Az SZPCDSE-ECECE nyerte a csatát

Huszonnyolc település hatvannégy csapata gondolta úgy, hogy a március 15-ét kispályás focizással tölti. Ahogy az várható volt a jelentkezők több mint a fele (34) fővárosból jött, de érkeztek csapatok Miskolcról, Debrecenből, Tokajból, Győrből, Székesfehérvárról, Nagykanizsáról, Oroszlányból, Dunaújvárosból, Ceglédről, Biatorbágyról, Tárnokról, Jászárokszállásról, Gyálról, Pomázról, Mogyoródról, Dunaharasztiból, Siófokról, Pilisvörösvárról, Jászfényszaruról, Szigetszentmártonból, Szigetszentmiklósról, Ceglédbercelről, Kerepesről, Tápiószeléről, Lajosmizséről, Vecsésről és Örkényből.

További képek FLICKR ALBUMUNKBAN!

A létszám ideális volt, a csapatokat tizenhat négyes csoportba sorsoltuk, ahonnan az első kettő került a legjobb harminckettő közé, az egyenes kieséses szakaszba. A reggeli négy csoport nagy meglepetéssel indult, a hétfői és szerdai bajnokságainkban szinte kivétel nélkül az érmes helyekért csatázó Squadra Anonima három vereséggel a csoportban rekedt. Készülhetett a délutáni folytatásra a Rongyláb FC és a Keretbe SE.  A velük egyszerre zajló négyesekből továbblépett a Mátyásföld az Alpinnal, a Futottak Még a Sytemaval és a Kispest az Angolan Boys-al.

Mindhárom meccsét megnyerve lett első a Szilasi és Barátai, valamint az Apple FC. Mögöttük a 26-ös Körzet  és az Árpád FC végzett továbbjutást érő pozícióban. Hét pontot szerzett a Pázmány Futsál és a Gamma Metál is, az egyetemisták jobb gólkülönbségükkel lettek az elsők. Minitabella döntött a „H” csoport első három sorrendjéről, ez alapján az Ny. K Piano Music zárt az élen, a Gödör FC lett a második, a siófoki Rian 2003 Kft hat ponttal búcsúzott.

Hozta a Sori Ligában megszokott hatékony védekezését a Kárpátalja, mindhárom meccsüket kapott gól nélkül megnyerve lettek csoportelsők. A négyes másik három tagja egy-egy győzelemmel zárt, a minitabella a Traktorok továbbjutását hozta. Szintén kilenc pontot gyűjtött a dunaújvárosi Jóbarátok Ködi Generál Kft, akik mellett a Semmelweis Egyetem készülhetett a délutáni folytatásra. Egyaránt hét ponttal lett csoportelső két, a végső győzelemre is esélyesnek tartott gárda, az SZPCDSEECECE és a National Iron Team. Előbbi mögött a Fehérvár SE, utóbbival a Park Válogatott lépett a legjobb harminckettőbe.

Az utolsó csoportkörben imponáló mutatóval lett első a Todor Pet Bau, akik tizenhárom rúgott góljuk mellett egyet sem kapva szereztek kilenc pontot. Második jobb gólkülönbségével a Galva Flex Kft lett. Csoportgyőztes lett a 11 FC, az Airnergy pedig készülhetett a Todor Pat Bau elleni első egyenes kieséses meccsére. Kiemelkedett a csoportjából a Chicago, továbblépett a Borsod Boys. A Kanizsai Pogba FC és a Toto a Déli-t megelőzve lépett a harminckettőbe.


BUDAPEST EGYETLEN 4 OSZTÁLYOS TAVASZI BAJNOKSÁGA! JELENTKEZZ AMÍG NEM KÉSŐ ITT!


 

A tizenhat közé jutásért vívott párharcok közül sokan voltak kíváncsiak a Todor – Airnergy összecsapásra, ahol Dévényi Dánielék 3-0-s győzelemmel búcsúztatták az addig gólt sem kapó Todort. A Park Válogatott hat gólos különbséggel verte a csoportját megnyerő Jóbarátok Ködi Generál-t. Magabiztos játékkal jutott tovább a Szilasi és Barátai, az SZPCDSEECECE, a NIT, a Chicago, a Futottak Még. Hétméteres párbaj után jutott a legjobb tizenhatba a Gödör, a Pázmány Futsal és a Galva Flex. Búcsúztatta a Fehérvár SE az addig gólt sem kapó Kárpátalját.

