Szavakkal nehezen kifejezhető a győri Európaszállító Kft Újév Kupa sikere…

56 csapat érkezett a megyeszékhelyre újév első szombatján, hogy hódoljon kedvenc szenvedélyének, a kispályás labdarúgásnak.

15 csapat érkezett Felvidékről,

amely nem csak rekord, hanem óriási megtiszteltetés is. Reméljük, hogy a kaminokupák hírét, no meg az Európaszállító Kft nevét messzire elviszitek.

Ha már Nemzetközi költöztetés akkor nemzetközi kispályás torna…

Természetesen Győrből is érkeztek kispályások szép számmal, összesen 17 csapat, és a teljes Észak-Nyugat Magyarországi régió jelen volt a 2020-as esztendő első kaminokupáján. Jöttek csapatok Sopronból, Pázmándfaluról, Komáromból, Dunaszerdahelyről, Balonyról, Győrszentivánról, Komárnoból, Egyházkarcsáról, Malomsokról, Csornáról, Nagymegyerről, Ímelyről, Celldömölkről, Bajcsról, Pápáról, Somorjából, Csenkéről, Nagyszarváról, Szencről sőt Tatabányáról, Székesfehérvárról, Szombathelyről és Budapestről is.

A csapatok összesen 12 csoportba kerültek besorsolásra és 4 pályán 3 csoportkörrel vette kezdetét a torna. Az esélyekről előre nem nagyon lehetett nyilatkozni, hiszen a mezőny mintegy 1/3-a először volt kaminokupán, a felvidéki kispályásokról semmit sem tudtunk meg előre, illetve eddigi 4 győri újévi kupánkon csupán egy csapat a ’helyi’ Bauart 2002 volt, aki mindig az élmezőnybe jutott. A szakértők azért tippeltek és valamelyik felvidéki alakulat mellett a fővárosi Todor Pet Bau-t, a címvédő FC Ebédpénzt, a már említett Bauartot és a rendre jól szereplő celldömölki JCSN-t várták előre…

További képek FLICKR ALBUMUNKBAN!

Négy csoporttal kezdődtek meg a küzdelmek a reggeli órákban, rögvest egy hatalmas meglepetéssel, hiszen a címvédő ugyan 100%-os teljesítménnyel hozta a csoportját, az ezt követő ’hirtelen halálban’ – így hívták egyesek a csoportot követő ki-ki meccseket – simán kikaptak a győri Zsé-Fától és csomagolhattak… Lascsik Gyuláék mellett a szintén győri Nostra Casa, a felvidéki Egyházaskarcsa és a nyári tornánkon ezüstérmet szerzett Hori Autó jutott a középdöntőbe, avagy a legjobb 12 közé.


U21-esek FIGYELEM! Ez itt a Ti tornátok! U21-es kaminokupa január 11-én most szombaton! Törökbálinton!!! JELENTKEZÉS!


A délelőtti órákban folytatódtak a küzdelmek az „E”, „F”, „G” és „H” csoportokkal. Szemet gyönyörködtető játékot mutattak a ’győri Brazilok’, makulátlan mérlegükhöz nem férhetett kétség. Mögöttük egy ’hármas körbeverés’ alakult ki a soproni Fire Natura, a győri Meztelen Csigák és a budapesti Újpest Forever között, melyből utóbbi csapat jött ki továbbjutónak. És itt álljunk meg egy szóra, hiszen az eset – a hármas körbeverés – remek példája, hogy miért is szeretünk mi Győrbe járni. A három érintett nemes egyszerűséggel megvárta, míg kiszámoljuk, ki a továbbjutó, megnézték együtt az ide vonatkozó szabályt és ki-ki ment a maga dolgára. Nem volt ’alkudozás’, nem volt ’ezt most találtátok ki’, mint a budapesti tornákon rendre hasonló esetekben – pedig ott is le van írva előre…

 Köszönjük, példát mutattatok!!!

