Az alapszakasz csoportbeosztása és a legfontosabb tudnivalók!!!

FIFA20 Online Bajnokság

Konzol: PS4 és Xbox One

Egyéni, bárki játszhat


Alább megtekinthetitek a #karanténkupa VOL3. ‘alapszakaszának’ csoportbeosztásait. Külön a PS4-esek és külön az XBOX-osok csoportjait. A csoportokat Facebook oldalunkra is feltöltöttük! Kérjük kattintsatok át, írjatok be a csoportotok alá és kezdjétek el felvenni egymással a kapcsolatot, egyeztessétek le a mérkőzéseket! KEZDHETTEK MÁR MA JÁTSZANI!!! Az egyes mérkőzések eredményeit is a csoportotok képe alá várjuk kommentben, képernyőfotó formájában.
A szombati napon küldünk egy excelt, melybe bele tudjátok írni az eredményeket, segít abban, hogy hány meccs van még és hogy áll a csoportotok!

XBOX csoportok


PS4 csoportok

JÁTÉKBEÁLLÍTÁSOK

# Klubcsapatok, végig ugyanazzal vagy.
Kérem ha valaki nem klubcsapattal van, szóljatok rá, ne utólag legyen belőle baj!

# Félidő hossza: 6 perc

# ONLINE FRIENDLIES mód

# Squad típus: ONLINE

# Game Speed: NORMAL


ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK, JÁTÉKSZABÁLYOK

A nevezés feltétele, hogy a versenyző rendelkezik érvényes Playstation Plus vagy Xbox Live előfizetéssel ( ez teszi lehetővé az online játékot)

A bajnokság tehát két kategóriában kerül megrendezésre. Jelentkezni csak online felületünkön lehet – ugyanúgy, mint egy normál kaminokupára – jelentkezést semmilyen más formában nem tudunk elfogadni!


LEBONYOLÍTÁS

# csoportmérkőzések:
április 24-27. ( 18.00.-ig be kell fejezni)

# play-off: április 27. 20.00.- április 28.

A versenyzők a kaminokupa.hu honlapjára felkerült csoportbeosztás után kötelesek felvenni egymással a kapcsolatot (Friend List) és lejátszani egymással a mérkőzéseket! Minden mérkőzést a megadott időintervallumon belül le kell játszani, majd arról képernyőfotót készíteni és feltölteni az adott csoport Facebook képe alá! A csoportmérkőzések első szakaszában – létszámtól függően – 7-8-9 fős csoportokat alakítunk ki, ami azt jelenti, hogy 12-16 mérkőzésetek egészen biztosan lesz. Ezek lejátszására 3 napotok van!

A játékosok a csoportban Kick-off játékmódban oda visszavágót játszanak körmérkőzéses rendszerben.

A csoportkörben a végelszámolásnál ugyanazok a szempontok döntenek, mint egy átlagos kaminokupánál. 

FONTOS A FAIR PLAY BETARTÁSA!

Mivel a bajnokság online zajlik és nincs kontrollunk felette (felettetek), kérjük csak akkor nevezzetek, ha játszani is tudtok. Kérjük továbbá, ha nevezés után kiderül, hogy műszaki- vagy személyes okok miatt mégsem tudtok részt venni a bajnokságban, azt még a sorsolás elkészítése előtt jelezzétek. Amennyiben a sorsolás után léptek vissza vagy ‘szó nélkül’ úgy gondoljátok, hogy nem játszotok, az akár hagyományos rendezvényeinkről való eltiltással is járhat! 

Rájátszás: ugyanaz, csak egy-egy párosításban, oda-visszavágós rendszerben. csoportonként az első 4 kerül a rájátszásba, de ‘alsóházi rájátszást’ is szervezünk.

Amennyiben az egyenes kieséses szakaszban két mérkőzés után nem dőlt el a továbbjutás, úgy harmadik mérkőzés dönt és hirtelen halál után dől el a továbbjutás vagyis az első gólt szerző játékos nyeri meg a párharcot!


Kiegészítések

1/ Nektek kell egymással felvenni a kapcsolatot, ebben mi nem tudunk segíteni. A legegyszerűbb, ha csináltok egy messenger csoportot és egy Friend Listet is. Kérem egyeztessétek le a mérkőzéseket mielőbb.
2/ a mérkőzések nyomonkövetése céljából mi egy üres excelt küldünk nektek, ebben tudjátok vezetni a mérkőzéseket (csoportonként egy fő elég). Kérem azokat a játékosokat, akik szerepeltek az első #karanténkupán ‘fogják’ a többiek kezét és segítsenek.

3/ a mérkőzésekről be kell küldeni az eredményt a csoportotok Facebook képe alá, kép formájában. Ezt egyből a meccsetek után tegyétek meg! Csak az eredmény kell és jól látható legyen az Account is! Az, hogy milyen TV-tek van, nem fontos! 🙂

FONTOS! Erre a képre lesz szükség, a másik – ahol csak egy meccs látszódik – vagy az összesítés van nem jó!!!

4/ Benne van, hogy valaki nem elérhető, mert rossz Accountot adott meg. Ez esetben keressétek messengeren. Ha nem elérhető írjátok be a csoportotokba, hogy lássuk! Külön jelezni nem kell, ha játszani akar, úgyis előkerül!!!

5/ Ha valaki nem tud vagy nem akar kiállni az utolsó 4 meccsére, azt írjátok jóvá 3 ponttal és 3-0-al az ellenfeleknek. Ha valaki 5 vagy annál több mérkőzésre nem áll ki, akkor az összes meccset 3 ponttal és 3-0-al az ellenfelek kapják!