381-en játszották a Fifát az elmúlt két hétben…

Érdekes időszakot élünk. 5 hete nem fociztunk kispályán, leálltak a bajnokságaink és elmaradt a tavasz legnagyobb tornája a március 15-i Fociforradalom is. Pár nap szünet után elkezdtünk gondolkozni, hogy mit lehetne csinálni, hogy lehetne ’tűzben tartani’ a kaminokupa remek közösségét.

Folyamatosan vannak cikket oldalunkon, játékok, múltidézés, szavazások. De valami verseny kellett, mert már unatkoztam (Tibor). Ekkor pattant az ötlet és kiírásra került a #karanténkupa a kaminokupa történetének első online bajnoksága. FIFA20 játékkal és két kategóriában indult a jelentkezés. Kíváncsiak voltunk kik játszák a labdarúgás egyre népszerűbb formáját otthon? Már az első 3 óra felül múlta minden elképzelésünket, hiszen valamivel több mint 100 jelentkezés futott be 180 perc alatt. Aztán az első bajnokságot 291 játékossal indítottuk el, 158-an XBOX-on, 134-en PS4-en toltátok a Fifát, mi pedig kezdtük felismerni a játék és az azzal járó szervezés szépségeit és buktatóit.
Képzeljétek csak el, hogy az okosan kitalált 8-9-10 fős csoportok és a mellé rendelt oda-visszavágó csoportonként hány meccset, illetve hány meccs berögzítést is eredményezett…

A második #karanténkupán aztán újabb 210 játékos indult, azt is megnéztük, hogy az egyezéseket nem számolva (volt aki mindkettőn indult) összesen 381 különböző player vett részt eddig a két bajnokságban. Ez a létszám vetekszik egy jó kupánkéval. Sőt, 15 éves történetünkben még sosem jött ennyi jelentkezés versenyünkre, így a ’karantén’ nekünk azt a sikert hozta, hogy megszervezhettük

Minden idők legtöbb jelentkezéssel bíró kaminokupáját

és rögtön utána a másodikat…

 

Ezt büszkén tesszük majd közzé felületeinken.

A két bajnokságban rengeteg ismerős játszott, sokan rendszeresen játszotok kispályás versenyeinken, de olyan is volt, akiről hosszú szünet után hallottunk újra! Óriási büszkeség volt látni a sok-sok meccset, párharcot, kapcsolatot és rengetegen írtatok is nekünk – sokkal többen, mint egy ’hagyományos’ versenyen. Köszönjük. A játékot – mint minden más versenyünket is – elsősorban egy remek időtöltés céljából írtuk ki, ám ahogy az a versenyeinken szokás a végén azért akadtak legjobbak, győztesek. Első versenyünk XBOX kategóriájában megszületett a #karanténkupa TOP kommentje is, ami kb eképpen hangzott:

’Mit csinál egy MÖSE játékos, amikor 4 közé jut egy kaminokupán? – Kikapcsolja az Xboxot…’ .

Tranfek Ádám végül harmadik lett, a döntőt pedig a ’Zavaralabdás’ Kuzsel Balázs nyerte legyőzve a rendkívül szimpatikus Botlik BT-s Rutterschmid Robint. A PS4-eseknél is óriási csatákat láttunk egész végig, a döntőt végül a kunszentmiklósi Csiklya Csaba nyerte egy aprócska góllal legyőzve a nagyon fiatal Harangi Aident. Utóbbi játékos a Goool.hu-t képviselve rendkívül szimpatikusan játszotta végig a versenyt, melyre igen sokan jelentkeztetek Debrecenből és környékéről.

