2014. szeptember 10.-től
Kolozsvári Tamás utca

  • Időpontja: 2014. szeptember 10-től – SZERDAI ÉS CSÜTÖRTÖKI JÁTÉKNAPPAL 19.15.-22.15. között választható időponttal
  • Helyszíne: OXYGEN BUDA, II. Kolozsvári Tamás utca 11. A pályák mérete: 20×40 méter, talaja: újgenerációs műfű, vonalakkal határolt, kézilabda kapukkal felszerelt.

 

Hol is van a pálya? :

 

Nevezési Feltételek:
– 59.000 Ft/Csapat (játéknaponként az első 14 nevezést tudjuk fogadni /részletfizetés lehetséges/ minimum 11 meccs garantált)
– 15 fős Csapatok. (Egyszerre 5+1 játékos tartózkodhat a pályán, 9 fő cserelehetőség)
– Egy játékos csak egy csapatban szerepelhet.
Nevezési határidő: 2014. szeptember 8. – hétfő 18.00.

cim

Díjazás (játéknaponként)

I.hely: kaminokupa.hu BL rájátszás részvétel + egy garnitúra sportfelszerelés ( 10 db nike vagy adidas mez – választható színben, méretben, feliratozva ) + Kupa + Egyedi Érem + Oklevél + labda
II.hely: Kupa + Egyedi Érem + Oklevél + labda
III.hely: Kupa + Egyedi Érem + Oklevél +labda
IV. hely: Kupa, Oklevél + labda

polok

A bajnokság nevezési díját van lehetőség részletekben fizetni, de az a csapat aki a nevezési határidőig egyben rendezi a nevezési díjat
automatikusan egy labda vagy egy tálca sör díjazásban részesül!

————————–II————————–

 

Lebonyolítás:

Játéknaponként a benevezett 14 Csapat körmérkőzéses formában dönti el a bajnoki helyezések sorsát! FIGYELEM!!! Minden Csapatnak egyszer “dupláznia” kell, jól nézzétek át a sorsolást! A bajnokság győztese automatikusan bejut a kaminokupa.hu BUDAPEST BAJNOKOK LIGÁJA DÖNTŐJÉBE!

————————–II————————–

bigstock-Cheering-Crowd-25662716Játékszabályok:

Játékidő: 2 x 20 perc futó órával. A Csapatokra maximum 5 perc várakozási idő van
A bajnokság: 2014. szeptember 10-től 2 db műfüves pályán zajlik, melyek vonalakkal határoltak, kézilabdakapukkal. Csapatonként min. 11 mérkőzés garantált! ( 13 lett belőle, bocs 🙂 )

Cipők:terem- illetve műfüves cipők

Labda:4-es vagy 5-ös méretű, normál foci labda vagy futsal labda, amelyet a csapatok hozzanak magukkal. Mindig a sorsolásnál elöl álló Csapatnak kell biztosítania a labdát.

Játékrendszer: Férfiaknak: 5+1. A mérkőzés megkezdéséhez egy csapatból min. 4 játékos (melyből egy kapus) szükséges. Ha egy csapat létszáma 4 fő alá csökken, a mérkőzést be kell szüntetni és a vétlen csapat számára kell jóváírni!

Ha egy csapat bármilyen oknál fogva kizárásra sorsára jut, vagy visszalépni kényszerül, annak eredményét az összes korábbi eredménnyel együtt (3 ponttal és 5-0-s gólkülönbséggel) az ellenfelek javára írjuk jóvá!

Egy játékos csak egy csapatban szerepelhet.

Az oldalról való játékba hozást a vonalról vagy a vonalon kívülről kell lábbal elvégezni. Az ellenfélnek 3 métert szabadon kell hagyni! Abban az esetben viszont, ha az ellenfél bármely játékosa szándékosan akadályozza a gyors végrehajtást, a játékvezető sárga lappal figyelmeztethet!

