Budapesti győzelem Balatonszárszón

Kétség sem férhet hozzá,

a szombati volt a Balaton Tour történetének egyik legjobb rendezvénye.

Azt már a szervezés időszakában láttuk, hogy valami nagy dolog készül. Nem, nem terveztünk rekordlétszámot, egy 64 csapatos mezőny volt tervben, végül 80 lett és ’maradhat’ gondoltuk! Ismét megmozgattuk az országot, szinte nem volt régió, ahonnan nem képviselte magát alakulat. Érdekesség, hogy a budapesti és pest megyei mezőnyt kezdi utólérni balatoni versenyeink szempontjából a Dél-Dunántúl, hiszen számos csapat érkezett a szárszói Tourra pl. somogyból és baranyából.

A teljesség igénye nélkül, érkeztek kispályások Budapestről (30), Győrből (2), Nak-ról, Balatonszárszóról (3), Siófokról (2), Polgárdiból, Ceglédről, Tárnokról, Várpalotáról, Dombóvárról, Vácról (2), Barcsról, Szigetszentmiklósról, Kaposfőről, Alsóörsről, Pécsről, Sárbogárdról, Újudvarról, Ócsáról, Abáról, Kecskemétről, Tarnaörsről, Nagyhajmásról, Bajáról, Szombathelyről, Komáromból, Kisvárdáról, Ajkáról, Tataházáról, Vasszécsenből, Bársonyosról, Vátról, Marcaliból ,Debrecenből, Zsámbékról, Egerből (2), Rákócifalváról, Mórról, Felsőzsolcáról és Lajoskomáromból,sőt két alakulat Szlovákiából egy pedig Romániából tisztelt meg minket.

Remekül előkészített pályák, bőséges büfé, kitelepült kürtöskalácsos és fagyiskocsi és talán a Kaminokupa Sport Kft legbőségesebb díjasasztala várta a csapatokat.

További képek ALBUMUNKBAN!

Óriási köszönet partnereinknek, akik nélkül ez a torna sem sikerülhetett volna úgy, ahogy sikerült! Köszönet a Balatonszárszói Sportegyesület vezetésének, Sarang Sándor Elnök Úrnak és csapatának valamint Fekete János Polgármester Úrnak, hogy 11. éve fogadnak Bennünket és minden Tőlük telhetőt megtesznek a Balaton Tour érdekében. Köszönet Zsombok Miklósnak és a Róza Mama Büféjének, hogy idén is bőségesen elláttak minket enni- és innivalóval a pályán és a strandon egyaránt.

Köszönet stratégiai partnereinknek az együttműködésért! Köszönet a Papp Serlegüzletnek, hogy a Balaton Tour történetének talán legcsodálatosabb díjait adhattuk át szombaton, köszönet sportszeres partnerünknek az 11TeamSports-nak a sportfelszereléseket, a BeStrong labdákat, utalványokat, köszönet az Isostar.hu-nak az ajándékcsomagokat, melyekhez egyre inkább hozzászoknak a különdíjasok és köszönet a Viwa Vitaminwaternek a frissítő vitaminvizeket, melyek már a pálya berendezése alatt oltották szomjunkat!

A győztes csapatot vendégül látja a Winners Sports Pub és elmehetnek egy MOL Fehérvár FC EKL mérkőzésre is, a Guti Klímának hála pedig a helyezettek és a különdíjasok nem maradhattak szomjan, hiszen felturbózták díjasasztalunkat ’alkoholos üdítőkkel’ is! A Budaörsi Mozgásklinika jóvoltból valamennyi különdíjas egy-egy 60.000. Ft értékű ajándékutalványt is hazavihetett, ami akár át is ruházható, a lényeg, hogy megkapja akinek szüksége van rá! Köszönet a Fékcentrum Kft-nek és a Fáraó Bútornak is, hogy rendezvényünk mögé álltak.

Természetesen köszönet valamennyi kolléga munkájáért is, való igaz, mindent megtettünk, hogy a legfelkészültebben és a legtöbben érkezzünk a Balaton Tour történetének egyik legnagyobb rendezvényére!

#VELETEK #ÉRTETEK #EGYÜTT

A 2022-es esztendő második – és egyben utolsó  – állomása július 16-án lesz, ugyanitt Balatonszárszón, ahol egy 48 csapatos férfimezőny és egy 8 csapatos női torna van tervben, természetesen a mostanihoz hasonló djazással és körítéssel!

JELENTKEZZETEK BE MOST!

