RAJTOLUNK,
de még lehet benevezni!!!

Terveink szerint alakul és augusztus 29-én elrajtol 17. kerületi kispályás bajnokságunk a Bakancsos utcában. 10 csapat részvétele már biztos, ám az alább felsorolt alakulatokon kívül még 2-3 csapat is érdeklődik a Liga iránt, így könnyen elképzelhető, hogy ‘maxlétszámmal’ futunk neki az ősznek!

Nevezni tehát még tudtok, ha Ti most eszméltek, kattintsatok hamar IDE, jelentkezzetek és hívjatok minket a +36205510049-es telefonszámon!

Alább tehát az első forduló párosításai, a mezőnyben – egyenlőre – csak a PKI van ott a korábbi bajnokok közül és 3 újoncot is köszönthetünk ( Kerepes, Trafik, Oxigen 17 FC ) nagyon kíváncsian várjuk, hogy mit hoz az ősz a 17. kerület egyetlen amatőr műfüves kispályás bajnokságában!?

Igen a bajnokság amatőr, hiszen nem szerepelhetnek a következő bajnokságokban igazolással rendelkező játékosok: futsal NB1, nagypálya NB1, NB2, NB3 (akik pályára léptek vagy nevezve voltak a 2019-es esztendőben a felnőtt Csapatban!)

Az első játéknap párosításai

2019. 08. 29. csütörtök

Az első fordulóban kérjük a csapatvezetőket fél órával mérkőzésük előtt érkezni és a Nevezési Listát a játékvezetőnél kitölteni!!!

 

Csütörtökön találkozunk!!!