#  KIEMELT BAJNOKSÁG
#  pénteki játéknap
#  START: november 22.

Régóta tervben van, most végre elkezdődik.

Kiemelt 5+1-es kispályás labdarúgó bajnokság

a Kaminokupa Sport Kft szervezésében az Országos Minifutball Szövetség támogatásával. Budapest legjobb kispályás csapatai, kiemelt díjazás, 4*2-es kapuk, mérkőzésfelvételek, gólösszefoglalók, extrák. A részleteket folyamatosan osszuk meg Veletek, de már lehet jelentkezni.

Kik nevezhetnek?
A kiemelt bajnokságba bárki benevezhet, aki elfogadja és teljesíti a nevezési feltételeket!

A liga elgondolása.

A kiemelt bajnokság alapja az évek óta magas színvonallal zajló Marczibányi Liga és Sori Liga első osztályainak összevonásával indul. Az itt játszó legjobb csapatok, mind szervezettségben, mind játékos állományban megérettek arra, hogy hétről-hétre szervezettebb körülmények között, rendszeresen a legjobbak között és a legjobbak ellen mérkőzzenek meg.

A cél.

Komolyabb versenyhelyzet, jobb mérkőzések, elégedettebb játékosok. Budapest legjobb kispályásai – egy idő után a környékbeli legjobb kispályásokkal kiegészülve – egy olyan közös ligában szerepeljenek, melyre mindenki figyel.

Mit kínálunk?
A mérkőzéseken videófelvétel készül és a fordulók után gólösszefoglaló, gólverseny. Hosszú távon ÉLŐ közvetítés igény esetén egy-egy mérkőzésről vagy fordulóról. A kiemelt mérkőzések, rájátszások folyamatosan két játékvezető közreműködése mellett. Kiemelt díjazás, kötelező nyilatkozatok, nagyobb visszacsatolás.

Tervezett lebonyolítás.
A kiemelt bajnokság egy csoporttal indul, terveink szerint 11-12 csapattal és körmérkőzéses lebonyolítással zajlik.

Csapatok, akikre számítunk.
Sori Liga: Todor Pet Bau Team Kft, DFT, Vizipisztoj, Szemérem AJAX, Haladás Tér, Genesis
Marczibányi Liga: Fenerbácsi, TPS Csiga, Red Devils, Gerle FC, Pocak
Régi-új csapatok: Mates Team, Szigetszentmiklós, ECECE, Odin Fiai, Nynfas Co, Aventador

Természetesen Ti is benevezhettek, a fenti felsorolásban azok a csapatok vannak, akikkel már egyeztettünk a közös bajokságról, akik már tudnak róla.

Tervezett mérkőzésidőpontok:
18.00., 18.50., 19.40., 20.30., 21.20.


Nevezési Feltételek

# START: 2019. november 22. péntek 17:30-22.00. között
# HELYSZÍNE: 1022, Budapest Marczibányi Tér 16.
( egyeztetés alatt, hogy csak a Marczibányi Téren vagy a Marczibányi Téren és a Labdakertben is játszunk )
# A PÁLYÁK: kézilabdapálya méretű, vonalas pályák 4*2-es kapukkal
# 99.000.- Ft /csapat.

infoA helyszín a Marczibányi Téri Sportcentrum Budapest egyik legszebb létesítménye. A két pálya sátorral fedett, fűtött, a köztes területen pedig bőven van hely a bemelegítésre, nyújtásra. Rendezett öltöző és színvonalas büfé segíti a még jobb időtöltéseteket!

Nézz körül a Marczibányi Sportcentrum Facebook oldalán!

603916_491111787591927_1030702685_n


Az első három benevező Csapat akár fix kezdési időpontot is kaphat.


# Egy csapatban a bajnokság során korlátlan játékos nevezése lehetséges. A cél az, hogy kispályán Budapesten a legjobbak ebbe a ligába (is) játszanak.
# Játékrendszer 5+1
# Egy játékos csak egy csapatban szerepelhet, de más ligákban ettől függetlenül szerepelhet.
# Nevezési határidő: 2019.  november 15. 23.00.

