Rekordlétszám a 2021-es 11TeamSports Balaton Touron!
/ ÖSSZEFOGLALÓ, EREDMÉNYEK, KÉPEK /

Amikor a pandémia közepén, márciusban kiírtuk a június 26-i megmérettetést Balatonszárszóra, még nem tudtuk – csak sejtettük – hogy ha elengedik a szabadidősportot, bizony rengetegen akartok majd jönni egy remek balatonparti focis kikapcsolódásra! Egy napig azt hittük, ’rendszerhiba’ áll fenn és bizony a mezőny egy része a második állomásra jönne ( Július 17. Balatonszárszó, jelentkezés itt ), biztos, valami beállításhiba. Ám hamar kiderült, hogy nem, mindenki az első Tourra készül, nekünk pedig megoldást kellett találnunk, hogy senki se maradjon foci nélkül. A ’szomszédos’ Balatonföldváron is szeretettel fogadtak minket, pontosabban Benneteket, így

két helyszínen, összesen 7 pályán került megrendezésre a Kaminokupa Sport Kft történetének eddigi legnépesebb Balaton Tourja a maga 96 férfi- és 8 női csapatával.

( A női versenyről összefoglalót itt olvashattok. )


Balatonszárszó mindig is ’híres’ volt arról, hogy igazi országos tornának szolgál otthonául. Hogy ez a füves pályáknak, az időpontnak vagy valami egészen másnak köszönhető nem tudjuk, mindenesetre ezúttal is az ország valamennyi pontjáról érkeztek csapatok. Budapesti csapatok mellett érkeztek Siófokról, Bajáról, Székesfehérvárról, természetesen Balatonszárszóról, Szigetszentmiklósról, Mórról, Komáromból, Vácról, Veszprémből, Marcaliból, Bársonyosról, Egerből, Sopronból, Szárról, Hajdúsámsonról, Szentgotthárdról, Dunaújvárosból, Szombathelyről, Almásfüzitőről, Kiskőrösről, Nagykanizsáról, Debrecenből, Pilisszentivánról, Paksról, Gyuláról, Pilisről, Szarvasról, Felsőzsolcáról, Iharosberényből, Miskolcról, Kaposvárról, Balatonlelléről, Ozoráról, Nagyatádról, Bicskéről, Szentendréről, Celldömölkről, Jánosházáról, Tatabányáról, Ceglédről, Kecskemétről, Veszprémből, Kölesdről, Domoszlóról, Győrből, Ajkáról sőt Nagyváradról illetve Erdélyből is.

További képek FLICKR ALBUMUNKBAN!

A csapatok 24 csoportban kezdték meg a küzdelmeket és a továbbjutók a lebonyolítás, a nagy meleg és a két helyszínt figyelembe véve egyből ’keresztbejátszottak’ az esti rájátszásba kerülésért! Apró meglepetés a korábban jól szereplők közül a Kifli, a BSC FC, a Sörpatika vagy épp a Futottak Még korai búcsúja, de hát ez van amikor az ember a Balaton Tourra érkezik. Annyira színes volt a mezőny, hogy nem sokat lehetett előre jósolni, sőt lógott a levegőben egy meglepetésgyőzelem…

A legjobb 24 közé kerülésért már akadtak igen komoly, végjátékba is beillő mérkőzések. Ide tartozik a Meglepetés – Kétballábasok, az ECECE-Guti Klíma – Football Rangers vagy épp a Fékcentrum – Gyerekjáték összecsapások, ahol utóbbi alakulatoknak véget is ért a Tour. Érdekesség, hogy zömében a csoportelsők domináltak és jutottak tovább, de pl. a fővárosi Szemérem Ajax, az egri Win-Build, a pilisszentiváni Szépségben Meghalni vagy a tolnai Dudoma Kft is megnyert csoport után búcsúzott.

Ahogy az lenni szokott Balatonszárszón egy roppant kiegyenlített rájátszás következett, a legtöbb meccs döntetlent vagy döntetlen közeli eredményt hozott, viszonylag simán csak az erdélyi Árkosi SE és a kaposvári SZLAMB hozta soros mérkőzését, miközben olyan nagyágyúk búcsúztak, mint a dunaújvárosi bajnokcsapat Ködi Generál, a tornáinkon rendre jól szereplő Árpád FC, a Sporteex Kupán remek teljesítményt nyújtó jánosházi Mflex, a tavaly remekül szereplő Colo Colo vagy épp a 2020-as esztendő két Balaton Tour győztese az ECECE és Odin Fiai. Utóbbi csapatokat egyaránt büntetőkkel búcsúztatta a budapesti aRoma FC és az ajkai Tat-Ker Kft.

Igen komoly kis meccsek alakultak ki a legjobb 6 közé kerülésért! A Hrabovszki Zoli vezette aRoma FC előző körös sikerén felbuzdulva egy remek mérkőzésen 3-1-re verte a kissé elfáradó kaposvári SZLAMBot! A turai Rabel FC egy jó 0-0 után büntetőkkel ejtette ki az egész nap szenzációs teljesítményt nyújtó Totti és Barátait és hasonlóan büntetőkkel lépett a hatba a Meglepetés is a Bodon FC ellenében. 1-0-ra nyert a bársonyosi Dream Team és a Trencsényi Jánossal felálló debreceni Fékcentrum is. Az ajkai Tat-Ker egy remek meccsen 2-1-re múlta felül riválisát az UFC Kecskemét csapatát és jutott szintén a legjobb 6 közé.

