ECECE győzelem Balatonszárszón

Egy fantasztikus megmérettetésen vagyunk túl. 76 csapat az ország minden pontjáról, sőt Erdélyből és Ausztriából is. Mindenki eljött, ami az időjárást és a péntek esti ‘tudsz-e egy játékost Tibi’ hívásokat figyelembe véve nem gondoltam volna… 5 pálya, 4 csoportkör, 40 csapatos főtábla, bejátszómeccs, igazi focihangulat, remek büfé, ízletes gulyás, fagyiárus, főtt kukorica. Fantasztikus csapatok, baráti társaságok, segítőkész balatonszárszóiak. Az eddigi leggyönyörűbb zsűriasztallal vártuk a legjobbakat, köszönhetően a Papp Serlegüzletnek ( www.pappserleg.hu ), melyet számos különdíjjal turbóztunk fel. A győztesnek most is jár a sportfelszerelés, persze a csúcslasztinak is örültek. A különdíjasok bort és sört is kaptak, hogy lehessen választani, sportmezt és az eddigi legszebb különdíjakat (főleg a gólkirályi). Kapusmez, VIWA Vitaminwater melyből a díjátadóra érkezőknek is jutott.
Óriási torna volt, mely nem sikerülhetett volna nélkületek…

Körülbelül ez várható a következő szombaton, annyi apró különbséggel, hogy nem lesz ilyen sok csapat… Gyertek, ha tudtok. 


Egyeztetve a Balatonszárszói Sportegyesülettel – úgy döntöttünk hogy július 25-én is megszervezünk egy Tourt Szárszón, hogy egész biztos senki se maradjon le. Ráadásul 25-én a hölgyeket is várjuk! <3 { részletek }


No de nézzük a részleteket!

Az eddigi legnépesebb Balaton Tour zajlott az elmúlt szombaton!

A 76 csapatos létszám nagyban annak volt köszönhető, hogy idén csupán Balatonszárszón kaptunk időben ’zöld utat’ arra, hogy megszervezzük hagyományos kispályás tornánkat. A csapatok és mi is ide fókuszáltunk és összességében elmondható, hogy egy remek napot zártunk. Igazi országos, sőt nemzetközi torna zajlott, hiszen erdélyi (Árkosi SE) és ausztriai (KoboldZoli) csapat is elindult a mezőnyben. Természetesen a fővárosi csapatok (24) voltak fölényben, de érkeztek kispályások Balatonszárszóról (2), Biatorbágyról, Kaposvárról (3), Gyálról, Siófokról, Gyulajról, Pilisvörösvárról (2), Százhalombattáról, Budakesziről, Bajáról (2), Diósdról, Váchartyánról, Kaposmérőről, Iharosberényből, Turáról, Csomádról, Alsónémediből, Vácról, Tolnáról, Lajoskomáromból, Celldömölkről, Diósjenőről, Szentgotthárdról (2), Győrből, Tatabányáról (2), Kecskemétről, Bácsbokodról, Dunaújvárosból (2), Almásfüzitőről, Sárbogárdról, Szőnyről, Komáromból, Székesfehérvárról, Veszprémből, Tárnokról, Felsőszentivánról, Kiskunhalasról sőt Miskolcról és Debrecenből is jött 2-2 alakulat.

 

A nagy létszám és a füves pálya adottságai miatt szinte megjósolhatatlan volt a torna végkimenetele.

Ahogy az Balatonszárszón lenni szokott a füves borítás kiegyenlítette az erőviszonyokat, a legjobb 20 között például a meccsek több mint fele büntetőkkel dőlt el és számos csapat búcsúzott veretlenül a kaminokupa eddigi legnagyobb Balaton parti megmérettetéséről.

További képek FLICKR ALBUMUNKBAN!

