Szentendrei és ‘marveles’ győzelem

72 csapat gondolta úgy hogy velünk töltik a március 15-e miatti hosszú hétvége utolsó napját. Két helyszínen három kupát rendeztünk, Győrben egy nyílt 12 csapatos torna zajlott melyet végül a budapesti Todor Pet Bau Team KFT csapata nyert meg, a jól megszokott helyszínünkön a Soroksári úti Labdakertben egy 45 csapatos felnőtt amatőr és egy 15 csapatos IFI megmérettetés került megrendezésre.

Boldog ‘marvelesek’ és a jól megérdemelt jutalmak. További képek FLICKR ALBUMUNKBAN!

Az Ifi kupára nagyrészt budapesti csapatok jöttek (10 csapat), de jöttek Szentendréről, Gödöllőről, Kakucsról, Monorról és Mezőtúrról is. Az indulókat 3 darab 5 csapatos csoportba sorsoltuk, ahonnan az első két helyezettek mellet a két legjobb harmadik került a negyeddöntő mezőnyébe. Az „A” jelű ötöst magabiztosan három győzelem mellett egy döntetlennel nyerte a Szentendre, második helyre a nyolc pontot gyűjtő Tiszta lap ért oda, a csoport harmadik Hungarikum hét pontot szerzett és második legjobb harmadikként folytathatta a rájátszásban. A „B” csoportot kapott gól nélkül nyerte a tíz pontot szerző FC Miami, második pedig a két győzelemmel és két döntetlennel végző Squadra Anonima lett. A körbeveréseknek köszönhetően a „C” csoport alakult a legérdekesebben. Három kilencpontos csapat végzett az első három helyen. Minitabella döntött a sorrendről, ami alapján a monori Szakramento lett az első, a Suhancok a második és a csoportban csak egy gólt kapó Alfie Vitallife Team a harmadik.

A negyeddöntők érdekessége volt, hogy az erős „C” csoport továbbjutói mind elvéreztek. A Szakramento a Hungarikum ellen veszített 2-1-re, a Tiszta lap büntetőkkel búcsúztatta a Suhancokat, az FC Miami nyert a legsimábban, 3-0-ra az Alfie ellen. A Szentendrével lett teljes az elődöntő mezőnye, ők a Squadra Anonimát verték 2-1-re.

Mindkét elődöntőben egy-egy gól döntött, a Szentendre 1-0-ra nyert a Hungarikum, a Tiszta lap 2-1-re az FC Miami ellen. Így a döntőbe az „A” csoport első két helyezettje újra összecsapott.

A bronzérem az FC Miami játékosainak a nyakába került, míg az aranyat a budapesti tornáinkon először induló Szentendre nyerte büntető párbaj után és bejutott a felnőtt ág legjobb négy csapata közé.

Jöttek, láttak és győztek a szentendrei fiatalok a FOCIFORRADALMON!


A felnőtt amatőr kupánkra 45 csapat teljesítette a nevezési feltételeket. A budapesti helyszín miatt nem meglepő, hogy a csapatok nagy része (22) fővárosi volt. Több csapattal képviseltette magát Monor, Tárnok és Lajosmizse, de egy-egy csapattal jelen volt Érd, Ócsa, Bicske, Aba, Gödöllő, Örkény, Szolnok, Tokod, Oroszlány, Miskolc, Ceglédbercel, Petőfibánya, Pilisvörösvár, Somogyjád, Salgótarján, Hatvan és Dunaújváros. A kilenc csoportból továbbjutott az első két helyezett és a hat legjobb harmadik a rájátszásba.