Két 3 fős csoportban folytatták a felek, ahol már az is döntött, dönthetett, hogy kinek ’hosszabb’ a kispadja. Az I. csoportot két győzelemmel hozta a budapesti Meglepetés, akiknek úgy tűnik ’fekszik’ a füves pálya. Picit izgalmasabb, sőt mozgalmasabb lett a II. csoport, ahol a mindössze egy cserével rendelkező aRoma FC már nem tudott komoly ellenállást tanúsítani. Játékmesterük, Hrabovszki Zoli kiérdemelte a torna legrutinosabbja címet. A Fékcentrum és a Tat-Ker Kft ellenben óriási csatát vívott a döntőbe kerülésért. A ’páros kiállítással’ is megszínezett összecsapás 0-0-ra végződött, mely után a debreceni alakulat került a torna döntőjébe.

Mind a bronzmérkőzés, mind a döntő hatalmas taktikai csatát hozott…, azonban gól egyik összecsapáson sem született. A harmadik helyet a rájátszásban mindössze egy gól kapó – a gólkirály Kerek Norbert talált be – Rabel FC Tura szerezte meg, mellé a torna legjobb kapusának járó különdíjjal, Németh Máté személyében. Az ajkaiak – folytatva remek Balaton Touros szereplésüket – is büszkék lehetnek aznapi teljesítményükre, hiszen veretlenül, a korábbi győztest is búcsúztatva szerezték meg a 4. helyet a 96 csapatos mezőnyben. A döntő elsősorban taktikai csatát hozott. Két felkészült, sorcserével érkező csapat feszült egymásnak és végül a hétméteresek döntöttek. Abban a

Meglepetés bizonyult jobbnak, akik a torna alatt 9/9 arányban értékesítették büntetőiket és összességében megérdemelten nyerték meg a Balaton Tour történetének legnépesebb kispályás tornáját, melyhez nagyon gratulálunk!!!

A ’Fék’ adta a döntő játékosát a tarthatatlan Trencsényi János személyében és náluk sportolt a legtehettségesebbnek megválasztott Baranyai Nimród is, míg a győztes csapatból a gólkirály mellett a torna legjobbjának megválasztott Kovács Dániel díjazták a szervezők.

Óriási köszönet mindenkinek, aki ezen a hétvégén Bennünket választott és egy tartalmas balatono feltöltődés mellett eljött a Balaton Tourra! Megtiszteltetés és persze felelősség is egy ekkora torna megszervezése, mely nem sikerülhetett volna Nélkületek – KÖSZÖNJÜK!

Köszönet a Balatonszárszói Sportegyesület elnökének, Sarang Sándor Úrnak és valamennyi munkatársának, hogy évről-évre ilyen remek körülményeket biztosítanak Nekünk a sportpályán. Köszönet a Róza Mama Büfének, hogy idén is kitelepültek, annak ellenére, hogy ez most nem volt olyan egyszerű feladat. Köszönjük a Balatonföldvári Sportegyesületnek, hogy amikor megkerestük Őket, segítsenek helyet biztosítani a plusz csapatoknak egyből igent mondtak!

Természetesen a torna nem sikerülhetett volna partnereink nélkül. Minden idők leggazdagabb díjasasztalát sikerült összeraknunk Veletek Együtt!!! Köszönet az 11TeamSports-nak, hogy nem csak a helyezettek díjjazását segítették, hanem egyből egy 40%-os kedvezményt biztosítottak csapatainknak kis- és nagypályás csapatsportfelszerelés rendelésére. Köszönet a BeStrong és SzertárSportPrint ajándékcsomagokért. Köszönjük Molnár Péternek a Guti Klímát, reméljük a legjobb helyre kerül. Reméljük a gólkirály és a gólkirálynő remekül érzi majd magát Olaszországban az olaszorszaginyaralas.hu jóvoltából.

Megtisztelő, hogy minden különdíjas átvehette a RothBeer sörcsomagját és a Benedek gyümölcsfarm szörpjeit, melyeket ezúton is köszönünk! Köszönet, hogy egész nap frissítő Viwa Vitaminvizekkel olthattuk szomjunkat. Köszönet a Papp Serlegüzletnek a csodás serlegeket, különdíjakaT! A Budaörsi Mozgásklinikának köszönhetően pedig mind a 9 különdíjas egy-egy 60.000. Ft értékű ajándékutalványt is kapott, mely kisebb sérülések esetén még nagyon jól jöhet!

Köszönjük!!!


Természetesen idén is lesz még egy BALATON TOUR! Gyertek el a következő állomásra is! JELENTKEZÉS IDE KATTINTVA!


“Nagyon jo tornán vagyunk túl ezen a rekordlétszámú Balaton touron. Örülünk hogy a várt eredményt sikerült beteljesíteni. Ezúton is szeretnék gratulálni a csapatnak és le a kalappal előttük, köszönöm nekik. További sportsikereket kívánok mindenkinek. Jövőre találkozunk.#Fitch#”

– Savron Norbert, csapatvezető, Meglepetés


„Nagyon örülök, hogy részt vehettünk a Fékcentrummal ezen a tornán. Rengeteg csapat nevezett és embert próbalo feladat volt végigjátszani a napot, hiszen nem csak az ellelnfelekkel hanem az óriási hősséggel is meg kellett küzdenunk. Kicsit csalódott vagyok, hogy büntetőpárbajban elvesztettük a döntőt, de jo volt látni hogy hosszú idő után újra megteltek a pályák!