Izgalmas csoportokkal kezdődött a torna ’szokás szerint’ reggel 8.00.-kor, olyannyira, hogy mindössze egy csapat maradt pont nélkül. Kisebb meglepetésre, de búcsúzni kényszerült a SOSI Team, a Szia FC és a Mdesign is, miközben a Kifli csapata egyedüliként a reggeli csoportkörben 100%-os mérleggel végzett. 10.15.-kor kezdődött a délelőtti csoportkör, ahol mindössze a debreceni Fékcentrum Kft és a celldömölki Cell-Vill maradt hibátlan, de magabiztosan lépett tovább a budapesti Meglepetés az iharosberényi Colo Colo és a turai Rabel Fanatic is. Délben arra lett figyelmes a mezőny, hogy a ’marvelesek’ ellepték a pályát. Odinék ezúttal két csapattal érkeztek és mindkét csapat megszerezte az első helyet a maga csoportjában. Kapott gól nélkül lépett tovább a kecskeméti UFC és veretlen maradt a dunaújvárosi Ködi Generál és az almásfüzitői Kutyaütők is. A kör meglepetését a Szenvedély BFC hozta, akik pont nélkül maradtak a tornán. Délutánra maradt két nagyágyú, két korábbi győztes a Mates Team és az ECECE, természetesen mindkét alakulat megszerezte a csoportelsőséget a maga négyesében. 100%-os mérleggel lépett tovább az Alibi TK, miközben a torna ’halálcsoportja’ egyértelműen a ’Q’ csoport volt, ahol 5, 4, 3 és 2 pontos csapat is akadt és végül a Madarász Jánost is soraiban tudó Reunion és a veszprémi Non Stop lépett a legjobbak közé…

Egy 40 csapatos rájátszás kezdődött 17.00. óra magasságában, a csapatok értelemszerűen először a legjobb 20 közé jutásért játszottak. A kaposvári SZLAMB kisebb meglepetésre kiejtette a Cell Villt, miközben a kör egyik legjobb meccsét játszotta a tolnai Dudoma KFT és Odin Fiai. Az erdélyi Árkosi SE minden bizonnyal messzebb jutott volna, ha nem az ECECE kerül ’útjukba’, akik egy remek meccs után egy remek büntetőpárbajban diadalmaskodtak. A Harcos FC megszorongatta a Matest, míg a Non Stop egy remek 0-0 után kiejtette az Alibi TK-t. Az egyenes kieséses rész első komoly meglepetését a Football Rangers szolgáltatta, miután büntetőkkel a strandra küldték a debreceni Fékcentrumot. A 10 közé egyből meglepetéssel indultak a küzdelmek, hiszen a Cinkota Fc hétméteresekkel ugyan, de kiejtette a tornaesélyes Meglepetést. A centerpályán hatalmas meccset játszott az újonc Colo Colo és Odin Fiai. A hangos 0-0 után büntetőkkel az iharosberényiek egy esélyest búcsúztattak. A kecskemétiek ismét kapott gól nélkül hozták soros mérkőzésüket, míg a Non Stop egy remek 0-0 után kiejtette a Kutyaütőket. A kör meccsét a Ködi Generál és a Mates Team játszotta. A dunaújvárosiak hiába egyenlítettek egy csodás góllal az utolsó másodpercekben a Mates büntetőkkel a legjobb 10 közé lépett. Ahogy azt korábban írtuk igen kicsi volt a különbség a rájátszásban a csapatok között, melyet nem bizonyítanak jobban a legjobb 5 közé lejátszott mérkőzések. Három 1-0 és két 0-0 jellemezte ezt a szakaszt, mely után a torna alatt még gólt sem kapó UFC Kecskemét, a rájátszásban csak 0-0-át játszó, de az összes büntetőpárbaját megnyerő veszprémi Non Stop, a Matest hétméteresekkel búcsúztató Rabel Fanatic, az újonc Alu-Zso Fater és a korábbi győztes ECECE került a legjobb 5 közé. Az elődöntőbe jutásért lejátszott ki-ki mérkőzésen a turaiak nem adták meg az esélyt a veszprémi fiataloknak a 0-0-ra és egy szemfüles találattal eldöntötték a kérdést.

Felemásra sikeredtek a mérkőzések a döntőbe jutásért. A Rabel hamar végett vetett az UFC azon álmainak, hogy kapott gól nélkül zárják a tornát és ha már így alakult 1-0-ra meg is nyerték az összecsapást. Az ECECE eközben 4 gólt szerezve múlta felül a százhalombattaiakat és került a döntőbe. A torna bronzmeccsét a legjobbnak választott Somogyi Tibor vezette ALU-Zso nyerte, miközben a döntőben két rutinos alakulat feszült egymásnak. Az ECECE végig uralva a mérkőzést Gregus Richárd vezetésével magabiztosan nyerte meg a döntőt és ezzel az eddigi lenépesebb 76 csapatos ráadásul nemzetközi Balaton Tourt!

Szép munka, gratulálunk!