Röviden a csoportkörről: az „A” csoport az érdi Zavaralabda nyerte 8 ponttal, második helyen a Dreher végzett, de a No Sansz is továbblépett szerencsés harmadikként. A „B”-t megnyerő 5+1-et jogosulatlan játék miatt kizártuk, így a budapesti Focibarátok lettek az elsők, az Autopont 24 pedig a második. Két kiegyensúlyozott csoport következett, a „C”-ből a IX., a GOAT és a Futottak Még, a „D”-ből pedig a Build & Job, a Why Allways Me és a Partizán Beokád folytathatta. Az „E” csoportban volt az egyetlen hibátlan csapat a csoportkör során, az Odin Fiai mind a négy meccsüket megnyerték, úgy, hogy a 15 rúgott gól mellett egyet sem kaptak. Mögöttük a Kő és a haverok végeztek a második helyen hat ponttal. Az „F” jelű ötösben az első három csapat 8-8 ponttal végzett, első lett az Airnegy FC – Vizipisztoj, második a Street Kids, harmadik a Ny. K. music piano FC. A „G” csoportból az egyaránt nyolc pontos Mátyásföld és a lajosmizsei Foci Suli lépett tovább. Magabiztosan nyerte a csoportját Nynfas CO. második lett a veretlen Borsod Boys, harmadik az SZPCDSE. Hatalmas csata volt a továbbjutó helyekért az utolsó „I” jelű ötösben. Az első végül a salgótarjáni Guti Klima lett 8 ponttal. Második a hétpontos Vuvuzela, harmadik a dunaújvárosi Ködi Generál, némi meglepetésre a csoportban ragadt a Hajrá foci.

A legjobb 16 közé büntetőpárbaj után jutott a Zavaralabda az Ny.K. music piano ellen, játék nélkül jutott tovább a Partizán Beokád és végig kiélezett meccsen nyert 4-2-re a IX. a Kő és a Haverok ellen. Gólzáporos meccsen 6-5-el búcsúztatta a Vuvuzela a Borsod Boys, továbbra is kapott gól nélkül meneteltek Odinék, ezúttal a Ködi Generált győzték le 2-0-ra és simán 5-0-ra verte az Airnergy a SZPCDSE-t. Három csoportelső a Mátyásföld, a Nynfas és a Guti Klíma is magabiztosan hozta ezt a kört. A Build & Job is a nyolcaddöntőbe került, a Street Kids gól nélküli rendes játékidő után búcsúztatta a GOAT-ot, utolsóként a Foci Suli kvalifikálta magát a nyolcaddöntőre.

Három sima és három szoros nyolcaddöntőt láthattunk, a Vuvuzela és az Airnergy is 5-1-re nyert előbbi a Zavaralabda, utóbbi a IX ellen. A marvelesek ezúttal a Partizán Beokádot győzték le 4-0-ra. A Street Kids most is hetespárbaj után ment tovább a Nynfas CO ellen. A Foci Suli egygólos meccsen győzte le a Guti Klímát, a Mátyásföld 3-1-re nyert a Build & Job ellen.

A negyeddöntőt is kapott gól nélkül 5-0-s győzelemmel hozták Odinék, a Mátyásföld a hajrában szerzett góllal verte 1-0-ra a Vuvuzelát, a Foci Suli 1-1-es rendes játékidő után büntetőkkel búcsúztatta az Airnergy-t. Az elődöntő negyedik résztvevője az ifi győztes Szentendre lett.

Odin Fiai 2-2-es rendes játékidő után büntetőkkel búcsúztatták a Mátyásföldet, az ifi bajnok Szentendre 2-1-re nyert a Foci Suli ellen.

A látványos bronzcsatát végül 4-2-re a Foci Suli nyerte.

Az utolsó percekig nyílt fináléban a döntő játékosának megválasztott Dunai András vezette Odin és Fiai örülhettek 2-1-es győzelemnek.

Srácok, köszönjük, hogy idén is eljöttetek, nélkületek nem sikerült volna, nélkületek mi nem lennénk sehol sem! Már nagyon vártuk a 2022-es Fociforradalmat, hiszen az elmúlt két esztendőben nem sikerült megrendezni a tavasz legnagyobb tornáját…