– Trencsényi János, a döntő legjobbja, Fékcentrum KFT

 


„A” CSOPORT8.00.–„A” pálya

Nagyfiúk (Bp.), Mdesign (Siófok), Fegyencvárosi TC (Baja), Totti és Barátai

8.00. Nagyfiúk – Mdesign 1-2

8.25. Fegyencvárosi TC – Totti és Barátai  1-4

Nagyfiúk – Fegyencvárosi TC 2-0

Mdesign – Totti és Barátai 0-0

Nagyfiúk – Totti és Barátai  0-5

Fegyencvárosi TC – Mdesign  0-3

A csoport végeredménye:

„A”

csapat

m

gy

d

v

gk

p

1

Totti és Barátai

3

2

1

0

9-1

7

2

Mdesign

3

2

1

0

5-1

7

3

Nagyfiúk

3

1

1

1

3-2

4

4

Fegyencvárosi TC

3

0

0

3

1-10

0

Az 1., és a 2. helyezettek jutnak tovább, és egyből keresztbejátszanak egymással.

 • a legjobb 24 közé 15 ’A’ pálya A1-B2

Totti és Barátai – Kispénzkisfoci   2-0


„B” CSOPORT8.00.–„B” pálya

Sepsipest (Bp.), Lidl’s Boro (Székesfehérvár), Kispénzkisfoci (Balatonszárszó), Sosi Team (Bp.)

8.00. Sepsipest – Lidl’s Boro  2-0

8.25. Kispénzkisfoci – Sosi Team  0-1

Sepsipest – Kispénzkisfoci  0-2

Lidl’s Boro – Sosi Team  0-1

Sepsipest – Sosi Team  0-2

Kispénzkisfoci – Lidl’s Boro  1-1

A csoport végeredménye:

„B”

csapat

m

gy

d

v

gk

p

1

Sosi Team

3

3

0

0

4-0

9

2

Kispénzkisfoci

3

1

1

1

3-2

4

3

Sepsipest

3

1

0

2

2-4

3

4

Lidl’s Boro

3

0

1

2

1-4

1

Az 1., és a 2. helyezettek jutnak tovább, és egyből keresztbejátszanak egymással.

 • a legjobb 24 közé 15 ’B’ pálya B1 – C2

Sosi Team– KJCS 1-0


„C” CSOPORT8.00.–„C” pálya

KJCS (Bp.), Fortuna (Mezőszilas), Kishúságyi SZESZ FC, Rabel Fanatic (Tura)

8.00. KJCS – Fortuna  1-1

8.25. Kishúságyi SZESZ FC – Rabel Fanatic  1-2

KJCS – Kishúságyi SZESZ FC  6-2

Fortuna – Rabel Fanatic 0-7

KJCS – Rabel Fanatic  0-3

Kishúságyi SZESZ FC – Fortuna  1-3

A csoport végeredménye:

„C”

csapat

m

gy

d

v

gk

p

1

Rabel Fanatic

3

3

0

0

12-1

9

2

KJCS

3

1

1

1

7-6

4

3

Kishúságyi SZESZ FC

3

1

1

1

4-9

4

4

FORTUNA

3

0

0

3

4-12

0

Az 1., és a 2. helyezettek jutnak tovább, és egyből keresztbejátszanak egymással.

 • a legjobb 24 közé 15 ’C’ pálya C1 – D2

Rabel FC – FC Outlaw  1-0


„D” CSOPORT8.00.–„D” pálya

FC Outlaw (Bp.), Mátyásföld (Bp.), Young Boys (Balatonszárszó), Nekemezjáték (Szigetszentmiklós)

8.00. FC Outlaw – Mátyásföld 2-0

8.25. Young Boys – Nekemezjáték  0-8

FC Outlaw – Young Boys 0-0

Mátyásföld – Nekemezjáték  3-0

FC Outlaw – Nekemezjáték  1-1

Young Boys – Mátyásföld  0-7

A csoport végeredménye:

„D”

csapat

m

gy

d

v

gk

p

1

Mátyásföld

3

2

0

1

10-2

6

2

FC Outlaw

3

1

2

0

3-1

5

3

Nekemezjáték

3

1

1

1

9-4

4

4

Young Boys

3

0

1

2

0-17

1

Az 1., és a 2. helyezettek jutnak tovább, és egyből keresztbejátszanak egymással.

 • a legjobb 24 közé 15 ’D’ pálya D1 – E2

Mátyásföld – GLS  1-0„E” CSOPORT8.00.–„E” pálya

Nak (Nak), Kifli (Bp.), GLS (Siófok), Müller (Bp.)

8.00. Nak – Kifli 1-1

8.25. GLS – Müller  1-0

Nak – GLS  2-1

Kifli – Müller  0-0

Nak – Müller  3-1

GLS – Kifli  1-1

A csoport végeredménye:

„E”

csapat

m

gy

d

v

gk

p

1

Nak

3

2

1

0

6-3

7

2

GLS

3

1

1

1

3-3

4

3

Kifli

3

0

3

0

2-2

3

4

Müller

3

0

1

2

1-4

1

Az 1., és a 2. helyezettek jutnak tovább, és egyből keresztbejátszanak egymással.

