Sárépszer győzelem Balatonfüreden
/EREDMÉNYEK, ÖSSZEFOGLALÓ/

19989111_10207326809167117_1352735361_n


Újabb rekord, csillaghullás, meglepetés, országos döntő

 

A torna eredményei megtekinthetitek ide kattintva:
http://minifoci.hu/bajnoksagok/kaminokupa/piroska-balaton-tour-balatonfured

Röviden e négy szó jellemzi a szombati balatonfüredi seregszemlét. Igen seregszemlét, hiszen ismét az ország minden pontjáról érkeztek csapatok. A környékbeli (Veszprém, Felsőörs, Öskü, Balatonfüred, Berhida, Alsóörs) alakulatok mellett a következő településekről is érkeztek csapatok: Budapest, Mezőkövesd, Alsónémedi, Pápa, Tárnok, Mosonmagyaróvár, Kadarkút, Szolnok, Sopron, Dorog, Székesfehérvár, Zsámbék, Debrecen, Győr, Répcelak, Tatabánya, Hatvan, Budakeszi, Bodajk, Felsőpetény, Szombathely, Vác, Tác. Igazi országos megmérettetés zajlott a balatonfüredi műfüvesen, 64 csapat, 16 csoport, 32 továbbjutó jellemezte a tornát. A rendezvény színvonalának emelésében ezúttal is a Piroska segített, melyet nem győzünk megköszönni!!!


 KÉT HÉT MÚLVA SIÓFOKON FOCIZUNK EGY HATALMASAT, A KÉPRE KATTINTVA JÖNNEK BE A RÉSZLETEK!

Balaton tour2017_FB_siofoki_v4

JÖTTÖK? GYERTEK!


A 64 csapat rekor a BALATON TOUR balatonfüredi állomását tekintve, köszönjük, hogy részt vettetek és VELETEK, EGYÜTT sikerült ezt a fantasztikus tornát létrehozni! #youplay

Egy rendhagyó tornán vagyunk túl. Mindamellett, hogy a BALATON TOUR ötödikéve a legnagyobb balatonparti országos kispályás labdarúgótorna sorozat, idén az Országos Minifutball Szuperliga része is. Mind a füredi-, mind a siófoki döntősök bejutnak a július 29.-i országos döntőbe, ahol többek között az EMF Európai Bajnokok Ligájába jutás is a tét! Ennek ismeretében néhány ’nagy csapat’ el sem indulhatott, viszont akadt pár alakulat, akik a legjobb balatoni ’foci-kikapcsolódás’ mellett a döntőért érkeztek.

35795686556_2374e1104a_k

Egy abszolút kiegyensúlyozott tornán vagyunk túl, talán – a távol maradt csapatoknak is ’köszönhetően’. Négy csoportkör jellemezte a napot. A reggeli körben esélyeshez méltóan lépett tovább a szárszói ezüstérmes Klinikák Gyógyszertár, a mezőkövesdiek két csapata illetve a Cs-Sprint is, őket a Veszprémi Vének, a hazai pályán szereplő Zamat Kisvendéglő, a Berhida és az Ex-Alsóörs követte.

A délelőtti kör legnagyobb meglepetése az utóbbi időben gyengélkedő Futottak Még rúgott gól nélküli búcsúja, de korán hazaindult a fővárosi Animals is. Magabiztosan, 100%-os teljesítménnyel lépett tovább az újonc szolnoki Gyula-Tel és a téli balatonfüredi Mikulás Kupa győztes székesfehérvári Sárépszer Kft is, de csoportelső lett a Sosi Pizza és a Dark Horse is. Szintén a meglepetés kategóriába tartozik a veszprémi második Paksi Halászlé korai kiesése.35447970570_e3fa5a8998_k

Délben fej-fej mellett lépett a legjobb 32 közé a Műhely Étterem és a Fiskális-Büchl FC, 100%-os mérleggel lett csoportelső a Szigetszentmiklós Artifex. 7 pontot szerzett és szintén első lett a győri Bénakacsák és a budakeszi Anonimus is. Meglepetés, hogy búcsúzott a debreceni Lufthansa és a tavalyi negyeddöntős Korona Étterem is.

A délutáni csoportkörbe került a háromszoros győztes Mates Team, akik kapott gól nélkül jutottak tovább. Csoportelső lett a Thomas Sowunmival felálló székesfehérvári Masterplast, a szombathelyi Pajájé és a váci Szunnyadó Erő is. Rajtuk kívül még a Felsőpetény, az Odin Fiai a Klikk és a Kinder Maffia lépett a legjobb 32 közé.

Délután ötkor kezdődött az egyeneskieséses rész. Magabiztosan győzte le ellenfelét a fővárosi Cs-Sprint, a mezőkövesdi Lovehunter és a székesfehérvári Sárépszer is, miközben például az országos döntőbe igyekvő Szigetszentmiklós Artifex csak büntetők után jutott tovább a Műhely Étteremmel szemben. A szakasz legnagyobb bravúrját ’Odin és fiai’ hozták, akik büntetőkkel megálljt parancsoltak a döntőbe igyekvő Masterplastnak.