Köszönjkük a Labdakert Sportklubnak, hogy idén is biztosították a helyszínt és köszönjük valamennyi partnerünknek, hogy segítségükkel megszervezhettük ezt a csodálatos versenyt! Köszönjük a Papp Serlegnek a csodás díjakat, különdíjakat! Köszönjük az 11TeamSports-nak, hogy ezúttal is sportszerekkel segítették a legjobbakat és hogy valamennyi indulónak biztosítottak egy 40%-os TS utalványt, csak ne felejtsétek el beváltani… Köszönjük az Isostarnak, hogy ajándékcsomagjaikkal nem csak a különdíjasokat, hanem a győztes csapatot is jutalmazták, óriási dolog ez számunkra. Miként az is, hogy a Viwa Witaminwater ezúttal is felajánlott a leggyorsabb benevezőknek frissítő vitaminvizeiből. A győztesek most is a Winners Sports Pub-ban ünnepelhetik meg sikerüket. Winners Pub, a győztesek pubja. És természetesen köszönjük a Budaörs Mozgásklinikának, hogy segítenek a rehabilitációban kispályásainknak!

Szakmai partnerünk ezúttal is a Minifutball Szövetség volt, kíváncsian várjuk, mire mennek győzteseink a Budapest Bajnokság döntőjében…


EREDMÉNYEK

IFI „A”CSOPORT  – 8.00. – „D”  pálya

Hungarikum (Bp.),

Tiszta lap (Bp.),

BGSZ Belvárosi technikum (Bp.),

Battai Rókák (Bp.),

Szentendre VSE (Szentendre)

Mérkőzések:

8.00. Hungarikum – Tiszta lap 2-2

8.20. BGSZ Belvárosi technikum – Battai Rókák  0-3

8.40. Szentendre VSE – Hungarikum 2-0

Tiszta lap – BGSZ Belvárosi technikum  7-0

Battai Rókák – Szentendre VSE 0-5

Hungarikum – BGSZ Belvárosi technikum 4-2

Tiszta lap – Battai Rókák  2-1

Szentendre VSE – BGSZ Belvárosi technikum 10-0

Hungarikum – Battai Rókák  3-1

Tiszta lap – Szentendre VSE  1-1

A csoport végeredménye:

„A”

csapat

m

gy

d

v

gk

p

1

Szentendre VSE

4

3

1

0

18-1

10

2

Tiszta lap

4

2

2

0

12-4

8

3

Hungarikum

4

2

1

1

9-7

7

4

Battai Rókák

4

1

0

3

5-10

3

5

BGSZ Belvárosi technikum

4

0

0

4

2-24

0

Az 1.  és a 2. helyezett valamint a 2 jobb 3. jut tovább a rájátszásba.

 


IFI „B”CSOPORT  – 10.45. – „D”  pálya

Donaudampfschiffer kapitanhut FC (Bp.),

FC Miami (Bp.),

Aston Kanál (Bp.),

Squadra Anonima (Bp.),

Gödöllői Bajnokok (Gödöllő)

Mérkőzések:

10.45 Donaudampfschiffer kapitanhut FC – FC Miami 0-2

11.05 Aston Kanál – Squadra Anonima  1-1

11.25. Gödöllői Bajnokok – Donaudampfschiffer kapitanhut FC  1-0

FC Miami – Aston Kanál  2-0

Squadra Anonima – Gödöllői Bajnokok 1-0

Donaudampfschiffer kapitanhut FC – Aston Kanál 0-0

FC Miami – Squadra Anonima  0-0

Gödöllői Bajnokok – Aston Kanál 1-2

Donaudampfschiffer kapitanhut FC – Squadra Anonima  0-5

FC Miami – Gödöllői Bajnokok  5-0

A csoport végeredménye:

„B”

csapat

m

gy

d

v

gk

p

1

FC Miami

4

3

1

0

9-0

10

2

Squadra Anonima

4

2

2

0

7-1

8

3

Aston Kanál

4

1

2

1

3-4

5

4

Gödöllői Bajnokok

4

1

0

3

2-8

3

5

Donaudampfschiffer kapitanhut FC

4

0

1

3

0-8

1

Az 1.  és a 2. helyezett valamint a 2 jobb 3. jut tovább a rájátszásba.