A Brazilok aztán a ki-ki meccsüket is hozták, igaz csupán egy 2-1 formájában a Bauart ’B’ csapata ellenében, miközben a másik pályán a celldömölki Játék Csatárok Nélkül is csatlakozott a középdöntőbe, akárcsak a tatabányai Bridgestone és a székesfehérvári Stenk. Délutánra is maradtak izgalmak az Európaszállító KFT győri újév kupáján! Nagy reményekkel érkezett két fővárosi csapat, a Labdakert Mikulás Kupán ezüstérmes Alibi TK és a 2019-ben az európai Bajnokok Ligájában is szereplő Todor Pet Bau Team KFT. Utóbbi alakulat hibátlan mérleggel kvalifikálta is magát a top12-be, miközben az Alibi TK előbb a csoportban a helyi fiatalokra épülő Csontdarálóktól kapott ki, majd a remek erőkből álló Bauart 2002 csapatától szenvedett nagyon sima vereséget a ’hirtelen halálban’. Felvidéki rangadó zajlott a középdöntőben a Boldog Új Évet és a Zerva csapatai között előbbi győzelmével és a legjobbak közé került a Püspök Péter vezette – már említett – Csontdarálók is.

További képek FLICKR ALBUMUNKBAN!

12 csapat került a középdöntőkbe, ahol 4 db 3 fős csoportban folytatódtak a küzdelmek. 6 győri alakulat mellett két felvidéki, valamint egy-egy celldömölki, székesfehérvári, tatabányai és budapesti csapat került a rájátszásba és igen izgalmas csatákra volt kilátás. Rögtön az I. csoport be is igazolta ezt, ahol három fiatal helyi csapat csatázott az elődöntős helyért.

Az első két meccs egyaránt 0-0-át hozott és mi szervezők izgultunk nagyon a harmadik 0-0-ért 😊

Püspök Petiék azonban gondoskodtak arról, hogy ne kelljen és egy remek meccsen 3-2-re legyőzték a Nostra Casát és jutottak be elsőkét a legjobb 4 közé. A II. csoportban a celldömölkieket mindkét győri csapat legyőzte, így igazi ’házidöntőre’ került sor az egész nap szenzációsan és rendkívül hatékonyan játszó Zsé-Fa és a láthatóan győzelmi reméekkel érkező Bauart 2002 között. A mérkőzésen csupán egy találat született, melyet utóbbi csapat szerzett, így Nagy Szabolcs csapata 2017, 2018 és 2019 után is a legjobb 4 közé jutott újévi megmérettetésünkön. A III. csoportban is az utolsó mérkőzés hozta meg a továbbjutót, igaz a Todor Pet Bau Team KFT megszerzett 6 pontjához és továbbjutásához nem férhetett kétség. A IV. középdöntőcsoportban a Boldog Új Évet mindent megtett – hogy tornáikon először – felvidéki csapat is ott legyen az eredményhirdetésen, azonban a rendkívül masszív Hori Autó egy remek meccsen 1-0-ra győzött és került az elődöntőbe.

Két szoros elődöntő következett. A Todor Pet Bau Team KFT egy döntőnek is beillő összecsapáson egy aprócska góllal legyőzte a fiatal Csontdarálókat. Eközben a ’B’ pályán egy remekbeszabott 3-2-es meccsen a Bauart 2002 visszavágott a nyári vereségért és jutott be a 2019-es Európaszállító KFT győri Újév Kupa döntőjébe.

A torna bronzmeccsén aztán a fiatalok akarata érvényesült jobban és a torna legjobb hálóőrének is megválasztott Tóth Martin vezette csapat összességében megérdemelten szerezte meg a harmadik helyet.

Remek meccset hozott a torna döntője is. Két rendkívül felkészült és összerakott csapat találkozott és azt hiszem mindkét csapatra igaz az a tény, hogy városukban igen komoly névre tettek szert az elmúlt években. Kiegyenlített mérkőzést láthatott a nagyérdemű, melyet két egyéni villanás döntött el a győri Bauart 2002 javára, így a kaminokupa Győri Újévi tornáinak Vándorkupája a megyeszékhelyen maradt.

Köszönjük Nektek ezt a remek tornát! Köszönjük az Európaszállító KFT-nek, hogy nevükkel és támogatásukkal segítették azt, hogy ez a verseny ilyen remek legyen. Köszönet a Football Factornak a sportszereket és a budapesti Winners Sport Pub-nak a különdíjakat. Nem utolsósorban köszönet minden csapatnak, csapatvezetőnek és játékosnak, hogy – ahogy mondani szokás – jelenlétetekkel és játékotokkal erősítettétek ezt a remek megmérettetést. Mi nem terveztünk ekkora tornát, de Ti igen! Az érdem a Tiétek! GRATULÁLUNK!!!