 • a legjobb 24 közé 15 ’E’ pálya E1 – A2

Nak – Mdesing  0-0 (7-6)


„F” CSOPORT10.45.–„A” pálya

Vizafogó (Bp.), Party Pince (Mór), Kétballábasok (Komárom), Óbudai Amatőrök (Bp.)

10.45. Vizafogó – Party Pince  1-3

11.10. Kétballábasok – Óbudai Amatőrök  6-1

Vizafogó – Kétballábasok  0-3

Party Pince – Óbudai Amatőrök  2-0

Vizafogó – Óbudai Amatőrök  5-2

Kétballábasok – Party Pince  1-2

A csoport végeredménye:

„F”

csapat

m

gy

d

v

gk

p

1

Party Pince

3

3

0

0

7-2

9

2

Kétballábasok

3

2

0

1

10-3

6

3

Vizafogó

3

1

1

1

6-8

4

4

Óbudai Amatőrök

3

0

0

3

3-13

0

Az 1., és a 2. helyezettek jutnak tovább, és egyből keresztbejátszanak egymással.

 • a legjobb 24 közé 00. ’C’ pálya F1 – G2


„G” CSOPORT10.45.–„D” pálya

Szunnyadó Erő (Vác), Szemérem Ajax (Bp.), FCV (Veszprém), BSC FC (Bp.)

10.45. Szunnyadó Erő – Szemérem Ajax  1-3

11.10. FCV – BSC FC  1-3

Szunnyadó Erő – FCV 0-0

Szemérem Ajax – BSC FC  1-1

Szunnyadó Erő – BSC FC  1-0

FCV – Szemérem Ajax  0-0

A csoport végeredménye:

„G”

csapat

m

gy

d

v

gk

p

1

Szemérem Ajax

3

1

2

0

4-2

5

2

Szunnyadó Erő

3

1

1

1

2-3

4

3

BSC FC

3

1

1

1

4-3

4

4

FCV

3

0

2

1

1-3

2

Az 1., és a 2. helyezettek jutnak tovább, és egyből keresztbejátszanak egymással.

 • a legjobb 24 közé 25. ’C’ pálya G1 – H2

Szemérem Ajax – Dream Team  1-2


„H” CSOPORT10.45.–„E” pálya

Kőbányai Farkasok (Bp.), InTeam (Marcali), Meglepetés (Bp.), Dream Team (Bársonyos)

10.45. Kőbányai Farkasok – InTeam  1-2

11.10 Meglepetés – Dream Team  1-0

Kőbányai Farkasok – Meglepetés  0-8

InTeam – Dream Team  0-1

Kőbányai Farkasok – Dream Team  0-5

Meglepetés – InTeam  7-0

A csoport végeredménye:

„H”

csapat

m

gy

d

v

gk

p

1

Meglepetés

3

3

0

0

16-0

9

2

Dream Team

3

2

0

1

6-1

6

3

InTeam

3

1

0

2

2-9

3

4

Kőbányai Farkasok

3

0

0

3

1-15

0

Az 1., és a 2. helyezettek jutnak tovább, és egyből keresztbejátszanak egymással.

 • a legjobb 24 közé 50. ’C’ pálya H1 – F2

Meglepetés – Kétballábasok 1-1 (2-1)


„I” CSOPORT13.00.–„A” pálya

Win-Build (Eger), Sehol SE (Sopron), Gyerekjáték (Szár), Come on Please Melegvíz (Hajdúsámson)

13.00. Win-Build – Sehol SE 3-1

13.25. Gyerekjáték – Come on Please Melegvíz 3-2

Win-Build – Gyerekjáték  1-0

Sehol SE – Come on Please Melegvíz  3-0

Win-Build – Come on Please Melegvíz  2-1

Gyerekjáték – Sehol SE  3-2

A csoport végeredménye:

„I”

csapat

m

gy

d

v

gk

p

1

Win-Build

3

3

0

0

6-2

9

2

Gyerekjáték

3

2

0

1

6-5

6

3

Sehol SE

3

1

0

2

6-6

3

4

Come on Please Melegvíz

3

0

0

3

3-8

0

Az 1., és a 2. helyezettek jutnak tovább, és egyből keresztbejátszanak egymással.

 • a legjobb 24 közé 15. ’A’ pálya I1 – J2

Win-Build – Ködi Generál  1-2„J” CSOPORT13.00.–„B” pálya

Tabak1 (Szentgotthárd), Ködi Generál (Dunaújváros), Gébé Club (Bp.), Árkosi SE (Erdély)

13.00. Tabak1 – Ködi Generál 0-5

13.25. Gébé Club – Árkosi SE 2-7

Tabak1 – Gébé Club  0-5

Ködi Generál – Árkosi SE  0-1

Tabak1 – Árkosi SE  0-5

Gébé Club – Ködi Generál  0-2

A csoport végeredménye:

„J”

csapat

m

gy

d

v

gk

p

1

Árkosi SE

3

3

0

0

13-2

9

2

Ködi Generál

3

2

0

1

7-1

6

3

Gébé Club

3

1

0

2

7-9

3

4

Tabak1

3

0

0

3

0-15

0

Az 1., és a 2. helyezettek jutnak tovább, és egyből keresztbejátszanak egymással.