Kérlek jelentkezz ide kattintva

                                                   


Tervezett lebonyolítás:

11-12 csapattal a terv körmérkőzéses rendszerben.


Díjazás: a ‘szokásos’ díjazás mellett kiemelt díjazást tervezünk, mely egyeztetés alatt. Részletek hamarosan…Játékidő: 2 x 20 perc futó órával. A Csapatokra maximum 5 perc várakozási idő van

A bajnokság műfüves pályán zajlik, melyek vonalakkal határoltak, 4*2-es kapukkal. Csapatonként min. 10 mérkőzés garantált!

Cipők: terem- illetve műfüves cipők

Labda: 5-ös méretű, normál foci labda , amelyet a csapatok hozzanak magukkal. Mindig a sorsolásnál elöl álló Csapatnak kell biztosítania a labdát.

Felszerelés: a csapatok kötelesek egységes felszerelésben megjelenni és szükség esetén egyeztetni az aktuális ellenféllel arról, hogy ne hasonló színű mezben érkezzen a két csapat. Szükség esetén a szervezők jelölőmezeket biztosítanak!

Játékrendszer: Férfiaknak: 5+1. A mérkőzés megkezdéséhez egy csapatból min. 4 játékos (melyből egy kapus) szükséges. Ha egy csapat létszáma 4 fő alá csökken, a mérkőzést be kell szüntetni és a vétlen csapat számára kell jóváírni!

Ha egy csapat bármilyen oknál fogva kizárásra sorsára jut, vagy visszalépni kényszerül, annak eredményét az összes korábbi eredménnyel együtt (3 ponttal és 5-0-s gólkülönbséggel) az ellenfelek javára írjuk jóvá!

Egy játékos csak egy csapatban szerepelhet.

Az oldalról való játékba hozást a vonalról vagy a vonalon kívülről lehet kézzel vagy lábbal elvégezni. Az ellenfélnek 3 métert szabadon kell hagyni! Abban az esetben viszont, ha az ellenfél bármely játékosa szándékosan akadályozza a gyors végrehajtást, a játékvezető sárga lappal figyelmeztethet!

Becsúszó szerelés nem engedélyezett, ebben az esetben szabadrúgás jár.

Az alapvonalat elhagyott labdát csak a kapus hozhatja játékba. A  labda játékba hozatala kézzel és lábbal is történhet. A  labda akkor kerül szabályosan játékba, ha a büntetőterületet elhagyja. A kapus minden esetben átdobhatja a labdát a felezővonalon, viszont gólt nem dobhat, csak rúghat. Ha a kapusról az alapvonalon túlra kerül a labda, a mérkőzés szöglettel folytatódik.

Hazaadás a nagypályás szabályoknak megfelelően történik.

Játékos cserék a felezővonal melletti területen, a cserezónában történnek. A cserejátékosoknak kötelező a kispadon helyet foglalni. Civilek és a mérkőzést nézők csak az arra kijelölt helyen lehetnek.

A játékvezetők sárga, illetve piros lapokat alkalmaznak. A kiállítás időtartama 2 perc, vagy végleges. A véglegesen kiállított játékos helyett 5 perc elteltével egy másik játékos játszhat tovább.

A végleg kiállított játékos automatikusan nem játszhat a soron következő mérkőzésen, de a versenybizottság az eset súlyosságától függően hosszabb, esetleg végleges eltiltást is kiszabhat.

A  büntető rúgás a kaputól 7 méterre történik.

Szabadrúgás elvégzésénél – a labdás játékos kérésére – az ellenfél bármely játékosa 5 m-re állhat. Abban az esetben viszont, ha az ellenfél bármely játékosa szándékosan akadályozza a gyors végrehajtást, a játékvezető sárga lappal figyelmeztethet.

Ha a kapus a büntetőterületen kívül szándékosan kézzel ér a labdához, 2 perces kiállítást von maga után. Ha mezőnyjátékos kézzel hárít a büntetőterületen belül, 2 perces kiállítást von maga után. Nem szándékos kezezés nem von maga után büntetést!