A második #karanténkupa is remekül sikerült. Átláthatóbb eredmények, gördülékenyebb meccskövetés jellemezte, melyben sokat segítettetek! Robin ’duplázott’ hiszen egyedüliként a mezőnyben ismét a 4 között volt, sőt ha már arra járt, meg is nyerte a döntőt egy remek meccsen ’aranygóllal’ Nemes Martin ellen. A legmesszebb a tornáinkra rendszeresen járók közül az Árpád FC-s Kisgyörgy Róbert jutott, aki egészen a döntőig verekedte el magát a PS4 második versenyén. Itt azonban Durázi Dani jobbnak bizonyult és megérdemelten nyerte meg a bajnokságot.

Összességében nagyon büszkék vagyunk Rátok! Köszönjük a sok-sok bíztató írást, kommentet és köszönjük, hogy a nehéz időszakban is velünk vagytok! Tudjátok? Nélkületek nem működne!!!

Harmadik versenyünkre is nagyon készülünk. Szép díjakat és egy-egy adidas csúcslasztit teszünk a díjas asztalra, reméljük, hogy tetszeni fog Nektek! Várunk Benneteket a konzoloknál és természetesen ahogy majd lehet a focipályákon is…

kaminokupa.hu
kis pálya – NAGY FELELŐSSÉG


JELENTKEZZ ITT!

 


#VISSZHANGOK – Rólunk mondták


“Úgy álltam ehhez a kaminokupához, ahogy szerintem a legtöbbünk. Simán elpicsázok mindenkit. Hiszen Ultimate team-ezek néha sima seasont is nyomok. Jött az első meccs win. Akkor már jöttek a gondolatok, milyen gólörömöm legyen a döntőben,hát ez sima. NAH DE, jöttek utána a,,NEMCSAKEGYCSELTISMEREK” játékosok”.8-0, 8-3, 6-2 csúsztam szét, mint fagyi a napon . Valamikor már égő helyzetekben Anyámat állítottam be játszani 2 leves kavarás között, de ő még gólt is vert. A kapufával szoros barátságot kötöttünk, hiszen még üres kapunál is inkább őt választottam. Szóval remekül megy egy win többi off.

Utóirat:Csak egy kis poén, aki hasonló cipőben van. Jah és nem semmi az xbox I csoportja.”

Kovács Márk


Minden oké, nagyon faszán összehoztátok ezt a tornát, minden megy szerencsére, csoportba mindig tudunk egyeztetni, mindenki tisztelettel van a másik iránt szóval még összetűzés se volt. Nagyon jó hogy ebbe a szar helyzetbe is úgymond végülis közösségbe vagyunk fociszerető srácokkal. Akár rendszeresíteni is lehetne ezt, bár nyilván normál helyzetbe nehezebb lenne amikor mindenki éli a saját életét. Személy szerint élvezem a meccseket, a srácokkal a beszélgetéseket és az eredményekre sem panaszkodok, 12 meccsen 31 ponttal állok.

Még egyszer köszönöm Mindenki nevében, hogy ennek a tornának a megszervezésével egy kis színt vittetek a megszokottnál szürkébb napjainkba és jól tudunk szórakozni.

Üdvözlettel

Kovács Kevin


benkozsolti ellen 12.percben Ramost csak szokásosan kiállították de végül 3-1 re nyertem egy nagy kontra után ezzel a góllal bevittem a végső döfést. bmondi6 ellen az első meccsen ezzel a góllal a végén jött a dráma egy nagyon kiélezett meccsen, viszont a másodikon megérdemelten nyert. Egyébként nagyon jó meccseket játszottam, különösen örültem Bita Matyi legyőzésének  Küldte is, hogy a Todor Pet Bau csoportba kapta az ívet!! Már megérte nevezniKöszönjük nektek a lehetőséget, ilyen mértékű nevezés mellett is kézben van tartva a torna Sok sikert minden játékosnak. HAJRÁ KAMINOKUPA. – Molnár Bálint


Minden flott, jó aktív a csoportom, ügyes játékosokkal! A délutáni 2 meccsem nagyon jó volt, de az estiek lehoztak az életről… A tegnapi nap tanulsága sose akarj játszani a család mellett mert az ellenfeleid hendikeppel indulnak! – Csapó József