Rajtol a szerdai pontvadászat

Most szerdán (08.29.) elrajtol a pontvadászat a Panoráma Ligában! A csapatokat tavaszi eredményeik alapján kerültek a két osztályba, illetve az osztályozós helyekre, míg a ÚJ csapatok közül ketten, szintén osztályozót játszanak – egymással – az első osztályú tagságért!

Alább a 2018-as tavaszi végeredmények

Az első osztályban az élmezőny lényegében megmaradt. Odin Fiai nem indulnak, helyüket a Hegyvidék SE veszi át, míg az újonc SOTE korábbi kupagyőzelmének köszönhetően szintén automatikusan az élvonalban indulhat, akár csak a nyári győztes Szilasi és Barátai. Feljutott az Ad Hoch Team, akik a hétvégén egy Szuperkupa 4. hellyel jelezték is, helyük van a legjobbak között! Az Obsitos új kihívást keres a Sori Ligában, míg a Doctors csapatának indulása egyenlőre kérdéses. A No-Mi:Van? jelentkezett ugyan, de azóta se kép se hang…

A másodosztályban indul az egy szezon kihagyása után visszatérő KaspÁrpi, Na! Érdekesség, hogy 5 (!) ÚJ csapat is lesz a második vonalban, ilyenre nagyon régen nem volt példa, elsősorban a létszám bővítésnek köszönhető – sejtjük. Igazán érdekesek lesznek az osztályozómérkőzések is. A TBA és a Budai Ászok összecsapása mellett ugyanis két újonc is egymásnak feszül: a kupáinkról már jól ismert Colombus Crew a We the North-sal találkozik az első osztályért és lesz egy pikáns összecsapás is, hiszen az Óbuda FC a Békás Gruddal meccsel 20.45.-kor…

Osztálybeosztások és osztályozós csapatok

 

Köszöntjük a Panoráma Ligában először induló csapatokat: Hegyvidék SE, SOTE, Colombus Crew, We the North, Játszókert Pengék, Partizán Beokád, Reneszánsz, Effective Group FC. Reméljük, jól fogjátok érezni magatokat ligánkban! Kérjük, csatlakozzatok Facebook csoportunkhoz is ITT bátran!

 

Az első játéknap (08.29.) mérkőzései


Aki nincs a menetrendben, az szabadnapos.

Teljes sorsolás az osztályozó mérkőzések ismeretében legkésőbb jövő hét hétfőn felkerül oldalunkra és amikor elkészül újabb e-mailt küldünk Nektek! Szuper, hogy ebben a szezonban is nálunk kispályáztok!!!