Eredmények

 

„A”CSOPORT 8.00.–„A”  pálya

Cinkota FC (Bp.), Csontdarálók (Balatonszárszó), Kutyaütők (Biatorbágy – Pankotai Krisztián csapata), Semmi EXTRA (Kaposvár)

8.00. Cinkota FC – Csontdarálók 2-1

8.25. Kutyaütők – Semmi EXTRA 4-0

Cinkota FC – Kutyaütők 3-1

Csontdarálók – Semmi EXTRA 2-2

Cinkota FC – Semmi EXTRA 0-2

Kutyaütők – Csontdarálók 1-1

A csoport végeredménye:

„A”

Csapat

m

gy

d

v

gk

p

1.

Cinkota FC

3

2

0

1

5-4

6

2.

Kutyaütők

3

1

1

1

6-4

4

3.

Semmi EXTRA

3

1

1

1

4-6

4

4.

Csontdarálók

3

0

2

1

4-5

2

Az 1.  és a 2. helyezett jut tovább a rájátszásba.


„B”CSOPORT 8.00.–„B”  pálya

Szerda FC (Gyál), Mdesign (Siófok), Sportimádók (Bp.), Kifli (Bp.)

8.00. Szerda FC – Mdesign 1-1

8.25. Sportimádók – Kifli 0-1

Szerda FC – Sportimádók 0-2

Mdesign – Kifli 1-2

Szerda FC – Kifli 1-2

Sportimádók – Mdesign 2-2

A csoport végeredménye:

„B”

Csapat

m

gy

d

v

gk

p

1.

Kifli

3

3

0

0

5-9

9

2.

Sportimádók

3

1

1

1

4-3

4

3.

Mdesign

3

0

2

1

4-5

2

4.

Szerda FC

3

0

1

2

2-5

1

Az 1.  és a 2. helyezett jut tovább a rájátszásba.


„C”CSOPORT 8.00.–„C”  pálya

Vertex (Bp.), Caesar FC (Bp.), Gyulaj FC (Gyulaj), SOSI Team (Bp.)

8.00. Vertex – Caesar FC 1-0

8.25. Gyulaj FC – SOSI Team 1-1

Vertex – Gyulaj FC 0-0

Caesar FC – SOSI Team 1-0

Vertex – SOSI Team 3-1

Gyulaj FC – Caesar FC 0-2

A csoport végeredménye:

„C”

Csapat

m

gy

d

v

gk

p

1.

Vertex

3

2

1

0

4-1

7

2.

Caesar FC

3

2

0

1

3-1

6

3.

Gyulaj FC

3

0

2

1

1-3

2

4.

SOSI Team

3

0

1

2

2-5

1

Az 1.  és a 2. helyezett jut tovább a rájátszásba.„D”CSOPORT 8.00.–„D”  pálya

Öreg Suták (Bp.), Szépségben Meghalni (Pilisvörösvár), Alu-Zso Fater (Szászhalombatta), SZIA FC (Budakeszi)

8.00. Öreg Suták – Szépségben Meghalni 1-2

8.25. Alu-Zso Fater – SZIA FC 2-0

Öreg Suták – Alu-Zso Fater 0-2

Szépségben Meghalni – SZIA FC 0-0

Öreg Suták – SZIA FC 2-0

Alu-Zso Fater – Szépségben Meghalni 0-0

A csoport végeredménye:

„D”

csapat

m

gy

d

v

gk

p

1.

Alu-Zso Fater

3

2

1

0

4-7

7

2.

Szépségben Meghalni

3

1

1

1

2-1

4

3.

Öreg Suták

3

1

0

2

3-4

3

4.

SZIA FC

3

0

1

2

0-4

1

Az 1.  és a 2. helyezett jut tovább a rájátszásba.


„E”CSOPORT 8.00.–„E”  pálya

Fegyencvárosi TC (Baja), No Name (Balatonszárszó), BSC FC (Bp.),

FC Harcos (Diósd)

8.00. Fegyencvárosi TC – No Name 1-0

8.25. BSC FC – FC Harcos 1-1

Fegyencvárosi TC – BSC FC 0-2

No Name – FC Harcos 1-6

Fegyencvárosi TC – FC Harcos 3-2

BSC FC – No Name 5-2

A csoport végeredménye:

„E”

csapat

M

gy

d

v

gk

p

1.

BSC FC

3

2

1

0

8-3

7

2.

Fegyencvárosi TC

3

2

0

1

4-4

6

3.

FC Harcos

3

1

1

1

9-5

4

4.

