MARCZIBÁNYI LIGA

Kezdődik a Tavaszi szezon
AZ ELSŐ JÁTÉKNAP PROGRAMJA

Sziasztok, ahogy azt ígértük szerdán küldjük a 2019-es tavaszi MARCZIBÁNYI LIGA menetrendjét. Nektek! FONTOS KÉRÉS, hogy amennyiben bármilyen észrevételetek van a bajnoksággal kapcsolatban azt e-mailben a foci@kaminokupa.hu címre írva tegyétek fel!

A bajnokság mindkét osztályának teljes menetrendje és a részletes lebonyolítás a jövő héten felkerül ide  a jobb oldalra —>, addig is nézzétek meg ITT (alul) a játékszabályokat és a téli bajnokság végeredményeit, az alapján kerültek kialakításra a tavaszi szezon osztályai is.

Pénteken az első mérkőzésetek előtt a játékvezetők valamint Brigi segítenek abban, hogy a Nevezési Lapokat a megfelelően töltsétek ki. Új csapatok egy teljesen üres Nevezési Lapot kapnak (pénteken a helyszínen) melyre egyenlőre az első játéknapra érkező játékosokat kell csak ráírni. A korábbi bajnokságban játszó csapatok az előző bajnokság(ok) névsorát kapják meg, melyről le kell majd húzni mindenkit, aki nincs jelen az első játéknap. Az ezt követő fordulókban a mérkőzések előtt a csapatvezetőknek kell átnézni a meccs jegyzőkönyveket és beíratni a játékvezetővel, ha új játékos érkezik a csapatba.

Kérlek Benneteket, hogy ha már most tudtok olyan pénteket, amikor csapatotok nem tud kiállni (céges buli, legénybúcsú, leállás miatt pl.), azt küldjétek el nekünk a jövő hét keddig és mi úgy készítjük el a sorolást elkerülvén a felesleges halasztást és annak plusz költségét!


MARCZIBÁNYI LIGA 2019 Tavasz
osztálybeosztások

Az első osztály magja megmaradt, megérdemelten jutott fel az Ego és Társai, míg a SIFT az őszi bajnokságban épp, hogy lecsúszott a másodosztályban a bajnoki címről. Újoncként vág neki az élvonalnak a PKKB csapata, akik információink szerint céges sportnapra is készülnek bajnokságunkban! A másodosztályban van pár új csapat, de sem az Ismokeking, sem a #maxegysör, sem az Ebola, sem a SZIG Imi neve nem ismeretlen. Igen kiegyensúlyozottra tippeljük mindkét osztályt a 2019-es tavaszi szezonban.


MARCZIBÁNYI LIGA 2019 Tavasz
1. játéknap – 2019. 03.01.


Tényleg kérem, hogy felmerülő kérdés esetén írjatok bátran e-mailt a foci@kaminokupa.hu címre!

Csatlakozzatok a bajnokság Facebook csoportjához ITT!

Találkozunk pénteken!

Írta: |Kategória: Hírek|Nincsenek hozzászólások