A Chicago a 3as foci bajnoka!!!

18 meccset játszott a győztes a negyedik Mira3ella kupán!

Extra mérkőzést hozott a Todor – Chicago párharc a ketrecben! További képek eredeti méretben FLICK ALBUMUNKBAN!

Két év kihagyás után újra hármas focit rendezhettünk a törökbálinti Arénában. A torna népszerűségét mutatja, hogy nagyon hamar meglett a harminckét induló, sajnos pár csapat most is későn eszmélt így lemaradt.

A torna nagy sikert aratott, hiszen a ’szokásos’ 3-4 meccs helyett ezúttal minimum 9 (!) járt mindenkinek, a csapatok a 4 csapatos csoportokon belül egyaránt megmérkőztek a műfüves pályán 5+1-es felállásban, a terempályán 4+1-es felállásban és a Cageball pályán is 3v3 ellen, utóbbi két borításon ráadásul futsal labdával tették mindezt! Külön kiemelendő és köszönet a Cageball Szövetségnek, akik szakmai partnerként segítették a Mira3ella Kupa 3v3 mérkőzéseit!

A mezőny harmada kaminokupás újoncként vágott neki a 3-as focitornának és a csapatok majd 2/3-a ezúttal Budapestről érkezett. A fővároson kívül érkeztek Balassagyarmatról, Balatonföldvárról, Budaörsről, Ceglédről, Csobánkáról, Dunaújcárosból, Gyálról, Jászberényből, Kiskunfélegyházáról, Komáromból, Tahitótfaluból és Tatabányáról is alakulatok!

Az eredményekért kattints a képre!

Az „A” csoportban hiába teljesített hibátlanul a Vodkacsák SE a cageball pályán, mivel a maradék hat meccsükön csak kétszer nyertek a csoportkör után búcsúztak a nyolc győzelemmel záró Partizán Beokád és a szintén 15 pontot szerző, de jobb egymás elleni mérleggel rendelkező Csapatnév mögött.

A „B” jelű négyesből kiemelkedett a Liza-kupa bronzérmes GOAT. Gyulay Gáborék egy döntetlen mellett az összes többi meccsüket megnyerték! Másodikként a Holland Foci került a legjobb 16-ba.

Veretlenül nyerték csoportjukat a Titánok, mögöttük a Hungarikum és Zsugászok vívtak nagy csatát a második továbbjutó helyért, amit végül előbbi csapat szerzett meg két pont előnnyel.

A negyedik reggeli csoportból kiemelkedett a Fogdmegasöröm és a Déli FC. Mindkét csapat hat-hat győzelemmel hozta a csoport másik két tagja elleni találkozókat, egymás ellen kétszer döntetlent játszottak, az első helyet a Fogdmegasöröm cageball pályán aratott 3-1-es győzelme döntötte el.

A második csoportkörből a két nagy esélyes a Chicago és a Todor Pet Bau is hibátlan teljesítménnyel hozta kilenc csoportmérkőzését, sőt a Chicago 50 rúgott gólja mellett mindössze négyet kapott! A Chicago mögött a Bad Boys lett a második, a Todor mellett a Team Herkules jutott tovább.

A Nankatsu FC megszerezte a „G” csoport első helyét az Árpád FC előtt, akik így a nyolcaddöntő rangadóján a Todor Pet-el csaptak össze.

A komáromi Kétballábasok két vereséggel kezdtek, de a hátralévő hét meccsen kiharcolták a csoport első helyét. Második nagy csatában a Detox lett, a Balassagyarmat VSE búcsúzni kényszerült.

Két meccsen eldőlt a nyolcaddöntő rangadója, a Todor Pet Bau műfüvön és teremben is jobbnak bizonyult az Árpád FC-nél. Hozzájuk hasonlóan két összecsapás után a legjobb nyolc közé jutott a Déli FC, a Goat, a Kétballábasok és a Chicago. Három párharc elment a cageball pályáig, így búcsúztatta a Partizán Beokád a Holland Focit és a Team Herkules a Nankatsu-t. A legkiélezettebb párharc a Fogdmegasöröm – Hungarikum volt, a műfüvön utóbbi, a teremben az előbbi nyert, így a 3 a 3 elleni meccs döntött. A nyolc perc 0-0 lett, így büntetőrúgások (egész pálya, üres kapu) után a Hungarikum jutott a nyolc közé.

A négy közé jutásért találkozott egymással a kupa két hibátlan mérleggel rendelkező csapata a Chicago és a Todor. Ahogy az várható volt nagyon szoros párharc lett, a műfüvön a Chicago egy óriási szabadrúgásgóllal, míg a teremben a Todor nyert egy ’potyával’, így a Chicagonak hazai pályának számító cageball pályán dőlt el a tovább jutás a Chicago javára. Két meccsen jutott tovább a Déli FC a Partizán Beokád, és a Kétballábasok a Team Herkules ellen. Harmadik meccsen harcolta ki a legjobb négyet a Goat a Hungarikum ellen.