 • a legjobb 24 közé 15. ’B’ pálya J1 – K2

Árkosi SE – Kutyaütők  2-0


„K” CSOPORT13.00.–„D” pálya

Szombathelyi Brigád, Kutyaütők (Almásfűzítő), Kispesti Ágfalva (Bp.), Árpád FC (Cegléd)

13.00. Szombathelyi Brigád – Kutyaütők 0-1

13.25. Kispesti Ágfalva – Árpád FC  0-1

Szombathelyi Brigád – Kispesti Ágfalva  2-2

Kutyaütők – Árpád FC  1-1

Szombathelyi Brigád – Árpád FC 0-3

Kispesti Ágfalva – Kutyaütők  0-2

A csoport végeredménye:

„K”

csapat

m

gy

d

v

gk

p

1

Árpád FC

3

2

1

0

5-1

7

2

Kutyaütők

3

2

1

0

4-1

7

3

Kispesti Ágfalva

3

0

1

2

2-5

1

4

Szombathelyi Brigád

3

0

1

2

2-6

1

Az 1., és a 2. helyezettek jutnak tovább, és egyből keresztbejátszanak egymással.

 • a legjobb 24 közé 15. ’D’ pálya K1 – L2

Árpád FC – Nilfisk 4-0


„L” CSOPORT13.00.–„E” pálya

Sraczok FC (Kiskőrös), Nilfisk (Nagykanizsa), Fékcentrum (Debrecen), Ajvár FC (Pilisszentiván)

13.00. Sraczok FC – Nilfisk 1-2

13.25. Fékcentrum – Ajvár FC  4-0

Sraczok FC – Fékcentrum  1-2

Nilfisk – Ajvár FC 5-0

Sraczok FC – Ajvár FC  6-2

Fékcentrum – Nilfisk  5-0

A csoport végeredménye:

„L”

csapat

m

gy

d

v

gk

p

1

Fékcentrum

3

3

0

0

11-1

9

2

Nilfisk

3

2

0

1

7-6

6

3

Sraczok FC

3

1

0

2

8-6

3

4

Ajvár FC

3

0

0

3

2-15

0

Az 1., és a 2. helyezettek jutnak tovább, és egyből keresztbejátszanak egymással.

 • a legjobb 24 közé 15. ’D’ pálya L1 – I2

Fékcentrum – Gyerekjáték 1-1 (4-3)


„M” CSOPORT15.45.–„A” pálya

Sörpatika (Paks), Footbal Rangers (Nagyvárad), CelerAct (Gyula), Szépségben Meghalni (Pilis)

15.45. Sörpatika – Footbal Rangers 0-0

16.10. CelerAct – Szépségben Meghalni  0-2

Sörpatika – CelerAct 0-0

Footbal Rangers – Szépségben Meghalni  0-1

Sörpatika – Szépségben Meghalni 0-0

CelerAct – Footbal Rangers 0-4

A csoport végeredménye:

„M”

csapat

m

gy

d

v

gk

p

1

Szépségben Meghalni

3

2

1

0

3-0

7

2

Footbal Rangers

3

1

1

1

4-1

4

3

Sörpatika

3

0

3

0

0-0

3

4

CelerAct

3

0

1

2

0-6

1

Az 1., és a 2. helyezettek jutnak tovább, és egyből keresztbejátszanak egymással.

 • a legjobb 24 közé 00. ’A’ pálya M1 – N2

Szépségben meghalni – Odin Fiai   1-1 (2-3)


„N” CSOPORT15.45.–„B” pálya

Odin Fiai (Bp), Dudoma Kft. (Tolna), Black Gold (Tárnok), Ketrec FC (Bp.)

15.45. Odin Fiai – Dudoma Kft. 1-2

16.10. Black Gold – Ketrec FC  1-0

Odin Fiai – Black Gold  1-0

Dudoma Kft.– Ketrec FC  2-0

Odin Fiai – Ketrec FC 6-2

Black Gold – Dudoma Kft.  0-2

A csoport végeredménye:

„N”

csapat

m

gy

d

v

gk

p

1

Dudoma Kft.

3

3

0

0

6-1

9

2

Odin Fiai

3

2

0

1

8-4

6

3

Black Gold

3

1

0

2

1-3

3

4

Ketrec FC

3

0

0

3

2-9

0

Az 1., és a 2. helyezettek jutnak tovább, és egyből keresztbejátszanak egymással.

 • a legjobb 24 közé 00. ’B’ pálya N1 – O2

Dudoma Kft. – Colo Colo  0-1„O” CSOPORT15.45.–„D” pálya

Merix Plus Kft. (Szarvas), Csordás FC (Felsőzsolca), Colo Colo (Iharosberény), 11 TeamSport (Debrecen)

15.45. Merix Plus Kft. – Csordás FC 1-2

16.10. Colo Colo – 11 TeamSport  2-1

Merix Plus Kft. – Colo Colo 0-0

Csordás FC– 11 TeamSport  1-0

Merix Plus Kft. – 11 TeamSport  4-0

Colo Colo – Csordás FC  0-0-

A csoport végeredménye:

„O”

csapat

m

gy

d

v

gk

p

1

Csordás FC

3

2

1

0

3-1

7

2

Colo Colo

3

1

2

0

2-1

5

3

Merix Plus Kft.

3

1

1

1

5-2

4

4

11 TeamSport

3

0

0

3

1-7

0

Az 1., és a 2. helyezettek jutnak tovább, és egyből keresztbejátszanak egymással.