 

SZÖVEGES ÖSSZEFOGLALÓ

 

80 csapat, 40 továbbjutó, 20 csoport, 5 pálya és 4 csoportkör jellemezte a tornát. Szokás szerint reggel 8.00.-kor harsant fel a kezdő sípszó. Érdekesség, hogy csak a korábbi ifielső Trükkös Cappy és a polgárdiból érkező Soma Geru Vill Bt. maradt 100%-os, miközben a monori Madarak úgy nyerték meg az ’A’ csoportot, hogy az első mérkőzésüket az ellenfél kapta meg, mert elkéstek…A balatonszárszói csapatok közül csak a Nankatsu FC lépett tovább, a Sportegyesület ifi csapata és Róza Mama Büféje sajnos a csoportban ragadt. Továbblépett viszont a 2021-es második tornán diadalmaskodó Árpád Fc, jól lehet a keret alaposan megváltozott a diadal óta…

Valamivel 10.00. óra után kezdődött meg a második csoportkör, ahol a pécsi Baranya Blinders és a győri Cső-Lavina is makulátlan maradt. A Dél-dunántúli régió erejét mutatja, hogy a Dombóvári Labdarúgó Klub és a barcsi Moulin Rouge is csoportelső lett. A dunaszerdahelyi Pontrablóknak nem sikerült teljesíteni a nevükben foglaltakat, miközben a 10 (!) év után visszatérő Animals továbbjutásnak örülhetett…

Fél egykor bemutatkozott a másik szlovákiai csapat is, azonban a Dynamonak sem sikerült a továbblépés sajnos, a ’K’ csoporotot imponáló mérleggel nyerte az UFC Kecskemét a tarnaörsi Csontdarálók előtt! Információink szerint a címvédő Meglepetés ’túlélésért’ és a csoportból való továbbjutásért jött, ami 9 ponttal meg is lett és szintén hibátlan maradt a budapesti Fociforradalom legjobb ifi csapata a szentendrei Kamuvagányok is. 100%-al hozta a maga csoportját a rekordbajnok Mates Team is, mögöttük a sepsiszentgyörgyi DUFA lépett a legjobb 40 (!) közé.

Az utolsó csoportkörben hibátlan maradt a tavalyi döntős debreceni Fékcentrum a fővárosi Ufleet Flottakezelő és az egri Hollywood is, miközben a budapesti Todor Pet Bau Team Kft ’csupán’ 5 szerzett ponttal és másodikként lépett a legjobbak közé. Hangos meccseket hozott a ’P’ csoport, ahol az argentin srácokkal felálló La Scaloneta szerezte meg a csoport második helyét.

Következtek a rájátszás mérkőzései, ahol a továbbjutó csapatok előbb a legjobb 20 közé igyekeztek bejutni. Ahogy az Balatonszárszón lenni szokott, igen szoros mérkőzések alakultak ki, simán csak a Baranya Blinders jutott tovább, akik 5-0-ra verték az újudvari Primo Packot! Zömében 1-2 gólos különbségek alakultak ki, de a Soma Vill Gerunak, budapesti Break Team-nek, a kaposfői Kifő SE-nek és a The PrivateRoofTopnak büntetőzni kellett a továbblépését, utóbbi csapat a 20 lövésnél tett pontot arra a bizonyos i-re! Kisebb meglepetésre búcsúzott a ceglédi Árpád Fc, a tárnoki Futottak Még és a budapesti aRoma Fc is, míg a rekordbajnok Mates Team-nek a Csontdarálók állták útjukat! Rangadót nyerve lépett tovább a Cső-Lavina és a Maxim Zrt is, előbbi Tottit és Barátait, utóbbi a Fékcentrumot búcsúztatva…

A legjobb 10 közé kerülésért igazán csak a győriek domináltak, akik egy hetessel küldték a strandra túlteljesítő Break Team-et. A Madarak büntetőkkel búcsúztatták a National Iron Team-et, míg a Kifő SE 4. döntetlenje után hétméteresekkel a ’Trükköst’. Tovább menetelt a Baranya Blinders és a Meglepetés is összeszedte magát a Vezér Bykák ellenében. A Todor Pet Bau egy remek meccsen parancsolt megálljt a szentendrei fiataloknak, míg az Ufleet Flottakezelő a Matest búcsúztató tarnaörsieket fektette két vállra.

Kövekkezett egy kis ’számolgatás’, ahol sorrednbe raktuk a legjobb 10 csapatot az eddigi eredmények alapján. A rangsorból sok minden kiderült. Például az, hogy makulátlan maradt a győri Cső-Lavina, a pécsi Baranya Blinders, a budapesti Ufleet Flottakezelő és a címvédő Meglepetés is, ráadásul a ’Baranya’ és az Ufleet kapott gól nélkül tették mindezt…

A sorrendben hátul végzőknek ’bejátszó’ meccsen kellett szerepelniük, ahol a Kifő SE – nagy meglepetésre  – újabb döntetlent követően büntetőkkel lépett a legjobb 8 közé, miközben a fővárosi Todor Pet Bau Team Kft 2-0-ra legyőzte és ezzel búcsúztatta az egész nap vészkapussal, csere nélkül küzdő Madarakat

Következtek a negyeddöntők, ahol a Cső-Lavina köszönte szépen de nem kért a büntetőpárbajból az abban rendkívül jó kaposfőiek ellen és egy 2-0-al elintézte a nap másik meglepetéscsapatát. Remek meccset hozott a Baranya Blinders és a Todor Pet Bau Team Kft összecsapása, ahol a válogatott játékosokkal felálló budapesti csapat nem bírt a baranyaiakkal, oly annyira, hogy csak büntetőkkel, ott is csak a 8. körben sikerült dűlőre jutniuk a pécsiek ellen. A Meglepetés 1-0-ra múlta felül az egész tornán remekül játszó UFC Kecskemétet és jutott ezzel az elődöntőbe. Megkapta első gólját Kuczor Richárd a budapesti Ufleet Flottakezelő hálóőre a tornán, amivel az ABC döntetlenre mentette a meccset és büntetőkkel utóbbi alakulat lépett az elődöntőbe.