No Name

3

0

0

3

3-12

0

Az 1.  és a 2. helyezett jut tovább a rájátszásba.„F”CSOPORT 10.15.–„A”  pálya

Meglepetés (Bp), Váchartyán KSE (Váchartyán), KAPOSMÉRŐ SE (Kaposvár.), Colo Colo (Iharosberény)

10.15. Meglepetés – Váchartyán KSE 2-1

10.40. KAPOSMÉRŐ SE – Colo Colo 1-2

Meglepetés – KAPOSMÉRŐ SE 4-2

Váchartyán KSE – Colo Colo 0-2

Meglepetés – Colo Colo 1-1

KAPOSMÉRŐ SE – Váchartyán KSE 1-1

A csoport végeredménye:

„E”

csapat

m

gy

d

v

gk

p

1.

Meglepetés

3

2

1

0

7-4

7

2.

Colo Colo

3

2

1

0

5-3

7

3.

KAPOSMÉRŐ SE

3

0

1

2

4-7

1

4.

Váchartyán KSE

3

0

1

2

2-5

1

Az 1.  és a 2. helyezett jut tovább a rájátszásba.


„G”CSOPORT 10.15.–„B”  pálya

Vizafogó (Bp.), Rabel Fanatic (Tura), CsakaHÍD (Bp.),

Panel Centrum (Debrecen)

10.15. Vizafogó – Rabel Fanatic 0-3

10.40. CsakaHÍD – Panel Centrum 1-3

Vizafogó – CsakaHÍD 4-0

Rabel Fanatic – Panel Centrum 3-3

Vizafogó – Panel Centrum 3-1

CsakaHÍD – Rabel Fanatic 0-3

A csoport végeredménye:

„G”

csapat

m

gy

d

v

gk

p

1.

Rabel Fanatic

3

2

1

0

9-3

7

2.

Vizafogó

3

2

0

1

7-4

6

3.

Panel Centrum

3

1

1

1

7-7

4

4.

CsakaHÍD

3

0

0

3

1-10

0

Az 1.  és a 2. helyezett jut tovább a rájátszásba.


„H”CSOPORT 10.15.–„C”  pálya

Kispályások (Bp.), Plastic Ke-Ki (Csomád), Klinikák Gyógyszertár (Alsónémedi), Ferro (Kaposvár)

10.15. Kispályások – Plastic Ke-Ki 1-2

10.40. Klinikák Gyógyszertár – Ferro 2-1

Kispályások – Klinikák Gyógyszertár 1-0

Plastic Ke-Ki – Ferro 1-1

Kispályások – Ferro 1-3

Klinikák Gyógyszertár – Plastic Ke-Ki 1-0

A csoport végeredménye:

„H”

csapat

m

gy

d

v

gk

p

1.

Klinikák Gyógyszertár

3

2

0

1

3-2

6

2.

Ferro

3

1

1

1

5-4

4

3.

Plastic Ke-Ki

3

1

1

1

3-3

4

4.

Kispályások

3

1

0

2

3-5

3

Az 1.  és a 2. helyezett jut tovább a rájátszásba.„I”CSOPORT 10.15.–„D”  pálya

Szunnyadó Erő (Vác), Fékcentrum Kft. (Debrecen), Zavaralabda (Bp.), SZLAMB (Kaposvár)

10.15. Szunnyadó Erő – Fékcentrum Kft. 1-2

10.40. Zavaralabda – SZLAMB 0-4

Szunnyadó Erő – Zavaralabda 5-1

Fékcentrum Kft. – SZLAMB 3-1

Szunnyadó Erő – SZLAMB 1-3

Zavaralabda – Fékcentrum Kft. 0-3

A csoport végeredménye:

„I”

csapat

m

gy

d

v

gk

p

1.

Fékcentrum Kft.

3

3

0

0

8-2

9

2.

SZLAMB

3

2

0

1

7-4

6

3.

Szunnyadó Erő

3

1

0

2

7-6

3

4.

Zavaralabda

3

0

0

3

1-12

0

Az 1.  és a 2. helyezett jut tovább a rájátszásba.


„J”CSOPORT 10.15.–„E”  pálya

Árpádföld SE (Bp.), Dudoma Kft. (Tolna), Young Boys (Lajoskomárom), CELL VILL (Celldömölk)

10.15. Árpádföld SE – Dudoma Kft. 2-2

10.40. Young Boys – CELL VILL 1-2

Árpádföld SE – Young Boys 2-2

Dudoma Kft. – CELL VILL 1-3

Árpádföld SE – CELL VILL 3-4

Young Boys – Dudoma Kft. 1-2

A csoport végeredménye:

„J”

csapat

m

gy

d

v

gk

p

1.

