Tavaszi bajnokság beharangozó

Sziasztok, tegnap már kiküldtük a bajnokság teljes programját a CSK-knak, így most engedjétek meg, hogy pár sort írjak, írjunk a SORI LIGA 2019-es tavaszi szezonjáról!

DE előtte két fontos dolgot meg kell osszak Veletek! Az egyik, hogy szintén a csapatvezetőknek kiment egy levél a bajnokság legfontosabb tudnivalóiról. Kérem ezeket aki csak teheti kérje el és olvassa át! A másik, hogy voltak akik korábban ‘megtalálták’ a bajnokság sorsolását a neten, épp akkor amikor az készült. Ha Te is köztük vagy és az előtt megtaláltad, hogy azt Tibor elküldte ügyes vagy 🙂 de nézd meg most a sorsolást, hiszen ami most fent van az a helyes!

JÁTÉKSZABÁLYOK


1.osztály

Rendkívül izgalmas osztályozómérkőzésen vagyunk túl két újonc csapat a Vízipisztoly és az ABC között. A feljutást végül büntetőkkel Égető Márk csapata vívta ki, míg Zsákai Atiék a második vonalban kezdhetik meg a SORI LIGÁS küzdelmeiket! GRATULÁLUNK! Esélyeshez méltóan bekezdett a DFT, de győzelemmel kezdett a Todor Pet Bau Team KFT is, Törőék minden bizonnyal feledtetni szeretnék az elmúlt idény ‘alsóházas’ szereplését. Óriási meccset hozott az elmúlt szezon meglepetéscsapata a VT Arriva.

A bajnokság teljes programja ide kattintva érhető el!

Március 15-én nem lesz forduló, de lesz egy torna, a FOCIFORRADALOM, melyre várunk minden SORI LIGÁS csapatot! Jelentkezni ITT kell!


2. osztály

Ahogy azt már írtuk, extra izgalmak és remek meccsek várhatóak a SORI LIGA másodosztályában a bajnoki címért és a feljutást jelentő első három helyért! A tabellát az előző idényben még a harmadosztályban vitézkedő, igaz ott bajnoki címet nyerő Genesis vezeti. 5 meccs után nyert újra a Fotelsztárok és remek pozícióból várhatják a következő fordulókat. Győzött az Alsónémedi Borozó, a visszatérő Alibi TK és a téli szezonban még elsőligás Aston Kanál is. Pető Tamás mesternégyest vágott az elmúlt pénteken, ám góljai csak egy pontra voltak elegendőek az FHSZ ellenében.

A bajnokság teljes programja ide kattintva érhető el!

Március 15-én nem lesz forduló, de lesz egy torna, a FOCIFORRADALOM, melyre várunk minden SORI LIGÁS csapatot! Jelentkezni ITT kell!


3. osztály

A SORI LIGA harmadosztályáról Metzler Róbert a MÖSE csapatának vezetője fog Nektek összefoglalót írni hétről-hétre, melyet weboldalunkon és természetesen Facebook oldalunkon is megosztunk Veletek!

18:15 FC Elders 3-8 Máté FC
G: Csendes 16’, Balázs 24’, 29’ ill. Kaltenecker 6’, 10’, 38’, 38’, Andrásik 7’, Balogh 19’, Varga G. 40’, Varpa B. 40’
A téli szezonban csak egy ponttal maradt le a feljutásról az akkor még Kenéz FC néven induló Máté FC, most valószínűleg a feljutást tűzték ki célul. A 10. percre már háromgólos előnyre tettek szert, és játékuk is azt mutatta, hogy magasabb szintre vágynak. Az FC Elders a 9. helyen végzett télen, valószínűleg ennél Ők is magasabb célt tűztek ki. A második félidő elején sikerült visszajönniük a meccsbe, Balázs Zoltán duplájának köszönhetően egygólos hátránnyal fordultak a hajrára. Az előnyt azonban nem adta ki kezéből a Máté FC, és az utolsókét percben meg is tudták duplázni az első félidőben szerzett góljaik számát.

