✪  PESTI BAJNOKSÁG
✪  pénteki játéknap
✪  START: november 23.

Köszönjük, hogy megtiszteltek bizalmatokkal és megnézitek a 2018-2019-es TÉLI SORI LIGA hivatalos versenykiírását. Télen három osztály és összesen 36 csapat a terv. A harmadosztály amatőr osztály, ide elsősorban hobbycsapatokat várunk! Az őszi szezonban – jelenleg – összesen 26 csapat küzdött a bajnoki pontokért, a feljutásért vagy épp a kiesés elkerüléséért minden pénteken, három osztályban.

A LEGFONTOSABBAK:

○ ha jelenleg is szerepeltek a bajnokságban, kérjük jelezzétek nekünk mielőbb részvételi szándékotokat a linkre kattintva:
○ ha új csapat vagytok, kérlek jelentkezzetek az alábbi linken:

Kérdés esetén hívjatok minket bizalommal: +36205510049
FIGYELEM! Jelentkezni és benevezni november 19-ig a jelentkezési űrlapot kitöltve tudtok:

# START: 2018. november 23. péntek 18.15.-22.45. között
# HELYSZÍNE: Labdakert Sportklub, 1095 Bp, Soroksári út 79.
# PÁLYÁK kézilabdapálya méretű, vonalas pályák 3*2-es kapukkal, természetesen SÁTORRAL FEDVE


Nevezési Feltételek

# Férficsapatok: 95.000.- Ft /csapat. Részlet fizetés lehetséges, előleg 20.000. Ft


A bajnokság nevezési díját van lehetőség részletekben fizetni, de az a csapat, aki a nevezési határidőig (november 19. hétfő) a helyszínen egyben rendezi a nevezési díjat automatikusan egy karton Watt energiaital, egy karton ásványvíz és egy labda formájában jutalomban részesül és osztályonként az első három benevező Csapat  fix kezdési időpontot is kaphat…
FONTOS! Osztályonként csak az első három csapat időpontkérését tudjuk teljesíteni befizetési sorrendben!


# Egy csapatban a bajnokság során 15 fő nevezése lehetséges
# Játékrendszer, alapfelállás 5+1
# Egy játékos csak egy csapatban szerepelhet.
# Nevezési határidő: 2018. november 19.
# A bajnokság három osztállyal indul. Az 1. és a 2. osztályba bárki játszhat, viszont a 3. osztály AMATŐR OSZTÁLY itt nem szerepelhetnek a következő bajnokságokban a 2018-as esztendőben játszó játékosok: Futsal NB1 és NB2, nagypálya NB1, NB2 és NB3. Hobbycsapatok, bérlő- és baráti csapatok előnyben!

Kérlek jelentkezz ide kattintva

down-arrow-icon

                                                                           


LEBONYOLÍTÁS:

Három osztály, osztályonként 11-12 csapattal, körmérkőzéses rendszerben.

2018 ŐSZI SZEZON UTÁN
/kiesés-feljutás/

1.osztály:

alapszakasz, majd rájátszás. A körmérkőzéses alapszakasz után a csapatok alsó- és felsőházba (4-4 csapat) kerülnek, ahová az összes addig megszerzett pontokat viszik tovább. Itt újabb kört játszanak, mely után eldőlnek a bajnoki helyezések. Az utolsó kiesik, az utolsó előttit ‘kihívhatja’ a másodosztály harmadikja a feljutásért!

Az új csapatok nem indulhatnak automatikusan az első osztályban, kivéve, ha korábbi bajnokok vagy kupagyőztesek.

2. osztály:

alapszakasz, majd rájátszás. A körmérkőzéses alapszakasz után a csapatok alsó- és felsőházba (5-4 csapat) kerülnek, ahová az összes addig megszerzett pontokat viszik tovább. Itt újabb kört játszanak, mely után eldőlnek a bajnoki helyezések. A másodosztály győztese és az ezüstérmes felkerül az élvonalba, a másodosztály harmadikja ‘kihívhatja’ az első osztály utolsó előttiét a feljutásért! Az utolsó kiesik, az utolsó előttit ‘kihívhatja’ a harmadosztály negyedikje a feljutásért!

Osztályozó a másodosztályért :
Amennyiben új csapat vagytok, de úgy gondoljátok, jobbak, mint hogy a harmadik osztályokba vitézkedjetek lehetőségetek van osztályozót játszani a másodosztályért!

 

3. osztály (amatőr osztály) :

alapszakasz, majd rájátszás. A körmérkőzéses alapszakasz után a csapatok alsó- és felsőházba (5-4 csapat) kerülnek, ahová az összes addig megszerzett pontokat viszik tovább. Itt újabb kört játszanak, mely után eldőlnek a bajnoki helyezések. A harmadosztály győztese, az ezüstérmes és a bronzérmes felkerül az élvonalba, a harmadosztály negyedikje ‘kihívhatja’ a másodosztály utolsó előttiét a feljutásért!

