Egy helyen az összes kaminokupa bajnokság.
Elindult a nevezés…

Hello kispályások! Folyamatosan rajzolódik ki, hogy milyen állandó bajnokságokkal várunk Benneteket szeptembertől Budapesten – és környékén. Alább összegyűjtöttük Nektek 2020 őszén induló bajnokságainkat, legalábbis azokat, melyek már biztosak. Terveink szerint Budapest több pontján és minden hétköznap este indul ligánk, lesz nyílt- és amatőr liga, öregfiúk bajnokság és kieséses-feljutásos küzdelemsorozat is. Ha a garantált minőségre vágytok és feltétlenül a kaminokupával képzelitek el az őszi szezont, kérem egyeztessetek a csapattal és válasszatok kiírást! Jelentkezni illetve bővebb információkat szerezni a bajnokság nevére kattintva tudtok!
Tudjátok: Veletek, Közösen, Együtt!


SORI LIGA 

# Budapest IX. kerület, Labdakert Sportklub
# játéknap: péntek
# start: 08.28.
# JELENTKEZÉS

Legtradicionálisabb budapesti bajnokságunk a Sori Liga nagyon sokadik szezonját kezdi augusztus utolsó péntekén. A három osztályos, kieséses-feljutásos bajnokságba ősszel is 44-48 csapatot várunk és egy első- és egy másodosztály mellett ugyanúgy két harmadosztályt tervezünk, mint a korábbi szezonokban. A harmadosztály Budapest amatőr csapatainak, hobby- és céges csapatainak “gyűjtőhelye”, hiszen itt nem szerepelhetnek futsal Nb1 és nagypálya Nb-s játékosok! Jelentkezz, mert itt nem sok szabad hely lesz!


KŐBÁNYAI AMATŐR BAJNOKSÁG

# Budapest X. kerület, Ihász utca
# játéknap: hétfő
# start: 08.31.
# JELENTKEZÉS

Ez a Liga már majdnem elindult tavasszal… Most újult erővel vágunk bele és terveink szerint amatőr kategóriában számítunk 16 csapatra Kőbánya szívében az Ihász utcában egy szenzációs dupla műfüves pályán. ( Itt zajlik az öregfiúk bajnokság is ). Két csoport a terv, igazi amatőr csapatokkal, akik büszkén küzdenek meg a II. Jakab Antal Kupáért!!! Ha nem akartok lemaradni érdemes mielőbb megnyomni az a jelentkezés gombot…


VECSÉS LIGA (Tervezett)

# Vecsés, Fő utca 112.
# játéknap: kedd
# start: 09.01.

Ez egyenlőre csak terv, Ti akarjátok nagyon, hiszen majd 30 alakulat jár hozzánk a régióból bajnokságainkba vagy kupázni… Amint vannak részletek megosztjuk Veletek!


ÖREGFIÚK LIGA

# Budapest X. kerület, Ihász utca
# játéknap: szerda
# start: 09.02.
# JELENTKEZÉS

11 csapattal júniusban elindult a kaminokupa első öregfiúk bajnoksága Kőbányán az Ihász utcában, remek körülmények között. Már most van 4 új csapat aki jönne és ez csak azok száma akikről tudunk. Ősztől terveink szerint már két osztállyal zajlik az öregfiúk bajnokság, melyet tavasztól egy 40+ -os küzdelemsorozattal is bővítenénk! Megtiszteltetés, hogy itt játszotok, már nagyon várjuk a szeptembert!


BAKANCSOS LIGA

# Budapest, XVII. kerület, Bakancsos utca
# játéknap: csütörtök
# start: 09.03.
# JELENTKEZÉS

 

Maxlétszámmal, 13 csapattal zajlik a nyári bajnokság a Bakancsos utcában, úgy, hogy legalább 3 alakulat lemaradt. Szinte egész biztos, hogy ősszel is megleszünk, így az a kérésünk, ha Ti is indulnátok, jelentkezzetek be mielőbb XVII. kerületi küzdelemsorozatunkba, nehogy lemaradjatok…