HÉTFŐI AMATŐR LIGA

AMATŐR LIGA 2023 tavasz

16 csapatos a hétfői bajnokságunk! Íme az első játéknap programja

16 csapattal, két pályán és két csoportban veszi kezdetét hétfőn amatőr bajnokságunk! Óriási köszönet, hogy Ti is köztük vagytok / lesztek, sok sikert kívánunk Nektek a 2023-as tavaszi szezonban! A liga 2 db 8 fős csoportal veszi kezdetét a csoportokat igyekeztünk úgy kialakítani, hogy az egyikbe a korai-, míg a másikba a késői kezdést kérők kerültek! Az alapszakaz után mindkét csoport 1-4. helyezettje a felsőházba ( 1. osztály ) , míg a többiek az alsóházba ( 2. osztály ) kerülnek ahol rájátszásos rendszerben meccselnek a bajnoki címekért, helyezésekért!

HELYSZÍN: KOCSIS SÁNDOR SPORTKÖZPONT 1107., Ihász u. 24.

 

Kérem, amennyiben a  bajnoksággal kapcsolatosan bármilyen észrevételetek, kérdésetek lenne, azt írjátok meg nekünk e-mailben a foci@kaminokupa.hu címre csapatnevetek megadásával! Telefonon Milán segít Nektek, sürgős esetben az alábbi telefonszámon: +36309160147

Lentebb megtekinthetitek a csoportbeosztásokat és az első forduló párosításait.

Természetesen a bajnokságok teljes menetrendje is készül, amint megvan feltöltjük oldalunkra és e-mailben is kiküldjük Nektek!

FONTOS! Az új csapatok még nem tudják, e-mailben a foci@kaminokupa.hu címről írva kommunikálunk. Kérem, amennyiben bármilyen kérdésetek van Ti is ide írjatok! Messenger- és sms üzenetekre sajnos nem tudunk válaszolni és nem is vesszük figyelembe azokat. 🙂

Most hétfőn ( 03.06.) az első fordulóban minden csapatvezetőt fél órával csapata mérkőzése előtt várunk a zsűriasztalnál, hiszen ki kell tölteni illetve módosítani a Nevezési Listát!

 

Csoportbeosztások

 

Az első játéknap (03.06.) mérkőzései

A kiírt mérkőzésidőpontok véglegesek, azokat módosítani nem tudjuk. Halasztani ebből a fordulóból már nem tudtok.

Kérem olvassátok el és osszátok meg a bajnokság versenyszabályzatát!

A bajnokságok részletes menetrendjei hamarosan felkerülnek weboldalunkra. Addig is kövessétek be a Kőbánya Liga Facebook csoportját!

Hétfőn találkozunk!

Írta: |Kategória: Hírek|Nincsenek hozzászólások