Az ’A’ pályán nem bírtak egymással a felek, azonban egy utolsó pillanatos találattal a címvédő a ’döntőőbe’ találta magát, míg a Csőnek ezúttal sem sikerült ez a bravúr. Brusztos meccset játszott a két budapesti csapat, ahol a Todor Pet Bau került előnybe, rögvest két gólosba is. Az ellen minden eszközt bevetett az egyenlítés érdekében, azonban nem találták a rést Tajti kapuján, így

Todor Pet Bau Team Kft – Meglepetés döntőre készülhetett a mezőny.

A bronzmeccset előbb még megnyerték a győriek, azonban nem kétség, ebben a csapatban több is van, talán majd jövőre sikerül a döntőbe jutás Püspök Péteréknek!

A döntő rendkívül sportszerű körülmények között zajlott, ahogy az két remek csapattól elvárható. Suscsákéknak egyre jobban összeállt a játék és végül 4-0-ra legyőzve a címvédőt összességében megérdemelten nyerték meg a 2022-es Balaton Tor első állomását a BT történetének második legnépesebb tornáját!

Gratulálunk!!!


Összességében. Mi remekül érzetük magunkat az elmúlt hétvégén Balatonszárszón! Remek körülmények, csodás partnerek és fantasztikus csapatok jellemezték a hétvégét és – egy-két kivételtől eltekintve – sportszerű mérkőzések zajlottak a füves pályán. Óriási megtiszteltetésnek vesszük, hogy évről-évre egyre többen jöttök el a Balaton Tourra és hódoltok kedvenc szabadidős sportotoknak a kispályás labdarúgásnak!

Kérjük, tartsátok meg ezt a remek szokásotokat és gyertek el hozzánk, amikor csak tudtok! VELETEK, ÉRTETEK, EGYÜTT csináljuk, amennyiben pedig van olyan észrevételetek, amitől még jobb lehetne rendezvényünk, küldjétek el bátran a foci@kaminokupa.hu címre írva!

CSODÁS NYARAT NEKTEK!

Pinkóczi Tibor
– alapító, Kaminokupa Sport Kft


EREDMÉNYEK

 

„A” CSOPORT8.00.–„A” pálya

Balatonszárszó SE II.,

Break Team (Bp.),

Madarak (Monor),

Pecmeregi Öntöttvas Csavargyár FC (Győr),

8.00. Balatonszárszó SE II. – Break Team 0-5

8.25. Madarak – Pecmeregi 0-5

Balatonszárszó SE II. – Madarak 1-3

Break Team – Pecmeregi  3-1

Balatonszárszó SE II. – Pecmeregi  2-0

Break Team – Madarak 1-3

A csoport végeredménye:

„A” csapat m gy d v gk p
1 Madarak 3 2 0 1 6-7 6
2 Break Team 3 2 0 1 9-4 6
3 Balatonszárszó SE II. 3 1 0 2 3-8 3
4 Pecmeregi Öntöttvas Csavargyár FC 3 1 0 2 6-5 3

Az 1., és a 2. helyezettek jutnak tovább.


„B” CSOPORT8.00.–„B” pálya

Partizán Beokád (Bp.),

NAK (Nak),

Róza Mama Büféje (Balatonszárszó),

Trükkös Cappy (Bp.),

8.00. Partizán Beokád – NAK 0-1

8.25. Róza Mama Büféje – Trükkös Cappy 0-5

Partizán Beokád – Róza Mama Büféje 1-0

NAK – Trükkös Cappy 0-1

Partizán Beokád – Trükkös Cappy 0-1

NAK – Róza Mama Büféje 3-0

A csoport végeredménye:

„B” csapat m gy d v gk p
1 Trükkös Cappy 3 3 0 0 7-9 9
2 NAK 3 2 0 1 4-1 6
3 Partizán Beokád 3 1 0 2 1-2 3
4 Róza Mama Büféje 3 0 0 3 0-9 0

Az 1., és a 2. helyezettek jutnak tovább.


„C” CSOPORT8.00.–„C” pálya

 

Sepsipest FC (Bp.),

Mátyásföld (Bp.),

GLS (Siófok),

Nankatsu FC (Balatonszárszó),

8.00. Sepsipest FC – Mátyásföld 0-3

8.25. GLS – Nankatsu FC 0-0

Sepsipest FC – GLS 2-4

Mátyásföld – Nankatsu FC 0-0

Sepsipest FC – Nankatsu FC 0-4

Mátyásföld – GLS 0-2

A csoport végeredménye:

„C” csapat m gy d v gk p
1 GLS 3 2 1 0 6-2 7
2 Nankatsu FC 3 1 0 2 4-0 5
3 Mátyásföld 3 1 1 1 3-2 4
4 Sepsipest FC 3 0 0 3 2-11 0

Az 1., és a 2. helyezettek jutnak tovább.