19:00 Der LA Liga 3-6 MÖSE
G: Szabó G. 20’, Papp B. 24’, 33’ ill. Urszó 6’, 31’, Hubai 11’, Boldizsár 16’, 34’, Szabó D. 32’
Két ligaújonc találkozott, így nehéz volt meghatározni, melyik csapat is az esélyes. Mindkét csapat próbálta magához ragadni a kezdeményezést, gólokat tekintve ez a MÖSE csapatának sikerült jobban. A félidő utolsó másodpercében aztán szépített a Der LA Liga, a második félidő elején pedig sikerült egy gólja visszajönniük. Izgalmas percek következtek, ugyanis 4 perc alatt 4 gól is született, és mivel ebből hármat a MÖSE szerzett, végülis magabiztos különbséggel húzták be az első meccsüket.

19:45 AS Bomba 1-5 Újtelepi Fiúk
G: Láng 19’ ill. Mogyorósi 17’, 20’, 29’, 30’, Binder 34’
Az AS Bomba is újoncként érkezett a ligába, az első fordulóban a téli nyolcadik Újtelepi Fiúkkal játszhattak. Az eredmény alapján a második félidő közepéig szoros csata volt a pályán, ekkor azonban megrázták magukat a ligában rutinosabb Fiúk, és sikerült egy ötperces rohammal magabiztos sikert aratniuk. Mogyorósi Richárd télen egy gólig jutott, ezt most az első fordulóban sikerült megnégyszereznie.

20:30 Krosko FC 4-1 Budapest Bulls FC
G: Kovács A. 15’, 18’, 19’, 31’ ill. Haraszin 35’
Újabb „újonc – nem újonc” mérkőzés következett, a Krosko FC őszi 5. helyen végzett, míg a Bikák első meccsükre készültek a ligában. Nem kellett sokat várni az újabb mesternégyesre, Kovács Attila ugyanis egymaga döntötte el a találkozót. Nála kevésbé meglepő, hogy többször is betalál, télen 12 góljával az élmezőnyben végzett. A becsületgólt azért meglőtte a Bulls, de ez csak az eredmény kozmetikázására volt elég.

21:15 Locomotiv FC 2-1 SÜN
G: Horváth A. 24’, Papp M. 25’ ill. Ilku 9’
A Locomotiv FC a második ligából érkezett, valószínűleg azzal a céllal, hogy gyorsan visszakerüljenek a magasabb osztályba. A SÜN egy hetedik helyezéssel zárta az őszt. A nap legkiegyenlítettebb meccsét hozta ez a találkozó, az eredményt nézve legalábbis ez volt a legszorosabb. Az első félidőben egyetlen gól esett, ezt a SÜN szerezte. Előnyük a második félidő elejéig tartott ki, ekkor azonban két perc alatt megfordította a találkozót a Locomotiv, a győzelmet pedig nem engedték ki a kezükből.

22:00 Árpádföld SE 13-2 Link Banda
G: Ferenci 4’, 35’, Mészáros 8’, 11’, 37’, 38’, Magyar 10’, 30’, Vájjer 13’, 27’, 29’, 39’, Udvarias 22’ ill. Takács 16’ 26’
Az Árpádföld télen az utolsó helyen végzett, mindössze egy győzelmet aratva. Hát ezt a mutatót gyorsan beállították a tavaszi ligában is, és a nap legsimább győzelmét aratták az újonc Link Banda ellen. Mészáros János és Vájjer József jobb híján egymással rendeztek versenyt, hogy melyikük tud több gólt szerezni, de a végén kiegyeztek egy barátságos döntetlenben.

Öt darab mesternégyes is született a nyitó fordulóban, így valószínűleg ki kell nyitni a gólzsákot annak, aki ebben a ligában gólkirály akar lenni. 49 gól esett a hat találkozón, ami 8,1-es átlagot jelent!

A bajnokság teljes programja ide kattintva érhető el!

Március 15-én nem lesz forduló, de lesz egy torna, a FOCIFORRADALOM, melyre várunk minden SORI LIGÁS csapatot! Jelentkezni ITT kell!