CELL VILL

3

3

0

0

9-5

9

2.

Dudoma Kft.

3

1

1

1

5-6

4

3.

Árpádföld SE

3

0

2

1

7-8

2

4.

Young Boys

3

1

1

1

5-6

1

Az 1.  és a 2. helyezett jut tovább a rájátszásba.„K”CSOPORT 12.30.–„A”  pálya

Odin Fiai (Bp.), Diósjenő (Diósjenő), Rodeo Team (Szentgotthárd), Finger LEE FC (Győr)

12.30. Odin Fiai – Diósjenő 4-0

12.55. Rodeo Team – Finger LEE FC 1-0

Odin Fiai – Rodeo Team 1-0

Diósjenő – Finger LEE FC 0-3

Odin Fiai – Finger LEE FC 0-0

Rodeo Team – Diósjenő 4-1

A csoport végeredménye:

„K”

csapat

m

gy

d

v

gk

p

1.

Odin Fiai

3

2

1

0

5-0

7

2.

Rodeo Team

3

2

0

1

5-2

6

3.

Finger LEE FC

3

1

1

1

3-1

4

4.

Diósjenő

3

0

0

3

1-9

0

Az 1.  és a 2. helyezett jut tovább a rájátszásba.


„L”CSOPORT 12.30.–„B”  pálya

Laguna Söröző (Tatabánya), UFC Kecskemét, Retro Stars (Bp.), Tabak1 (Szentgotthárd)

12.30. Laguna Söröző – UFC Kecskemét 0-6

12.55. Retro Stars – Tabak1 3-1

Laguna Söröző – Retro Stars 2-1

UFC Kecskemét – Tabak1 3-0

Laguna Söröző – Tabak1 0-6

Retro Stars – UFC Kecskemét 0-2

A csoport végeredménye:

„L”

csapat

m

gy

d

v

gk

p

1.

UFC Kecskemét

3

3

0

0

11-0

9

2.

Tabak1

3

1

0

2

7-7

3 (7-4)

3.

Retro Stars

3

1

0

2

4-5

3 (4-3)

4.

Laguna Söröző

3

1

0

2

3-13

3 (3-7)

Az 1.  és a 2. helyezett jut tovább a rájátszásba.„M”CSOPORT 12.30.–„C”  pálya

Kobold Zoli (Tirol, Ausztria), Casanova Csúcs Bau (Bácsbokod), Ködi Generál KFC (Dunaújváros), Ultimate Team (Bp.)

12.30. Kobold Zoli – Casanova Csúcs Bau 3-0

12.55. Ködi Generál KFC – Ultimate Team 1-0

Kobold Zoli – Ködi Generál KFC 0-2

Casanova Csúcs Bau – Ultimate Team 4-3

Kobold Zoli – Ultimate Team 2-1

Ködi Generál KFC – Casanova Csúcs Bau 1-1

A csoport végeredménye:

„M”

csapat

m

gy

d

v

gk

p

1.

Ködi Generál KFC

3

2

1

0

4-1

7

2.

Kobold Zoli

3

2

0

1

5-3

6

3.

Casanova Csúcs Bau

3

1

1

1

5-7

4

4.

Ultimate Team

3

0

0

3

4-7

0

Az 1.  és a 2. helyezett jut tovább a rájátszásba.


„N”CSOPORT 12.30.–„D”  pálya

Kutyaütők (Almásfüzitő – Kugli Csabáék), Szenvedély BFC (Sárbogárd), Moulin Rouge (Barcs), Flikk Flakk (Pilisvörösvár)

12.30. Kutyaütők – Szenvedély BFC 1-0

12.55. Moulin Rouge – Flikk Flakk 1-1

Kutyaütők – Moulin Rouge  3-2

Szenvedély BFC – Flikk Flakk 1-2

Kutyaütők – Flikk Flakk 0-0

Moulin Rouge – Szenvedély BFC 2-1

A csoport végeredménye:

„N”

csapat

m

gy

d

v

gk

p

1.

Kutyaütők

3

2

1

0

4-2

7

2.

Flikk Flakk

3

1

2

0

3-2

5

3.

Moulin Rouge

3

1

1

1

5-5

4

4.

Szenvedély BFC

3

0

0

3

2-5

0

Az 1.  és a 2. helyezett jut tovább a rájátszásba.


