ÖSSZEFOGLALÓ, EREDMÉNYEK, KÉPEK

Óriási sikert aratott az OPEL DUNA Október 23-i kaminokupa!!!

Kétség sem férhet hozzá, remek napon vagyunk túl. Az Andonik reklámügynökség és az Opel Duna által támogatott országos kispályás labdarúgó torna minden szempontból a legjobb tornáink között kap helyet.

További képek ide kattintva

3 helyszínen, 4 sátorban, 8 pályán összesen 114 csapattal zajlott idei ünnepi megmérettetésünk, melyre az ország minden pontjáról érkeztek kispályás csapatok, baráti társaságok, cégek-és önkormányzatok csapatai. Ezen a napon mintegy 1500 ember gondolta úgy, hogy sportolással, azon belül is kispályás focizással tölti el az október 23-i nemzeti ünnepünket és mi mindent megtettünk, hogy e maradandó élmény egy kaminokupa versenyen legyen. Újonc, avagy kaminokupán először szereplő csapat is akadt bőven, hiszen 42 csapat vett részt először tornánkon. A fővárosi csapatokon túl 64 alakulat vidékről érkezett, igazi országos méretű megmérettetés zajlott, hiszen érkeztek többek között Balassagyarmatról, Szolnokról, Békéscsabáról, Mezőkövesdről, Makóról, Kaposvárról, Egerből, Győrből, Nagykőrösről, Szombathelyről, Nyíregyházáról, Dunaújvárosból, Székesfehérvárról, Lajosmizséről, Gyöngyösről és Zagyvaszántóról is csapatok. Sőt a Football Street nevű formáció Erdélyből gondolta úgy, hogy megméretteti magát!

Külön mezőnyben kezdték a fiatalok, hogy aztán a két döntős csatlakozhasson az abszolút rájátszáshoz. A címvédő Arany Fácán ezúttal is a legjobbnak bizonyult az U21-es különversenyben, a második helyet pedig az egyre jobb formába lendülő Úgyisatalajrafogjuk szerezte meg. Hatalmas öröm számunkra, hogy a fiatalok körében is egyre népszerűbb a kispályás labdarúgás, ezúttal 24 ifi csapat gondolta úgy, hogy megméretteti magát, igaz a mezőnyben zömében fővárosi és Pest megyei csapatok voltak.

A felnőttek versenye két helyszínen a Soroksári Úti Labdakert Sportklubban és a budai Marczibányi Sportcentrumban zajlott. A megmérettetés 8.00.-kor kezdődött és a reggeli csoportokban nem sok meglepetés született. Azért a tornáinkon rendre jól szereplő A13 és a Kispest korai búcsúja mindenképp ide tartozik, ám közben olyan újonc csapatok léptek a legjobb 48 közé, mint az egyaránt fővárosi Buláj Team, Jó az X is és Suncow vagy a győri székhelyű Park Válogatott. 10.00. óra magasságában kezdődtek a délelőtti csoportok. Kisebb meglepetésre búcsúzott a hazai pályán a Sori Liga első osztályában szereplő Fotelsztárok és a 6 pontot begyűjtő Depor is. Újoncként lépett a legjobbak közé a találó nevű Bobisztiksztiksztik és a Gyöngyös Aquamix is.

Délben gálamérkőzést láthatott a nagyérdemű. A többek között Lisztes Krisztiánnal, Telek Andrással, Keller Józseffel, Nagy Anettal, Hajdú B. Istvánnal felálló Andonik médiaválogatott mérkőzött meg a kaminokupa VIP csapatával, ahol néhány focista mellett elsősorban a partnereink és csapatvezetőink kaptak szerepet, A végig jó iramú összecsapáson végül kaminokupa győzelem született, a ’hazaiak’ Botló Tibor játékvezető segítségével 8-5-re legyőzték a médiválogatottat. Ezúton is szeretnénk megköszönni mindannyitoknak, hogy elfogadtátok a meghívást és azt is, hogy ennyien megtekintettétek az összecsapást! Örökre emlékeinkben marad, az biztos. A mérkőzés megtekinthető ITT!

Dél körül a többi pályán azért kezdődtek csoportok. Ilyen csoport volt az ’I’ jelű, ahonnan hatalmas meglepetésre a lajosmizsei Foci Suli pont nélkül búcsúzott. Az újoncok közül a Respect Kft, a Hardfer Bau, a KJCS és a Ködi Generál lépett tovább magabiztosan, utóbbi csapat a torna halálcsoportját az ’I’ jelűt megnyerve. Délutánra is maradt pár csoport, igazi kirívó meglepetésre nem volt példa, viszont a The Hepps United és a Verdel Szépen bizonyította azt, hogy újoncként is lehet jól szerepelni egy kaminokupán!


Következő tornáink. A 13. Sára Kupa következik. Tudjátok ez az a torna, ahol a jobbak a jobbak ellen külön mezőnyben szerepelnek, miközben az amatőrök az amatőrök ellen játszanak. KATTINTS IDE A JELENTKEZÉSHEZ!

 


Igazi csillaghullással kezdődött az OPEL DUNA Október 23-i kaminokupa egyenes kieséses része. A három legnagyobb név a 24 közé jutásért búcsúzott… A kétszeres címvédő ECECE-Bodon FC csapatát az Árpád FC győzte le teljesen megérdemelte 2-0-ra. Az idén szinte mindent megnyerő Todor Pet Bau Team Kft-t a Klinikák Gyógyszertár ejtette ki egy remek meccs után büntetőkkel, míg a dunaújvárosi házimérkőzésen a kaminokupás újonc Ködi Generál a Karmacsi Autó álmait oszlatta szét egy 1-0 formájában. Három, szeptemberben még az európai porondon szereplő csapat búcsúzott tehát idejekorán, de természetesen ez mit sem von le az ellenfelek érdemeiből. Odin Fiai – ha már Olaszországban járunk – ellenben magabiztos csoportelsőség után az első ki-ki meccset is simán hozták és jutottak a legjobb 24 közé. A korábbi kaminokupa győztesek közül a fővárosi ABC, a mezőkövesdi Lovehunter, a dorogi Ihar Woodworks, a tárnoki Futottak Még, a budakeszi Anonymus és a 8ker is a legjobb 24-be jutott, miközben az újoncokat a MUN SE, a Gyöngyös Aquamix, a Ködi Generál, a Hardferr Bau képviselte elég szépen.