A nyolc közé jutásért két párharc alakult szorosan, a Pázmány Futsal, és az Airnergy egy gólos sikernek örülhetett. A maradék hat párosítás „simábban” alakult, kettővel nyert a Futottak Még és a Szilasi, hárommal az SZPCDSEEcece, a NIT, az Ny.K. Music Piano és a Chicago.

A negyeddöntőben vívott Sori Ligás rangadót a hajrában szerzett góllal a Szilasi nyerte az Airnergy ellen. Szintén szoros meccsen jutott tovább az SZPCDSEECECE a Pázmány ellen. Kapott gól nélkül nyerte negyeddöntős meccsét a Chicago és a NIT.

Mindkét elődöntő egy gólt hozott, így nyert a Chicago a torna legtehetségesebbjének választott Koppermann Robin góljával a Szilasi és Barátai ellen, és az SZPCDSEECECE a NIT ellen.

A két csalódott csapat bronzmeccsén, a végül gólkirályi címet szerző Kerek Norbert duplájával a Szilasi és Barátai nyert 3-1-re.

A döntő játékosának megválasztott, a fináléban duplázó Hrabovszki Zoltán vezetésével az SZPCDSEECECE 4-1-es sikerrel szerezte meg az első helyet, mellyel a díszes trófeák és különdíjak mellett jogot szereztek a nyári budapesti döntőn való indulásra!

GRATULÁLUNK!


“Mindenféle túlzás nélkül mondhatom, hogy az utóbbi időszak legszínvonalasabb kaminokupája zajlott március 15.-én a budapesti Labdakert Sportklub és az Airnergy Hungary Football Club pályáin! Már a nevezés hajrájában éreztem, hogy itt most valahogy minden egyben lesz, bár azt, hogy végül pont 64 felnőtt csapat és pont 16 ifi alakulat indul el a trófeákért magam sem gondoltam volna! A csapatok mind tudták a dolgukat a stábunk is remekül működött, mindkét helyszín hozzátette, amit kellett és partnereinknek hála ismét extra díjazásban részesülhettek az indulók, helyezettek! Nem utolsó sorban 4 topcsapat került az elődöntőkbe – de 8-10 csapat is megnyerhette volna a serleget – és a torna sem tartott ‘éjfélig’, mint a korábbi években.

Egyben voltunk, Veletek együtt! Köszönjük Nektek!”

– Pinkóczi Tibor, alapító, Kaminokupa Sport Kft


A 2023-as FOCIFORRADALOM végeredménye:

 1. SZPCDSE-ECECE

 2. Chicago

 3. Szilasi és Barátai

 4. National Iron Team

A 2023-as FOCIFORRADALOM különdíjasai:

#döntőjátékosa: Hrabovszki Zoltán (SZPCDSE-ECECE)

#legtehetségesebb: Koppermann Robin (Chicago)

#legrutinosabb: Molnár Péter (SZPCDSE-ECECE)

#tornakapusa: Nagy Tamás (NIT)

#tornajátékosa: Zámbó Tibor (NIT)

#gólkirály: Kerek Norbert (Szilasi és Barátai)


Akik nélkül nem sikerülhetett volna…

Köszönjük a helyszínt biztosító Labdakert Sportklub-nak és az Airnergy Hungary Football Club-nak, hogy Nálatok szervezhettük meg a tavasz legnagyobb kaminokupáját!

Köszönjük szakmai partnerünknek a Minifutball Szövetség-nek, hogy legjobb csapataink a magyar bajnokságban is megmérettethetnek! Köszönjük stratégiai partnerünknek a Totallsport.com-nak a sportfelszereléseket, labdákat, köszönjük a csodálatos díjakat, trófeákat a Papp Design-nak! Köszönjük a VIWA Vitaminwater-nek, hogy a mezőny majd fele és a stáb is felfrissülhetett hála a vitaminvizeknek, teáknak! Köszönjük a RothBeer-nek, hogy különdíjasaink kézműves sörcsomagot is hazavihettek, miként a Guti Klíma-nak is a pálinkákat! Köszönjük a Winners Sports & Music Pub-nak, hogy legjobbjaink Náluk ünnepelhetik meg a győzelmet és köszönjük a Mozgásklinika Budaörs-nek, hogy sérültjeink mindig kapnak segítséget!