 • a legjobb 24 közé 00. ’D’ pálya O1 – P2

Csordás FC – Golden Teeam 1-1(2-3)


„P” CSOPORT15.45.–„E” pálya

Golden Team (Miskold), Beverem (Sopron), NagyFiúk (Szombathely), ECECE-Guzi Klíma (Bp.)

15.45. Golden Team – Beverem 1-1

16.10. NagyFiúk – ECECE Gutim Klíma 2-4

Golden Team – NagyFiúk  3-1

Beverem – ECECE Guti Klíma 0-1

Golden Team – ECECE Guti Klíma  0-1

NagyFiúk – Beverem 0-1

A csoport végeredménye:

„P”

csapat

m

gy

d

v

gk

p

1

ECECE

3

3

0

0

6-2

9

2

Golden Team

3

1

1

1

4-3

4

3

Beverem

3

1

1

1

2-2

4

4

NagyFiúk

3

0

0

3

3-8

0

Az 1., és a 2. helyezettek jutnak tovább, és egyből keresztbejátszanak egymással.

 • a legjobb 24 közé 00. ’E’ pálya P1 – M2

Ecece – Footbal Rangers  2-0


„Q” CSOPORT8.00.–„A” pálya

Staff (Kaposvár), Húsház Team (Lelle), Ozoráért Labdarúgó Egyesület (Ozora), Szeszpanyol (Nagyatád)

8.00. Staff – Húsház Team 5-0

8.25. Ozoráért Labdarúgó Egyesület – Szeszpanyol  0-2

Staff – Ozoráért Labdarúgó Egyesület  1-0

Húsház Team – Szeszpanyol 1-4

Staff – Szeszpanyol 4-1

Ozoráért Labdarúgó Egyesület – Húsház Team 6-1

A csoport végeredménye:

„Q”

csapat

m

gy

d

v

gk

p

1

Staff

3

3

0

0

10-1

9

2

Szeszpanyol

3

2

0

1

7-5

6

3

Ozoráért Labdarúgó Egyesület

3

1

0

2

6-4

3

4

Húsház Team

3

0

0

3

2-15

0

Az 1., és a 2. helyezettek jutnak tovább, és egyből keresztbejátszanak egymással.

 • a legjobb 24 közé 15. ’A’ pálya Q1 – R2

Staff – PSC  0-1


„R” CSOPORT8.00.–„B” pálya

Sörömfoci (Bp.), PSC (Bp.), Talány (Bicske), SZLAMB (Kaposvár)

8.00. Sörömfoci – PSC 0-4

8.25. Talány – SZLAMB  0-2

Sörömfoci – Talány 1-2

PSC – SZLAMB  1-1

Sörömfoci – SZLAMB 0-10

Talány – PSC 1-4

A csoport végeredménye:

„R”

csapat

m

gy

d

v

gk

p

1

SZLAMB

3

2

1

0

13-1

7

2

PSC

3

2

1

0

9-2

7

3

Talány

3

1

0

2

3-7

3

4

Sörömfoci

3

0

0

3

1-16

0

Az 1., és a 2. helyezettek jutnak tovább, és egyből keresztbejátszanak egymással.

 • a legjobb 24 közé 15. ’B’ pálya R1-Q2

SZLAMB – Szeszpanyol  3-0„S” CSOPORT10.45.–„A” pálya

VIDO FC (Nagyatád), SZUSE (Szentendre), Öreg Suták (Bp.), Játék Csatárok Nélkül (Celldömölk)

10.45. VIDO FC – SZUSE 5-1

11.10. Öreg Suták – Játék Csatárok Nélkül  1-2

VIDO FC – Öreg Suták 2-0

SZUSE – Játék Csatárok Nélkül  0-0

VIDO FC – Játék Csatárok Nélkül  2-2

Öreg Suták – SZUSE  0-1

A csoport végeredménye:

„S”

csapat

m

gy

d

v

gk

p

1

VIDO FC

3

2

1

0

9-3

7

2

Játék Csatárok Nélkül

3

1

2

0

4-3

5

3

SZUSE

3

1

1

1

2-5

4

4

Öreg Suták

3

0

0

3

1-5

0

Az 1., és a 2. helyezettek jutnak tovább, és egyből keresztbejátszanak egymással.

 • a legjobb 24 közé 00. ’A’ pálya S1 – T2

VIDO FC – Crystal Barát  4-0


„T” CSOPORT10.45.–„B” pálya

Crystal Barát (Bp), Pro Secco (Kaposvár), MFlex (Jánosháza), Hiro Street (Bp.)

10.45. Crystal Barát. – Pro Secco 3-2

11.10. MFlex – Hiro Street 8-0

Crystal Barát. – MFlex  2-2

Pro Secco – Hiro Street  1-2

Crystal Barát. – Hiro Street  4-2

MFlex – Pro Secco  4-2

A csoport végeredménye:

„T”

csapat

m

gy

d

v

gk

p

1

MFlex

3

2

1

0

14-4

7

2

Crystal Barát

3

2

1

0

9-6

7

3

Hiro Street

3

1

0

2

4-13

3

4

Pro Secco

3

0

0

3

5-9

0

Az 1., és a 2. helyezettek jutnak tovább, és egyből keresztbejátszanak egymással.

 • a legjobb 24 közé 00. ’B’ pálya T1 – S2

Mflex – Játék csatárok nélkül   3-2


„U” CSOPORT13.30.–„A” pálya

Vértesnet-Haverok (Tatabánya), Startolunk SE Pimi (Cegléd), No Name FC (Harkány), ARoma FC (Bp.)