 


 IFI „C”CSOPORT  – 13.30. – „D”  pálya

Suhancok (Kakucs),

Panama (Bp.),

Alfi-Vitallife Team (Mezőtúr),

Diadal CH (Bp.),

Szakramento (Monor)

Mérkőzések:

13.30. Suhancok – Panama  5-0

13.50. Alfi-Vitallife Team – Diadal CH  3-0

14.00. Szakramento – Suhancok 1-2

Panama – Alfi-Vitallife Team  0-9

Diadal CH – Szakramento 1-3

Suhancok – Alfi-Vitallife Team 0-1

Panama – Diadal CH  0-2

Szakramento – Alfi-Vitallife Team 1-0

Suhancok – Diadal CH  5-1

Panama – Szakramento  0-11

A csoport végeredménye:

„C”

csapat

m

gy

d

v

gk

p

1

Szakramento

4

3

0

1

16-3

9

2

Suhancok

4

3

0

1

12-3

9

3

Alfi-Vitallife Team

4

3

0

1

13-1

9

4

Diadal CH

4

1

0

3

4-11

3

5

Panama

4

0

0

4

0-27

0

Az 1.  és a 2. helyezett valamint a 2 jobb 3. jut tovább a rájátszásba.


 


IFI RÁJÁTSZÁS

Negyeddöntők végig a ’D’ pályán az első sátorban 2 x 10 perc

1/ 16.15. A1 – B2 Szentendre – Squadra Anonima  2-1

2/ 16.40. C1 – lj.3. Szakramento – Hungarikum 1-2

3/ 17.05. B1 – lj.3. FC Miami – Alfi-Vitallife Team 3-0

4/ 17.30. A2 – C2 Tiszta lap – Suhancok 1-1 (3-2)

Elődöntők

5/ 17.55 1/ – 2/ Szentendre – Hungarikum 1-0

6/ 18.20. 3/ – 4/ FC Miami – Tisztalap 1-2

Döntő

18.45. Szentendre – Tisztalap 2-2 (2-1)

Bronzmérkőzés

19.10.  Hungarikum – FC Miami 1-4

 


A 2022-es FOCIFORRADALOM IFI VÉGEREDMÉNYE:

  1. Szentendre

  2. Tiszta Lap

  3. FC Miami

  4. Hungarikum

 

A 2022-es FOCIFORRADALOM IFI Különdíjasai

#tornakapusa: Ajtai Csaba

#tornajátékosa: Hanák Patrik

#gólkirály: Visló Dominik


A következő tornánk az április 02-i ZSÍROSKENYÉRKUPA!!! MÁR LEHET JELENTKEZNI ITT!


„A” CSOPORT8.00.–„A” pálya

Kárpátalja FC (Bp.),

Vatos Locos (Bp.),

Zavaralabda (Érd),

No Sansz (Monor),

Dreher (Ócsa)

Mérkőzések:

8.00. Kárpátalja FC – Vatos Locos 2-0

8.20. Zavaralabda – No Sansz  2-0

8.40. Dreher – Kárpátalja FC 2-2

Vatos Locos – Zavaralabda  2-3

No Sansz – Dreher 0-0

Kárpátalja FC – Zavaralabda 0-1

Vatos Locos – No Sansz  1-3

Dreher – Zavaralabda 2-1

Kárpátalja FC – No Sansz 0-1

Vatos Locos – Dreher  0-5

 

A csoport végeredménye:

„A”

csapat

m

gy

d

v

gk

p

1

Zavaralabda

4

3

0

1

7-4

9

2

Dreher

4

2

2

0

9-1

8

3

No Sansz

4

2

1

1

4-3

7

4

Kárpátalja FC

4

1

1

2

4-4

4

5

Vatos Locos

4

1

0

3

3-11

3

Az 1., és a 2. helyezettek és az ABC csoportok két jobb harmadikja jutnak tovább a délutáni rájátszásba!


„B” CSOPORT8.00.–„B” pálya

Autopont 24 (Bp.),

Kutyaütők (Bicske),

Focibarátok (Bp.),

Aba Kanyar (Aba),

5+1 (Bp.)