Köszönet a Labdakertbe kitelepülő Pajti Street Food Service-nek, hogy senki sem maradt éhes a megmérettetésen és hogy nem spóroltátok ki a ‘csípőset’ sem!

Nem utolsó sorban köszönet az King of Protectionnak, hogy valamennyi különdíjasunk egy-egy egyedi sípcsontvédővel is gazdagabb lett a 2023-as FOCIFORRADALOM után!

Nélkületek nem sikerült volna!

KÖSZÖNJÜK! KÖSZÖNJÜK! KÖSZÖNJÜK!


EREDMÉNYEK

„A” CSOPORT – 8.00.

Alpin FC (Bp.),

Mátyásföld (Bp.),

Sporting Libacomb (Bp.),

Team HanVMB (Bp.)

8.00. Alpin FC – Mátyásföld 0-0

8.25. Sporting Libacomb – Team HanVMB 2-4

Alpin FC – Sporting Libacomb 5-1

Mátyásföld – Team HanVMB 5-2

Alpin FC – Team HanVMB 0-0

Mátyásföld – Sporting Libacomb 6-0

A csoport végeredménye:

„A”

csapat

m

gy

d

v

gk

p

1

Mátyásföld

3

2

1

0

11-2

7

2

Alpin FC

3

1

2

0

5-1

5

3

Team HanVMB

3

1

1

1

6-7

4

4

Sporting Libacomb

3

0

0

3

3-15

0

 

Az 1., és a 2. helyezettek jutnak tovább az egyenes kieséses szakaszba


„B” CSOPORT – 8.00.

Nyerőmű (Bp.),

Keretbe SE (Bp.),

Rongyláb FC (Bp.),

Squadra Anonima (Biatorbágy)

8.00. Nyerőmű – Keretbe SE 1-0

8.25. Rongyláb FC – Squadra Anonima 3-2

Nyerőmű – Rongyláb FC 0-2

Keretbe SE – Squadra Anonima 2-1

Nyerőmű – Squadra Anonima 2-0

Keretbe SE – Rongyláb FC 3-2

A csoport végeredménye:

„B”

csapat

m

gy

d

v

gk

p

1

Rongyláb FC

3

2

0

1

7-5

6

2

Keretbe SE

3

2

0

1

5-4

6

 3

Nyerőmű

3

2

0

1

3-2

6

4

Squadra Anonima

3

0

0

3

3-7

0

 

Az 1., és a 2. helyezettek jutnak tovább az egyenes kieséses szakaszba


„C” CSOPORT – 8.00.

Valhalla FC (Bp.),

Systema (Bp.),

Futottak Még (Tárnok),

Lion FC (Bp.)

8.00. Valhalla FC – Systema 0-0

8.25. Futottak Még – Lion FC 3-1

Valhalla FC – Futottak Még 1-3

Systema – Lion FC 1-0

Valhalla FC – Lion FC 2-1

Systema – Futottak Még 1-1

A csoport végeredménye:

„C”

csapat

m

gy

d

v

gk

p

1

Futottak Még

3

2

1

0

7-3

7

2

Systema

3

1

2

0

2-1

5

3

Valhalla FC

3

1

1

1

3-4

4

4

Lion FC

3

0

0

3

2-6

0

 

Az 1., és a 2. helyezettek jutnak tovább az egyenes kieséses szakaszba


„D” CSOPORT – 8.00.

Kispest (Bp.),

BP Fortuna (Bp.),

Angolan Boys (Bp.),

2goals1cup (Bp.)

8.00. Kispest – BP Fortuna 1-1

8.25. Angolan Boys – 2goals1cup 5-0

Kispest – Angolan Boys 2-1

BP Fortuna – 2goals1cup 10-0

Kispest – 2goals1cup 7-2

BP Fortuna – Angolan Boys 2-3

A csoport végeredménye:

„D”

csapat

m

gy

d

v

gk

p

1

Kispest

3

2

1

0

10-4

7

2

Angolan Boys

3

2

0

1

9-4

6

3

BP Fortuna

3

1

1

1

13-4

4

4

2goals1cup

3

0

0

3

2-22

0

Az 1., és a 2. helyezettek jutnak tovább az egyenes kieséses szakaszba„E” CSOPORT – 10.15.

Extrém FC (Jászárokszállás),

KFC Team (Gyál),

Szilasi és Barátai (Bp.),

26-os körzet (Pomáz)

10.15. Extrém FC – KFC Team 6-1

10.40. Szilasi és Barátai – 26-os körzet 5-0

Extrém FC – Szilasi és Barátai 1-6

KFC Team – 26-os körzet 3-7

Extrém FC – 26-os körzet 0-7

KFC Team – Szilasi és Barátai 1-5

A csoport végeredménye:

„E”

csapat

m

gy

d

v

gk

p

1

Szilasi és Barátai

3

3

0

0

16-2

9

2

26-os körzet

3

2

0

1

14-8

6

3

Extrém FC

3

1

0

2

7-7

3

4

KFC Team

3

0

0

3

5-18

0

Az 1., és a 2. helyezettek jutnak tovább az egyenes kieséses szakaszba


„F” CSOPORT – 10.15.

The Boys (Bp.),

Gamma Metál (Dunaújváros),

RB Bragantino (Bp.),

Pázmány Futsal (Bp.)

10.15. The Boys – Gamma Metál 1-2

10.40. RB Bragantino – Pázmány Futsal 1-6

The Boys – RB Bragantino 3-1

Gamma Metál – Pázmány Futsal 2-2

The Boys – Pázmány Futsal 0-1

Gamma Metál – RB Bragantino 4-0

A csoport végeredménye:

„F”

csapat

m

gy

d

v

gk

p

1

Pázmány Futsal

3

2

1

0

9-3

7

2

Gamma Metál

3

2

1

0

8-3

7

3

The Boys

3

1

0

2

4-4

3

4

RB Bragantino

3

0

0

3

2-13

0

Az 1., és a 2. helyezettek jutnak tovább az egyenes kieséses szakaszba


„G” CSOPORT – 10.15.

Apple FC (Bp.),

Liverpool Hungary Branch (Mogyoród),

Kimarcsi SE (Dunaharaszti),

Árpád FC (Cegléd)

10.15. Apple FC – Liverpool Hungary Branch 2-0

10.40. Kimarcsi SE – Árpád FC 1-2

Apple FC – Kimarcsi SE 4-1

Liverpool Hungary Branch – Árpád FC 0-1

Apple FC – Árpád FC 1-0

Liverpool Hungary Branch – Kimarcsi SE 0-0

A csoport végeredménye:

„G”

csapat

m

gy

d

v

gk

p

1

Apple FC

3

3

0

0

7-1

9

2

Árpád FC

3

2

0

1

3-2

6

3

Liverpool Hungary Branch

3

0

1

2

0-3

1

4

Kimarcsi SE

3

0

1

2

2-6

1

Az 1., és a 2. helyezettek jutnak tovább az egyenes kieséses szakaszba


„H” CSOPORT – 10.15.

Rian 2003 Kft. (Siófok),

Gödör (Pilisvörösvár),

WerdaBremet (Jászfényszaru),

Ny.K. Piano Music (Bp.)

10.15. Rian 2003 Kft. – Gödör 1-6

10.40. WerdaBremet – Ny.K. Piano Music 1-3

Rian 2003 Kft. – WerdaBremet 2-1

Gödör – Ny.K. Piano Music 1-8

Rian 2003 Kft. – Ny.K. Piano Music 2-0

Gödör – WerdaBremet 4-2

A csoport végeredménye:

„H”

csapat

m

gy

d

v

gk

p

1

Ny.K. Piano Music

3

2

0

1

11-4

6

2

Gödör

3

2

0

1

11-11

6

3

Rian 2003 Kft.

3

2

0

1

5-7

6

4

WerdaBremet

3

0

0

3

4-9

0

Az 1., és a 2. helyezettek jutnak tovább az egyenes kieséses szakaszba„I” CSOPORT – 12.30.

Alibi FC (Oroszlány),

Traktorok SE (Bp.),

Inter (Szigetszentmárton),

Kárpátalja FC (Bp.)

12.30. Alibi FC – Traktorok SE 2-1

12.55. Inter – Kárpátalja FC 0-2

Alibi FC – Inter 1-3

Traktorok SE – Kárpátalja FC 0-2

Alibi FC – Kárpátalja FC 0-3

Traktorok SE – Inter 4-2

A csoport végeredménye:

„I”

csapat

m

gy

d

v

gk

p

1

Kárpátalja FC

3

3

0

0

7-0

9

2

Traktorok SE

3

1

0

2

5-6

6

3

Inter

3

1

0

2

5-7

3

4

Alibi FC

3

1

0

2

3-7

3

Az 1., és a 2. helyezettek jutnak tovább az egyenes kieséses szakaszba


„J” CSOPORT – 12.30.

Szedett Vedettek (Tokaj),

Fehérvár SE (Székesfehérvár),

SZPCDSE-ECECE (Ceglédbercel),

Kerepes (Kerepes)

12.30. Szedett Vedettek – Fehérvár SE 0-2

12.55. SZPCDSE-ECECE – Kerepes 0-0

Szedett Vedettek – SZPCDSE-ECECE 0-6

Fehérvár SE – Kerepes 3-0

Szedett Vedettek – Kerepes 1-2

Fehérvár SE – SZPCDSE-ECECE 1-3

A csoport végeredménye:

„J”

csapat

m

gy

d

v

gk

p

1

SZPCDSE-ECECE

3

2

1

0

9-1

7

2

Fehérvár SE

3

2

0

1

6-3

6

3

Kerepes

3

1

1

1

2-4

4

4

Szedett Vedettek

3

0

0

3

1-10

0

Az 1., és a 2. helyezettek jutnak tovább az egyenes kieséses szakaszba


„K” CSOPORT – 12.30.

Jóbarátok Ködi Generál Kft. (Dunaújváros),

Szenegál (Tápiószele),

KRE Főnixek (Bp.),

Semmelweis Egyetem (Bp.)

12.30. Jóbarátok Ködi Generál Kft. – Szenegál 3-0

12.55. KRE Főnixek – Semmelweis Egyetem 0-1

Jóbarátok Ködi Generál Kft. – KRE Főnixek 4-0

Szenegál – Semmelweis Egyetem 0-3

Jóbarátok Ködi Generál Kft. – Semmelweis Egyetem 2-1

Szenegál – KRE Főnixek 1-2

A csoport végeredménye:

„K”

csapat

m

gy

d

v

gk

p

1

Jóbarátok Ködi Generál Kft.

3

3

0

0

9-1

9

2

Semmelweis Egyetem

3

2

0

1

5-2

6

3

KRE Főnixek

3

1

0

2

2-6

3

4

Szenegál

3

0

0

3

1-8

0

Az 1., és a 2. helyezettek jutnak tovább az egyenes kieséses szakaszba


„L” CSOPORT – 12.30.

Park Válogatott (Győr),

Mécs vagy Parázs úgyis lemondja (Nagykőrös),

National Iron Team (Szigetszentmiklós),

RKSK (Bp.)

12.30. Park Válogatott – Mécs vagy Parázs úgyis lemondja 2-0

12.55. National Iron Team – RKSK 2-2

Park Válogatott – National Iron Team 1-3

Mécs vagy Parázs úgyis lemondja – RKSK 2-1

Park Válogatott – RKSK 4-2

Mécs vagy Parázs úgyis lemondja – National Iron Team 2-6

A csoport végeredménye:

„L”

csapat

m

gy

d

v

gk

p

1

National Iron Team

3

2

1

0

11-5

7

2

Park Válogatott

3

2

0

1

7-5

6

3

Mécs vagy Parázs úgyis lemondja

3

1

0

2

4-9

3

4

RKSK

3

0

1

2

5-8

1

Az 1., és a 2. helyezettek jutnak tovább az egyenes kieséses szakaszba„M” CSOPORT – 14.45.

Todor Pet Bau Team Kft. (Bp.),

Galva Flex Kft. (Lajosmizse),

Amatőrök SE (Bp.),

Flamingo (Bp.)

14.45. Todor Pet Bau Team Kft. – Galva Flex Kft. 5-0

15.10. Amatőrök SE – Flamingo 1-2

Todor Pet Bau Team Kft. – Amatőrök SE 5-0

Galva Flex Kft. – Flamingo 1-1

Todor Pet Bau Team Kft. – Flamingo 3-0

Galva Flex Kft. – Amatőrök SE 3-0

A csoport végeredménye:

„M”

csapat

m

gy

d

v

gk

p

1

Todor Pet Bau Team Kft.

3

3

0

0

13-0

9

2

Galva Flex Kft.

3

1

1

1

4-6

4

3

Flamingo

3

1

1

1

3-5

4

4

Amatőrök SE

3

0

0

3

1-10

0

Az 1., és a 2. helyezettek jutnak tovább az egyenes kieséses szakaszba


„N” CSOPORT – 14.45.

Airnergy FC (Bp.),

11 FC (Bp.),

Les(z) gól (Debrecen),

TyeTye Kft. BM Airless (Vecsés)

14.45. Airnergy FC – 11 FC 0-1

15.10. Les(z) gól – TyeTye Kft. BM Airless 0-4

Airnergy FC – Les(z) gól 3-0

11 FC – TyeTye Kft. BM Airless 2-2

Airnergy FC – TyeTye Kft. BM Airless 3-0

11 FC – Les(z) gól 1-0

A csoport végeredménye:

„N”

csapat

m

gy

d

v

gk

p

1

11 FC

3

2

1

0

4-2

7

2

Airnergy FC

3

2

0

1

6-1

6

3

TyeTye Kft. BM Airless

3

1

1

1

6-5

4

4

Les(z) gól

3

0

0

3

0-8

0

Az 1., és a 2. helyezettek jutnak tovább az egyenes kieséses szakaszba


„O” CSOPORT – 14.45.

Chicago (Bp.),

Borsod Boys (Miskolc),

5+1 (Tárnok),

Cameo (Bp.)

14.45. Chicago – Borsod Boys 3-0

15.10. 5+1 – Cameo 2-0

Chicago – 5+1 2-1

Borsod Boys – Cameo 2-4

Chicago – Cameo 5-3

Borsod Boys – 5+1 4-2

A csoport végeredménye:

„O”

csapat

m

gy

d

v

gk

p

1

Chicago

3

3

0

0

10-4

9

2

Borsod Boys

3

1

0

2

6-9

3

3

5+1

3

1

0

2

5-6

3

4

Cameo

3

1

0

2

7-9

3

Az 1., és a 2. helyezettek jutnak tovább az egyenes kieséses szakaszba


„P” CSOPORT – 14.45.

ALBIDOK FC (Bp.),

Kanizsai Pogba FC (Nagykanizsa),

Toto (Örkény),

Déli (Bp.)

14.45. ALBIDOK FC – Kanizsai Pogba FC 1-1

15.10. Toto – Déli 3-2

ALBIDOK FC – Toto 0-4

Kanizsai Pogba FC – Déli 3-1

ALBIDOK FC – Déli 2-3

Kanizsai Pogba FC – Toto  3-1

A csoport végeredménye:

„P”

csapat

m

gy

d

v

gk

p

1

Kanizsai Pogba FC

3

2

1

0

7-3

7

2

Toto

3

2

0

1

8-5

6

3

Déli

3

1

0

2

6-8

3

4

ALBIDOK FC

3

0

1

2

3-8

1

Az 1., és a 2. helyezettek jutnak tovább az egyenes kieséses szakaszba


Nyakunkon a Húsvét, természetesen lesz
HÚSVÉT KUPA ,
full amatőr kategóriában!


RÁJÁTSZÁS

Csoportonként az első két helyezett, összesen 32 csapat kerül az egyenes kieséses részbe, ahol a csapatok a megadott séma alapján játszanak tovább egészen a döntőig. A rájátszásban végig azon a pályán szerepeltek, ahol elkezdtétek azt.