Amennyiben kihagytatok egy/vagy több/ szezont, úgy automatikusan abba az osztályba kerültök vissza, melyben voltatok. A Rapid Sori Liga ‘nem számít’!

 

FIGYELEM! A harmadik osztály AMATŐR OSZTÁLY, itt nem szerepelhetnek futsal NB1 és NB2-es valamint nagypálya NB-s játékosok!


Fődíj az 1. osztály győztesének
egy garnitúra választható Nike sportfelszerelés (10 db mez, választható színben, méretben, feliratozva a Sportprint kft-től)

 park-vi

Kiket és hogyan díjazunk még?

Díjazás (1.osztály)

I. hely:
kaminokupa Bajnokok Ligája döntő (2018 ősz-tél) részvétel + SORI LIGA VÁNDORSERLEG + Kupa + Egyedi Érem + Oklevél + Nike mérkőzéslabda + Watt energiaital
II. hely: kaminokupa.hu SZUPERKUPA rájátszás részvétel (2018 ősz-tél) + Kupa + Egyedi Érem + Oklevél + labda + Watt energiaital
III. hely: kaminokupa.hu SZUPERKUPA rájátszás részvétel (2018 ősz-tél) + Kupa + Egyedi Érem + Oklevél +labda + Watt energiaital
IV. hely: kaminokupa.hu SZUPERKUPA rájátszás részvétel (2018 ősz-tél) + Kupa, Oklevél + labda

Díjazás (2. osztály)

I.hely: 10 db a másodosztály győztesének járó póló + kaminokupa.hu SZUPERKUPA rájátszás részvétel (2018 ősz-tél) + Kupa + Egyedi Érem + Oklevél + mérkőzéslabda + Watt energiaital
II.hely: Kupa + Egyedi Érem + Oklevél + labda
III.hely: Kupa + Egyedi Érem + Oklevél +labda
IV. hely: Kupa, Oklevél + labda

Díjazás (3.osztály)

I.hely: kaminokupa.hu SZUPERKUPA rájátszás részvétel (2018 ősz-tél)  + Kupa + Egyedi Érem + Oklevél + mérkőzéslabda
II.hely: Kupa + Egyedi Érem + Oklevél + labda
III.hely: Kupa + Egyedi Érem + Oklevél +labda
IV. hely: Kupa, Oklevél + labda


+ 3 EXTRA RÁJÁTSZÁS , no de nézzük csak mi az?!?!

kaminokupa BAJNOKOK LIGÁJA

– a bajnokság győztese automatikusa bejut a kaminokupa 2018-as őszi-téli szezon őszi- és téli bajnokságainak BAJNOKOK LIGÁJÁBA

kaminokupa SZUPERKUPA

– a bajnokság 2., 3., 4. helyezettjei a másodosztály bajnoka, a harmadosztály bajnokai és a legsportszerűbb Csapatok extra rájátszása a 2018-as őszi- és téli bajnokságai után a Bajnokok Ligájába jutásért, és persze külön díjakért!

“Elmaradt meccsesek kupája” (ÚJ)

Bajnokságunkban nagyon szigorú szabályok vannak a halasztásra és a ‘ki nem állásra’. Sok meccs nem szokott elmaradni, akinek azonban – önhibáján kívül – elmarad akár csak egy meccse is, meghívjuk az “Elmaradt meccsesek kupájára”, hogy ott bepótoljuk azt! Mit szóltok?

( Természetesen ezen rájátszásoknak nincs külön nevezési díja, akik bejutnak, azoknak automatikusan jár! )

 


Játékidő: 2 x 20 perc futó órával. A Csapatokra maximum 5 perc várakozási idő van

A bajnokság: 2018. november 16-tól a Soroksári úti sportpálya műfüves kis pályáin zajlanak, melyek vonalakkal határoltak, kézilabdakapukkal felszereltek. Csapatonként min. 10 mérkőzés garantált!

Cipők: terem (IC) – illetve hernyótalpas (TF) cipők. Stoplisban játszani nem lehet!

Labda: 5-ös méretű, normál foci labda, amelyet a csapatok hozzanak magukkal. Mindig a sorsolásnál elöl álló Csapatnak kell biztosítania a labdát.

Játékrendszer: 5+1. A mérkőzés megkezdéséhez egy csapatból min. 4 játékos (melyből egy kapus) szükséges. Ha egy csapat létszáma 4 fő alá csökken, a mérkőzést be kell szüntetni és a vétlen csapat számára kell jóváírni!


Kérlek jelentkezz ide kattintva

down-arrow-icon

                                                                           


KÜLÖNDÍJAK?
Természetesen most is vannak!

Bajnokságonként a legsportszerűbb csapat: trófea + SZUPERKUPA rájátszás részvétel

# különdíj: bajnokságonként gólkirály

BL ek


Nevezés, Információk

✓ mail: foci@kaminokupa.hu
✓ FACEBOOK.com/kaminokupa
✓ web: www.kaminokupa.hu
✓ infovonal: +36-20-551-0049
(hétköznap 9.00.-17.00.)


 kattints és nézd meg hol is van a pálya