Mérkőzések:

8.00. Autopont 24 – Kutyaütők 1-1

8.20. Focibarátok – Aba Kanyar  3-0

8.40. 5+1 – Autopont 24 0-5

Kutyaütők – Focibarátok  1-1

Aba Kanyar – 5+1 5-0

Autopont 24 – Focibarátok  0-3

Kutyaütők – Aba Kanyar  0-1

5+1 – Focibarátok 0-5

Autopont 24 – Aba Kanyar  1-0

Kutyaütők – 5+1  5-0

A csoport végeredménye:

„B”

csapat

m

gy

d

v

gk

p

1

Focibarátok

4

3

1

0

12-1

10

2

Autopont 24

4

2

1

1

7-4

7

3

Aba Kanyar

4

2

0

2

6-4

6

4

Kutyaütők

4

1

2

1

7-3

5

5

5+1*

4

0

0

4

0-20

0

  • Az 5+1 csapatát jogosulatlan játék miatt kizártuk, a csapatot eltiltottuk

 

Az 1., és a 2. helyezettek és az ABC csoportok két jobb harmadikja jutnak tovább az délutáni rájátszásba!


„C” CSOPORT8.00.–„C” pálya

IX.(Bp.),

Futottak Még (Tárnok),

GOAT (Bp.),

GDL FC (Gödöllő),

Zsiványok (Örkény)

Mérkőzések:

8.00. IX. – Futottak Még 1-0

8.20. GOAT – GDL FC 11-0

8.40. Zsiványok – IX. 0-6

Futottak Még – GOAT 1-2

GDL FC – Zsiványok 0-7

IX– GOAT 1-1

Futottak Még – GDL FC  11-0

Zsiványok – GOAT 0-0

IX– GDL FC 8-1

Futottak Még – Zsiványok 2-1

A csoport végeredménye:

„C”

csapat

m

gy

d

v

gk

p

1

IX.

4

3

1

0

16-2

10

2

GOAT

4

2

2

0

14-2

8

3

Futottak Még

4

2

0

2

14-3

6

4

Zsiványok

4

1

1

2

8-8

4

5

GDL FC

4

0

0

4

1-37

0

Az 1., és a 2. helyezettek és az ABC csoportok két jobb harmadikja jutnak tovább az délutáni rájátszásba!„D” CSOPORT10.45.–„A” pálya

Partizán Beokád (Bp.),

Build & Job (Szolnok),

Impotensek (Bp.),

Pom-Pom (Bp.),

Why Allways Me (Bp.)

Mérkőzések:

10.45. Partizán Beokád – Build & Job 0-4

11.05. Impotensek – Pom-Pom 2-2

11.25. Why Allways Me – Partizán Beokád 0-1

Build & Job – Impotensek 3-1

Pom-Pom – Why Allways Me 0-3

Partizán Beokád – Impotensek 0-1

Build & Job – Pom-Pom  2-0

Why Allways Me – Impotensek 1-1

Partizán Beokád – Pom-Pom 2-1

Build & Job – Why Allways Me 0-1

A csoport végeredménye:

„D”

csapat

m

gy

d

v

gk

p

1

Build & Job

4

3

0

1

9-2

9

2

Why Allways Me

4

2

1

1

5-2

7

3

Partizán Beokád

4

2

0

2

3-6

6

4

Impotensek

4

1

2

1

5-6

5

5

Pom-Pom

4

0

1

3

3-9

1

Az 1., és a 2. helyezettek és a DEF csoportok két jobb harmadikja jutnak tovább az délutáni rájátszásba!


„E” CSOPORT10.45.–„B” pálya

Ultimate Team (Bp.),

Extrém FC (Bp.),

Piedraflex (Bp.),

Odin Fiai (Bp.),

Kő és a Haverok (Tárnok)

Mérkőzések:

10.45. Ultimate Team – Extrém FC 0-1

11.05. Piedraflex – Odin Fiai  0-5

11.25. Kő és a Haverok – Ultimate Team 1-2

Extrém FC – Piedraflex  1-2

Odin Fiai – Kő és a Haverok 4-0

Ultimate Team – Piedraflex  1-2

Extrém FC – Odin Fiai  0-4

Kő és a Haverok – Piedraflex 3-0

Ultimate Team – Odin Fiai  0-2

Extrém FC – Kő és a Haverok 0-1

A csoport végeredménye:

„E”

csapat

m

gy

d

v

gk

p

1

Odin Fiai

4

4

0

0

15-0

12

2

Kő és a Haverok

4

2

0

2

5-6

6

3

Piedraflex

4

2

0

2

4-10

6

4

Extrém FC

4

1

0

3

2-7

3

5

Ultimate Team

4

1

0

3

3-6

3

Az 1., és a 2. helyezettek és az DEF csoportok két jobb harmadikja jutnak tovább az délutáni rájátszásba!