Az elődöntőben két-két meccs döntött a Déli FC kapott gól nélkül nyert mindkétszer a Kétballábasok ellen, míg a Chicagonak ezúttal nem volt szüksége a cageballra, az első két összecsapást behúzva készülhettek a döntőre.

A bronzcsata első felvonását hetesekkel nyerték a Kétballábasok, úgy, hogy a torna kapusának választott Németh Tamás bal keze az elődöntőben megsérült, mégis vállalta a játékot. A teremben a Goat nyert, ahogy a cageball pályán is, így a fiatalok zsinórban a második bronzérmüket szerezték Törökbálinton.

A döntő műfüvön zajló első összecsapása 1-1-el ért véget, amelyet maratoni hosszúságú büntetőpárbaj döntött el a Chicago javára. A második meccs már a rendes játékidőben eldőlt, a Chicago nyert 2-0-ra, így imponáló teljesítménnyel, 17 győzelemmel és egy vereséggel megérdemelten szerezték meg a 4. Mira3ella kupa első helyét, a trófeákat, a vele járó dicsőséget.

GRATULÁLUNK!


A 4. Mira3ella Kupa végeredménye

  1. Chicago

  2. Déli FC

  3. GOAT

  4. Kétballábasok

 

A 4. Mira3ella Kupa különdíjasai

#legtehetségesebb: Koppermann Robin (Chicago)

#legrutinosabb: Gyulay Gábor (GOAT)

#döntőjátékosa: Tamás Róbert (Chicago)

#tornakapusa: Németh Tamás (Kétballábasok)

#tornajátékosa: Zalatnai Dávid (Déli )

#gólkirály: Nemes Martin (Chicago)


Köszönjük hogy részt vehettünk ezen a különleges és nagyon színvonalas tornán, már régi vágyam hogy a Chicago csapatával elinduljak. Mivel azért mi cageball specialástának számitunk nagyon vártuk a megmérettetést most szinte a Chicago Juniorral érkeztünk, sok fiatallal ezért még nagyobb siker, hogy megnyertük a kupát és nagy öröm számomra hogy a fiatalok bebizonyitották hogy lehet számitani rájuk ilyen rangos eseményen méltán képviselték a Chicago kispályás csapátának 30 éves múltját!
18 mérkőzésből 17-et megnyertünk ami magáért beszél! És sikerült egy magas színvonalú hatalmas küzdelemben a 4 közé jutásért az ország egyik legjobb kispályás csapatát a Todort legyőzni akik a legnagyobb esélyesei voltak a kupának! Külön öröm számomra hogy 3 különdijat is elhoztunk! Köszönjük a rengeteg értékes nyereményt a gyönyőrű trófeát és természetes nagyon büszke vagyok hogy elsöként bejutottunk a magyar minifutball bajnokság 2023-as nyugati döntőjébe!
Már alig várjuk a következő kaminokupát újra érkezünk!
Csak a Chicago!!!

  • Kovács István Csapatvezető

Nehéz meccseket játszottunk szinte végig, de mindig volt olyan a csapatunkban, aki a javunkra döntötte el az összecsapást,kivéve a döntőt. Jó pár ideje focizunk együtt és ez látszik az én és a csapatunk teljesítményén is! Köszönjük szépen a gördülékeny és gyors lebonyolítást. A tornán szokásos módon jól éreztem magam, a szervezés tökéletes volt. Köszönöm a különdíjamat azoknak, akik megválasztottak engem, de ez nem nekem szól, hanem a csapatnak, ezt együtt értük el, mindenkié ez a díj, akin Déli mez volt!!
Végül pedig a csapatnak gratulálnék a nagy munkáért, amit a tornán véghez vitt.
Gratulálunk és további sportsikereket kívánunk! 👏🏆⚽
– a torna játékosa: Zalatnai Dávid (Déli FC)

Újabb jól szervezett tornán vettünk részt szombaton, ahol a játék magas színvonalához mérten a bíráskodásra sem lehetett panasz. Tulajdonképpen zöldfülűként érkeztünk, hiszen cageballban abszolút nincs tapasztalatunk és futsalozni sem szoktunk együtt. Ennek ellenére igen magabiztos játékkal meneteltünk a legjobb négyig, ahol a végső győztessel kellett megküzdenünk. Tudtuk, hogy mire számíthatunk egy ilyen játékerővel bíró csapat ellen, akiknek nem mellesleg sorcseréje volt, de megint egy utolsó perces góllal kikaptunk műfüvön. Ez mentálisan nagyon megfogott minket, amit futsalban azonnal büntettek és megérdemelten jutottak a döntőbe. A bronzmeccsekre sikerült összekapni magunkat és ismét dobogóra állni a nap végén, zsinórban második tornánkon. Összességében nagyon jól éreztük magunkat és ha minden úgy alakul nem sokára ismét találkozunk!
Gratulálunk és további sportsikereket kívánunk! 👏🏆⚽
– Hankó Kristóf – GOAT

A KÖVETKEZŐ KIHÍVÁSÉRT KATTINTS IDE