13.30. Vértesnet-Haverok – Startolunk SE Pimi 0-1

13.55. No Name FC – ARoma FC 0-4

Vértesnet-Haverok – No Name FC 4-1

Startolunk SE Pimi – ARoma FC 1-4

Vértesnet-Haverok – ARoma FC 0-1

No Name FC – Startolunk SE Pimi 2-3

A csoport végeredménye:

„U”

csapat

m

gy

d

v

gk

p

1

ARoma FC

3

3

0

0

9-1

9

2

Startolunk SE Pimi

3

2

0

1

5-6

6

3

Vértesnet-Haverok

3

1

0

3

4-3

3

4

No Name FC

3

0

0

3

3-11

0

Az 1., és a 2. helyezettek jutnak tovább, és egyből keresztbejátszanak egymással.

 • a legjobb 24 közé 45. ’A’ pálya U1 – V2

Aroma FC – Non Stop  3-1


„V” CSOPORT13.30.–„B” pálya

UFC Kecskemét, NonStop (Veszprém), Mezőkomárom FC, Futottak Még (Tárnok)

13.30. UFC Kecskemét – NonStop 2-1

13.55. Mezőkomárom FC– Futottak Még  1-2

UFC Kecskemét – Mezőkomárom FC 2-0

NonStop – Futottak Még 3-0

UFC Kecskemét – Futottak Még  1-0

Mezőkomárom FC – NonStop 0-4

A csoport végeredménye:

„V”

csapat

m

gy

d

v

gk

p

1

UFC Kecskemét

3

3

0

0

5-1

9

2

NonStop

3

2

0

1

8-2

6

3

Futottak Még

3

1

0

2

2-5

3

4

Mezőkomárom FC

3

0

0

3

1-8

0

Az 1., és a 2. helyezettek jutnak tovább, és egyből keresztbejátszanak egymással.

 • a legjobb 24 közé 45. ’B’ pálya V1 – U2

UFC Kecskemét – Startolunk SE  3-2„X” CSOPORT16.15.–„A” pálya

Grande Roma (Dunaújváros), Analhunters (Bp.), Brasil (Kölesd), Bodon FC (Domoszló)

16.15. Grande Roma – Analhunters 5-0

16.40. Brasil – Bodon FC 1-4

Grande Roma – Brasil 1-0

Analhunters – Bodon FC 0-5

Grande Roma – Bodon FC 1-2

Brasil – Analhunters 5-0

A csoport végeredménye:

„X”

csapat

m

gy

d

v

gk

p

2

Grande Roma

2

1

0

1

2-2

3

1

Bodon FC

2

2

0

0

6-2

6

3

Brasil

2

0

0

2

2-6

0

4

Analhunters

3

0

0

3

0-15

0

Az 1., és a 2. helyezettek jutnak tovább, és egyből keresztbejátszanak egymással.

 • a legjobb 24 közé 00. ’A’ pálya X1 – Y2

Bodon FC – Finger Lee FC    6-0


„Y” CSOPORT16.15.–„B” pálya

Finger Lee FC (Győr), Felsőzsolca Hankó BT, Paloma BlancaFC (Bp.), Tat-Ker Kft (Ajka)

16.15. Finger Lee FC– Felsőzsolca Hankó BT 5-2

16.40. Paloma BlancaFC – Tat-Ker Kft 0-5

Finger Lee FC – Paloma BlancaFC  5-0

Felsőzsolca Hankó BT – Tat-Ker Kft 2-2

Finger Lee FC– Tat-Ker Kft 0-2

Paloma BlancaFC – Felsőzsolca Hankó BT 0-5

A csoport végeredménye:

„Y”

csapat

m

gy

d

v

gk

p

1

Tat-Ker Kft

2

1

1

0

4-2

4

2

Finger Lee FC

2

1

0

1

5-4

3

3

Felsőzsolca Hankó BT

2

0

1

1

4-7

1

4

Paloma BlancaFC

3

0

0

3

0-15

0

Az 1., és a 2. helyezettek jutnak tovább, és egyből keresztbejátszanak egymással.

 • a legjobb 24 közé 00. ’B’ pálya Y1 – X2

Tat-Ker Kft – Grande Roma  6-0


Természetesen idén is lesz még egy BALATON TOUR! Gyertek el a következő állomásra is! JELENTKEZÉS IDE KATTINTVA!


 

RÁJÁTSZÁS

A legjobb 24 csapat kerül az esti rájátszásba, ahol a csapatok a megadott séma alapján egyenes kieséses rendszerben döntik el a torna végeredményét.