„D” CSOPORT8.00.–„D” pálya

 

Soma-Geru Vill Bt. (Polgárdi),

Árpád FC (Cegléd),

FC Outlaw (Bp.),

Béláim (Bp.),

8.00. Soma-Geru Vill Bt. – Árpád FC 2-0

8.25. FC Outlaw – Béláim 1-0

Soma-Geru Vill Bt. – FC Outlaw 2-0

Árpád FC – Béláim 4-2

Soma-Geru Vill Bt. – Béláim 4-1

Árpád FC – FC Outlaw 2-0

A csoport végeredménye:

„D” csapat m gy d v gk p
1 Soma-Geru Vill Bt. 3 3 0 0 8-1 9
2 Árpád FC 3 2 0 1 6-4 6
3 FC Outlaw 3 1 0 2 1-4 3
4 Béláim 3 0 0 3 3-9 0

Az 1., és a 2. helyezettek jutnak tovább.


„E” CSOPORT8.00.–„E” pálya

Tündérkert FC (Bp.),

3R Spartacus SE (Bp.),

Futottak Még (Tárnok),

Palotai Tigrisek (Várpalota),

8.00. Tündérkert FC – 3R Spartacus SE 0-1

8.25. Futottak Még – Palotai Tigrisek 3-1

Tündérkert FC – Futottak Még 1-4

3R Spartacus SE – Palotai Tigrisek 0-1

Tündérkert FC – Palotai Tigrisek 0-6

3R Spartacus SE – Futottak Még 2-1

A csoport végeredménye:

„E” csapat m gy d v gk p
1 Futottak Még 3 2 0 1 8-4 6
2 3R Spartacus SE 3 2 0 1 3-2 6
3 Palotai Tigrisek 3 2 0 1 8-3 6
4 Tündérkert FC 3 0 0 3 1-11 0

Az 1., és a 2. helyezettek jutnak tovább.„F” CSOPORT10.15.–„A” pálya

 

Dombóvári Labdarúgó Klub,

Totti és Barátai (Bp.),

Pontrablók (Dunajská Streda, Szlovákia),

Öreg Suták (Bp.),

10.15. Dombóvári Labdarúgó Klub – Totti és Barátai 1-1

10.40. Pontrablók – Öreg Suták 0-2

Dombóvári Labdarúgó Klub – Pontrablók 6-0

Totti és Barátai – Öreg Suták 0-0

Dombóvári Labdarúgó Klub – Öreg Suták 2-0

Totti és Barátai – Pontrablók 3-0

A csoport végeredménye:

„F” csapat m gy d v gk p
1 Dombóvári Labdarúgó Klub 3 2 1 0 9-1 7
2 Totti és Barátai 3 1 2 0 4-1 5
3 Öreg Suták 3 1 1 1 2-2 4
4 Pontrablók 3 0 0 3 0-11 0

Az 1., és a 2. helyezettek jutnak tovább.


„G” CSOPORT10.15.–„B” pálya

Szunnyadó Erő (Vác),

Moulin Rouge (Barcs),

National Iron Team (Szigetszentmiklós),

Ceasar FC Abond KFT (Bp.),

10.15. Szunnyadó Erő – Moulin Rouge 0-1

10.40. National Iron Team – Ceasar FC 0-0

Szunnyadó Erő – National Iron Team 0-2

Moulin Rouge – Ceasar FC Abond KFT 1-0

Szunnyadó Erő – Ceasar FC Abond KFT 1-1

Moulin Rouge – National Iron Team 2-2

A csoport végeredménye:

„G” csapat m gy d v gk p
1 Moulin Rouge 3 2 1 0 4-2 7
2 National Iron Team 3 1 2 0 4-2 5
3 Ceasar FC Abond KFT 3 0 2 1 1-2 2
4 Szunnyadó Erő 3 0 1 2 1-4 1

Az 1., és a 2. helyezettek jutnak tovább.


„H” CSOPORT10.15.–„C” pálya

KiFő SE (Kaposfő),

Kertdoki (Alsóörs),

Squadra Anonima (Bp.),

BSC FC (Bp.),

10.15. KiFő SE – Kertdoki 1-0

10.40. Squadra Anonima – BSC FC 1-0

KiFő SE – Squadra Anonima 0-0

Kertdoki – BSC FC 4-0

KiFő SE – BSC FC 1-1

Kertdoki – Squadra Anonima 2-1

A csoport végeredménye:

„H” csapat m gy d v gk p
1 Kertdoki 3 2 0 1 6-2 6
2 KiFő SE 3 1 2 0 2-1 5
3 Squadra Anonima 3 1 1 1 2-2 4
4 BSC FC 3 0 1 2 1-6 1

Az 1., és a 2. helyezettek jutnak tovább.