„A”CSOPORT  – 8.00.

Alibi FC Horváth Balázs csapata (Győr), The Boyz FC (Győr), Trinidad (Dunaszerdahely, Felvidék), Zsé-Fa Betérő (Győr), Soproni Sördögök (Sopron)

Mérkőzések:

8.00. Alibi FC – The Boyz FC  1-3

8.20. Trinidad – Zsé-Fa Betérő  1-3

8.40. Soproni Sördögök – Alibi FC  2-0

The Boyz FC – Trinidad  1-0

Zsé-Fa Betérő – Soproni Sördögök  1-1

Alibi FC – Trinidad   0-2

The Boyz FC – Zsé-Fa Betérő  0-3

Soproni Sördögök – Trinidad  3-2

Alibi FC – Zsé-Fa Betérő  0-0

The Boyz FC – Soproni Sördögök  3-4

A csoport végeredménye:

„A”

csapat

m

gy

d

v

gk

p

1

Soproni Sördögök

4

2

1

0

10-6

10

2

Zsé-Fa Betérő

4

2

2

0

7-2

8

3

The Boyz FC

4

2

0

2

7-8

6

4

Trinidad

4

1

0

3

5-7

3

5

Alibi FC

4

0

1

3

1-7

1

Az 1.  és a 2. helyezett tovább a rájátszásba.

A középdöntőbe jutásért
1) 10.45. A1 – B2 „A” pálya

Soproni Sördögök – Nostra Casa Kft   1-4


„B”CSOPORT  – 8.00.

Nostra Casa Kft. (Győr), Pázmándfalu KSE (Pázmándfalu), FC Ebédpénz (Győr), After Party (Komárom), FC Huligánok (Balony, Szlovákia)

Mérkőzések:

8.00. Nostra Casa Kft. – Pázmándfalu KSE  4-0

8.20. FC Ebédpénz – After Party 1-0

8.40. FC Huligánok – Nostra Casa Kft.  1-2

Pázmándfalu KSE – FC Ebédpénz    0-4

After Party – FC Huligánok   0-1

Nostra Casa Kft. – FC Ebédpénz   1-2

Pázmándfalu KSE – After Party   0-3

FC Huligánok – FC Ebédpénz   1-2

Nostra Casa Kft. – After Party   1-1

Pázmándfalu KSE – FC Huligánok   0-5

A csoport végeredménye:

„B”

csapat

m

gy

d

v

gk

p

1

FC Ebédpénz

4

4

0

0

9-2

12

2

Nostra Casa Kft.

4

2

1

1

8-4

7

3

FC Huligánok

4

2

0

2

9-4

6

4

After Party

4

1

1

2

4-3

4

5

Pázmándfalu KSE

4

0

0

4

0-16

0

Az 1.  és a 2. helyezett tovább a rájátszásba.

A középdöntőbe jutásért
2) 10.45. B1 – A2 „B” pálya

FC Ebédpénz – Zsé-Fa Betérő   1-4


Mit szólnátok egy villámtornához? Ráadásul korán sem kellene kelni? Január 11.-én, most szombaton 15.00.-21.00. között Törökbálinton!  JELENTKEZÉS!


„E”CSOPORT  – 11.25.

Újpest Forever (Bp.), Büdös Paraszt Tűzoltók (Ímely, Szlovákia), Fire Natura (Sopron), Meztelen Csigák (Győr), Brazilok (Győr)

Mérkőzések:

11.25. Újpest Forever – Büdös Paraszt Tűzoltók   3-0

11.45. Fire Natura – Meztelen Csigák   0-1

12.05. Brazilok – Újpest Forever   8-2

Büdös Paraszt Tűzoltók – Fire Natura   0-3

Meztelen Csigák – Brazilok   0-1

Újpest Forever – Fire Natura   0-1

Büdös Paraszt Tűzoltók – Meztelen Csigák  0-3

Brazilok – Fire Natura   2-0

Újpest Forever – Meztelen Csigák   2-0

Büdös Paraszt Tűzoltók – Brazilok   0-3

A csoport végeredménye:

„E”

csapat

m

gy

d

v

gk

p

1

Brazilok

4

4

0

0

14-2

12

2

Újpest Forever

4

2

0

2

7-9

6

3

Fire Natura

4

2

0

2

4-3

6

4

Meztelen Csigák

4

2

0

2

4-3

6

5

Büdös Paraszt Tűzoltók

4

0

0

4

0-12

0

Az 1.  és a 2. helyezett tovább a rájátszásba.

