Osztálybeosztások és az első forduló programja

Sziasztok,

szokásunkhoz híven elsőként a csoportokat ismertetjük Veletek valamint az első játéknap (08.28.) menetrendjét! Az elsőosztály oly’ annyira felkapott lett, hogy osztályozómérkőzés is dönt a tagságról, a másodosztály szinte teljes, ám mindkét harmadosztályban akad még 1-2 hely, de cseppet sem aggódunk, mert van rá érdeklődő.

Alább megtekinthetitek az osztálybeosztásokat és az első forduló párosításait.

Természetesen a bajnokságok teljes menetrendje is készül, amint megvan az osztályozó mérkőzések végkimenetele feltöltjük oldalunkra és e-mailben is kiküldjük Nektek! ( Varhatóan a jövő hét kedden) FONTOS! Az új csapatok még nem tudják, e-mailben a foci@kaminokupa.hu címről írva kommunikálunk. Kérem, amennyiben bármilyen kérdésetek van Ti is ide írjatok!
Most pénteken ( 08.28. ) az első fordulóban minden csapatvezetőt fél órával csapata mérkőzése előtt várunk a zsűriasztalnál, hiszen ki kell tölteni illetve módosítani a Nevezési Listát!

Osztálybeosztások

Az első játéknap (08.28.) mérkőzései

A bajnokságok részletes menetrendjei tehát a jövő hét keddig felkerülnek weboldalunkra. Addig is kövessétek be a Sori Liga Facebook csoportját!

Pénteken találkozunk!