Az első csoportkör beosztása.

FIFA20 Online Bajnokság

Konzol: PS4 és Xbox One

Egyéni, bárki játszhat


Alább megtekinthetitek a #karanténkupa csoportbeosztásait. Külön a PS4-esek és külön az XBOX-osok csoportjait. A csoportokat Facebook oldalunkra is feltöltöttük! Kérjük kattintsatok át, írjatok be a csoportotok alá és kezdjétek el felvenni egymással a kapcsolatot, egyeztessétek le a mérkőzéseket! Az egyes mérkőzések eredményeit is a csoportotok képe alá várjuk kommentben, képernyőfotó formájában.

XBOX csoportok


PS4 csoportok

JÁTÉKBEÁLLÍTÁSOK

# Klubcsapatok, végig ugyanazzal vagy.

# Félidő hossza: 6 perc

# ONLINE FRIENDLIES mód

# Squad típus: ONLINE

# Game Speed: NORMAL


ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK, JÁTÉKSZABÁLYOK

A nevezés feltétele, hogy a versenyző rendelkezik érvényes Playstation Plus vagy Xbox Live előfizetéssel ( ez teszi lehetővé az online játékot)

A bajnokság tehát két kategóriában kerül megrendezésre. Jelentkezni csak online felületünkön lehet – ugyanúgy, mint egy normál kaminokupára – jelentkezést semmilyen más formában nem tudunk elfogadni!


LEBONYOLÍTÁS

# csoportmérkőzések első szakasz: április 03.-április 06.

# csoportmérkőzések második szakasz: április 07.-április 08.

# egyenes kiesés: április 09.-április 11.

A versenyzők a kaminokupa.hu honlapjára felkerült csoportbeosztás után kötelesek felvenni egymással a kapcsolatot (Friend List) és lejátszani egymással a mérkőzéseket! Minden mérkőzést a megadott időintervallumon belül le kell játszani, majd arról képernyőfotót készíteni és feltölteni az adott csoport Facebook képe alá! A csoportmérkőzések első szakaszában – létszámtól függően – 8-10 fős csoportokat alakítunk ki, ami azt jelenti, hogy 14-18 mérkőzésetek egészen biztosan lesz. Ezek lejátszására 4 napotok van!

A játékosok a csoportban Kick-off játékmódban oda visszavágót játszanak körmérkőzéses rendszerben.

A csoportkörben a végelszámolásnál ugyanazok a szempontok döntenek, mint egy átlagos kaminokupánál.

Az első csoportkör után 4 játékos jut tovább csoportonként a második csoportkörbe, itt már csak 4 csapatos csoportok lesznek és az első kettő jut tovább csoportonként, ennek beosztását az első csoportkör lezárása után elküldjük. A második csoportkörben két teljes napotok lesz a mérkőzések lejátszására! 

FONTOS A FAIR PLAY BETARTÁSA!

Mivel a bajnokság online zajlik és nincs kontrollunk felette (felettetek), kérjük csak akkor nevezzetek, ha játszani is tudtok. Kérjük továbbá, ha nevezés után kiderül, hogy műszaki- vagy személyes okok miatt mégsem tudtok részt venni a bajnokságban, azt még a sorsolás elkészítése előtt jelezzétek. Amennyiben a sorsolás után léptek vissza vagy ‘szó nélkül’ úgy gondoljátok, hogy nem játszotok, az akár hagyományos rendezvényeinkről való eltiltással is járhat! 

Rájátszás: ugyanaz, csak egy-egy párosításban, oda-visszavágós rendszerben.

Amennyiben az egyenes kieséses szakaszban két mérkőzés után nem dőlt el a továbbjutás, úgy harmadik mérkőzés dönt és hirtelen halál után dől el a továbbjutás vagyis az első gólt szerző játékos nyeri meg a párharcot!