A középdöntőbe jutásért
5) 14.00. C1 – D2 „A” pálya

Brazilok – Bauart „B”   2-1


„F”CSOPORT  – 11.25.

Játék Csatárok Nélkül (Celldömölk), Basza-Táska (Székesfehérvár), Kedd Este (Dunaszerdahely), Cefre (Győr), Bauart „B” (Győr)

Mérkőzések:

11.25. Játék Csatárok Nélkül – Basza-Táska   1-1

11.45. Kedd Este – Cefre   3-2

12.05. Bauart „B” – Játék Csatárok Nélkül   0-1

Basza-Táska – Kedd Este   2-0

Cefre – Bauart „B”    0-2

Játék Csatárok Nélkül – Kedd Este   5-0

Basza-Táska – Cefre  0-2

Bauart „B” – Kedd Este  1-0

Játék Csatárok Nélkül – Cefre   1-0

Basza-Táska – Bauart „B”   0-4

A csoport végeredménye:

„F”

csapat

m

gy

d

v

gk

p

1

Játék Csatárok Nélkül

4

3

1

0

8-1

10

2

Bauart „B”

4

3

0

1

7-1

9

3

Basza-Táska

4

1

1

2

3-7

4

4

Kedd Este

4

1

0

3

3-10

3

5

Cefre

4

1

0

3

4-6

3

Az 1.  és a 2. helyezett tovább a rájátszásba. A középdöntőbe jutásért

6) 14.00. D1 – C2 „B” pálya

Játék Csatárok Nélkül – Újpest Forever   1-0


„I”CSOPORT  – 14.40.

Bacardi Team (Csenke, Szlovákia), Vamonos (Celldömölk), Alibi TK Tihanyi Krisztiánék (Bp), Csontdarálók (Győr),

14.40. Bacardi Team – Vamonos   1-4

15.05. Alibi TK – Csontdarálók   0-1

Bacardi Team – Alibi TK   2-5

Vamonos – Csontdarálók    0-2

Bacardi Team – Csontdarálók   0-2

Vamonos – Alibi TK  1-2

A csoport végeredménye:

„I”

csapat

m

gy

d

v

gk

p

1

Csontdarálók

3

3

0

0

5-0

9

2

Alibi TK

3

2

0

1

7-4

6

3

Vamonos

3

1

0

2

5-5

3

4

Bacardi Team

3

0

0

3

3-11

0

Az 1.  és a 2. helyezett tovább a rájátszásba.

A középdöntőbe jutásért

9) 17.00. I1 – J2 „A” pálya

Csontdarálók – Zöld Sasok  2-0


„J”CSOPORT  – 14.40.

Termopur FC (Győr), FC Arnoldinho (Somorja, Szlovákia), Bauart 2002 (Győr), Zöld Sasok (Celldömölk),

14.40. Termopur FC – FC Arnoldinho    2-0

15.05. Bauart 2002 – Zöld Sasok  1-0

Termopur FC – Bauart 2002   0-1

FC Arnoldinho – Zöld Sasok   1-3

Termopur FC – Zöld Sasok   1-2

FC Arnoldinho – Bauart 2002   0-8

A csoport végeredménye:

„J”

csapat

m

gy

d

v

gk

p

1

Bauart 2002

3

3

0

0

10-0

9

2

Zöld Sasok

3

2

0

1

5-3

6

3

Termopur FC

3

1

0

2

3-3

3

4

FC Arnoldinho

3

0

0

3

1-14

0

Az 1.  és a 2. helyezett tovább a rájátszásba.

A középdöntőbe jutásért

10) 17.00. J1 – I2 „B” pálya

Bauart 2002 – Alibi TK   6-0„C”CSOPORT  – 8.00.