„O”CSOPORT 12.30.–„E”  pálya

Szőnyi RFC (Szőny), Odin Sarjai (Bp.), Arsenal Sárberek (Tatabánya),

Árkosi SE (Árkos, Erdély)

12.30. Szőnyi RFC – Odin Sarjai 0-5

12.55. Arsenal Sárberek – Árkosi SE 0-3

Szőnyi RFC – Arsenal Sárberek 4-0

Odin Sarjai – Árkosi SE 1-0

Szőnyi RFC – Árkosi SE 0-3

Arsenal Sárberek – Odin Sarjai 1-6

A csoport végeredménye:

„O”

csapat

m

gy

d

v

gk

p

1.

Odin Sarjai

3

3

0

0

12-1

9

2.

Árkosi SE

3

2

0

1

6-1

6

3.

Szőnyi RFC

3

1

0

2

4-8

3

4.

Arsenal Sárberek

3

0

0

3

1-13

0

Az 1.  és a 2. helyezett jut tovább a rájátszásba.„P”CSOPORT 14.45.–„A”  pálya

ECECE (Bp.), Kétballábasok (Komárom), Stenk (Székesfehérvár), Balatonfűzfői Paintball (Baja)

14.45. ECECE – Kétballábasok 4-2

15.10. Stenk – Balatonfűzfői Paintball 2-1

ECECE – Stenk 5-0

Kétballábasok – Balatonfűzfői Paintball 2-0

ECECE – Balatonfűzfői Paintball 4-0

Stenk – Kétballábasok 0-3

A csoport végeredménye:

„P”

csapat

m

gy

d

v

gk

p

1.

ECECE

3

3

0

0

13-2

9

2.

Kétballábasok

3

2

1

0

7-4

6

3.

Stenk

3

1

0

2

2-9

3

4.

Balatonfűzfői Paintball

3

0

0

3

1-8

0

Az 1.  és a 2. helyezett jut tovább a rájátszásba.


„Q”CSOPORT 14.45.–„B”  pálya

Reunion (Bp.), MiReHu Nonprofit Kft. (Miskolc), Non Stop (Veszprém.), Futottak Még (Tárnok)

14.45. Reunion – MiReHu Nonprofit Kft. 1-1

15.10. Non Stop – Futottak Még 1-1

Reunion – Non Stop 1-0

MiReHu Nonprofit Kft. – Futottak Még 1-1

Reunion – Futottak Még 0-0

Non Stop – MiReHu Nonprofit Kft. 3-0

A csoport végeredménye:

„Q”

csapat

m

gy

d

v

gk

p

1.

Reunion

3

1

2

0

2-1

5

2.

Non Stop

3

1

1

1

4-2

4

3.

Futottak Még

3

0

3

0

2-2

3

4.

MiReHu Nonprofit Kft.

3

0

2

1

2-5

2

Az 1.  és a 2. helyezett jut tovább a rájátszásba.„R”CSOPORT 14.45.–„C”  pálya

Mates Team (Bp.), Ereszd el a hajam (Bp.), PW-Shield (Dunaújváros), Drink Team (Felsőszentiván)

14.45. Mates Team – Ereszd el a hajam 5-1

15.10. PW-Shield – Drink Team 2-0

Mates Team – PW-Shield 2-1

Ereszd el a hajam – Drink Team 1-1

Mates Team – Drink Team 2-4

PW-Shield – Ereszd el a hajam 4-0

A csoport végeredménye:

„R”

csapat

m

gy

d

v

gk

p

1.

Mates Team

3

2

1

0

9-6

6

2.

PW-Shield

3

2

0

1

6-2

6

3.

Drink Team

3

1

1

1

5-5

4

4.

Ereszd el a hajam

3

0

1

2

2-10

1

Az 1.  és a 2. helyezett jut tovább a rájátszásba.


„S”CSOPORT 14.45.–„D”  pálya

Ketrec Reunion (Kiskunhalas), Football Rangers (Miskolc), Alibi TK (Bp.), Legendák (Bp.)

14.45. Ketrec Reunion – Football Rangers 0-4

15.10. Alibi TK – Legendák 4-0

Ketrec Reunion – Alibi TK  0-2

Football Rangers – Legendák 2-0

Ketrec Reunion – Legendák 2-3

Alibi TK – Football Rangers 1-0

A csoport végeredménye:

„S”

csapat

m

gy

d

v

gk

p

1.

Alibi TK

3

3

0

0

7-0

9

2.

Football Rangers

3

2

0

1

6-1

6

3.

Legendák

3

1

0

2

3-8

3

4.