„F” CSOPORT10.45. ’C’ pálya

Street Kids (Bp.),

NY.K. music piano FC (Bp.),

Süti FC (Bp.),

Blue Dragons (Monor),

Airnergy FC-Vizipisztoj (Bp)

Mérkőzések:

10.45. Street Kids – NY.K. music piano FC 0-10

11.05. Süti FC – Blue Dragons  1-0

11.25. Airnergy FC-Vizipisztoj – Street Kids 1-1

NY.K. music piano FC – Süti FC  3-0

Blue Dragons – Airnergy FC-Vizipisztoj 0-7

Street Kids – Süti FC  3-1

NY.K. music piano FC – Blue Dragons  5-0

Airnergy FC-Vizipisztoj – Süti FC 9-0

Street Kids – Blue Dragons  9-0

NY.K. music piano FC – Airnergy FC-Vizipisztoj  1-1

 

A csoport végeredménye:

„F”

csapat

m

gy

d

v

gk

p

1

Airnergy FC-Vizipisztoj

4

2

2

0

18-2

8

2

Street Kids

4

2

2

0

13-2

8

3

NY.K. music piano FC

4

2

2

0

9-1

8

4

Süti FC

4

1

0

3

2-15

3

5

Blue Dragons

4

0

0

4

0-22

0

Az 1., és a 2. helyezettek és az DEF csoportok két jobb harmadikja jutnak tovább az délutáni rájátszásba!„G” CSOPORT13.30.–„A” pálya

Ihar Woodworks (Tokod),

Alibi (Oroszlány),

Fekete Mamba (Bp.),

Mátyásföld (Bp.),

Foci Suli (Lajosmizse)

Mérkőzések:

13.30. Ihar Woodworks – Alibi 1-1

13.50. Fekete Mamba – Mátyásföld 0-2

14.10. Foci Suli – Ihar Woodworks 1-0

Alibi – Fekete Mamba 2-1

Mátyásföld – Foci Suli 1-1

Ihar Woodworks – Fekete Mamba  1-0

Alibi – Mátyásföld 0-4

Foci Suli – Fekete Mamba 0-0

Ihar Woodworks – Mátyásföld 0-0

Alibi – Foci Suli 1-3

 

A csoport végeredménye:

„G”

csapat

m

gy

d

v

gk

p

1

Mátyásföld

4

2

2

0

7-1

8

2

Foci Suli

4

2

2

0

5-2

8

3

Ihar Woodworks

4

1

2

1

2-2

5

4

Alibi

4

1

1

2

4-9

4

5

Fekete Mamba

4

0

1

3

1-5

1

Az 1., és a 2. helyezettek és az GHI csoportok két jobb harmadikja jutnak tovább az délutáni rájátszásba!


„H” CSOPORT13.30.–„B” pálya – hátsó sátor – 1×15 perc

Borsod Boys (Miskolc),

SZPC DSE (Ceglédbercel),

Black Panther (Petőfibánya),

Szépségben Meghalni (Pilisvörösvár),

Nynfas Co. (Bp.)

Mérkőzések:

13.30. Borsod Boys – SZPC DSE 0-0

13.50. Black Panther – Szépségben Meghalni 0-0

14.10. Nynfas Co. – Borsod Boys 1-1

SZPC DSE – Black Panther 2-0

Szépségben Meghalni – Nynfas Co. 1-1

Borsod Boys – Black Panther 1-0

SZPC DSE – Szépségben Meghalni  0-0

Nynfas Co. – Black Panther 6-0

Borsod Boys – Szépségben Meghalni  0-0

SZPC DSE – Nynfas Co. 0-2

A csoport végeredménye:

„H”

csapat

m

gy

d

v

gk

p

1

Nynfas Co.

