MARCZIBÁNYI LIGA

Rajtol a 2018-2019-es TÉLI SZEZON
Az első játéknap programja

Sziasztok, ahogy azt ígértük szerda este küldjük a 2018-2019-es TÉLI MARCZIBÁNYI LIGA menetrendjét. Nagyjából megvagyunk, 1-2 csapat azonban még lehet, hogy csatlakozik így a teljes menetrendet az osztályozómérkőzés kimenetelének ismeretében a jövő hét szerdán tesszük fel oldalunkra és e-mailben is kiküldjük Nektek! FONTOS KÉRÉS, hogy amennyiben bármilyen észrevételetek van a bajnoksággal kapcsolatban az e-mailben a foci@kaminokupa.hu címre írva tegyétek fel!

A bajnokság mindkét osztályának teljes menetrendje és a részletes lebonyolítás tehát a jövő héten felkerül ide  a jobb oldalra —>, addig is nézzétek meg ITT (alul) a játékszabályokat és az őszi bajnokság végeredményeit, az alapján kerültek kialakításra a téli szezon osztályai is.

Pénteken az első mérkőzésetek előtt a játékvezetők és Máté segítenek abban, hogy a Nevezési Lapokat a megfelelően töltsétek ki. Új csapatok egy teljesen üres Nevezési Lapot kapnak (pénteken a helyszínen) melyre egyenlőre az első játéknapra érkező játékosokat kell csak ráírni. A korábbi bajnokságban játszó csapatok az előző bajnokság(ok) névsorát kapják meg, melyről le kell majd húzni mindenkit, aki nincs jelen az első játéknap. Az ezt követő fordulókban a mérkőzések előtt a csapatvezetőknek kell átnézni a meccs jegyzőkönyveket és beíratni a játékvezetővel, ha új játékos érkezik a csapatba.

Kérlek Benneteket, hogy ha már most tudtok olyan pénteket, amikor csapatotok nem tud kiállni (céges buli, síelés, leállás miatt pl), azt küldjétek el nekünk a jövő hét keddig és mi úgy készítjük el a sorolást elkerülvén a felesleges halasztást és annak plusz költségét!


MARCZIBÁNYI LIGA 2018-2019 TÉL
osztálybeosztások

Az első osztály magja megmaradt. Az Óbudaiak helyét a Békás Grund veszi át, míg a SORI LIGÁBA távozó Ismokeking helyéről osztályozómérkőzés dönt az MBA és a BMRG csapatai között! A másodosztályban sok az új vagy visszatérő csapat és amint látjátok egy, akár két hely is szabad,  ha tudtok valakit vagy épp olvasod és indulnátok JELENTKEZZ ITT!


MARCZIBÁNYI LIGA 2018-2019 TÉL
1. játéknap – 2018 12.07.


Tényleg kérem, hogy felmerülő kérdés esetén írjatok bátran e-mailt a foci@kaminokupa.hu címre!

Csatlakozzatok a bajnokság Facebook csoportjához ITT!

Találkozunk pénteken!

Írta: |Kategória: Hírek|Nincsenek hozzászólások