Igen szoros mérkőzések játszódtak a legjobb 12 közé kerülésért. Simán csak az Árpád FC és a 8ker nyert, egyaránt 3-0-ra. Gólgazdag mérkőzésen került a középdöntőbe a Lovehunter a DFT és az Anonymus is, miközben a Kispályások, a MUN SE, és Odin Fiai csupán büntetők után kerülte be a 12-be.

Négy darab 3 fős csoporttal folytatódott az OPEL DUNA Október 23-i kaminokupa és óriási mérkőzések zajlottak a műfüvesen. Az első csoportból némi meglepetésre az újonc dunaújvárosi Ködi Generál jött ki győztesen, megelőzve például a budakeszi Anonymust. Alig volt különbség a kettes csoport csapatai között. A mezőkövesdi Lovehunter, a friss ifi győztes Arany Fácán és a Pázmány Futsal külön versenyét a pázmányosok nyerték, igaz továbbjutásukhoz büntetőzniük kellett az Arany Fácán ellen. A hármas csoport már az első két mérkőzés után eldőlt, hiszen a Kerek Norbert vezette DFT a Genszler FB Team és Odin Fiai csapatát is legyőzték. A negyedik középdöntő csoportot pedig az Árpád FC nyerte, miután a MUN SE mellett a nagy esélyes 8kert is legyőzték.

További képek ide kattintva

Két ellentétes elődöntőt láthattunk, hiszen két rutinos kaminokupás csapat játszott egymással az egyik pályán, míg a másikon két olyan csapat, akiknek játékosai ritkábban vagy régebben járnak kaminokupára. A DFT valósággal lelépte a pályáról az eddig masszív Árpádot,(5-2) igaz a sima győzelemhez egy buta piros lap is kellett. miközben a Ködi – Pázmány derbin 1-1-es eldöntetlen után büntetők döntöttek utóbbi csapat javára.

A torna bronzmérkőzésén újoncsiker született és a Ködi Generál feltette a koronát aznapi teljesítményére. A döntő előtt már tudhattuk, mindenképp újoncsiker születik a 2019-es OPEL DUNA Október 23-i kaminokupán, hiszen korábban sem a DFT sem a Pázmány nem nyert még nálunk. Két remek csapat, két remek társaság mérkőzött meg egymással, gól azonban nem született, így hétméteresek döntöttek a kupa sorsáról. Mindössze egy hiba született – DFT oldalon – és a 2019-es OPEL DUNA Október 23-i kaminokupa a Pázmány csapatának megérdemelt győzelmével zárult, melyhez hatalmas gratuláció is jár!!!

Rimay István csapata a győztesnek járó vándorserleg, kupa, egyedi érmek mellé a Football Factor által egy garnitúra adidas sportfelszerelést is nyertek, kupagyőzelmüket a Winners Sport Pubban ünnepelhetik majd meg, hiszen egy 20.000. Ft-os fogyasztás is jár a győzelem mellé.

A gólkirály a második helyezett DFT támadója Kerek Norbert is elégedett lehet, hiszen az OPEL DUNA felajánlásaként egy hétvégére kap egy autót.

GRATULÁLUNK MINDENKINEK, NAGYON BÜSZKÉK VAGYUNK RÁTOK!!!

Köszönjük partnereinknek, hogy támogatásukkal sikerült ezt a tornát ilyen színvonalasra megszervezni! Köszönet Nagy Anettnak az Andonik reklámügynökség vezetőjének és Földesi Jánosnak a Médiaválogatott vezetőjének, hogy Gálamérkőzést játszhattunk a Médiaválogatott ellen. Köszönet a Soroksári úti OPEL DUNÁNAK, hogy rendezvényünk névadói lettek és természetesen köszönet a gólkirály különdíjáért! Köszönet a Labdakert Sportklubnak, hogy ismét náluk rendezhettük meg október 23-i versenyünket, immár 6. éve. Köszönet a Todor Pet Bau Team KFT-nek, az Európaszállító KFT-nek a támogatásért. Köszönet a Winners Sport Pubnak, hogy csapataink ezentúl egy remek helyen is megünnepelhetik a sikert, egy igazi sportbár, a ’győzteseknek’! Köszönet a Football Factornak a sportfelszerelésekért és köszönet a Döner Kebabnak a kitelepülésért, ha budakeszin jártok, térjetek be a Tescoba egy jó kebabra.

Reméljük, hamarosan újra találkozunk Veletek!!!

 


Rimay István, csapatvezető, Pázmány Futsal:

Köszi mindent még egyszer imádtuk az egész napot


Eredmények

LABDAKERT SPORTKLUB

„A”CSOPORT  – 8.00.