Ketrec Reunion

3

0

0

3

2-9

0

Az 1.  és a 2. helyezett jut tovább a rájátszásba.


Egyeztetve a Balatonszárszói Sportegyesülettel – úgy döntöttünk hogy július 25-én is megszervezünk egy Tourt Szárszón, hogy egész biztos senki se maradjon le. Ráadásul 25-én a hölgyeket is várjuk! <3 { részletek }


No de nézzük a részleteket!

RÁJÁTSZÁS Csoportonként az első két helyezett (38) valamint a délelőtti és a délutáni csoportok 1-1 legjobb harmadikja jut a rájátszásba, a legjobb 40 csapat közé. A csapatok végig azon a pályán maradnak, ahol a rájátszást megkezdik egészen a legjobb 5-ig.

A legjobb 20 közé kerülésért

1/ 17.00. ’A’ pálya A1 – B2 Cinkota FC – Sportimádók 3-0

2/ 17.00. ’B’ pálya B1 – C2 Kifli – Ceasar 1-0

3/ 17.00. ’C’ pálya C1 – D2 Vertex – Szépségben meghalni 1-2

4/ 17.00. ’D’ pálya D1 – E2 Alu-Zso Fater – Fegyencvárosi TC 3-0

5/ 16.50. ’E’ pálya E1 – F2 BSC FC – Colo Colo 0-1

6/ 17.25. ’A’ pálya F1 – G2 Meglepetés – Vizafogó 6-2

7/ 17.25. ’B’ pálya G1 – H2 Rabel Fanatic – Ferro 2-0

8/ 17.25. ’C’ pálya H1 – DU. legjobb 3. Klinikák Gyógyszertár – Finger LEE FC 1-2

9/ 17.25. ’D’ pálya I2 – J1 SZLAMB – CELL VILL 2-0

10/ 17.15. ’E’ pálya J2 – K1 Dudoma – Odin Fiai 0-1

11/ 17.50. ’A’ pálya K2 – L1 Rodeo Team – UFC Kecskemét 0-2

12/ 17.50. B’ pálya L2 – M1 Tabak1 – Ködi Generál 0-0 (2-3)

13/ 17.50. ’C’ pálya M2 – N1 Kobold Zoli – Kutyaütők 0-1

14/ 17.50. ’D’ pálya N2 – O1 Flikk Flakk – Odin Sarjai 0-1

15/ 17.40. ’E’ pálya O2 – P1 Árkosi Team- ECECE 1-2A legjobb 20 közé kerülésért

16/ 18.15. ’A’ pálya P2 – Q1 Kétballábasok – Ketrec Reunion 1-1 (1-3)

17/ 18.15. ’B’ pálya R1 – DE. legjobb 3. Mates Team – Harcos 2-1

18/ 18.15. ’C’ pálya Q2 – S1 Non Stop – Alibi 0-0 (6-5)

19/ 18.15. ’D’ pálya S2 – I1 Football Rangers – Fékcentrum 0-0 (3-2)

20/ 18.05. ’E’ pálya A2 – R2 Kutyaütők – PW Shield 0-2

A legjobb 10 közé kerülésért

21/ 18.40. ’A’ pálya 1/ – 6/ Cinkota FC – Meglepetés 1-1 (3-2)

22/ 18.40. ’B’ pálya 2/ – 7/ Kifli – Rabel Fanatic 0-0 (0-2)

23/ 18.40. ’C’ pálya 3/ – 8/ Szépségben meghalni – Finger LEE FC 0-1

24/ 18.40. ’D’ pálya 4/ – 9/ Alu-Zso Fater – SZLAMB 2-1

25/ 18.30. ’E’ pálya 5/ – 10/ Colo Colo – Odin Fiai 0-0 (2-1)

26/ 19.05. ’A’ pálya 11/ -16/ UFC Kecskemét – Ketrec Reunion 3-0

27/ 19.05. ’B’ pálya 12/ – 17/ Ködi Generál – Mates Team 1-1 (1-2)

28/ 19.05. ’C’ pálya 13/ – 18/ Kutyaütők – Non Stop 0-0 (2-3)

29/ 19.05. ’D’ pálya 14/ – 19/ Odin Sarjai – Football Rangers 0-0 (2-1)

30/ 18.55. ’E’ pálya 15/ – 20/ ECECE – PW Shield 3-0


A legjobb 5 közé kerülésért

19.30. ’A’ pálya 21/ – 26/ Cinkota FC – UFC Kecskemét 0-1

19.30. ’B’ pálya 22/ – 27/ Rabel Fanatic – Mates Team 0-0 (2-0)