Győrszentiván Ifi (Győrszentiván), Hori Autó (Győr), Észak Komárom (Komárno, Szlovákia), Karcsa (Egyházkarcsa, Szlovákia), Angyalok 88 (Malomsok)

Mérkőzések:

8.00. Győrszentiván Ifi – Hori Autó   0-4

8.20. Észak Komárom – Karcsa    0-0

8.40. Angyalok 88 – Győrszentiván Ifi   0-0

Hori Autó – Észak Komárom   1-0

Karcsa – Angyalok 88   2-1

Győrszentiván Ifi – Észak Komárom   1-2

Hori Autó – Karcsa  1-2

Angyalok 88 – Észak Komárom   6-1

Győrszentiván Ifi – Karcsa   0-4

Hori Autó – Angyalok 88  0-0

A csoport végeredménye:

„C”

csapat

m

gy

d

v

gk

p

1

Karcsa

4

3

1

0

8-2

10

2

Hori Autó

4

2

1

0

6-2

7

3

Angyalok 88

4

1

1

2

7-3

4

4

Észak Komárom

4

1

1

2

3-9

4

5

Győrszentiván Ifi

4

0

1

3

2-8

1

Az 1.  és a 2. helyezett tovább a rájátszásba.


A középdöntőbe jutásért
3) 10.45. C1 – D2 „C” pálya
Karcsa – Kétballábasok   1-0


„D”CSOPORT  – 8.00.

Döner Gang (Győr), Legendák (Győr), Fakanál (Csorna), Rokkant Jók (Nagymegyer, Szlovákia), Kétballábasok (Komárom)

Mérkőzések:

8.00. Döner Gang – Legendák   0-0

8.20. Fakanál – Rokkant Jók  0-0

8.40. Kétballábasok – Döner Gang  1-1

Legendák – Fakanál   2-0

Rokkant Jók – Kétballábasok  0-3

Döner Gang – Fakanál   1-2

Legendák – Rokkant Jók  1-0

Kétballábasok – Fakanál   0-0

Döner Gang – Rokkant Jók   2-3

Legendák – Kétballábasok   2-1

A csoport végeredménye:

„D”

csapat

m

gy

d

v

gk

p

1

Legendák

4

3

1

0

5-1

10

2

Kétballábasok

4

1

2

1

5-3

5

3

Fakanál

4

1

2

1

2-3

5

4

Rokkant Jók

4

1

1

2

3-6

4

5

Döner Gang

4

0

2

2

4-7

2

Az 1.  és a 2. helyezett tovább a rájátszásba.
A középdöntőbe jutásért

4) 10.45. D1 – C2 „D” pálya

Legendák – Hori Autó   0-2


„G”CSOPORT  – 11.25.

Bridgestone (Tatabánya), FC Animálok (Szlovákia), Brigád (Sopron), Bajcs SE (Bajcs), Jamada FC (Győr)

Mérkőzések:

11.25. Bridgestone – FC Animálok   1-0

11.45. Brigád – Bajcs SE   2-0

12.05. Jamada FC – Bridgestone    0-0

FC Animálok – Brigád   1-1

Bajcs SE – Jamada FC   1-1

Bridgestone – Brigád    1-3

FC Animálok – Bajcs SE    2-1

Jamada FC – Brigád     2-1

Bridgestone – Bajcs SE    3-1

FC Animálok – Jamada FC    1-0

A csoport végeredménye:

„G”

csapat

m

gy

d

v

gk

p

1

Brigád

4

2

1

1

7-4

7

2

Bridgestone

4

2

1

1

5-4

7

3

FC Animálok

4

2

1

1

4-3

7

4

Jamada FC

4

1

2

1

3-3

5

5

Bajcs SE

4

0

1

3

3-8

1

Az 1.  és a 2. helyezett tovább a rájátszásba.

A középdöntőbe jutásért

7) 14.10. G1 – H2 „C” pálya
Brigád – Stenk    1-2„H”CSOPORT  – 11.25.