Klinikák Gyógyszertár (Alsónémedi), Green Devils (Bp), Guccy (Bp), Vadállatok (Bp), Zavaralabda (Érd)

Mérkőzések:

9.30. Klinikák Gyógyszertár – Green Devils    6-1

9.50. Guccy – Vadállatok    3-1

10.10. Zavaralabda. – Klinikák Gyógyszertár    0-2

Green Devils – Guccy    1-7

Vadállatok – Zavaralabda    1-1

Klinikák Gyógyszertár – Guccy    0-0

Green Devils – Vadállatok    0-2

Zavaralabda. – Guccy    0-0

Klinikák Gyógyszertár – Vadállatok    1-1

Green Devils – Zavaralabda    0-5

A csoport végeredménye:

„A”

csapat

m

gy

d

v

gk

p

1.

Guccy

4

2

2

0

10-2

8

2.

Klinikák Gyógyszertár

4

2

2

0

9-2

8

3.

Zavaralabda

4

1

2

1

6-3

5

4.

Vadállatok

4

1

2

1

5-5

5

5.

Green Devils

4

0

0

4

2-20

0

 

Az 1.  és a 2. helyezett tovább a rájátszásba


„B”CSOPORT  – 8.00.

MBA (Bp), Inter 04 (Bp), Jó az X is (Bp), World All Starz (Bp),

Mérkőzések:

8.00. MBA – Inter 04    0-3

8.25. Jó az X is – World All Starz    1-0

MBA – Jó az X is    0-3

Inter 04 – World All Starz    3-1

MBA – World All Starz    3-3

Inter 04 – Jó az X is    0-2

A csoport végeredménye:

„B”

csapat

m

gy

d

v

gk

p

1.

Jó az X is

3

3

0

6-0

2.

Inter 04

3

2

0

6-3 

3.

World All Starz

3

0

1

2

4-7

1

4.

MBA

3

0

1

2

3-9

1

 

Az 1.  és a 2. helyezett tovább a rájátszásba

 


 

 

 

„C”CSOPORT  – 8.00.

Kőbányai Ukránok (Bp), Mindenidők (Bp), Kispest (Bp), Futottak Még (Tárnok),

Mérkőzések:

8.00. Kőbányai Ukránok – Mindenidők    2-0

8.25. Kispest – Futottak Még    3-3

Kőbányai Ukránok – Kispest    1-1

Mindenidők – Futottak Még    1-2

Kőbányai Ukránok – Futottak Még    1-3

Mindenidők – Kispest    3-2

A csoport végeredménye:

„C”

csapat

m

gy

d

v

gk

p

1.

Futottak Még

3

8-5

2.

Kőbányai Ukránok

3

1

4-4 

3.

Mindenidők

3

1

0

2

4-6

3

4.

Kispest

3

0

2

1

6-7

2

 

Az 1.  és a 2. helyezett tovább a rájátszásba

 


 

 

„D”CSOPORT  – 8.00.

FK Bütyi&Stámli (Bp), Ultimate Team (Bp), Buláj Team (Bp), Ágyúsok (Albertirsa),

Mérkőzések:

8.00. FK Bütyi&Stámli – Ultimate Team    2-3

8.25. Buláj Team – Ágyúsok    1-2

FK Bütyi&Stámli – Buláj Team    1-4

Ultimate Team – Ágyúsok    2-2

FK Bütyi&Stámli – Ágyúsok    0-4

Ultimate Team – Buláj Team    0-4

A csoport végeredménye:

„D”

csapat

m

gy

d

v

gk

p

Ágyúsok

3

8-3 

Buláj Team

3

9-3 

Ultimate Team

3

1

1

1

5-8

4

FK Bütyi&Stámli

3

0

0

3

3-11

0

 

Az 1.  és a 2. helyezett tovább a rájátszásba 

„E”CSOPORT  – 10.10.

Szerda FC (Bp), Fotelsztárok (Budapest), Anonymus (Budakeszi), Fura Brigád (Budapest),

Mérkőzések:

10.10. Szerda FC – Fotelsztárok    3-1

10.35. Anonymus – Fura Brigád    3-1

Szerda FC – Anonymus    0-5

Fotelsztárok – Fura Brigád    8-0

Szerda FC – Fura Brigád    5-0

Fotelsztárok – Anonymus    1-1

A csoport végeredménye:

„E”

csapat

m

gy

d

v

gk

p

1.

Anonymus

3

9-2 

2.

Szerda FC

3

2

8-6 

3.

Fotelsztárok

3

1

1

1

10-4

4

4.

Fura Brigád

3

0

0

3

1-16

0

 

Az 1.  és a 2. helyezett tovább a rájátszásba

 


 

 

„F”CSOPORT  – 10.10.

Genesis (Vecsés), Gentleman (Nagykőrös), Kleopátra Team (Gyöngyös), Téba Beton (Abony),

Mérkőzések:

10.10. Genesis – Gentleman    6-0

10.35. Kleopátra Team – Téba Beton    3-2

Genesis – Kleopátra Team    0-0

Gentleman – Téba Beton    0-4

Genesis – Téba Beton    5-0

Gentleman – Kleopátra Team    0-3

A csoport végeredménye:

„F”

csapat

m

gy

d

v

gk

p

1.

Genesis

11-0

2.

Kleopátra Team

3

2

6-2 

3.

Téba Beton

3

1

0

2

6-8

3

4.

Gentleman

3

0

0

3

0-13

0

 

Az 1.  és a 2. helyezett tovább a rájátszásba

 


 

 

„G”CSOPORT  – 10.10.

Romantik (Tatabánya), After Party (Komárom), OldTimes (Bp), Gyöngyös Aquamix,

Mérkőzések:

10.10. Romantik – After Party    0-3

10.35. OldTimes – Gyöngyös Aquamix    1-4

Romantik – OldTimes    2-3

After Party – Gyöngyös Aquamix    2-2

Romantik – Gyöngyös Aquamix    0-5

After Party – OldTimes    3-3

A csoport végeredménye:

„G”

csapat

m

gy

d

v

gk

p

1.

Gyöngyös Aquamix

11-3 

2.

