A pénteki amatőr liga programja

Sziasztok, alább a bajnokság legfontosabb tudnivalói és a csapatvezetők legfontosabb teendői, melyet a második fordulóban nyomtatott formában is megkaptok. Kérem olvassátok végig, mert pár dologgal kiegészítettük és kérem osszátok meg a csapattársakkal a csoportotokban!


Tudnivalók és feladatok a kaminokupa bajnokságai alatt a csapatvezetők és a szervezők munkájának megkönnyítésére.

1.JÁTÉKOSOK SZEREPELTETÉSE
Kérjük a Csapatok vezetőit, mérkőzéseik előtt a játékvezetőktől a Nevezési lapokat elkérni ÉS AZ ÚJ JÁTÉKOSOKAT BEÍRNI SZÍVESKEDJENEK!!! A mérkőzéseken csak a nevezési lapon feltüntetett játékosok szerepelhetnek! Az összes játékost nem kell előre megnevezni, viszont, ha új játékos érkezik, őket az adott játéknap mérkőzése előtt be kell nevezni! Új játékost addig lehet hozni, amíg van hely a 15-ös listán!

A pesti SORI LIGA harmadosztályához hasonlóan a Panoráma Liga pénteki játéknapja is teljesen amatőr kategóriában zajlik majd, tehát nem szerepelhetnek futsal NB1 és NB2-es, valamint nagypályán NB1, NB2 és NB3-as játékosok a pénteki bajnokságban!

2.NEVEZÉSI DÍJAK BEFIZETÉSE
Amennyiben nem egy összegben fizettétek be a nevezési díjat, azt három részletben tudjátok rendezni. Második határidő 04.26. (eddig kell 60.000.Ft-nak beérkeznie) , míg a harmadik határidő 05.17. (eddig kell a teljes nevezést rendezni). Nevezést befizetni csak Tibornál vagy Máténál tudtok!
.
3.CIPŐK
Csak terem (IC) és hernyótalpas (TF) cipőben lehet játszani, semmilyen stoplis nem megengedett!
.
4.HALASZTÁS:
# Halasztási díj: 9.000. FT
# Ki nem állás díja: 12.000. FT
# Utolsó fordulóban ki nem állás díja: 18.000.FT

A halasztani kívánó Csapat köteles a halasztást legalább a mérkőzés előtt 2 nappal (szerda 23.00.) írásban bejelenteni! (foci@kaminokupa.hu). A halasztási költség 9.000. Ft/mérkőzés, melyet a pótlásra szánt időpont előtt be kell fizetni. Egy Csapat egy szezonban maximum egy mérkőzést halaszthat vagy egy mérkőzéstől maradhat távol (ki nem állás). Aki két mérkőzésen nem jelenik meg automatikusan a kizárás sorsára jut!

Ki nem állás díja. Igen ennek is van költsége, büntetése, hiszen az ellenfél, a szervezők készülnek az adott napi mérkőzésre. (bővebben a versenykiírásban:

http://www.kaminokupa.hu/panoramaszabalyok/ ).

5. MÉRKŐZÉSIDŐPONTOK, IDŐPONTKÉRÉSEK
Bajnokságunk mérkőzései 18.30.-21.30. között zajlik. Időpontot, akár fix időpontot is kérhettetek, de csak akkor, ha nevezési díjatok a nevezési határidőig egy összegben beérkezett és az első háromban voltatok a saját osztályotokban. Ha nem így volt random kerültök be a sorsolásba (az összes kérés teljesítése nyilván lehetetlen) és könnyen előfordulhat hogy az első  vagy az utolsó mérkőzések jutnak nektek akár rendszeresen akár felváltva.
.
6.KOMMUNIKÁCIÓ
Kérjük folyamatosan nézzétek az e-mailjeiteket, illetve kérjük, hogy kérdés esetén Ti is e-mailt írjatok (foci@kaminokupa.hu), még akkor is ha úgy gondoljátok a telefon gyorsabb. Smst-, messengert ne írjatok azt nem nézzük, így nem is vesszük figyelembe.
.
7.JÁTÉKSZABÁLYOK, TUDNIVALÓK
Weboldalunkon természetesen fent van a bajnokság részletes versenykiírása, játékszabályzata http://www.kaminokupa.hu/panoramaszabalyok/ ). Kérem, amint elküldtük a bajnokság teljes programját nézzétek át és ami a legfontosabb, osszátok is meg a csapattársakkal.
.
8. PIROS LAPOK
A piros lap automatikus egy mérkőzés eltiltás. Kérem erről egyből tájékoztassátok a csapattársat, ha piros lapos kiállítás sorsára jutott.
.
9. CSAPATVEZETŐI FELADATOK
Fontos kitérnünk arra a tényre, hogy a csapatvezetők feladata nem csak az, hogy elmondják a csapatnak, hogy mikor játszanak. A csapatvezetőknek ezen felül számos fontos feladata van elég csak ha a fenti pontokat végig olvassátok még egyszer. A csapatvezetők feladata a csapattársak tájékoztatása a játékszabályzat és a bajnokság lebonyolítása pontokban és szintén a csapatvezető feladata a megfelelő kommunikáció és a Fair Play betartatása a csapattársakkal például egy parázs mérkőzésen az ellenfél és a játékvezetők felé.


A bajnokság részletes versenyszabályzatát és a sorsolásokat IDE KATTINTVA olvashatjátok el! Szuper, hogy nálunk kispályáztok!!!


Remek szezont kívánunk!!!
Kaminokupa Sport Kft
2019.04.09.