„I” CSOPORT10.15.–„D” pálya

Dél-Alaszkai Rezervátum (Bp.),

Animals (Bp.),

Baranya Blinders (Pécs),

Sárbogárd,

10.15. Dél-Alaszkai Rezervátum – Animals 0-5

10.40. Baranya Blinders – Sárbogárd 8-3

Dél-Alaszkai Rezervátum – Baranya Blinders 0-5

Animals – Sárbogárd 13-3

Dél-Alaszkai Rezervátum – Sárbogárd 0-5

Animals – Baranya Blinders 0-3

A csoport végeredménye:

„I” csapat m gy d v gk p
1 Baranya Blinders 3 3 0 0 16-3 9
2 Animals 3 2 0 1 18-6 6
3 Sárbogárd 3 1 0 2 11-21 3
4 Dél-Alaszkai Rezervátum 3 0 0 3 0-15 0

Az 1., és a 2. helyezettek jutnak tovább.


„J” CSOPORT10.15.–„E” pálya

Primo Pack (Újudvar),

Dreher (Ócsa),

Cső-Lavina (Győr),

Aba Kanyar (Aba),

10.15. Primo Pack – Dreher 2-4

10.40. Cső-Lavina – Aba Kanyar 4-0

Primo Pack – Cső-Lavina 0-10

Dreher – Aba Kanyar 1-3

Primo Pack – Aba Kanyar 4-2

Dreher – Cső-Lavina 0-2

A csoport végeredménye:

„J” csapat m gy d v gk p
1 Cső-Lavina 3 3 0 0 16-0 9
2 Primo Pack 3 1 0 2 6-16 3
3 Dreher 3 1 0 2 5-7 3
4 Aba Kanyar 3 1 0 2 5-9 3

Az 1., és a 2. helyezettek jutnak tovább.„K” CSOPORT12.30.–„A” pálya

UFC Kecskemét,

Csontdarálók (Tarnaörs),

Dynamo FC (Szlovákia),

Nagyhajmás,

12.30. UFC Kecskemét – Csontdarálók 0-0

12.55. Dynamo FC – Nagyhajmás 1-0

UFC Kecskemét – Dynamo FC 3-1

Csontdarálók – Nagyhajmás 3-2

UFC Kecskemét – Nagyhajmás 13-0

Csontdarálók – Dynamo FC 2-1

A csoport végeredménye:

„K” csapat m gy d v gk p
1 UFC Kecskemét 3 2 1 0 16-1 7
2 Csontdarálók 3 2 1 0 5-3 7
3 Dynamo FC 3 1 0 2 3-5 3
4 Nagyhajmás 3 0 0 3 2-17 0

Az 1., és a 2. helyezettek jutnak tovább.


„L” CSOPORT12.30.–„B” pálya

Fegyencvárosi TC (Baja),

Mango (Szombathely),

Dukai FC (Vác),

Meglepetés (Budapest)

12.30. Fegyencvárosi TC – Mango 0-1

12.55. Dukai FC – Meglepetés 3-5

Fegyencvárosi TC – Dukai FC 1-3

Mango – Meglepetés 0-2

Fegyencvárosi TC – Meglepetés 0-2

Mango – Dukai FC 1-1

A csoport végeredménye:

„L” csapat m gy d v gk p
1 Meglepetés 3 3 0 0 9-3 9
2 Dukai FC 3 1 1 1 7-7 4
3 Mango 3 1 1 1 2-3 4
4 Fegyencvárosi TC 3 0 0 3 1-6 0

Az 1., és a 2. helyezettek jutnak tovább.


„M” CSOPORT12.30.–„C” pálya

Kétballábasok (Komárom),

Kamuvagányok (Kisvárda),

TAT-Ker Kft. (Ajka),

Squadra Anonima II. (Bp.)

12.30. Kétballábasok – Kamuvagányok 0-1

12.55. TAT-Ker Kft. – Squadra Anonima II. 0-0

Kétballábasok – TAT-Ker Kft. 2-0

Kamuvagányok – Squadra Anonima II. 3-0

Kétballábasok – Squadra Anonima II. 2-2

Kamuvagányok – TAT-Ker Kft. 1-0

A csoport végeredménye:

„M” csapat m gy d v gk p
1 Kamuvagányok 3 3 0 0 5-0 9
2 Kétballábasok 3 1 1 1 4-3 4
3 Squadra Anonima II. 3 0 2 1 2-5 2
4 TAT-Ker Kft. 3 0 1 2 0-3 1

Az 1., és a 2. helyezettek jutnak tovább.


„N” CSOPORT12.30.–„D” pálya

Titánok (Tataháza),

Botlábú FC (Vasszécseny),

Dream Team (Bársonyos),

ABC (Bp.)

12.30. Titánok – Botlábú FC 2-0

12.55. Dream Team – ABC 0-0

Titánok – Dream Team 1-1

Botlábú FC – ABC 1-7

Titánok – ABC 1-4

Botlábú FC – Dream Team 1-5

A csoport végeredménye:

„N” csapat m gy d v gk p
1 ABC 3 2 1 0 11-2 7
2 Dream Team 3 1 2 0 6-2 5
3 Titánok 3 1 1 1 4-5 4
4 Botlábú FC 3 0 0 3 2-14 0

Az 1., és a 2. helyezettek jutnak tovább.


