36 csapat az év első Zsíroskenyér kupáján 

36 csapat érkezett a 2021-es esztendő első full-amatőr tornájára, melyet bázisunkon a budapesti Labdakertben rendeztünk meg az almúlt szombaton! A sorozat, melyet tavaly nyáron kezdtünk el már akkor is nagy siker volt, azt azonban mi sem gondoltuk volna, hogy ilyen hosszú szünet után folytathatjuk csak…

A Zsíroskenyérkupák nyáron és télen zajlanak majd terveink szerint.

Budapest mellett Kecskemétről, Nyékládházáról, Miskolcról, Ceglédbercelről, Karcagról, Dömsödről, Felsőzsolcáról, Szentendréről, Debrecenből, Komáromból, Győrből, Szigetszentmiklósról, Biatorbágyról és Budaörsről is érkeztek csapatok – amatőr jellege ellenére egy igazi országos torna zajlott a fővárosban. Két csoportkör és pörgős lebonyolítás jellemezte a játéknapot, melyet hála partnereinknek igyekeztünk indulóajándékokkal és egy extra díjátadóval fűszerezni!

Az 11TeamSports jóvoltából egész nyáron minden induló csapat egy-egy 40% kedvezményre jogosító TS utalványt vehet át, melyet kis- és nagypályás csapat felszerelésrendelésére egyaránt felhasználhattok.

20 csapat 4 db 5 fős csoportban kezdte meg a csoportmérkőzéseket reggel 8.00. órakkor. Kiemelkedő teljesítménnyel, kapott gól nélkül lépett tovább a GTI, az Internacional és a Goldball csapata is. Érdekesség, hogy a Goldball II. csapata is simán továbblépett, sőt mindkét ’Vegyesköret’ elnevezésű alakulat is kvalifikálta magát a nyolcaddöntőben, ahol aztán egymás ellen játszottak… Meglepetésre a Felejtsd El fiataljai ellenben a csoportban ragadtak, miközben az 5+1 alakulata 17 gólt termelve jelentkezett be a kupáért.

A továbbjutók a csoportkör után egyből ’keresztbejátszottak’ egymással a negyeddöntőbe kerülésért. A legizgalmasabb összecsapás a két ’Vegyesköret’ mérkőzése volt, ahol a felek vélhetően a csapatnév használatát vitatkoztak össze többször is 😊

További képek FLICKR ALBUMUNKBAN!

11.00. óra magasságában kezdődött a második csoportkör, ahol újabb 16 csapat mutatkozott be. A nyákládházi Winners, a felsőzsolcai Dribling és a győri Park Válogatott is 100%-os teljesítménynel lépett tovább, de remekül focizott a kecskeméti Force és a debreceni Tbutoroutlet-Lufthansa is. A nyolcaddöntőkben aztán a komáromi Kétballábasok megálljt parancsoltak a győrieknek, miközben a debreceni és a felsőzsolcai csapat magabiztosan lépett a negyeddöntőkbe.

Nem volt sok különbség a legjobb 8 csapat között. A GTI csupán büntetőkkel múlta felül a Winners FC-t a Tbutoroutlet.hu és a Dribling 1-0-ra ’verte szét’ ellenfelét, miközben egy remek meccsen a Vegyesköret IR 3-1-re a korábbi győztes Kétballábasokat győzte le. Az elődöntőben is remek játékot mutatott be a Dribling a Lufthansa kárára, a ’Vegyes’ pedig egy aprócska góllal múlta felül a GTI-t. A fiataloknak a bronzmeccs sem sikerült ,de a legjobb IFI Csapat címmel talán vigasztalódtak. A döntő remek meccset hozott. A sokáig ’ikszes’ összecsapást végül Dribling nyerte meg 2-1-re így a 2021-es esztendő Zsíroskenyérkup Vándorserlege Felsőzsolcára került.

Nem mehetünk el szó nélkül partnereink és különdíjaink mellett!!! Köszönet a RothBeernek akik egész nyáron a gólkirályok szomját oltják majd kisüzemi sörkülönlegességekkel. A Benedek Gyümölcsfarm csodás szörpökkel segíti a szürke hétköznapokat. A Budaörsi Mozgásklinika pedig minden tornán egy extra különdíjat biztosít egy a szervezők által megszavazott személynek.

A két győztes csapat a Viwa Vitaminvizeivel olthatja szomját, az 11TeamSports által pedig minden kaminokupás csapat sosem látott csapatsportkedvezményekhez jut a 2021-es esztendőben!

KÖSZÖNJÜK!

A torna eredményeit elérhetitek ide kattintva!


A következő Zsíroskenyérkupa június 20-án vasárnap lesz szintén a Labdakertben! Gyertek el Ti is!!! Kattints IDE és jelentkezz be még ma!


Zsíroskenyér kupa 2021. 06. 05

Végeredmény:

  1. Dribling (Felsőzsolca)

  2. Vegyesköret I.R. (Budapest)

  3. hu-Lufthansa (Debrecen)

  4. GTI (Budapest)

Ifi győztes: GTI

Különdíjasok

#tornajátékosa: Sramkó Ronald (Dribling)

#tornakapusa: Hamkó Béla (Dribling)

#gólkirály: Maruzs Róbertű