34996010284_0ab9339740_k

Igazán izgalmas párharcok jöttek össze a nyolcaddöntőkben. Nagy különbséggel csak a Mates Team, a Fapuma, Odin fiai és a Szigetszentmiklós győzött, miközben a szolnoki Gyula-Telnek és az Anonimusnak büntetőznie kellett a tovább lépéshez… A negyeddöntőkben aztán folytatódott a csillaghullás, hiszen a szintén a döntőbe igyekvő Anonimus és a Szigetszentmiklós is búcsúzott, előbbit a remekül játszó Sárépszer, utóbbit a Gyula-Tel állította meg. ’Odinék’ 3-1-re legyőzték az eddigi legjobb szereplését hozó Fapumát, míg a Mates egy 3-0-al állította meg a Lovehunter Juniort.

További képek itt:
https://flic.kr/s/aHskZRLA5u


Az elődöntők nem kisebb téttel bírtak, mint hogy ki jut a július 29.-i Országos Minifutball Szuperliga döntőjébe illetve kinyeri a Masita sportfelszerelését, mely ezúttal mindkét döntősnek járt! Nos. A Sárpészer már-már imponáló játékkal 2-0-ra verte az amúgy egész nap remekül szereplő szolnoki Gyula-Telt, miközben az Edelényi Dániel vezette Odin 1-0-ra a Mates Team-et is legyőzte, újabb skalpot begyűjtve a megmérettetésen. A bronzmeccset a valamelyest motiváltabb ’elsőbálozó’ Gyula-Tel nyerte 1-0-ra, miközben a döntőben is hasonló eredmény született. Meggyes Dávid sarokkal tette fel az i-re a pontot, találatával nem csak a döntő játékosa- és a gólkirályi címet szerezte meg, hanem csapatának a 2017-es balatonfüredi Piroska BALATON TOUR bajnoki címét is. Tegyük hozzá teljesen megérdemelten, hiszen a székesfehérvári csapat az összes mérkőzését megnyerte a tornán, ami ritkán fordult eddig elő a Balaton Tour 5 éve alatt. GRATULÁLUNK! A győztes csapat adta a torna legtehettségesebbjét is Végh Tibor személyében, miközben az ezüstérmes Odin fiai adták a torna játékosát Edelényi Dániel személyében.

Mindkét csapat bejutott a július 29. országos döntőbe mindemellett a Totallsport.com fődíja a 12 db Masita sportfelszerelés is az övék lett.

Köszönjük nektek, hogy jelenlétetekkel, játékotokkal hozzájárultatok ahhoz, hogy ez a torna így sikerüljön! GRATULÁLUNK MINDENKINEK! Reméljük, hogy hamarosan – akár már a siófoki Touron – találkozunk.

19894099_10207320428407602_917558593_n

Köszönjük a Piroskának, hogy ismét jelen voltak és játékaikkal, szörpjeikkel, ajándékaikkal segítettek abban, hogy ez a torna is remekül sikerüljön!

A torna eredményei megtekinthetitek ide kattintva:
http://minifoci.hu/bajnoksagok/kaminokupa/piroska-balaton-tour-balatonfured

 


 

A Piroska BALATON TOUR balatonfüredi végeredménye:


1. Sárépszer Kft (Székesfehérvár)
2. Odin Fiai (Budapest)
3. Gyula Tel Kft (Szolnok)
4. Mates Team (Budapest)

 

A Piroska BALATON TOUR balatonfüredi különdíjasai:

○ gólkirály: Meggyes Dávid (Sárépszer)

○ a torna kapusa: Oláh Dávid (Mates)

○ a torna játékosa: Edelényi Dániel (Odin)

○ a legrutinosabb: Balogh Zoltán (Mates)

○ a döntő játékosa: Meggyes Dávid (Sárépszer)

○ a legtehettségesebb: Végh Tibor (Sárépszer)

 19904558_10207320426567556_917929982_n

A Piroska BALATON TOUR balatonfüredi legjobb góllövői:

9 gólos: Meggyes Dávid (Sárépszer)

7 gólos: Lendvai Károly (Berhida), Zuggó János Csaba (Extázis)

6 gólos: Fukler Benjámin (Lovehunter), Bánfalvi Balázs (Masterplast), Cseresznyés József (Cs-Sprint),

5 gólos: Balogh Péter (Odin fiai), Moroncsik Roland (Lovehunter Jr), Balog Csaba (Fapuma), Spáth Márton (Szigetszentmiklós), Grúber Bálint (Klinikák), Annus Árpád (Klinikák), Horváth János (Anonimus), Zalaegerszegi Roland (Szunnyadó Erő)


 IGEN. LESZ BUDAPESTEN IS KUPA HAMAROSAN. HOGY MIKOR AZ KIDERÜL, HA A KÉPRE KATTINTASZ!

chupito_kupa_FB_v1