Balatonszárszói Országos Kispályás Labdarúgó Torna
✓ június 22. szombat
✓ július 13. szombat

BALATONSZÁRSZÓI ORSZÁGOS KISPÁLYÁS TORNA

IDEI ÁLLOMÁSOK

2024. június 22. szombat
(férfi kategóriában)

2024. július 13. szombat
(férfi- és női kategóriában)

A KÉT TORNA EGYMÁSTÓL FÜGGETLEN TORNA. LEHET ‘CSAK’ AZ EGYIKRE, DE AKÁR MINKETTŐRE JÖNNI! SŐT, LEHET AZ EGYIKRE A KLUBODDAL A MÁSIKRA A BARÁTAIDDAL NEVEZNI!
HA VOLTÁL TAVALY, GYERE IDÉN IS, HA NEM VOLTÁL, AKKOR MEG AZÉRT GYERE, HOGY MEGTUDD MILYEN?!

Helyszíne: Balatonszárszói Sportpálya, 8624 Szóládi utca 39. Négy db kiváló minőségű füves pályán. A pályák mérete: 20×40 méter, vonalakkal határolt.

Kedvcsináló képek korábbi tornáinkról

Az elmúlt három évben nagy sikert aratott női versenyt természetesen idén is megtartjuk!


Miért ide gyertek?
( MERT IDÉN IS CSAK EZ LESZ :-))

A balatonszárszói helyszín évek óta a leghangulatosabb tornánk. A pályát körülövező nyárfák ideális búvóhelyet jelentenek a nagy melegben, akár a családdal, gyerekkel érkezőknek is. A kisgyerekeknek egy szuper játszótér is rendelkezésre áll. A pálya körül rengeteg a parkolóhely az autóval érkezők számára.  A helyszínen választékban gazdag büfé áll a rendelkezésünkre, a szárszói szabad strand pedig a Balaton egyik legszebb strandja.

A torna ideje alatt a csapatokról profi csapatképek készülnek és fotózzuk az akciójeleneteket is!

NEVEZÉSI FELTÉTELEK

✓ Férfi csapatok: 32.000.- Ft /csapat
✓ Női csapatok: 32.000.- Ft /csapat

✓ Egy csapatban maximum 15 fő nevezése lehetséges.
✓ Egy játékos csak egy csapatban szerepelhet.
✓ Minimum három mérkőzés
✓ Nevezési határidő mindkét torna előtt szerda 18.00.
✓ Sorsolás: sorsolás mindkét torna előtt csütörtök 23.00.


A JELENTKEZÉSHEZ kattints a jelentkezés gombra ↓


FŐDÍJ

egy garnitúra választható adidas sportfelszerelés (12 db mez, választható színben, méretben, feliratozva ) + adidas kapusmez

A képek nálunk nem illusztrációk 🙂 Büszkén jelenthetjük ki, hogy a Kaminokupa Sport Kft Balaton Tour versenyén a legnagyobbak, a legszebbek a díjak, talán országos szinten is. A garantált ajándékok mellett pedig mindig van meglepetés, akció, sorsolás.stb. A gyönyörű serlegeket, különdíjakat, egyedi érmeket a Papp Serlegtől kapjuk! Ha rendezvényt szerveztek, rendeljetek Ti is bátran Tőlük!


DÍJAZÁS

I. helyezett
Trófea + VID ajándékcsomag + Egyedi Érem + Oklevél + adidas mérkőzés labda + tálca sör + 20.000. Ft -os fogyasztás a budapesti Winners Sports Pubba + Viwa Vitaminwater + meglepetések

II. helyezett
Trófea + VID ajándékcsomag + Egyedi Érem + Oklevél + díszdobozos labda + tálca sör + Viwa Vitaminvíz

III. helyezett
Trófea + VID ajándékcsomag + Egyedi Érem + Oklevél + díszdobozos labda + tálca sör + Viwa Vitaminvíz

IV. helyezett
Trófea + VID ajándékcsomag + Oklevél + díszdobozos labda + tálca sör +  Viwa Vitaminvíz

V.-VIII. helyezettek: tálca sör vagy vitaminvíz

Díjazás jókedvvel, bőséggel 🙂

KÜLÖNDÍJAK

#tornajátékosa
trófea, oklevél, VID + RothBeer sörcsomag + Guti Klíma pálinka + Egyedi sípcsontvédő + a Budaörs Mozgásklinika 60.000. Ft értékű utalványa

#tornakapusa
trófea, oklevél, VID + RothBeer sörcsomag + Guti Klíma pálinka + Egyedi sípcsontvédő + a Budaörs Mozgásklinika 60.000. Ft értékű utalványa

#legtehettségesebb 
trófea, oklevél, VID + RothBeer sörcsomag + Guti Klíma pálinka + Egyedi sípcsontvédő + a Budaörs Mozgásklinika 60.000. Ft értékű utalványa

#legrutinosabb
trófea, oklevél, VID + RothBeer sörcsomag + Guti Klíma pálinka + Egyedi sípcsontvédő + a Budaörs Mozgásklinika 60.000. Ft értékű utalványa

#döntő játékosa
trófea, oklevél, VID + RothBeer sörcsomag + Guti Klíma pálinka + Egyedi sípcsontvédő + a Budaörs Mozgásklinika 60.000. Ft értékű utalványa

#gólkirály
trófea, oklevél, VID + RothBeer sörcsomag + Guti Klíma pálinka + Egyedi sípcsontvédő + a Budaörs Mozgásklinika 60.000. Ft értékű utalványa

 


LEBONYOLÍTÁS

A benevezett Csapatokat 4 fős és 5 fős csoportokba sorsoljuk, ahol körmérkőzéses rendszerben döntik el a továbbjutó helyezések sorsát.