4

2

2

0

10-2

8

2

Borsod Boys

4

1

3

0

2-1

6

3

SZPC DSE

4

1

2

1

2-2

5

4

Szépségben Meghalni

4

0

4

0

1-1

4

5

Black Panther

4

0

1

3

0-9

1

Az 1., és a 2. helyezettek és az GHI csoportok két jobb harmadikja jutnak tovább az délutáni rájátszásba!


„I” CSOPORT13.30.–„C” pálya

FC Vuvuzela (Somogyjád),

Guti Klíma (Salgótarján,

GSM Doki (Lajosmizse),

Hajrá Foci (Hatvan),

Ködi Generál (Dunaújváros)

 

Mérkőzések:

13.30. FC Vuvuzela – Guti Klíma 1-2

13.50. GSM Doki – Hajrá Foci 3-4

14.10. Ködi Generál – FC Vuvuzela 1-1

Guti Klíma – GSM Doki 5-1

Hajrá Foci – Ködi Generál 1-2

FC Vuvuzela – GSM Doki 4-0

Guti Klíma – Hajrá Foci  1-1

Ködi Generál – GSM Doki 2-2

FC Vuvuzela – Hajrá Foci 2-0

Guti Klíma – Ködi Generál 0-0

A csoport végeredménye:

„I”

csapat

m

gy

d

v

gk

p

1

Guti Klíma

4

2

2

0

8-3

8

2

FC Vuvuzela

4

2

1

1

8-3

7

3

Ködi Generál

4

1

3

0

5-4

6

4

Hajrá Foci

4

1

1

2

6-8

4

5

GSM Doki

4

0

1

3

6-15

1

Az 1., és a 2. helyezettek és az GHI csoportok két jobb harmadikja jutnak tovább az délutáni rájátszásba!


Ti melyik nap fogtok játszani a BUDAPEST BAJNOKSÁGBAN?
Részletek ide kattintva!


RÁJÁTSZÁS

16 közé kerülésért

1/ 16.30. ’A’ pálya A1 – DEF lj.3. Zavaralabda– NY.K. music piano 3-3(3-2)

2/ 16.30. ’B’ pálya B1 – DEF 2. lj.3. Focibarátok-Partizán Beokád 0-5

3/ 16.30. ’C’ pálya C1 – E2  IX. – Kő és a Haverok 4-2

4/ 16.55. ’A’ pálya H2 – I2 Borsod Boys-FC Vuvuzela  5-6

5/ 16.55. ’B’ pálya E1 – GHI lj.3. Odin Fiai– Ködi Generál 2-0

6/ 16.55. ’C’ pálya F1 – GH2 2. lj.3. Airnergy FC-Vizipisztoj-SZPCDSE 5-0

7/ 17.20. ’A’ pálya G1 – ABC 2.lj.3. Mátyásföld-Futottak Még 3-0

8/ 17.20. ’B’ pálya H1 – A2  Nynfas Co.-Dréher 4-2

9/ 17.20. ’C’ pálya I1 – ABC lj.3. Guti Klíma-No Sansz 5-2

10/ 17.45. ’A’ pálya D1 – B2  Build & Job-Autopont 24   5-0

11/ 17.45. ’B’ pálya C2 – F2  GOAT- Street Kids  0-0 (1-2)

12/ 17.45. ’C’ pálya G2 – D2 Foci Suli-Why Allways Me 4-2

Nyolcaddöntők

13/ 18.20. ’A’ pálya 1/ – 4/ győztesei   Zavaralabda-FC Vuvuzela 1-5

14/ 18.20. ’B’ pálya 2/ – 5/ győztesei  Partizán Beokád-Odin Fiai  0-4

15/ 18.20. ’C’ pálya 3/ – 6/ győztesei  IX.- Airnergy FC-Vizipisztoj 1-5

16/ 18.45. ’A’ pálya 7/ – 10/ győztesei  Mátyásföld-Build & Job  3-1

17/ 18.45. ’B’ pálya 8/ – 11/ győztesei  Nynfas Co.-Street Kids 1-1 (3-4)

