A téli bajnokság teljes programja

Sziasztok, alább a bajnokság legfontosabb tudnivalói és a csapatvezetők legfontosabb teendői, melyet az első fordulóban nyomtatott formában is megkaptatok. Kérem olvassátok végig, mert pár dologgal kiegészítettük és kérem osszátok meg a csapattársakkal a csoportotokban!


Tudnivalók és feladatok a kaminokupa bajnokságai alatt a csapatvezetők és a szervezők munkájának megkönnyítésére.

 

1.JÁTÉKOSOK SZEREPELTETÉSE

Kérjük a Csapatok vezetőit, mérkőzéseik előtt a játékvezetőktől a Nevezési lapokat elkérni ÉS AZ ÚJ JÁTÉKOSOKAT BEÍRNI SZÍVESKEDJENEK!!! A mérkőzéseken csak a nevezési lapon feltüntetett játékosok szerepelhetnek! Az összes játékost nem kell előre megnevezni, viszont, ha új játékos érkezik, őket az adott játéknap mérkőzése előtt be kell nevezni! Új játékost addig lehet hozni, amíg van hely a 15-ös listán! Átjátszani másik osztályba nem lehet!

2.NEVEZÉSI DÍJAK BEFIZETÉSE

Amennyiben nem egy összegben fizettétek be a nevezési díjat, azt három részletben tudjátok rendezni. Második határidő 12.07. (eddig kell 60.000.Ft-nak beérkeznie) , míg a harmadik határidő 01.08. (eddig kell a teljes nevezést rendezni). Nevezést befizetni csak Tibornál vagy Máténál tudtok!

3.CIPŐK

Csak terem (IC) és hernyótalpas (TF) cipőben lehet játszani, semmilyen stoplis nem megengedett!

4.HALASZTÁS:

# Halasztási díj: 9.000. FT
# Ki nem állás díja: 12.000. FT
# Utolsó fordulóban ki nem állás díja: 18.000.FT

A halasztani kívánó Csapat köteles a halasztást legalább a mérkőzés előtt 2 nappal (szerda 23.00.) írásban bejelenteni!  (foci@kaminokupa.hu). A halasztási költség 9.000. Ft/mérkőzés, melyet a pótlásra szánt időpont előtt be kell fizetni. Egy Csapat egy szezonban maximum egy mérkőzést halaszthat vagy egy mérkőzéstől maradhat távol (ki nem állás). Aki két mérkőzésen nem jelenik meg automatikusan a kizárás sorsára jut!
Ki nem állás díja. Igen ennek is van költsége, büntetése, hiszen az ellenfél, a szervezők készülnek az adott napi mérkőzésre. (bővebben a versenykiírásban: http://www.kaminokupa.hu/soriliga2018-2/ )

5.MÉRKŐZÉSIDŐPONTOK, IDŐPONTKÉRÉSEK

Bajnokságunk mérkőzései három pályán 18.15 (!)-22.45. között zajlik. Időpontot, akár fix időpontot is kérhettetek, de csak akkor, ha nevezési díjatok a nevezési határidőig egy összegben beérkezett és az első háromban voltatok a saját osztályotokban. Ha nem így volt random kerültök be a sorsolásba (az összes kérés teljesítése nyilván lehetetlen) és könnyen előfordulhat hogy az első (18.15.) vagy az utolsó (22.00.) mérkőzések jutnak nektek akár rendszeresen akár felváltva.

6.KOMMUNIKÁCIÓ

Kérjük folyamatosan nézzétek az e-mailjeiteket, illetve kérjük, hogy kérdés esetén Ti is e-mailt írjatok (foci@kaminokupa.hu), még akkor is ha úgy gondoljátok a telefon gyorsabb. Smst-, messengert ne írjatok azt nem nézzük, így nem is vesszük figyelembe.

7.JÁTÉKSZABÁLYOK, TUDNIVALÓK

Weboldalunkon természetesen fent van a bajnokság részletes versenykiírása, játékszabályzata (http://www.kaminokupa.hu/soriliga2018-2/) . Kérem, amint elküldtük a bajnokság teljes programját nézzétek át és ami a legfontosabb, osszátok is meg a csapattársakkal.

8. PIROS LAP

Amennyiben valaki piros lapot kap, AUTOMATIKUSAN KIHAGY EGY MECCSET!


A bajnokság részletes versenyszabályzatát és a sorsolásokat IDE KATTINTVA olvashatjátok el! Szuper, hogy nálunk kispályáztok!!!