19.30. ’C’ pálya 23/ – 28/ Finger LEE FC – Non Stop 0-0 (5-6)

19.30. ’D’ pálya 24/ – 29/ Alu-Zso Fater – Odin Sarjai 1-0

19.20. ’E’ pálya 25/ – 30/ Colo Colo – ECECE 0-1

A továbbjutó 5 csapatot sorrendbe tesszük összes eredményük alapján és a kialakult sorrend határozza meg a további menetrendet. A sorrendben 4. és 5. csapat ’bejátszó’ meccset játszik a legjobb 4 közé kerülésért!

csapat

m

Gy

d

v

gk

p

1.

UFC Kecskemét

6

6

0

0

17-0

18

2.

ECECE

6

5

1

0

17-2

16

3.

Alu Zso Fater

6

5

1

0

10-1

16

4.

Rabel Fanatic

6

3

3

0

11-3

12

5.

Non Stop

6

1

4

1

4-2

7


A 4 közé kerülésért

19.55. ’A’ pálya 4. és 5. között Non Stop – Rabel FC 0-1

Elődöntők

20.20. ’A’ pálya 1. és a 4/5. győztesei között UFC Kecskemét – Rabel FC 0-1

20.20. ’C’ pálya 2. és 3. között Alu-Zso Fater – ECECE 1-4

Bronzmérkőzés 20.45. ’C’ pálya Alu-Zso Fater – UFC Kecskemét 1-0

Döntő 20.45. ’A’ pálya ECECE – Rabel 3-0


A BALATON TOUR balatonszárszói tornájának végeredménye:

  1. ECECE Budapest

  2. Rabel Fanatic Tura

  3. ALU-ZSO Fater Százhalombatta

  4. UFC Kecskemét

  5. Non Stop Veszprém


Köszönjük a csodás díjakat a Papp Serleg üzletnek. Ha Ti is szeretnétek ilyen szép díjakat versenyetekre bátran keressétek a Papp Serleget és mondjátok a jelszót: #kaminokupa. A KÉP NEM ILLUSZTRÁCIÓ!!!


A BALATON TOUR balatonszárszói tornájának különdíjasai:

#legtehettségesebb: Győrfi Benedek (Rabel Fanatic)

#legrutinosabb: Sándor Attila (ECECE)

#döntőjátékosa: Gregus Richárd (ECECE)

#tornakapusa: Andrásy Balázs (UFC Kecskemét)

#gólkirály: Kocsis Balázs (Meglepetés)

#tornajátékosa: Somogyi Tibor (ALU-ZSO Fater)

A BALATON TOUR balatonszárszói tornájának legjobb góllövői:

#10 gólos: Kocsis Balázs

#7 gólos: Palkovics Patrik (PW-Shield)

#6 gólos: Jancsó Buda (FC Harcos)

#5 gólos: Seregy Tamás (Mates), Nagy Roland (Rabel Fanatic), Gregus Richárd (ECECE), Suscsák Máté (ECECE)


Barabás Miklós (ECECE)

“Évek óta már már hagyomány, hogy legalább egy Balaton Tour állomáson elindulunk, így idén kifejezetten izgatottan vártuk a balatonszárszói állomást az előzmények fényében. A lebonyolítás most is zökkenőmentes volt, és a legjobb négybe jutott csapatok remek díjakkal gazdagodtak. Szerencsére az időjárás is kegyes volt hozzánk így erőnlétben is bírni tudtuk a végéig, és sikerült megnyerni a tornát. Köszönjük a lehetőséget.”


🇭🇺🏆 AUGUSZTUS 20-ÁN ÚJRA AZ ALFÖLDRE ÉRKEZIK A KAMINOKUPA 🇭🇺🏆

A tápiószentmártoni Kincsem Lovasparkban megrendezésre kerülő megmérettetésen felnőtt amatőr valamint öregfiúk kategóriában (35+) várjuk a kispályás csapatokat.
#jelentkezéshttp://www.kaminokupa.hu/augusztus20/

Számos kapcsolódó programlehetőség színesíti a tornát. Profi büfé kitelepülés, hangosítás, sörsátor. Vidéki csapatoknak szálláslehetőség. Kisállat simogató, lovaglási lehetőség, játszótér a gyerekeknek. Éttermi szolgáltatás.
Reméljük, el tudtok jönni, véssétek be a naptárna már most!

AUGUSZTUS 20. Kincsem Lovaspark rendezvényhelyszín