After Party

3

8-5 

3.

OldTimes

3

1

1

1

7-9

4

4.

Romantik

3

0

0

3

2-11

0

 

Az 1.  és a 2. helyezett tovább a rájátszásba

 


 

 

„H”CSOPORT  – 12.20.

Nynfas CO (Bp), Ketrec Reunion (Kiskunhalas), Vadorzók (Székesfehérvár), Tatafoci (Bp),

Mérkőzések:

12.20. Nynfas CO – Ketrec Reunion    1-0

12.45. Vadorzók – Tatafoci    4-0

Nynfas CO – Vadorzók    1-0

Ketrec Reunion – Tatafoci    0-2

Nynfas CO – Tatafoci    4-1

Ketrec Reunion – Vadorzók    0-4

A csoport végeredménye:

„H”

csapat

m

gy

d

v

gk

p

1.

Nynfas CO

6-1 

2.

Vadorzók

8-1 

3.

Tatafoci

3

1

0

2

3-8

3

4.

Ketrec Reunion

3

0

0

3

0-7

0

 

Az 1.  és a 2. helyezett tovább a rájátszásba


Ha komoly kihívást kerestek, gyertek a 13. Sára Kupa pénzdíjas ágára!!!
Infók itt: http://www.kaminokupa.hu/13-sara-kupa-penzdijas/

 


I”CSOPORT  – 12.20.

Football Rangers (Erdély), Ködi Generál (Dunaújváros), 8.ker (Bp), Foci Suli (Lajosmizse),

Mérkőzések:

12.20. Football Rangers – Ködi Generál    1-2

12.45. 8.ker – Foci Suli    4-0

Football Rangers – 8.ker    1-1

Ködi Generál – Foci Suli    1-0

Football Rangers – Foci Suli    5-3

Ködi Generál – 8.ker    1-1

A csoport végeredménye:

„I”

csapat

m

gy

d

v

gk

p

1.

Ködi Generál

3

1

4-2

2.

8.ker

3

6-2 

3.

Football Rangers

3

1

1

1

7-6

4

4.

Foci Suli

3

0

0

0

3-10

0

 

Az 1.  és a 2. helyezett tovább a rájátszásba

 


 

 

„J”CSOPORT  – 12.20.

Karmacsi Autó (Dunaújváros), Csongrád megyei JV válogatott, KJCS (Győr), QPac (Bp),

Mérkőzések:

12.20. Karmacsi Autó – Csongrád megyei JV válogatott    2-1

12.45. KJCS – QPac    0-1

Karmacsi Autó – KJCS    0-3

Csongrád megyei JV válogatott – QPac    1-4

Karmacsi Autó – QPac    5-1

Csongrád megyei JV válogatott – KJCS    0-3

A csoport végeredménye:

„J”

csapat

m

gy

d

v

gk

p

1.

KJCS

6-1 

2.

Karmacsi Autó

7-5 

3.

QPac

3

2

0

1

6-6

6

4.

Csongrád megyei JV válogatott

3

0

0

3

2-9

0

 

Az 1.  és a 2. helyezett tovább a rájátszásba


„K”CSOPORT  – 13.00.

DFT (Bp), Accell Hunland (Tószeg), Jaczkóság (Nyíregyháza), Zagyvaszántó Barátok SE (Zagyvaszántó), Hardfer Bau Kft (Dunaújváros)

Mérkőzések:

13.30. DFT – Accell Hunland    3-1

13.50. Jaczkóság – Zagyvaszántó Barátok SE    2-0

14.10. Hardfer Bau Kft. – DFT    1-2

Accell Hunland – Jaczkóság    1-3

Zagyvaszántó Barátok SE – Hardfer Bau Kft    0-5

DFT – Jaczkóság    4-0

Accell Hunland – Zagyvaszántó Barátok SE    4-0

Hardfer Bau Kft. – Jaczkóság    4-0

DFT – Zagyvaszántó Barátok SE    8-0

Accell Hunland – Hardfer Bau Kft    0-4

A csoport végeredménye:

„K”

csapat

m

gy

d

v

gk

p

1.

DFT

4

4

0

0

17-2

2

2.

Hardfer Bau Kft

4

3

0

1

14-2

9

3.

Jaczkóság

4

2

0

2

5-9

6

4.

Accell Hunland

4

1

0

3

6-10

3

5.

Zagyvaszántó Barátok SE

4

0

0

4

0-19

0

 

Az 1. és a 2. helyezett tovább a rájátszásba


„L”CSOPORT  – 14.30.

ECECE-Bodon FC (Óbuda), Semmi EXTRA (Kaposvár), Rácz Acélművek Főnix (Rácszentandrás), Verdel Szépen (Bp),

Mérkőzések:

14.30. ECECE-Bodon FC – Semmi EXTRA    3-1

14.55. Rácz Acélművek Főnix – Verdel Szépen    1-2

ECECE-Bodon FC – Rácz Acélművek Főnix    3-0

Semmi EXTRA – Verdel Szépen    0-3

ECECE-Bodon FC – Verdel Szépen    2-0

Semmi EXTRA – Rácz Acélművek Főnix    3-4

A csoport végeredménye:

„L”

csapat

m

gy

d

v

gk

p

1.

ECECE-Bodon FC

3

9-1 

2.

Verdel Szépen

3

5-3 

3.

Rácz Acélművek Főnix

3

1

0

2

5-9

3

4.