„O” CSOPORT12.30.–„E” pálya

DUFA (Sepsiszentgyörgy, Románia),

Mates Team (Bp.),

TulipGarden (Vát),

Izomláz FC (Marcali)

12.30. DUFA – Mates Team 0-1

12.55. TulipGarden – Izomláz FC 2-3

DUFA – TulipGarden 2-0

Mates Team – Izomláz FC 3-0

DUFA – Izomláz FC 2-1

Mates Team – TulipGarden 4-1

A csoport végeredménye:

„O” csapat m gy d v gk p
1 Mates Team 3 3 0 0 8-1 9
2 DUFA 3 2 0 1 4-2 6
3 Izomláz FC 3 1 0 2 4-7 3
4 TulipGarden 3 0 0 3 3-9 0

Az 1., és a 2. helyezettek jutnak tovább.„P” CSOPORT14.45.–„A” pálya

Fékcentrum (Debrecen),

Fekete Mamba (Bp.),

Gyerekjáték (Zsámbék),

La Scaloneta (Bp.)

14.45. Fékcentrum – Fekete Mamba 3-0

15.15. Gyerekjáték – La Scaloneta 3-4

Fékcentrum – Gyerekjáték 3-1

Fekete Mamba – La Scaloneta 1-1

Fékcentrum – La Scaloneta 3-1

Fekete Mamba – Gyerekjáték 0-1

A csoport végeredménye:

„P” csapat m gy d v gk p
1 Fékcentrum 3 3 0 0 9-2 9
2 La Scaloneta 3 1 1 1 6-7 4
3 Gyerekjáték 3 1 0 2 5-7 3
4 Fekete Mamba 3 0 1 2 1-5 1

Az 1., és a 2. helyezettek jutnak tovább.


„Q” CSOPORT14.45.–„B” pálya

Win-Build (Eger),

Kispest (Bp.),

Vezér Bykák (Rákóczifalva),

Maxim Zrt. (Bp.)

14.45. Win-Build – Kispest 2-0

15.15. Vezér Bykák – Maxim Zrt. 3-2

Win-Build – Vezér Bykák 1-1

Kispest – Maxim Zrt. 0-5

Win-Build – Maxim Zrt. 0-2

Kispest – Vezér Bykák 1-5

A csoport végeredménye:

„Q” csapat m gy d v gk p
1 Vezér Bykák 3 2 1 0 6-4 7
2 Maxim Zrt. 3 2 0 1 9-3 6
3 Win-Build 3 1 1 1 3-3 4
4 Kispest 3 0 0 3 1-12 0

Az 1., és a 2. helyezettek jutnak tovább.


„R” CSOPORT14.45.–„C” pálya

Hollywood (Eger),

ARoma FC (Bp.),

Ezerjó (Mór),

Kispályások (Bp.)

14.45. Hollywood – ARoma FC 2-0

15.15. Ezerjó – Kispályások 2-0

Hollywood – Ezerjó 3-2

ARoma FC – Kispályások 3-1

Hollywood – Kispályások 5-2

ARoma FC – Ezerjó 3-2

A csoport végeredménye:

„R” csapat m gy d v gk p
1 Hollywood 3 3 0 0 10-4 9
2 ARoma FC 3 2 0 1 6-5 6
3 Ezerjó 3 1 0 2 6-6 3
4 Kispályások 3 0 0 3 3-10 0

Az 1., és a 2. helyezettek jutnak tovább.


„S” CSOPORT14.45.–„D” pálya

Todor Pet Bau Team Kft. (Bp.),

Royal Guard (Felsőzsolca),

NYK Music Piano (Bp.),

CD-Box (Siófok)

14.45. Todor Pet Bau – Royal Guard 2-2

15.15. NYK Music Piano – CD-Box 0-2

Todor Pet Bau Team Kft. – NYK Music Piano 6-1

Royal Guard – CD-Boksz 0-1

Todor Pet Bau Team Kft. – CD-Box 0-0

Royal Guard – NYK Music Piano 4-3

A csoport végeredménye:

„S” csapat m gy d v gk p
1 CD-Box 3 2 1 0 3-0 7
2 Todor Pet Bau Team Kft. 3 1 2 0 8-3 5
3 Royal Guard 3 1 1 1 6-6 4
4 NYK Music Piano 3 0 0 3 4-12 0

Az 1., és a 2. helyezettek jutnak tovább.


„T” CSOPORT14.45.–„E” pálya

Bamba Marha (Lajoskomárom),

The Private RoofTop (Bp.),

UFleetFlottaKezelő (Bp.),

Liget FC ( Bp)

14.45. Bamba Marha – The Private RoofTop 1-8

15.15. UFleetFlottaKezelő – Liget FC 3-0

Bamba Marha – UfleetFlottaKezelő 0-4

The Private RoofTop – Liget FC 6-0

Bamba Marha – Liget FC 0-2

The Private RoofTop – UFleetFlottaKezelő 0-1

A csoport végeredménye:

„T” csapat m gy d v gk p
1 UFleetFlottaKezelő 3 3 0 0 8-0 9
2 The Private RoofTop 3 2 0 1 14-2 6
3 Liget FC 3 1 0 2 2-9 3
4 Bamba Marha 3 0 0 3 1-14 0

Az 1., és a 2. helyezettek jutnak tovább.


