Taps, taps, taps
Todor Pet Bau Tem KFT győzelem a 3as focin
/Eredmények, összefoglaló, képek/

Egy néző voltam és ha számít a véleményem nagyon szuper volt a torna lebonyolítása!

Aki nem volt ott: január 19-én rendeztük első Mira3ella Kupánkat, melynek a csodálatos törökbálinti Aréna adott otthont. A csapatok 4 csapatos csoportokba kerültek és mindhárom fajta pályán megmérkőztek egyszer a másikkal. 3 műfüves 5+1-es, három teremfoci 4+1-es és három ketrecfoci 3v3 mérkőzés után számoltuk ki a csoport végeredményt.

 

Így nagybetűsen egy EXTRA tornán vagyunk túl! Őszinte leszek, a torna kitalálása és megszervezése alatt vagy-vagy érzés keringett bennem. Vagy nagyon rossz lesz és nem fog tetszeni Nektek, vagy nagyon jó lesz és csupa jó visszacsatolás jön. Tudjátok, utóbbi lett, hiszen a torna nem csak szerintünk, hanem szerintetek is EXTRA lett, jó sok foci, picit más lebonyolítás, izgalmas végjáték. Dicséret is illet Benneteket!!! Őszintén nem hittem, hogy minden meccset lejátszunk, hiszen egy ’sima’ tornán is sokszor előfordul, hogy amikor már kiesett egy csapat egyszerűen hazamegy. Nos a Mira3ella Kupán nem volt ilyen. Minden csoportmeccs lejátszásra került!!! Büszke vagyok Rátok!

További képek albumunkban ITT

A csoportszakasz egy délelőtti és egy délutáni körrel zajlott le. Nem gondoltam volna, hogy lesz veretlen csapat a fejenként lejátszott 9 meccs után, de három csapatnak mégis sikerült ez a bravúr, hiszen a tárnoki Futottak Még és a budapesti TPS Csiga is veretlen maradt, sőt a Todor Pet Bau Team KFT egyedüliként a mezőnyben 100%-os teljesítménnyel hozta a csoportot. Egyébként zömében simán eldőltek a csoportok, nagy izgalmak és számolgatás mindössze a ’B’, az ’E’, és a ’H’ csoportokban akadtak. Említést érdemel még az Emericus SE és az Erzsébet FC 9 meccsen kapott mindössze 7 gólja, no meg Odin Fiai és a Todor Pet Bau Team KFT 40 megszerzett találata.

Ha a csoportmérkőzéses rész izgalmasra és tartalmasra sikeredett, még inkább elmondható ez a rájátszásról. 16 csapat jutott tovább a nyolcad döntőkbe és a párharcok a műfüves pályán kezdődtek. Döntetlen nem volt, pontosabban ha volt, büntetőkkel el kellett dönteni a párharc kimenetelét. Ezután a csapatok megmérkőztek a teremfocipályán is. Amennyiben két mérkőzés után nem dőlt el a párharc, a ketrecfoci pályán került megrendezésre a sorsdöntő mérkőzés.

Érdekesség, bár nyilván egyszerű matek is, hogy a rájátszásban már senki sem maradt makulátlan… Engedelmetekkel, nem írnám le, hogy melyik párharcban milyen eredmények születtek, hanem nézzétek meg a torna tabelláit és eredményeit EXCEL TÁBLÁNKBAN! >

Mira3ella Kupa menetrendje

Ami biztos, hogy zömében azok a csapatok domináltak, akik 4-5 cserével jöttek, mint pl a TPS Csiga, a Todor Pet, az Árpád FC, vagy épp Odin Fiai. Picit kilóg a sorból a budaörsi Csontdarálók és a budapesti Béna és vén kacsák akik 2 illetve 3 cserével vitték végig a versenyt, az így megszerzett 3. és 4. hely igazán elismerésre méltó! A döntőt két fővárosi csapat az Odin Fiai és a Todor Pet Bau Team KFT játszotta. A műfüves meccsen nem született találat, de a büntetőpárbajt Komáromi János vezetésével a Todor nyerte és a teremfocipályán lejátszott meccsen is mindössze egy találat született, melyet Madarász Benjámin szerzett.

A Todor Pet Bau Team KFT győzelmével fejeződött be tehát az első Mira3ella Kupa, GRATULÁLUNK!

 


Szabó Gábor a #legrutinosabb (Todor Pet Bau Team KFT)

Köszönöm szépen ezt a szép napot, a szervezőktől, a családtól, és legfőképp, hogy van egy ilyen csapat amibe elismerik a játékom és tudásom! Ez a kupa megmutatta, hogy küzdeni kell a végsőkig, mert mindig van egy győztes és egy vesztes, de az élmény az mindig jó, mint ez az elismerés! Köszönöm szépen még egyszer!


Tráj Roland – Legendák Leszünk

Legelőször szeretnék gratulálni az egész kupához fantasztikusan megszerveztétek! Felejthetetlenül éreztük magunkat! Csapattársam megszólalását idézzem “Jöjjünk máskor is itt csak jól érezheti magát az ember”. Pályák tökéletesek leginkább a Cageballt vártuk kis dühöngés. Futsal okozott nehézséget de a csoportba még megbirkóztunk vele. Műfű amit régóta ismerünk, játszunk is rajta csak más más csapatba. Csapatok kijön láthatóan akik együtt játszanak hosszú ideje ellenük nagyon nehéz igazi küzdelem amiből folyton tanulni lehet!Gratulálok minden csapatnak aki részt vett a tornán az egész kaminokupa stábnak nagyszerűek vagytok! Köszönjük az egészet!!!!!!!

Ui: Segítségül kérném a büfébe dolgozó csak sajnos hamar “lelépő” szőke dekoratív kisasszony nevét.


Kovács Kristóf #gólkirály – Béna és vén kacsák

Nagyon elégedettek voltunk a szervezéssel! Jól el lett találva a háromféle foci időtartama. Az egyenes kiesés is érdekesebb lett így! Kétszer is vissza tudtunk jönni a műfüves betli után. Cageballban pedig nem tudtunk hibázni. Az egész csapat nagyon élvezte a rendezvényt. Várjuk a következő hasonló tornát! – Mondjuk ezt 19 meccs és 250 játékperc után.


A Mira3ella Kupa végeredménye:

  1. Todor Pet Bau Team KFT (Budapest)

  2. Odin Fiai (Budapest)

  3. Béna és vén kacsák (Budapest)

  4. Csontdarálók (Budaörs)


A Mira3ella Kupa különdíjasai:

#legtehetségesebb: Pap Zsombor (Csontdarálók)

#legrutinosabb: Szabó Gábor (Todor Pet Bau)

#döntő játékosa: Madarász László Benjámin (Todor Pet Bau)

#tornakapusa: Komáromi János (Todor Pet Bau Team)

#tornajátékosa: Spáth Márton (Odin Fiai)

#gólkirály: Kovács Kristók (Béna és vén kacsák)


A legjobb műfüves csapat: Odin Fiai

A legjobb teremcsapat: TPS Csiga

A legjobb ketrecfocicsapat: Béna és vén kacsák


Hamarosan újra eljön a nap, amikor összecsapnak a főváros és vidék kispályás csapatai!!! Kattints és nézd meg mi vár rád a FOCIFORRADALMON!