Osztálybeosztások és az
első forduló menetrendje

Sziasztok,

elkészült mind a 4 csoport beosztása és az első játéknap menetrendje. Két csapatot még várunk az amatőr harmadosztályba és az is lehet, hogy a élvonalban is akad egy hely, ha Ti csak most eszméltek, kattintsatok IDE és jelentkezzetek!

Természetesen a bajnokságok teljes menetrendje is készül, amint megvan a 21. és a 22. csapat kiléte a harmadik vonalban feltöltjük oldalunkra és e-mailben is kiküldjük Nektek! ( Varhatóan a jövő hét kedden) FONTOS! