V.I.P. győzelem a fiatalok között

16 ifi csapat nevezett a FOCIFORRADALOM 2023-as ifi kupájára, melyet az Airnergy FC Delej utcai akadémiáján rendeztünk meg! Reggel 8-tól 4 db 4 csapatos csoportban küzdöttek a fiatalok. A Delej utcai pálya lelátója megtelt szurkoló szülőkkel és természetesen barátnőkkel. A büfé teljes gőzzel üzemelt.

Az ‘A’ csoportban a körmérkőzések után 7-7 ponttal kéz a kézben ment tovább a Hungarikum és a Tiki-Taka U20!

A ‘B’ csoportot a Kolomuani nyerte 100%-os teljesítménnyel. A második helyről ‘szétlövés’ döntött, mivel mindkét együttesnek azonos pontszáma (4-4), azonos gólkülönbség (+3) és egymás ellen döntetlent játszottak (2-2). A rúgott gólok (10) és kapott gólok (7) is megegyezett. Ritkán fordul elő ilyen de 7 méteresekkel kellett eldönteni ki jut tovább a csoportból. Az Aston Kanál fiataljai koncentráltak jobban és készülhettek a negyeddöntőkre!

A ‘C’ csoportot a MÁV Előre Minifoci UP nyerte 3 győzelemmel. Utánuk a V.I.P. jutott be a 8 közé 6 ponttal.

A ‘D’ csoport élén az Alfi Vital Life team 9 ponttal és Airnergy FC UP 6 ponttal jutott be a negyeddöntőbe. 

17 órakor 4 mérkőzés következett a legjobb 8 között. Az egyenes kieséses szakasz is remek mérkőzéseket hozott. Voltak nagy meglepetések. Parádés egyéni megoldások gyönyörű gólok és óriási kapus bravúrok is!

A Hungarikum 2-1-el küldte haza az Aston Kanál csapatát. A Kolomuani fiataljai magabiztosan 4-0 al búcsúztatták Tiki Taka U20 csapatát! MÁV Előre a kör rangadóján kikapott 1-0-ra az Airnergytől. Az Alfi Vital Life – V.I.P. összecsapás 0-0 al ért véget. Így következett a büntető párbaj. Ezt a V.I.P. húzta be 3-1 re

Az elődöntőkben Hungarikum- Airnergy 3-0 és Kolomuani – V.I.P. 0-2!

Bronzmérkőzés Airnergy – Kolomuani 4-2.

A fiatalok elfáradtak a végére de nagyon szép játékuk még klassz jövőt sejtet számukra .

A döntőben óriási küzdelem folyt. Néhány kemény belépő után alakult szoros mérkőzés 2-2-vel  ért véget. A büntető párbaj 11 párban 22 lövés után dőlt el!!!

A 2023-as FOCIFORRADALOM IFI ágát a V.I.P. csapata nyerte!

1. V.I.P

2. Hungarikum

3. Airnergy FC

4. Kolomuani

Gólkirály: Sikula Álmos (Hungarikum)

Legjobb mezőny játékos: Mondok Richárd (Hungarikum)

Legjobb kapus: Abdul Mencier  (V.I.P.)