Semmi EXTRA

3

0

0

3

4-10

0

 

Az 1.  és a 2. helyezett tovább a rájátszásba„M”CSOPORT  – 14.30

Dream Team Aptiv (Szombathely), Miskolci Önkormányzati Rendészet, Árpád FC (Cegléd), Gépágyú (Győr),

Mérkőzések:

14.30. Dream Team Aptiv – Miskolci Önkormányzati Rendészet    4-1

14.55. Árpád FC – Gépágyú    0-1

Dream Team Aptiv – Árpád FC    2-5

Miskolci Önkormányzati Rendészet – Gépágyú   2-8

Dream Team Aptiv – Gépágyú    0-4

Miskolci Önkormányzati Rendészet – Árpád FC    3-10

A csoport végeredménye:

„M”

csapat

m

gy

d

v

gk

p

1.

Gépágyú

13-2 

2.

Árpád FC

3

15-6

3.

Dream Team Aptiv

3

1

0

2

6-10

3

4.

Miskolci Önkormányzati Rendészet

3

0

0

3

6-22

0

 

Az 1.  és a 2. helyezett tovább a rájátszásba

 


„N”CSOPORT  – 14.30.

Todor Pet Bau Team Kft. (Bp), Buda Boys (Bp), The Hepps United (Villány), Alibi (Oroszlány),

Mérkőzések:

14.30. Todor Pet Bau Team Kft. – Buda Boys    5-0

14.55. The Hepps United – Alibi    4-1

Todor Pet Bau Team Kft. – The Hepps United    5-0

Buda Boys – Alibi    0-4

Todor Pet Bau Team Kft. – Alibi    6-0

Buda Boys – The Hepps United    3-3

A csoport végeredménye:

„N”

csapat

m

gy

d

v

gk

p

1.

Todor Pet Bau Team Kft.

16-0 

2.

The Hepps United

3

7-9 

3.

Alibi

3

1

0

2

5-10

3

4.

Buda Boys

3

0

1

2

3-12

1

 

Az 1.  és a 2. helyezett tovább a rájátszásba

 


 


ZÖLD DUNA SPORTKÖZPONT

IFI MEZŐNY 

 

 

IFI „A”CSOPORT  – 8.00.

Street Gang (Bp), Arany Fácán (Bp), Razmos FC (Solymár), Kőbánya KFC (Bp),

Mérkőzések:

8.00. Street Gang – Arany Fácán    0-2

8.25. Razmos FC – Kőbánya KFC    0-2

Street Gang – Razmos FC    4-0

Arany Fácán – Kőbánya KFC    8-0

Street Gang – Kőbánya KFC    4-2

Arany Fácán – Razmos FC    4-0

 

A csoport végeredménye:

„A”

csapat

m

gy

d

v

gk

p

1.

Arany Fácán

3

3

0

0

14-0

9

2.

Street Gang

3

2

0

1

8-4

6

3.

Kőbánya KFC

3

1

0

2

4-12

3

4.

Razmos FC

3

0

0

3

0-10

0


IFI „B”CSOPORT  – 8.00.

Siberia (Bp), Kuschelig FC (Bp), Angyalföld (Bp), Úgyisatalajrafogjuk (Százhalombatta),

Mérkőzések:

8.00. Siberia – Kuschelig FC    1-0

8.25. Angyalföld – Úgyisatalajrafogjuk    0-0

Siberia – Angyalföld    2-1

Kuschelig FC – Úgyisatalajrafogjuk    2-5

Siberia – Úgyisatalajrafogjuk    2-3

Kuschelig FC – Angyalföld    3-3

 

A csoport végeredménye:

„B”

csapat

m

gy

d

v

gk

p

1.

Úgyisatalajrafogjuk

3

2

1

0

8-4

7

2.

Siberia

3

2

0

1

5-4

6

3.

Angyalföld

3

0

2

1

4-5

2

4.

Kuschelig FC

3

0

1

2

5-9

1

 

Az 1.  és a 2. helyezett tovább a rájátszásba és egyből ‘keresztbejátszanak’:

10.10. „Ifi A. csoport”1 – „Ifi B.csoport”2 ‘A’ pálya (IFI1)
Arany Fácán – Siberia 1-0

10.10. „Ifi B.csoport”1 – „Ifi A. csoport”2 ‘B’ pálya (IFI2)
Úgyisatalajrafogjuk – Street Gang 4-2

 

 


IFI „C” CSOPORT 

MAD DOGS UP (Budaörs), Young Dark People (Maglód), Viva la Dózsa (Bp), Törökbálint

Mérkőzések:

10.40. MAD DOGS UP – Young Dark People   7-0

11.05. Viva la Dózsa – Törökbálint    1-1

MAD DOGS UP – Viva la Dózsa    2-0

Young Dark People – Törökbálint    0-2

MAD DOGS UP – Törökbálint    5-0

Young Dark People – Viva la Dózsa    0-3

A csoport végeredménye:

„C”

csapat

m

gy

d

v

gk

p

1.

MAD DOGS UP

3

0

14-0 

2.

Viva la Dózsa

3

1

1

4-3 

3.

Törökbálint

3

1

1

1

3-6

4

4.

Young Dark People

3

0

0

3

0-12

0

 


IFI „D”CSOPORT  – 10.40.

Bivalyok (Szigetcsép), Liget FC (Érd), BOSS SE (Biatorbágy), Meggyes Soprony (Bp),

Mérkőzések:

10.40. Bivalyok – Liget FC    3-0

11.05. BOSS SE – Meggyes Soprony    0-6

Bivalyok – BOSS SE    5-0

Liget FC – Meggyes Soprony    1-1

Bivalyok – Meggyes Soprony    3-0

Liget FC – BOSS SE    7-1

A csoport végeredménye:

„D”

csapat

m

gy

d

v

gk

p

1.

Bivalyok

11-0 

2.

Liget FC

3

8-5 

3.

Meggyes Soprony

3

1

1

1

7-4

4

4.

BOSS SE

3

0

0

3

1-16

0

 

Az 1.  és a 2. helyezett tovább a rájátszásba és egyből ‘keresztbejátszanak’:

12.50.. „Ifi C. csoport”1 – „Ifi D.csoport”2 ‘A’ pálya (IFI3)
Mad Dogs UP – Liget 1-0

12.50. „Ifi D.csoport”1 – „Ifi C. csoport”2 ‘B’ pálya (IFI4)
Bivajok – Viva la Dózsa 2-0


November 17-én lesz egy olyan torna, ahova nem engedjük be a legjobb csapatokat! Érdekel? Kattints IDE!


IFI „E”CSOPORT  – 13.20.

Borgödör All Starz (Érd), Lufthanza (Nagykőrös), Los Reales (Bp), Gibbon Népfront (Bp),

Mérkőzések:

13.20. Borgödör All Starz – Lufthanza    1-3

13.45. Los Reales – Gibbon Népfront    10-0

Borgödör All Starz – Los Reales    0-7

Lufthanza – Gibbon Népfront    4-1

Borgödör All Starz – Gibbon Népfront    2-0

Lufthanza – Los Reales    0-3

A csoport végeredménye:

„E”

csapat

m

gy

d

v

gk

p

1.

Los Reales

16-1 

2.

Lufthanza

3

10-5 

3.

Borgödör All Starz

3

1

0

2

3-10

3

4.

Gibbon Népfront

3

0

0

3

1-16

0

 

Az 1.  és a 2. helyezett tovább a rájátszásba és egyből ‘keresztbejátszanak’:

15.30. „Ifi E. csoport”1 – „Ifi F.csoport”2 ‘A’ pálya (IFI5)
Los Reales – Classic X 3-2

15.30. „Ifi F. csoport”1 – „Ifi E. csoport”2 ‘B’ pálya (IFI6)
Rio de Janeiro – Lufthanza 0-1


IFI „F”CSOPORT  – 13.20.

Deportívó Nyakonrúglak (Bp), Classic X (Érd), Rio de Janeiro ELIT (Vác), Zöld Dréer (Bp),

Mérkőzések:

13.20. Deportívó Nyakonrúglak – Classic X    0-2

13.45. Rio de Janeiro ELIT – Zöld Dréer    3-2

Deportívó Nyakonrúglak – Rio de Janeiro ELIT    1-1

Classic X – Zöld Dréer    3-0

Deportívó Nyakonrúglak – Zöld Dréer    2-2

Classic X – Rio de Janeiro ELIT    0-1

A csoport végeredménye:

„F”

csapat

m

gy

d

v

gk

p

1.

Rio de Janeiro ELIT

2

5-3 

2.

Classic X

0

5-1 

3.

Deportívó Nyakonrúglak

3

0

2

1

3-5

2

4.

Zöld Dréer

3

0

1

2

4-8

1

 


IFI rájátszás

a továbbjutott 6 csapat két három fős csoportban folytatja az alábbiak szerint

X csoport: I., III., IV. győztesei:  Arany Fácán, Liget, Los Reales

Y csoport: II., IV, VI. győztesei:  Úgyisatalajrafogjuk, Bivalyok, Luftanza

 

16.00. ’A’ pálya I. győztese – III. győztese

              Arany Fácán – Liget    2-0

16.00. ’B’ pálya II. győztese – IV. győztese

              Úgyisatalajrafogjuk – Bivalyok    2-1

16.25. ’A’ pálya III. győztese – V. győztese

              Liget – Los Reales    1-6

16.25. ’B’ pálya IV. győztese – VI. győztese

              Bivalyok – Lufthanza    2-1

16.50. ’A’ pálya V. győztese – I. győztese

              Los Reales – Aranyfácán    1-3

16.50. ’B’ pálya VI. győztese – II. győztese

              Lufthanza – Úgyisatalajrafogjuk    0-2

 

17.15. ’A’ pálya IFI Bronzmérkőzés

            Los Reales – Bivalyok    0-1

17.15. ’B’ pálya IFI Döntő

            Arany Fácán – Úgyisatalajrafogjuk    0-0 (3-2)

Az IFI mezőny két döntőse bejut az abszolút rájátszásba is a Soroksári Útra!

 


 Marczibányi Sportcentrum

 

 

„P”CSOPORT  – 8.00.

A13 (Bp), Kispályások (Bp), Avanti Ragazzi (Bp), Park Válogatott (Győr)

8.00. A13 – Kispályások    0-1

8.25. Avanti Ragazzi – Park Válogatott    1-2

A13 – Avanti Ragazzi    0-2

Kispályások – Park Válogatott    2-2

A13 – Park Válogatott    5-2

Kispályások – Avanti Ragazzi    2-2

A csoport végeredménye:

„P”

csapat

m

gy

d

v

gk

p

1. 

Kispályások

5-4 

2.

Park Válogatott

6-8 

3.

Avanti Ragazzi

3

1

1

1

5-4

4

4.

A13

3

1

0

2

5-5

3

 

Az 1.  és a 2. helyezett tovább a rájátszásba és egyből ‘keresztbejátszanak’:

10.10. P1 – Q2 ‘A’ pálya (M1)

             Kispályások – SUNCOW 4-4 (3-1)

10.10. Q1 – P2 ‘B’ pálya (M2)

             Pázmány Futsal – Park válogatott 2-2 (3-2)


„Q”CSOPORT  – 8.00.

SUNCOW (Bp), Senki SE (Bp), Sültkrumpli FC (Bp), Pázmány Futsal (Bp),

8.00. SUNCOW – Senki SE    2-1

8.25. Sültkrumpli FC – Pázmány Futsal    0-5

SUNCOW – Sültkrumpli FC    5-0

Senki SE – Pázmány Futsal    1-2

SUNCOW – Pázmány Futsal    0-5

Senki SE – Sültkrumpli FC    5-0

A csoport végeredménye:

„Q”

csapat

m

gy

d

v

gk

p

1.

Pázmány Futsal

12-1 

2. 

SUNCOW

7-6 

3.

Senki SE

3

1

0

2

7-4

3

4.

Sültkrumpli FC

3

0

0

3

0-15

0

 

Az 1.  és a 2. helyezett tovább a rájátszásba és egyből ‘keresztbejátszanak’:

10.10. P1 – Q2 ‘A’ pálya (M1)

             Kispályások – SUNCOW 4-4 (3-1)

10.10. Q1 – P2 ‘B’ pálya (M2)

             Pázmány Futsal – Park válogatott 2-2 (3-2)


A legjobbak ellen játszhattok egy pénzdíjas tornán! Részletek ITT!


„R”CSOPORT  – 10.40.

Genszler FB Team (Tamási), Szamovár (Vecsés), MUN SE (Bp), Itóka SE (Hort),

10.40. Genszler FB Team – Szamovár    3-0

11.05. MUN SE – Itóka SE    8-0

Genszler FB Team – MUN SE    4-2

Szamovár – Itóka SE    5-1

Genszler FB Team – Itóka SE    6-0

Szamovár – MUN SE    1-1

A csoport végeredménye:

„R”

csapat

m

gy

d

v

gk

p

1. 

Genszler FB Team

13-2 

2.

MUN SE

11-5 

3.

Szamovár

3

1

1

1

6-5

4

4.

Itóka SE

3

0

0

3

1-19

0

 

Az 1.  és a 2. helyezett tovább a rájátszásba és egyből ‘keresztbejátszanak’:

12.50. ‘A’ pálya R1 – S2 (M3)

             Genszler FB Team – Bobisztiksztiksztik 1-0

12.50. ‘B’ pálya S1 – R2 (M4)

              Ismokeking – MUN SE 1-4

 

„S”CSOPORT  – 10.40 .

Bobisztiksztiksztik (Balassagyarmat), Ismokeking (Bp), Depor (Kajászó), SZPCDSE (Ceglédbercel),

10.40. Bobisztiksztiksztik – Ismokeking    2-1

11.05. Depor – SZPCDSE    2-0

Bobisztiksztiksztik – Depor   0-1

Ismokeking – SZPCDSE    4-0

Bobisztiksztiksztik – SZPCDSE    4-0

Ismokeking – Depor    2-1

A csoport végeredménye:

„S”

csapat

m

gy

d

v

gk

p

1. 

Ismokeking

7-3 

2.

Bobisztiksztiksztik

6-2 

3.

Depor

3

2

0

1

4-2

6

4.

SZPCDSE

3

0

0

3

0-10

0

 

Az 1.  és a 2. helyezett tovább a rájátszásba és egyből ‘keresztbejátszanak’:

12.50. ‘A’ pálya R1 – S2 (M3)

             Genszler FB Team – Bobisztiksztiksztik 1-0

12.50. ‘B’ pálya S1 – R2 (M4)

              Ismokeking – MUN SE 1-4


 

 

„T”CSOPORT  – 13.15 .

Birthday FC (Eger), Hangulat (Tiszakécske), SZLAMB (Kaposvár), ABC (Bp),

13.15. Birthday FC – Hangulat    1-1

13.40. SZLAMB – ABC    0-4

Birthday FC – SZLAMB    1-2

Hangulat – ABC    1-2

Birthday FC – ABC    1-1

Hangulat – SZLAMB    0-1

A csoport végeredménye:

„T”

csapat

m

gy

d

v

gk

p

1. 

ABC

7-2

7

2. 

SZLAMB

3-5 

3.

Birthday FC

3

0

2

1

3-4

2

4.

Hangulat

3

0

1

2

2-4

1

 

Az 1.  és a 2. helyezett tovább a rájátszásba és egyből ‘keresztbejátszanak’:

15.30. ‘A’ pálya T1 – U2 (M5)

              ABC – Respect Kft. 4-1

15.30. ‘B’ pálya U1 – T2 (M6)

               Lovehunter – SZLAMB 4-1

 

 


„U”CSOPORT  – 13.15 .

Szardellák (Bp), Respect Kft. (Tiszabő), Lovehunter (Mezőkövesd), Makói Roma Válogatott (Makó),

13.15. Szardellák – Respect Kft.    1-4

13.40. Lovehunter – Makói Roma Válogatott    1-1

Szardellák – Lovehunter    0-5

Respect Kft. – Makói Roma Válogatott    3-1

Szardellák – Makói Roma Válogatott    1-4

Respect Kft. –Lovehunter    0-2

A csoport végeredménye:

„U”

csapat

m

gy

d

v

gk

p

1. 

Lovehunter

8-1 

2. 

RespectKft.

7-4 

3.

Makói Roma Válogatott

3

1

1

1

6-5

4

4.

Szardellák

3

0

0

3

2-13

0

 

 

Az 1.  és a 2. helyezett tovább a rájátszásba és egyből ‘keresztbejátszanak’:

15.30. ‘A’ pálya T1 – U2 (M5)

              ABC – Respect Kft. 4-1

15.30. ‘B’ pálya U1 – T2 (M6)

               Lovehunter – SZLAMB 4-1


 


„V” CSOPORT  – 15.50

15.50. Odin Fiai – Build&Job    1-0

16.15. ElTéPé – Flikk Flakk    1-2

Odin Fiai – ElTéPé    1-1

Build&Job – Flikk Flakk    4-0

Odin Fiai – Flikk Flakk    2-2

Build&Job – ElTéPé    0-1

A csoport végeredménye:

„V”

csapat

m

gy

d

v

gk

p

1. 