·       Továbbjutás: csoportonként az első 2, ha a létszám és a lebonyolítás úgy kívánja az első 3 helyezett kerül a rájátszásba.

·       Helyezések eldöntése:

Győzelem: 3 pont, döntetlen: 1 pont, vereség: 0 pont

Pontegyenlőség esetén – több Csapat azonos pontszáma esetén is – az egymás elleni eredmények döntenek. Három vagy több Csapat azonos pontszáma esetén – mini tabella alapján – csak a három ( vagy több ) Csapat egymás elleni eredménye a mérvadó. Ha minden egyezik, akkor az abszolút gólkülönbség rangsorol. Amennyiben a torna során „ki-ki mérkőzésre” kerül sor döntetlen esetén 3-3 büntető rúgás dönti el a találkozó végkimenetelét. Ha a 3 rúgás után nincs döntés, akkor már azoknak kell rúgnia, akik még nem lőttek büntetőt!


Nevezési határidő
Az egyes állomások előtti szerda 18.00.


Nevezés, további információk

✓ infovonal: 06/20 4230449
✓ mail:foci@kaminokupa.hu
✓ FACEBOOK.com/kaminokupa
✓ web: www.kaminokupa.hu


 

JÁTÉKSZABÁLYOK

Játékidő: 2*10 perc,

A játéktér: 4-5 db kézilabda pálya méretű, füves pálya, 3×2-es kapukkal.

Cipők: terem (IC)-, és műfüves (TF) cipők. Semmilyen stoplis cipő nem megengedett.

Labda: 5-ös méretű, normál foci labda, amelyet a csapatok hozzanak magukkal. Mindig a sorsolásnál elöl álló Csapatnak kell biztosítania a labdát.

Játékrendszer: 5+1. A mérkőzés megkezdéséhez egy csapatból min. 5 játékos (melyből egy kapus) szükséges.

Ha egy csapat létszáma 4 fő alá csökken: a mérkőzést be kell szüntetni és a vétlen csapat számára kell jóváírni! Ha egy csapat ( sérülés vagy bármi más okból ) nem tud kiállni az utolsó csoportmérkőzésére annak eredményét az összes korábbi eredménnyel együtt ( 3 ponttal és 5-0-s gólkülönbséggel ) az ellenfelek javára írjuk jóvá!

Egy játékos csak egy csapatban játszhat!

Az oldalról való játékba hozást a vonalról vagy a vonalon kívülről kell lábbal elvégezni. Az ellenfélnek 3 métert szabadon kell hagyni!

Becsúszó szerelés nem engedélyezett, ebben az esetben közvetlen szabadrúgás jár.

Az alapvonalat elhagyott labdát csak a kapus hozhatja játékba. A  labda játékba hozatala kézzel történhet.

A  labda akkor kerül szabályosan játékba, ha a büntetőterületet elhagyja.

A kapus minden esetben átdobhatja a labdát a felezővonalon, viszont gólt nem dobhat, csak rúghat.

Ha a kapusról az alapvonalon túlra kerül a labda, a mérkőzés szöglettel folytatódik.

Hazaadás a nagypályás szabályoknak megfelelően történik.

Játékos cserék a felezővonal melletti területen, a cserezónában történnek.

A játékvezetők sárga, illetve piros lapokat alkalmaznak. A kiállítás időtartama 2 perc, vagy végleges. A véglegesen kiállított játékos helyett 5 perc elteltével egy másik játékos játszhat tovább.

A végleg kiállított játékos automatikusan nem játszhat a soron következő mérkőzésen, de a versenybizottság az eset súlyosságától függően hosszabb, esetleg végleges eltiltást is kiszabhat.

A  büntető rúgás a kaputól 7 méterre történik.

Szabadrúgás elvégzésénél – a labdás játékos kérésére – az ellenfél bármely játékosa 5 m-re állhat. Abban az esetben viszont, ha az ellenfél bármely játékosa szándékosan akadályozza a gyors végrehajtást, a játékvezető sárga lappal figyelmeztethet.

Ha a kapus a büntetőterületen kívül szándékosan kézzel ér a labdához, 2 perces kiállítást von maga után. Ha mezőnyjátékos kézzel hárít a büntetőterületen belül, 2 perces kiállítást von maga után. Nem szándékos kezezés nem von maga után büntetést!

Egyenes kieséses rendszerű kupatalálkozón döntetlen esetén 3-3 büntető rúgás dönti el a találkozó végkimenetelét. Ha a 3 rúgás után nincs döntés, akkor már azoknak kell rúgnia, akik még nem lőttek hetest.

Óvást az adott mérkőzést követő 5 percen belül lehet leadni írásban 5000 Ft egyidejű befizetése mellett. A versenybizottság (2 rendező + játékvezető) döntése ellen további fellebbezésnek helye nincs. Az óvási díjat akkor sem kapja vissza a csapat, ha az óvásnak a versenybizottság helyt adott.

A tornán csak a nevezési lapon előre, az első mérkőzések előtt „beírt” játékosok szerepelhetnek, utólag játékost beírni nem lehet! A rendezvényen a kaminokupáról Fegyelmi vétség miatt eltiltott játékos nem szerepelhet!

Mérkőzés előtt, alatt és után a játékvezetőt, ellenfelének játékosát, vezetőit tettlegesen bántalmazó, önmagáról megfeledkező, botrányt okozó labdarúgót és csapatát a versenybizottság azonnal kizárja a további küzdelmekből.

A csapatokra az első csoport mérkőzésre való megjelenéskor 5 perc várakozási idő van. A további mérkőzéseknél várakozási idő nincs.


PARTNEREINK