SORI LIGA 05.20.

A nyári bajnokság csoportjai és menetrendje

Sziasztok,

szokásunkhoz híven elsőként a csoportokat ismertetjük Veletek valamint az első játéknap (05.20. – most péntek) menetrendjét!

Bajnokságunkba rekordlétszámú új csapat jelentkezett. Üdvözöljük

a THTSG BN, a Maddef 19 FC, a CF Pharma, a Főtáv SE, az Újoncok, a Rotty a Brigád, az XLayers, az FC Trianon, az Ép-Brun KFT, az Apple FC, az Athletico 07 BFC és az Axterix csapatai!

Sok sikert a bajnokságban! Az új jelentkezők létszámából következik, hogy a ‘feljutottunk, de szeretnénk maradni’ jellegű kéréseket, felvetéseket sajnos ezúttal sem tudtuk elfogadni, hiszen akkor nem lenne hely az újaknak!

Kérem, amennyiben a  bajnoksággal kapcsolatosan bármilyen észrevételetek, kérdésetek lenne, azt írjátok meg nekünk e-mailben a foci@kaminokupa.hu címre csapatnevetek megadásával! Telefonon Milán segít Nektek, sürgős esetben az alábbi telefonszámon: +36309160147

 

Lentebb megtekinthetitek az osztálybeosztásokat és az első forduló párosításait.

 

Természetesen a bajnokságok teljes menetrendje is készül, amint megvan feltöltjük oldalunkra és e-mailben is kiküldjük Nektek!

FONTOS! Az új csapatok még nem tudják, e-mailben a foci@kaminokupa.hu címről írva kommunikálunk. Kérem, amennyiben bármilyen kérdésetek van Ti is ide írjatok! Messenger- és sms üzenetekre sajnos nem tudunk válaszolni és nem is vesszük figyelembe azokat. 🙂
Most pénteken (05.20.) az első fordulóban minden csapatvezetőt fél órával csapata mérkőzése előtt várunk a zsűriasztalnál, hiszen ki kell tölteni illetve módosítani a Nevezési Listát!

Osztálybeosztások

 

Az első játéknap (05.20.) mérkőzései

 

A kiírt mérkőzésidőpontok véglegesek, azokat módosítani nem tudjuk. Halasztani ebből a fordulóból már nem tudtok.

Kérem olvassátok el és osszátok meg a bajnokság versenyszabályzatát!

A bajnokságok részletes menetrendjei hamarosan felkerülnek weboldalunkra. Addig is kövessétek be a Sori Liga Facebook csoportját!

Pénteken találkozunk!

Írta: |Kategória: Hírek|Nincsenek hozzászólások