Odin Fiai

4-3 

2. 

Flikk Flakk

4-7 

3.

ElTéPé

3

1

1

1

3-3

4

4.

Build&Job

3

1

0

2

4-2

3

 

Az 1.  és a 2. helyezett tovább a rájátszásba és egyből ‘keresztbejátszanak’:

18.00. ‘A’ pálya V1 – X2 (M7)

               Odin Fiai – Csibefu 6-0

18.00. ‘B’ pálya X1 – V2 (M8)

              Ihar Woodworks – Flikk Flakk 1-1 (2-3)


 

 

„X” CSOPORT  – 15.50

Parkett&WPC (Szolnok), Csibefu (Balassagyarmat), Ihar Wood Works (Dorog), Modul Team (Szolnok),

15.50. Parkett&WPC – Csibefu 0-5

16.15. Ihar Wood Works – Modul Team    11-0

Parkett&WPC – Ihar Wood Works 0-5

Csibefu – Modul Team    13-2

Parkett&WPC – Modul Team 0-5

Csibefu – Ihar Wood Works    1-4

A csoport végeredménye:

„X”

csapat

m

gy

d

v

gk

p

1. 

Ihar Wood Works

3

20-1 

2. 

Csibefu

3

2

14-6 

3.

Modul Team

3

1

0

2

7-24

3

4.

Parkett&WPC

3

0

0

3

0-15

0

 

 

Az 1.  és a 2. helyezett tovább a rájátszásba és egyből ‘keresztbejátszanak’:

18.00. ‘A’ pálya V1 – X2 (M7)

               Odin Fiai – Csibefu 6-0

18.00. ‘B’ pálya X1 – V2 (M8)

Ihar Woodworks – Flikk Flakk 1-1 (2-3)


Nos akartok az ÉLŐ ADÁSBAN szerepelni a következő amatőr tornán? Akkor november 17-én irány Törökbálint!!! NEVEZÉS!


Abszolút rájátszás, végig a Soroksári Úton a Labdakertben

A versenyben lévő 12 csapat négy három fős csoportban folytatja.
A négy csoport győztese bejut az elődöntőbe!

1. csoport: 1, 5, 9 győztesei: Kispályások, Anonymus, Ködi Generál
2. csoport: 2, 6, 10 győztesei: Pázmány, Lovehunter, Arany Fácán
3. csoport: 3, 7, 11 győztesei: Genszler FB Team, DFT, Odin Fiai
4. csoport: 4, 8, 12 győztesei: MUN SE, Árpád FC, 8ker

 

 


Elődöntők

21.10. ’A’ pálya 1. csoport győztese – 2. csoport győztese

             Ködi Generál – Pázmány Futsal    1-1 (2-3)

21.10. ’B’ pálya: 3. csoport győztese – 4. csoport győztese

             DFT – Árpád FC    5-2

Bronzmérkőzés

21.35. ’B’ pálya

              Ködi Generál – Árpád FC 2-0

Döntő

21.30. ’A’ pálya

              DFT – Pázmány Futsal 0-0 (2-3)


Az OPEL DUNA Október 23-i kaminokupa végeredménye

  1. Pázmány (Budapest)

  2. DFT (Budapest)

  3. Ködi Generál (Dunaújváros)

  4. Árpád FC (Cegléd)

 

Az OPEL DUNA Október 23-i kaminokupa különdíjasai

○ a torna játékosa: Horváth László (DFT)
( a Todor Pet Bau Team KFT támogatásával )
○ a torna kapusa: Sándor Bence (Árpád FC)
( az Andonik reklámügynökség támogatásával)
○ gólkirály: Kerek Norbert (DFT)
( OPEL DUNA hétvégi autó )
○ legrutinosabb játékos: Gyalus Zoltán (Ködi Generál)
( az Európaszállító Kft támogatásával )
○ legtehetségesebb játékos: Fehér Márk (Pázmány)
( a Minifutball Szövetség támogatásával )
○ a döntő játékosa: Apkó Tamás (DFT)
( a Winners Sports Pub támogatásával )

 

Az OPEL DUNA Október 23-i kaminokupa legjobb góllövői:

18 gólos: Kerek Norbert (DFT)

11 gólos: Csörge Adrián (Los Reales)

9 gólos: Nagy Tibor (Árpád FC)

8 gólos: Takács Péter (Anonymus)

7 gólos: Máthé Bence Barnabás (Los Reales), Horváth Ákos (Bivalyok), Szováti Bendegúz (Arany Fácán), Viza Krisztián (Úgyisatalajrafogjuk FC), Bagó Balázs (Odin fiai)

6 gólos: Szeker Balázs (Bivalyok), Németh Márton (Gépágyú), Koller Áron (Arany Fácán), Hamar Erik (Hard Ferr Bau Kft.), Cséka Krisztofer (Úgyisatalajrafogjuk FC)


Kerek Norbert, DFT – a torna gólkirálya:

Először is szeretnék gratulálni a győztes csapatnak! Ritka sportszerű meccset játszottunk. Sajnos kevesen tudnak veszíteni,de mi tudunk emelt fővel lejönni a pályáról! Túlszárnyaltuk eddig legjobb kaminokupás helyezésünk, azt hiszem Sikeres napot zártunk. Külön köszönet csapat vezetőnkek,aki mindig a háttérben akar maradni,de igen sokat tesz azért,hogy mi ilyen családias környezetben focizhassunk.
Gólkirályi cím? Büszke vagyok a csapatomra,mert ahhoz hogy én így tudjak játszani,elengedhetetlen hogy ott legyenek mögöttem! Nélkülük nekem sem menne. Végezetül pedig Gratula Nektek, minden remekül zajlott,még a gyros is jo volt😀