Cocaine Business (Pápa), Batyi FC (Győr), Atletico Samaria (Somorja, Szlovákia), Stenk (Székesfehérvár), FC Standard (Dunaszerdahely, Szlovákia)

Mérkőzések:

11.25. Cocaine Business – Batyi FC    1-0

11.45. Atletico Samaria – Stenk   1-0

12.05. FC Standard – Cocaine Business     1-1

Batyi FC – Atletico Samaria    1-0

Stenk – FC Standard    2-0

Cocaine Business – Atletico Samaria    2-0

Batyi FC – Stenk    0-2

FC Standard – Atletico Samaria   0-1

Cocaine Business – Stenk   0-0

Batyi FC – FC Standard    1-2

A csoport végeredménye:

„H”

csapat

m

gy

d

v

gk

p

1

Cocaine Business

4

2

2

0

4-1

8

2

Stenk

4

2

1

1

4-1

7

3

Atletico Samaria

4

2

0

2

3-4

6

4

FC Standard

4

1

1

2

3-5

4

5

Batyi FC

4

1

0

3

2-5

3

Az 1.  és a 2. helyezett tovább a rájátszásba.

A középdöntőbe jutásért

8) 14.10. H1 – G2 „D” pálya

Cocaine Business – Bridgestone   0-0 (2-3)


 

„K”CSOPORT  – 14.40.

Todor Pet Bau Team Kft. (Bp), Zerva (Nagyszarva, Szlovákia),

Faterok FC (Győr), Club Atletico Boca Juniors (Komárno, Szlovákia),

14.40. Todor Pet Bau Team Kft. – Zerva  3-0

15.05. Faterok FC – Club Atletico Boca Juniors  1-0

Todor Pet Bau Team Kft. – Faterok FC   2-1

Zerva – Club Atletico Boca Juniors   3-0

Todor Pet Bau Team Kft. – Club Atletico Boca Juniors   8-0

Zerva – Faterok FC   0-0

A csoport végeredménye:

„K”

csapat

m

gy

d

v

gk

p

1

Todor Pet Bau Team Kft.

3

3

0

0

13-1

9

2

Zerva

3

1

1

1

3-3

4

3

Faterok FC

3

1

1

1

2-2

4

4

Club Atletico Boca Juniors

3

0

0

3

0-12

0

Az 1.  és a 2. helyezett tovább a rájátszásba.

A középdöntőbe jutásért

11) 17.00. K1 – L2 ’C’ pálya

Todor Pet Bau Team Kft. – Mind1    5-0


„L”CSOPORT  – 14.40.

Boldog Új Évet (Felvidék), Mind1 (Szombathely),

Dinamo Senec (Szenc, Szlovákia), Park Válogatt (Győr),

14.40. Boldog Új Évet – Mind1   3-0

15.05. Dinamo Senec – Park Válogatt   1-1

Boldog Új Évet – Dinamo Senec   1-0

Mind1 – Park Válogatt   2-0

Boldog Új Évet – Park Válogatt   4-0

Mind1 – Dinamo Senec    2-1

A csoport végeredménye:

„L”

csapat

m

gy

d

v

gk

p

1

Boldog Új Évet

3

3

0

0

8-0

9

2

Mind1

3

2

0

1

4-4

6

3

Dinamo Senec

3

1

0

2

1-4

3

4

Park Válogatt

3

1

0

2

1-7

3

Az 1.  és a 2. helyezett tovább a rájátszásba.

A középdöntőbe jutásért

12) 17.00. L1 – K2 ’D’ pálya

Boldog Új Évet – Zerva   3-1


JÖN, JÖN, JÖN

5+1-es műfüves foci, 4+1-es teremfoci és 3v3 ketrecfoci

Hülyének néztek gondolom, pedig nem kell sokat várni erre a megmérettetésre, 2020. február 1-én ugyanis megrendezésre kerül a 2. MIRA3ELLA Kupa…

NÉZD MEG A KIS VIDEÓT

4 csapatos csoportok, 2*10 perc hagyományos 5+1-es foci műfüves pályákon, utána 10 perc teremfoci 4+1-es felállással a terempályán és 8 perc 3v3 ketrecfoci a Cageball pályán.