Becsúszó szerelés nem engedélyezett, ebben az esetben szabadrúgás jár.

Az alapvonalat elhagyott labdát csak a kapus hozhatja játékba. A labda játékba hozatala kézzel történik. A labda akkor kerül szabályosan játékba, ha a büntetőterületet elhagyja. A kapus minden esetben átdobhatja a labdát a felezővonalon, viszont gólt nem dobhat, csak rúghat. Ha a kapusról az alapvonalon túlra kerül a labda, a mérkőzés szöglettel folytatódik.

Hazaadás a nagypályás szabályoknak megfelelően történik.

Játékos cserék a felezővonal melletti területen, a cserezónában történnek.

A játékvezetők sárga, illetve piros lapokat alkalmaznak. A kiállítás időtartama 2 perc, vagy végleges. A véglegesen kiállított játékos helyett 5 perc elteltével egy másik játékos játszhat tovább.

A végleg kiállított játékos automatikusan nem játszhat a soron következő mérkőzésen, de a versenybizottság az eset súlyosságától függően hosszabb, esetleg végleges eltiltást is kiszabhat.

A büntető rúgás a kaputól 7 méterre történik.

Szabadrúgás elvégzésénél – a labdás játékos kérésére – az ellenfél bármely játékosa 5 m-re állhat. Abban az esetben viszont, ha az ellenfél bármely játékosa szándékosan akadályozza a gyors végrehajtást, a játékvezető sárga lappal figyelmeztethet.

Ha a kapus a büntetőterületen kívül szándékosan kézzel ér a labdához, 2 perces kiállítást von maga után. Ha mezőnyjátékos kézzel hárít a büntetőterületen belül, 2 perces kiállítást von maga után. Nem szándékos kezezés nem von maga után büntetést!

Helyezések eldöntése:

Győzelem 3 pont, döntetlen 1 pont, vereség 0 pont

Pontegyenlőség esetén – több Csapat azonos pontszáma esetén is – az egymás elleni eredmények döntenek. Három vagy több Csapat azonos pontszáma esetén – mini tabella alapján – csak a három (vagy több) Csapat egymás elleni eredménye a mérvadó. Ha minden egyezik, akkor az abszolút gólkülönbség rangsorol.

Amennyiben a bajnokság során „ki-ki mérkőzésre” kerül sor döntetlen esetén 3-3 büntető rúgás dönti el a találkozó végkimenetelét. Ha a 3 rúgás után nincs döntés, akkor már azoknak kell rúgnia, akik még nem lőttek büntetőt!

Óvás: az adott mérkőzést követő 5 percen belül lehet leadni írásban 5000 Ft egyidejű befizetése mellett. A versenybizottság ( rendező + 2 játékvezető) döntése ellen további fellebbezésnek helye nincs. Az óvási díjat akkor sem kapja vissza a csapat, ha az óvásnak a versenybizottság helyt adott.

A bajnokságban a kaminokupáról Fegyelmi vétség miatt eltiltott játékos nem szerepelhet!

Halasztás: A halasztani kívánó Csapat köteles a halasztást legalább a mérkőzés előtt 3 nappal írásban bejelenteni! ( info@kaminokupa.hu ). A halasztási költség 7.000. Ft/mérkőzés, melyet a pótlásra szánt időpont előtt be kell fizetni, ellenkező esetben nincs lehetőség a pótlásra és a meccset 5-0-s gólkülönbséggel az ellenfél javára írjuk jóvá! Egy Csapat egy szezonban maximum egy mérkőzést halaszthat!

Figyelem! Mérkőzés előtt, alatt és után a játékvezetőt, ellenfelének játékosát, vezetőit tettlegesen bántalmazó, önmagáról megfeledkező, botrányt okozó labdarúgót és csapatát a versenybizottság azonnal kizárja a további küzdelmekből.

20140809_135106

VÁRUNK BENNETEKET, HAJRÁ HAJRÁ!!!