HELYEZÉSEK ELDÖNTÉSE:

Győzelem 3 pont, döntetlen 1 pont, vereség 0 pont

Pontegyenlőség esetén – több Csapat azonos pontszáma esetén is – az egymás elleni eredmények döntenek. Három vagy több Csapat azonos pontszáma esetén – mini tabella alapján – csak a három (vagy több) Csapat egymás elleni eredménye a mérvadó. Ha minden egyezik, akkor az abszolút gólkülönbség rangsorol.

Amennyiben a bajnokság során „ki-ki mérkőzésre” kerül sor döntetlen esetén 3-3 büntető rúgás dönti el a találkozó végkimenetelét. Ha a 3 rúgás után nincs döntés, akkor már azoknak kell rúgnia, akik még nem lőttek büntetőt!

ÓVÁS:

az adott mérkőzést követő 5 percen belül lehet leadni írásban 10000 Ft egyidejű befizetése mellett. A versenybizottság ( rendező + 2 játékvezető) döntése ellen további fellebbezésnek helye nincs. Az óvási díjat akkor sem kapja vissza a csapat, ha az óvásnak a versenybizottság helyt adott.

A rendezvényen a kaminokupáról Fegyelmi vétség miatt eltiltott játékos nem játszhat! 


HALASZTÁS:

○ Halasztási díj: 10.000. FT
○ Ki nem állás díja: 15.000. FT
○ Utolsó fordulóban ki nem állás díja: 18.000. FT

A halasztani kívánó Csapat köteles a halasztást legalább a mérkőzés előtt 3 nappal írásban bejelenteni!  (foci@kaminokupa.hu). A halasztási költség 10.000. Ft/mérkőzés, melyet a pótlásra szánt időpont előtt be kell fizetni. Egy Csapat egy szezonban maximum egy mérkőzést halaszthat vagy egy mérkőzéstől maradhat távol (ki nem állás). Aki két mérkőzésen nem jelenik meg automatikusan a kizárás sorsára jut!
Ki nem állás díja. Igen ennek is van költsége, büntetése, hiszen az ellenfél, a szervezők készülnek az adott napi mérkőzésre. A 2017-es őszi szezontól kezdődően kaminokupán nem lehet ‘csak úgy nem megjelenni’. Amennyiben mégis megtörténik, annak díja 15.000. Ft, amennyiben az utolsó fordulóban történik meg 18.000. Ennek befizetése a következő pályára lépés előtt szükséges, hiszen a csapat és játékosai addig nem szerepelhetnek kaminokupán mérkőzésen (bajnokságban és kupán sem, más csapatban sem).


Figyelem! Mérkőzés előtt, alatt és után a játékvezetőt, ellenfelének játékosát, vezetőit tettlegesen bántalmazó, önmagáról megfeledkező, botrányt okozó labdarúgót és csapatát a versenybizottság azonnal kizárja a további küzdelmekből.

teszt-2Kérjük a Csapatok vezetőit, mérkőzéseik előtt a játékvezetőktől a Nevezési lapokat elkérni ÉS AZ ÚJ JÁTÉKOSOKAT BEÍRNI SZÍVESKEDJENEK!!!

A mérkőzéseken csak a nevezési lapon feltüntetett játékosok szerepelhetnek! Az összes játékost nem kell előre megnevezni, viszont, ha új játékos érkezik, őket az adott játéknap mérkőzése előtt be kell nevezni! Amennyiben a bajnokság rájátszással fejeződik be, arra új játékost hozni már nem lehet!

A játékosok szerepeltetése minden esetben a csapatvezetők felelőssége. A jogosulatlan játékot azonnal büntetjük!


Kérlek jelentkezz ide kattintva

                                                   


Nevezés, Információk

# infovonal: 06/20 55-100-49
# mail:foci@kaminokupa.hu
# FACEBOOK.com/kaminokupa
# web: www.kaminokupa.hu


5818e70b9723f_unnamed_1_