 

A legjobb 12 közé kerülésért

18.30. 25) ’A’ pálya 1.-9. győztesei között

Totti és Barátai – Ködi Generál  0-0 (2-0)

18.30. 26) ’B’ pálya 2.-10. győztesei között

Sosi Team – Árkosi SE  0-3

18.30. 27) ’C’ pálya 3.-11. győztesei között

Rabel FC – Árpád FC  0-0 (2-0)

18.30. 28) ’D’ pálya 4.-12. győztesei között

Mátyásföld – Fékcentrum  0-2

18.30. 29) ’E’ pálya 5.-17. győztesei között

NAK – PSC  0-1

18.55. 30) ’A’ pálya 6.-18. győztesei között

Party pince – SZLAMB  0-3

18.55. 31) ’B’ pálya 7.-19. győztesei között

Dream Team – VIDO  1-1 (2-1)

18.55. 32) ’C’ pálya 8.-20. győztesei között

Meglepetés – MFLEX   2-0

18.55. 33) ’D’ pálya 13.-21. győztesei között

Odin Fiai – Aroma FC  3-3(1-3)

18.55. 34) ’E’ pálya 14.-22. győztesei között

Colo Colo – UFC Kecskemét  0-1

19.20. 35) ’A’ pálya 15.-23. győztesei között

Golden Team – Bodon   0-1

19.20. 36) ’B’ pálya16.-24. győztesei között

Ecece – Tat-Ker Kft.   0-0 (2-3)

A legjobb 6 közé kerülésért

19.20. I.) ’D’ pálya 25.-27. győztesei között

Totti és Barátai – Rabel FC  0-0 (1-3)

19.20. II.) ’E’ pálya 26.-28. győztesei között

Árkosi SE – Fékcentrum  0-1

19.45. III.) ’A’ pálya 29.-31. győztesei között

PSC – Dream Team 0-1

19.45. IV.) ’B’ pálya 30.-33. győztesei között

SZLAMB – Aroma FC   1-3

19.45. V.) ’C’ pálya 32.-35. győztesei között

Meglepetés – Bodon 1-1 (3-1)

19.45. VI.) ’D’ pálya 34.-36. győztesei között

UFC Kecskemét – Tat-Ker Kft.  1-2

A legjobb 6 közé jutó csapatok két 3 fős csoportban folytatva döntik el a döntőbe jutást!

’A’ csoport: I., III., V.     Rabel FC,Dream Team,Meglepetés

’B’ csoport: II., IV., VI    Fékcentrum,Aroma FC,Tat Ker Kft

20.10. ’A’ pálya I.-III    Rabel FC – Dream Team  0-0
20.10. ’B’ pálya II. – IV.    Fékcentrum – Aroma FC    3-0

20.25. ’A’ pálya III. – V.   Dream Team – Meglepetés  0-4
20.25. ’B’ pálya IV. – VI.   Aroma FC – Tat Ker  Kft   0-2

20.50. ’A’ pálya V. – I.    Meglepetés – Rabel FC   1-0
20.50. ’B’ pálya VI. – II.   Tat-Ker Kft –  Fékcentrum  0-0

Bronzmérkőzés 21.15. ’B’ pálya

Tat-Ker Kft. – Rabel FC   0-0 (0-2)

Döntő 21.15. ’A’ pálya

Fékcentrum – Meglepetés  0-0 (2-3)


A 2021-es 11TeamSports Balaton Tour végeredménye:

1.Meglepetés (Budapest)

2.Fékcentrum (Debrecen)

3.Rabel FC (Tura)

4.Tat-Ker Kft (Ajka)

5-6. Aroma FC és Dream Team

A 2021-es 11TeamSports Balaton Tour különdíjasai:

#döntőjátékosa: Trencsényi János (Fékcentrum KFT)

#legtehettségesebb: Baranyai Nimród (Fékcentrum KFT)

#legrutinosabb: Hrabovszki Zoltán (aRoma FC)

#tornakapusa: Németh Máté (Rabel FC Tura)

#tornajátékosa: Kovács Dániel (Meglepetés)

#gólkirály: Kerek Norbert (Meglepetés)

A 2021-es 11TeamSports Balaton Tour legjobb góllövői:

14 gólos: Kerek Norbert (Meglepetés)

9 gólos: Kalácska Csaba (SZLAMB)

7 gólos: Kovács Adrián (Mflex)

6 gólos: Horváth Albert (aRoma FC), Hrabovszky Zoltán (aRoma FC)

5 gólos: Bartha Roland (Meglepetés), Illés Norbert (Tat-Ker KFT), Horváth Krisztofer (Mflex), Nagy László (Mátyásföld), Gelencsér Bence (Vizafogó), Bukovics Dani (Ozora)


”Nem gondoltuk, hogy a legnépesebb mezőnyben tudunk majd éremért játszani a Balaton Touron, és bár a büntetők nem nekünk kedveztek, nagyon büszkék vagyunk magunkra, hogy ilyen erős mezőnyben negyedik helyen tudtunk végezni, kiváló csapatokat sikerült megelőznünk. Nagyon tetszett, hogy ekkora létszám mellett is gördülékenyen zajlott a szervezés, és annak is örülök, hogy a nagy tét ellenére a mérkőzésék jelentős részén a sportszerűség dominált. Örülünk, hogy részesei lehettünk ennek a történelmi tornának.”

 • Csicsics Richárd, csapatvezető, Tat-Ker KFT


„Remek torna volt, nem titkolt célunk volt a végső siker, úgy is alakítottak ki Norbiek a keretet.  Ezúton is köszönöm nekik, hogy meghívtak a csapatukba. Nagyon jól működött a fiatalokkal a játék, rengeteget futottak végig koncentráltak! 3x is hetesekkel mentunk tovább, 9/9-et be rúgtunk ez mindent elmond a koncentrácioról! Rengeteg szép díjat kaptunk tőletek, amiért ezúton is köszönet. Remélem a következő Balaton Tourra is vagy 100 csapat jelentkezik. Kellemes nyarat minden játékosnak illetve nektek szervezőknek is!!”

 • Kerek Norbert, gólkirály, Meglepetés


 

PARTNEREINK