16 közé kerülésért

 1. 17.00. ’A’ pálya hátul A1-B2
  Mátyásföld – Keretbe SE 1-0

 2. 17.00. ’B’ pálya hátil B1-A2
  Rongyláb FC – Alpin FC 1-3

 3. 3. 17.00. ’C’ pálya elöl C1-D2
  Futottak Még – Angolan Boys 3-0

 4. 4. 17.00. ’D’ pálya elöl D1-C2
  Kispest – Systema 0-2

 1. 17.25. ’A’ pálya hátul E1-F2
  Szilasi és Barátai – Gamma Metál 5-1

 2. 17.25. ’B’ pálya hátul F1-E2
  Pázmány Futsal – 26-os körzet 0-0 (2-1)

 3. 17.25. ’C’ pálya elöl G1-H2
  Apple FC – Gödör 1-1 (1-2)

 4. 17.25. ’D’ pálya elöl H1-G2
  Ny.K.Piano Music – Árpád FC 5-0

 1. 17.50. ’A’ pálya hátul I1-J2
  Kárpátalja FC – Fehérvár SE 0-1

 2. 17.50. ’B’ pálya hátul J1-I2
  SZPCDSE-ECECE – Traktorok SE 2-0

 3. 11. 17.50. ’C’ pálya elöl K1-L2
  Jóbarátok Ködi Generál Kft.– Park Válogatott 1-7

 4. 17.50. ’D’ pálya elöl L1-K2
  National Iron Team – Semmelweis Egyetem 4-2

 1. 18.15. ’A’ pálya hátul M1-N2
  Todor Pet Bau Team Kft.– Airnergy FC 0-3

 2. 18.15. ’B’ pálya hátul N1-M2
  11 FC – Galva Flex Kft. 1-1 (4-5)

 3. 18.15. ’C’ páyal elöl O1-P2
  Chicago – Toto 3-1

 4. 18.15. ’D’ pálya elöl P1-O2
  Kanizsai Pogba – Borsod Boys 2-1Nyolcaddöntők

 1. 18.40. ’A’ pálya hátul 1-5
  Mátyásföld – Szilasi és Barátai 0-2

 2. 18.40. ’B’ pálya hátul 2-6
  Alpin FC – Pázmány Futsal 1-2

 3. 18.40. ’C’ pálya elöl 3-7
  Futopttak Még – Gödör Fc 4-2

 4. 18.40. ’D’ pálya elöl 4-8
  Systema – Ny.K.Piano Music 0-3

 1. 19.05. ’A’ pálya hátul 9-13
  Fehérvár SE – Airnergy FC 0-1

 2. 19.05. ’B’ pálya hátul 10-14
  SZPCDSE-ECECE – Galva Flex Kft. 3-0

 3. 19.05. ’C’ pálya elöl 11-15
  Park Válogatott – Chicago 0-3

 4. 19.05. ’D’ pálya elöl 12-16
  National Iron Team – Kanizsai Pogba 4-1Negyeddöntők

 1. 19.30. ’A’ pálya hátul 17 – 21
  Szilasi és Barátai – Airnergy 1-0

 2. 19.30. ’B’ pálya hátul 18 – 22
  Pázmány Futsal – SZCPDSE-ECECE 1-2

 3. 19.30. ’C’ pálya elöl 19 – 23
  Futottak Még – Chicago 0-2

 4. 19.30. ’D’ pálya elöl 20 – 24
  Ny.K.Piano Music – National Iron Team 0-3Elődöntők

19.55. ’A’ pálya hátul 25 – 27
Szilasi és Barátai – Chicago 0-1

19.55. ’B’ pálya hátul 26 – 28
SZPCDSE-ECECE – National Iron Team 1-0

Bronzmeccs 20.20. ’B’ pálya hátul
Szilasi és Barátai – National Iron Team 3-1

Döntő 20.20. ’A’ pálya hátul
Chicago – SZPCDSE-ECECE 1-4

🎙️ Barabás Miklós

“Szinte minden évben rendszeres résztvevői voltunk a március 15-i tornának. Ebben a népes mezőnyben mindig öröm találkozni a kispályás közösség nagy részével, akik közül rengeteg barátot is tudhatunk magunkénak. A közösségépítés mellett természetesen a labdarúgásé volt a főszerep, melyet ezen a napon sikeresnek értékelhetünk, amit megfelelően reprezentál az elért első hely. Egyik szemünk sír, míg a másik nevet, mert bár Székely József csapatvezetőnk nem tudott velünk tartani, hiányzása mégis igazoltnak tekinthető mert a jövő kispályásait irányította ezen a tornán. Nagyon örülünk hogy nagyjából 10 éve a csapat újra és újra összeáll, ami jól jelzi mennyire szeretünk együtt focizni. Köszönjük a lehetőséget ezúton is.”


BALATON TOUR – IDÉN IS!