RÁJÁTSZÁS A 20 csoportból az 1. és 2. helyezettek kerülnek a rájátszásba, ahol a csapatok az alábbiak szerint folytatják.

A LEGJOBB 20 KÖZÉ KERÜLÉSÉRT

1.mérkőzés 17.15. ’A’ pálya A1-B2
Madarak-NAK 3-1

2.mérkőzés 17.15. ’B’ pálya B1-C2
Trükkös Cappy-Nankatsu Fc 1-0

3.mérkőzés 17.15. ’C’ pálya C1-D2
GLS-Árpád Fc 2-0

4.mérkőzés 17.15. ’D’ pálya D1-E2
Soma-Geru Vill Bt.-3R Spartacus 1-1(4-3)

5.mérkőzés 17.15. ’E’ pálya E1-A2
Futottak Még-Break Team 0-0(5-6)

6.mérkőzés 17.40. ’A’ pálya F1-G2
Dombóvári LK-National Iron Team 1-3

7.mérkőzés 17.40. ’B’ pálya G1-H2
Moulin Rouge-Kifő SE 0-0(2-3)

8.mérkőzés 17.40. ’C’ pálya H1-I2
Kertdoki-Animals 3-1

9.mérkőzés 17.40. ’D’ pálya I1-J2
Baranya Blinders-Primo Pack 5-0

10.mérkőzés 17.40. ’E’ pálya J1-F2
Cső-Lavina-Totti és Barátai 1-0

11.mérkőzés 18.05. ’A’ pálya K1-L2
UFC Kecskemét-Dukai FC 2-0

12.mérkőzés 18.05. ’B’ pálya L1-M2
Meglepetés-Kétballábasok 2-1

13.mérkőzés 18.05. ’C’ pálya M1-N2
Kamuvagányok-Dream Team 3-1

14.mérkőzés 18.05. ’D’ pálya N1-O2
ABC-DUFA FC 3-1

15.mérkőzés 18.05. ’E’ pálya O1-K2
Mates Team-Csonatdarálók 0-2

 

16.mérkőzés 18.30. ’A’ pálya P1-Q2
Fékcentrum-Maxim Zrt. 1-2

17.mérkőzés 18.30. ’B’ pálya Q1-R2
Vezér Bykák-Aroma Fc 2-1

18.mérkőzés 18.30. ’C’ pálya R1-S2
Hollywood-Todor Pet Bau Kft 0-2

19.mérkőzés 18.30. ’D’ pálya S1-T2
CD Box –The Private Rooftop 1-1(8-9)

20.mérkőzés 18.30. ’E’ pálya T1-P2
Ufleet Flottakezelő-La Scalonetta 2-0

 


A LEGJOBB 10 KÖZÉ KERÜLÉSÉRT

21.mérk.18.55. ’A’ pálya1-6 győztesei
Madarak-National Iron Team 0-0(2-1)

22.mérk. 18.55. ’B’ pálya 2-7 győztesei között
Trükkös Cappy-Kifő SE 0-0(3-4)

23.mérkőzés 18.55. ’C’ pálya 3-8 győztesei
GLS-Kertidoki 0-2

24.mérk. 18.55. ’D’ pálya 4-9 győztesei
Soma-Geru Vill Bt-Baranya Blinder 0-2

25.mérkőzés 18.55. ’E’ pálya 5-10 győztesei
Break Team-Cső-Lavina 2-7

26.mérkőzés 19.20. ’A’ pálya 11-16 győztesei
UFC Kecskemét-Maxim Zrt.3-1

27.mérkőzés 19.20. ’B’ pálya 12-17 győztesei
Meglepetés-Vezér Bykák 2-0

28.mérkőzés 19.20. ’C’ pálya 13-18 győztesei
Kamuvágányok-Todor Pet Bau Kft 0-1

29.mérkőzés 19.20. ’D’ pálya 14-19 győztesei
ABC-The Private Rooftop 2-0

30.mérk. 19.20. ’E’ pálya 15-20 győztesei
Csontdarálók-Ufleet Flottakezelő 0-2


A LEGJOBB 10 KÖZÉ jutott csapatokat addig elért valamennyi eredményük alapján sorrendbe tesszük. A sorrendben első 6 csapat a negyeddöntőbe jut, míg a sorrendben 7-10. helyezettek ’bejátszó mérkőzésen’ szerepelnek a legjobb 8 közé kerülésért!

