Osztálybeosztások és az
első forduló menetrendje

Elkészült a harmadosztály két csoportjának beosztása és az első játéknap menetrendje. Két csapatot még várunk az amatőr Európaszállító Kft Ligába, ha Ti csak most eszméltek, kattintsatok IDE és jelentkezzetek!
Természetesen a bajnokságok teljes menetrendje is készül, amint megvan a 21. és a 22. csapat kiléte a harmadik vonalban feltöltjük oldalunkra és e-mailben is kiküldjük Nektek! ( Varhatóan a jövő hét kedden) FONTOS! Az új csapatok még nem tudják, e-mailben a foci@kaminokupa.hu címről írva kommunikálunk. Kérem, amennyiben bármilyen kérdésetek van Ti is ide írjatok!
Most pénteken ( 08.30.) az első fordulóban minden csapatvezetőt fél órával csapata mérkőzése előtt várunk a zsűriasztalnál, hiszen ki kell tölteni illetve módosítani a Nevezési Listát!

Osztálybeosztások

 

Az első játéknap (08.30.) mérkőzései

 

A bajnokságok részletes menetrendjei tehát a jövő hét keddig felkerülnek weboldalunkra. Addig is kövessétek be a Sori Liga Facebook csoportját!

Pénteken találkozunk!


Korábbi cikk:

Ahogy azt már a beharangozóinkban, videóinkban láthattátok rekordlétszámmal startol most pénteken a 2019-es őszi Sori Liga. Mind az élvonal, mind a másodosztály 11-11 alakulattal veszi kezdetét, míg a harmadosztályban egyenlőre 19 induló és 2-3 kérdőjeles csapat van, így ide MÉG LEHET JELENTKEZNI, HA TI CSAK MOST ESZMÉLTEK! 🙂

/ jelentkezés /

 

1.osztály

Az élvonal magja most már több szezon óta megmaradt, de most ősszel lesz először 11 csapatos. Új csapatként de nem ismeretlenként csatlakozott a mezőnyhöz a korábbi kupagyőztes 8 ker és ott lesz a mezőnyben a téli- és a tavaszi- másodosztályú bajnok Ismokeking és Alsónémedi Borozó is. Sokat várhatunk a remek fiatalokból álló Genesis vagy épp a Vizipisztoj csapatától is és végre a Fotelsztárok is játékerejüknek megfelelő helyen kezdik meg a szezont! A címvédő Todor Pet Bau Team Kft az első két fordulóban biztosan nem lép pályára európai szereplése miatt, így az a csapat aki elhúz lélektani előnyre tehet szert…

2. osztály

Bombamezőny és nem csak azért, mert itt szerepel az AS Bomba… 🙂 Pár rutinos másodosztályú alakulat ( No Sponzor, Obsitos, Külvárosi Mozambók, No Sansz ) és az élvonalat is megjárt MÁV VSC valamint a már említett Bomba mellett a feljutó Amstaff, Kro Sko, Máté Fc és Locomotiv is ott van a mezőnyben. A csoport egyetlen újonca a KispályáSOKK pedig sötét ló a mezőnyben…

3. osztály

Nos itt van a legtöbb kérdőjel??? Legalább 9 (!) újonc csapat a mezőnyben… Ami biztos, hogy két csoport lesz és az is biztos, hogy még van egy-két hely. A potenciális esélyesek vagy feljutók szinte megjósolhatatlanok, főleg, ha figyelembe vesszük, hogy az amatőr osztály rendre kiegyensúlyozott itt a Sori Ligában!

Osztályok

A harmadosztály két csoportjának beosztását szerda este tesszük fel a mindhárom osztály sorsolásával együtt elküldjük Nektek!