December 06-án rajtolunk
/ INFORMÁCIÓK /

KÉREM, MIELŐTT A SORSOLÁSRA KATTINTANÁTOK, OLVASSÁTOK EL ÉS OSSZÁTOK MEG EZEN INFORMÁCIÓKAT A CSAPATTÁRSAKKAL. HA VAN KÖZÖS LEVELEZÉSETEK, CSOPORTOTOK, TEGYÉTEK FEL ODA!


Tudnivalók és feladatok a kaminokupa bajnokságai alatt a csapatvezetők és a szervezők munkájának megkönnyítésére.

 

  1. JÁTÉKOSOK SZEREPELTETÉSE

„Kérjük a Csapatok vezetőit, mérkőzéseik előtt a játékvezetőktől a Nevezési lapokat elkérni ÉS AZ ÚJ JÁTÉKOSOKAT BEÍRNI SZÍVESKEDJENEK!!! A mérkőzéseken csak a nevezési lapon feltüntetett játékosok szerepelhetnek! Az összes játékost nem kell előre megnevezni, viszont, ha új játékos érkezik, őket az adott játéknap mérkőzése előtt be kell nevezni!

A játékosok benevezése (beírása) minden esetben a csapatvezető feladata és kötelessége! Amennyiben egy játékos nincs benevezve, jogosulatlanul játszik! Ha a jogosulatlan játék a mérkőzés közben vagy utólag kiderül a szervezőknek joguk van a mérkőzés végeredményét 3 ponttal és 0-5-ös gólkülönbséggel az ellenfélnek jóvá írni!

Játékosmegkötés nincs. Átjátszani egy másik kaminokupa által szervezett bajnokságból vagy más által szervezett bajnokságból természetesen lehetséges.

2.NEVEZÉSI DÍJAK BEFIZETÉSE

Amennyiben nem egy összegben fizettétek be a nevezési díjat, azt három részletben tudjátok rendezni. Második határidő 12.20. (eddig kell 60.000.Ft-nak beérkeznie) , míg a harmadik határidő 01.17. (eddig kell a teljes nevezést rendezni). Nevezést befizetni csak a szervezőknél ( Tibor és Máté) tudtok!

3.CIPŐK

Csak terem (IC) és hernyótalpas (TF) cipőben lehet játszani, semmilyen stoplis nem megengedett!

4.HALASZTÁS:

# Halasztási díj: 20.000. FT (pontos összeg később kerül meghatározásra)

A halasztani kívánó Csapat köteles a halasztást legalább a mérkőzés előtt 2 nappal (szerda 23.00.) írásban bejelenteni!  (foci@kaminokupa.hu). A halasztási költség 20.000. Ft/mérkőzés, melyet a pótlásra szánt időpont előtt be kell fizetni. Egy Csapat maximum egy mérkőzést halaszthat vagy egy mérkőzéstől maradhat távol (ki nem állás). Aki két mérkőzésen nem jelenik meg automatikusan a kizárás sorsára jut!

5.MÉRKŐZÉSIDŐPONTOK, IDŐPONTKÉRÉSEK

Bajnokságunk egy pályán 18.00.-22.00. között zajlik. Időpontot, akár fix időpontot is kérhettetek, de csak akkor, ha nevezési díjatok a nevezési határidőig egy összegben beérkezett és az első háromban voltatok. Ha nem így volt random kerültök be a sorsolásba (az összes kérés teljesítése nyilván lehetetlen) és könnyen előfordulhat hogy az első (18.00.) vagy az utolsó (21.20.) mérkőzések jutnak nektek akár rendszeresen akár felváltva.

KIEGÉSZÍTÉS: Szilasi és Barátai elviszik az összes első mérkőzést (18.00.) így nagyon korai mérkőzése minden csapatnak szinte csak egyszer lesz. A sorsolásnál szinte minden csapat késői időpontokat kért, ennek teljesítése ugye lehetetlen. Kérem legyetek körültekintőek, mikor játszotok és szervezzétek meg időben a csapatotokat!

6.KOMMUNIKÁCIÓ

Kérjük folyamatosan nézzétek az e-mailjeiteket, illetve kérjük, hogy kérdés esetén Ti is e-mailt írjatok (foci@kaminokupa.hu), még akkor is ha úgy gondoljátok a telefon gyorsabb. Sms-t, messengert ne írjatok azt nem nézzük, így nem is vesszük figyelembe.

7.JÁTÉKSZABÁLYOK, TUDNIVALÓK

Weboldalunkon természetesen fent van a bajnokság részletes versenykiírása, játékszabályzata ( http://www.kaminokupa.hu/marczibanyiszabalyok/ ). Kérem, amint elküldtük a bajnokság teljes programját nézzétek át és ami a legfontosabb, osszátok is meg a csapattársakkal.

  1. PIROS LAPOK

A piros lap automatikus egy mérkőzés eltiltás. Kérem erről egyből tájékoztassátok a csapattársat, ha piros lapos kiállítás sorsára jutott.

  1. CSAPATVEZETŐI FELADATOK

Ez a Sori Ligában egyre jobban működik:

Fontos kitérnünk arra a tényre, hogy a csapatvezetők feladata nem csak az, hogy elmondják a csapatnak, hogy mikor játszanak. A csapatvezetőknek ezen felül számos fontos feladata van elég csak ha a fenti pontokat végig olvassátok még egyszer. A csapatvezetők feladata a csapattársak tájékoztatása a játékszabályzat és a bajnokság lebonyolítása pontokban és szintén a csapatvezető feladata a megfelelő kommunikáció és a Fair Play betartatása a csapattársakkal például egy parázs mérkőzésen az ellenfél és a játékvezetők felé.

10. KISPADOK

A kijelölt kispadoknál csak az épp játszó csapatok tartózkodhatnak és csapatonként – indokolt esetben – maximum két fő csapatvezető tartózkodhat. A kispadoknál barátnők, feleségek, gyerekek nem maradhatnak.


Kaminokupa Sport Kft
2019.12.03.


Menetrendek

KIEMELT LIGA