A LEGJOBB 10 SORRENDJE

TOP10 csapat m gy d v gk p
1 Cső-Lavina 5 5 0 0 24-2 15
2 Baranya Blinders 5 5 0 0 23-3 15
3 Ufleet Flotta 5 5 0 0 12-0 15
4 Meglepetés 5 5 0 0 13-4 15
5 UFC Kecskemét 5 4 1 0 21-2 13
6 ABC 5 4 1 0 17-3 13
7 Kertdoki 5 4 0 1 11-3 12
8 Todor Pet Bau 5 3 2 0 11-3 11
9 Madarak 5 3 1 1 9-8 10
10 Kifő SE 5 1 4 0 2-1 7

 

BEJÁTSZÓ MÉRKŐZÉS A LEGJOBB 8 KÖZÉ

19.45. ’A’ pálya 7.-10. helyezettek
Kerdoki-Kifő SE 1-1(3-4)

19.45. ’B’ pálya 8.-9. helyezettek
Todor Pet Bau Kft-Madarak 2-0


NEGYEDDÖNTŐK

I.20.10. ’A’ pálya 1. – 7.-10. győztesei
Cső-Lavina -Kifő SE 2-0

II.20.10. ’B’ pálya 2. – 8.-9. győztesei
Baranya Blinders-Todor Pet Bau Kft. 1-1 (6-7)

III.20.10. ’C’ pálya 4.-5.
Meglepetés-UFC Kecskemét 1-0

IV.20.10. ’D’ pálya 3.-6.
Ufleet Flottakezelő-ABC 1-1(2-3)

 

ELŐDÖNTŐK

20.35. ’A’ pálya I. – III.
Cső-Lavina –Meglepetés 0-1

20.35. ’B’ pálya II. – IV.
Todor Pet Bau Kft-ABC 2-0

 

BRONZMÉRKŐZÉS

21.00. Cső-Lavina – ABC 2-1

 

DÖNTŐ

21.00. Meglepetés-Todor Pet Bau  Kft. 0-4


A BALATON TOUR végeredménye:

  1. Todor Pet Bau Team Kft (Budapest)
  2. Meglepetés (Budapest)
  3. Cső-Lavina (Győr)
  4. ABC (Budapest)

 

A BALATON TOUR különdíjasai:

#legtehetségesebb:
Bogdán Maxim (Meglepetés)

#legrutinosabb:
Kerek Norbert (Meglepetés)

#döntőjátékosa:
Suscsák Máté (Todor Pet Bau)

#tornakapusa:
Szabó Konrád (Cső-Lavina)

#gólkirály:
Móra Viktor (UFC Kecskemét)

#tornajátékosa:
Püspök Péter (Cső-Lavina)

A BALATON TOUR legjobb góllövői:

#14 gólos:

Móra Viktor (UFC Kecskemét)

#8 gólos:

Kerek Norbert (Meglepetés)

#7 gólos:

Kovács Attila (Baranya Blinders)

#6 gólos:

Hankó László (Royal Guard),
Haász Tamás Bertold (Árpád FC),
Zsigmond Bence (Animals),
Tolnay Rokko (ABC)


A múlt szombati szárszói Balaton Tour idén is nagyon hangulatos eseményre sikeredett, külön öröm számunkra hogy sikerült a képzeletbeli dobogó legfelső fokán végeznünk. Habár a csoportban még kissé “álmosan” fociztunk, az egyeneses kieséses szakaszra sikerült magasabb fordulatszámra kapcsolnunk, ami elégnek bizonyult a tornagyőzelemhez. Egy ehhez hasonló sok csapatos tornát sosem egyszerű megnyerni, amit mi sem bizonyít jobban, minthogy több, előzetesen a végső győzelemre is kikáltott együttesnek is viszonylag hamar véget ér a rendezvény. Reméljük, hogy a következő kaminokupán elindulva is hasonlóan jó érzésekkel fogjuk zárni a napot. – Bita László


 

 

Egy nagyon színvonalas tornán vettünk részt Balatonszárszón. Az egész torna során egy kiegyensúlyozott teljesítmény mutattunk,ami a kapott gólok és a lőtt gólok számában is látható volt. Sajnos az elődöntőben egy nehéz de jó párharc után csak a 3.-4.helyért tudtunk játszani. Nagyon jól éreztem magam a torna során,jövőre erősebben fogunk visszatérni ebben biztos vagyok. – Püspök Péter

Mi most voltunk először ezen a rangos nyári tornán, jól éreztük magunkat egész nap, a szervezés nagyon rendben volt.
Sajnos pont a mi csoportunkbol nem jött el egy csapat de veretlenül estünk ki az ország egyik legjobb kispályas csapatától egy ki-ki meccsen büntetőkkel az a részünkről teljesen elfogadható. Amiért jöttünk, hogy itt délen is vannak jó csapatok azt megmutattuk. Köszönjük még egyszer jövőre találkozunk! – Baranya Blinders

Nem is tudom hol kezdjem. Szerintem bátran kijelenthetjük, hogy mi voltunk a “”meglepetés”” csapat . Úgy jöttünk vissza kiesés szakaszra ,hogy játszunk egyet és megyünk haza. Sikerült büntetőkkel továbbjutni és még kétszer eljátszani ugyan ezt… Legjobb 8 között búcsúztunk ettől a jó tornáról amitől nagyon boldogok vagyunk. Nagyszerű szervezés, és még annál is jobb játékvezetés.Jövőre újra megpróbáljuk. – Sulcz Richárd

 


A 2022-es esztendő második – és egyben utolsó  – állomása július 16-án lesz, ugyanitt Balatonszárszón, ahol egy 48 csapatos férfimezőny és egy 8 csapatos női torna van tervben, természetesen a mostanihoz hasonló djazással és körítéssel!

JELENTKEZZETEK BE MOST!