18/ 18.45. ’C’ pálya 9/ – 12/ győztesei  Guti Klíma-Foci suli 0-1

Negyeddöntők

19.10. ’A’ pálya 13/ – 16/ győztesei   FC Vuvuzela-Mátyásföld 0-1

19.10. ’B’ pálya 14/ – 17/ győztesei   Odin Fiai-Street Kids 5-0

19.10. ’C’ pálya 15/ – 18/ győztesei   Airnergy FC-Vizipisztoj-Foci Suli 1-1(0-2)

 

Elődöntők

19.35. ’A’ pálya   Mátyásföld-Odin Fiai 2-2(0-2)

19.35. ’B’ pálya   Foci Suli-Szentendre 1-2

Az elődöntők párosítása HELYSZÍNI SORSOLÁS utján derül ki. Egyetlen kikötés van: azonos csoportból érkező 1. és 2. helyezett nem kerülhet össze az elődöntőben.

Bronzmérkőzés

20.00. ’A’ pálya  Foci Suli-Mátyásföld 4-2

Döntő

20.00. ’B’ pálya  Szentendre-Odin Fiai 1-2

 


A 2022-es FOCIFORRADALOM VÉGEREDMÉNYE

  1. Odin Fiai (Budapest)

  2. Szentendre VSE

  3. Foci Suli (Lajosmizse)

  4. Mátyásföld

A 2022-es FOCIFORRADALOM KÜLÖNDÍJASAI

#döntőjátékosa: Dunai András (Odin Fiai)

#legtehetségesebb: Jármy Botond (Szentendre)

#legrutinosabb: Ulicska Zsolt (Foci Suli)

#tornakapusa: Kinics Bálint (Odin Fiai)

#tornajátékosa: Papp Gergely (Mátyásföld)

#gólkirály: Gémesi Áron (Odin Fiai)

 

Több éve már kiemelten várom a Március 15.-i tornát, ugyanis ez volt az egyetlen olyan kiemelt torna emlékeim szerint, amit még ‘Marvelesként’ nem sikerült megnyerünk. Őszintén szólva, tekintve hogy másnap munkanap én kifejezetten örültem neki, hogy most nem volt teltházas a torna, mert így picit előbb végeztünk. A torna a szokásos mederben, zökkenőmentesen zajlott, egészen az elődöntőig kapott gól nélkül meneteltünk remek, néhol kifejezetten tetszetős és élvezetes játékkal. Kifejezetten jól összeállt a kohézió erre a napra. Az elődöntőre és a döntőre már természetesen mi is elkezdtünk fáradni, ez kihatással volt a koncentrációra, de némi szerencsével és annál több rutinnal azt gondolom sikerült megérdemelten megnyernünk ezt a tornát. Terveink szerint idén minél többször szeretnénk hasonlóképp összeállni, úgyhogy találkozunk legközelebb. Ezúton szeretném megköszönni ezt az élményt a csapattársaknak, barátoknak, mindig feltölt egy ilyen nap, eredménytől szinte függetlenül!

Kamarás Bálint – Odin Fiai – csapatvezető


Először is nagyon szeretném megköszönni az egész csapat nevében az egész napos profi szervezést és lebonyolítást a tornával kapcsolatban. Természetesen azzal a céllal érkeztünk a tornára hogy meg akarjuk nyerni mindenképp ami szerencsére össze is jött nekünk. Én úgy gondolom hogy megérdemelten nyertünk végig domináltunk a meccseken és szép játékot mutatva tudtunk nyerni. Nagyon jó csapatok ellen játszottunk a rájátszásban minden meccsen egy egy gól döntött. Külön szeretnék gratulálni a tiszta lap csapatának akik fiatal létük ellenére nagyon jól játszottak és végül talán a szerencsének is köszönhetjük hogy felül tudtuk őket múlni. Mégegyszer szeretnék gratulálni a csapatomnak a győzelemhez.

– Kovács Balázs, csapatvezető, Szentendre

 


A következő tornánk az április 02-i ZSÍROSKENYÉRKUPA!!! MÁR LEHET JELENTKEZNI ITT!