Összesen minimum 9(!) garantált mérkőzés és mindegyik egyformán számít!!! JELENTKEZÉS


RÁJÁTSZÁS

A 12 csoportból az első két helyezett azaz 24 csapat jut tovább, akik egyből keresztbe játszanak egymással, tehát 12 csapat marad a középdöntőben. A 12 középdöntős csapat az alábbiak szerint kerül 4 db 3 fős csoportba:

I.csoport: 1), 5), 9)
Nostra Casa Kft , Brazilok , Csontdarálók

II.csoport: 2), 6), 10)
Zsé-Fa , Játék Csatárok Nélkül , Bauart 2002

III.csoport: 3), 7), 11)
Karcsa, Stenk , Todor Pet Bau Team Kft.

IV.csoport: 4), 8), 12)
Hori Autó, Bridgestone, Boldog Új Évet


Középdöntő mérkőzések

17.30. 1) – 5) győztesei között (I. csoport) ’A’ pálya

Nostra Casa Kft – Brazilok  0-0

17.30. 2) – 6) győztesei között (II. csoport) ’B’ pálya

ZséFa Betérő – Játék Csatárok Nélkül  3-2

17.55. 3) – 7) győztesei között (III. csoport) ’A’ pálya

Karcsa – Stenk  0-0

17.55. 4) – 8) győztesei között (IV. csoport) ’B’ pálya

Hori Autó – Bridgestone  6-0

18.20. 5) – 9) győztesei között (I. csoport) ’A’ pálya

Brazilok – Csontdarálók  0-0

18.20. 6) – 10) győztesei között (II. csoport) ’B’ pálya

Játék Csatárok Nélkül – Bauart 2002   1-3

18.45. 7) – 11) győztesei között (III. csoport) ’A’ pálya

Stenk – Todor Pet Bau Team Kft.    1-2

18.45. 8) – 12) győztesei között (IV. csoport) ’B’ pálya

Bridgestone – Boldog Új Évet  1-2

19.10. 9) – 1) győztesei között (I. csoport) ’A’ pálya

Csontdarálók  – Nostra Casa Kft  3-2

19.10. 10) – 2) győztesei között (II. csoport) ’B’ pálya

Bauart 2002 – ZséFa Betérő   1-0

19.35. 11) – 3) győztesei között (III. csoport) ’A’ pálya

Todor Pet Bau Team Kft. – Karcsa   2-0

19.35. 12) – 4) győztesei között (IV. csoport) ’B’ pálya

Boldog Új Évet  – Hori Autó  0-1


Elődöntők

20.00. I) – III) győztesei között ’A’ pálya

Csontdarálók – Todor Pet Bau Team Kft.   0-1

20.00. II) – IV) győztesei között ’B’ pálya

Bauart 2002 – Hori Autó   3-2

Bronzmérkőzés

20.30. ’B’ pálya

Hori Autó – Csontdarálók  1-2

Döntő

20.30. ’A’ pálya

Bauart 2002 – Todor Pet Bau Team Kft.  2-0

 


Az Európaszállító KFT Újév Kupa végeredménye

  1. Bauart 2002 (Győr)

  2. Todor Pet Bau Team Kft. (Budapest)

  3. Csontdarálók (Győr)

  4. Hori Autó (Győr)

 

Az Európaszállító KFT Újév Kupa különdíjasai:

# döntőjátékosa : Kuti András ( Bauart 2002)

# legtehetségesebb : Kövesdi Zsomor (Todor Pet)

 # legrutinosabb: Balogh Zoltán (Bauart 2002)

# torna kapusa : Tóth Martin (Csontdarálók)

# legjobb játékos : Püspök Péter (Csontdarálók)

# gólkirály : Bita Mátyás (Todor )

A góllövőlista élcsoportja

10 gólos : Bita Mátyás (Todor Pet Bau Team Kft.)

7 gólos : Lenhárdt Márió (Hori Autó), Tama Ádám (Brazilok)

5 gólos : Kószás Krisztián (Bauart 2002) , Juhos Krisztián (Boldog Új Évet)


“A korábbi négy Győri Újév tornához hasonlóan most is sikerült a legjobb négybe jutni és ebből második alkalommal az első helyet megszerezni. Gratulálok mindenkinek! Mai napon sportszerű és végig magabiztos játékkal jutottunk el a végső győzelemig. Döntőbeli ellenfelünknek is gratulálunk!”

Nagy Szabolcs Bauart 2002 csapatvezető