás/visszalépés miatt – a következő korlátozások lépnek életbe. 1) a csapatban a bajnokság során benevezett játékosok közül a bajnokság végéig senki sem szerepelhet más a kaminokupa által szervezett megmérettetésen. 2) továbbá, amennyiben a csapatnak nevezési díj elmaradása van, annak rendezéséig szintén nem szerepelhetnek játékosai más a kaminokupa által szervezett bajnokságban vagy tornán.


“A kaminokupa rendezvényein bármilyen jellegű kereskedelmi tevékenység-, árusítás-, reklám-és marketingtevékenység-, promóció ( egyéb sportesemények promóciója ) kizárólag a Kaminokupa Sport Kft-vel megkötött szerződés keretein belül lehetséges.  A Kaminokupa Sport Kft szolgálja partnerei üzleti érdekeit és ezen érdekek tiszteletben tartására kérjük a hozzánk érkezőket is. A rendezvényeinkre érkezők automatikusan elfogadják ezen feltételeket. A szervező tájékoztatja a rendezvény résztvevőit ,hogy ezen rendelkezés figyelmen kívül hagyása súlyozott szankciót vonhat maga után,mivel a Kaminokupa Sport Kft. ellenérték fejében szolgáltat partnerei részére. Amennyiben bárkit partnerei szerződés nélküli kereskedelmi tevékenységen, árusításon, reklám- és marketingtevékenységen, promóción ( beleértve a más sportesemények promócióját ) érünk , cégünk 200.000. Ft-os kötbért számít fel , melyet a rendezvényt követő 8 munkanapon belül köteles a Kaminokupa Sport Kft. számlájára megfizetni.”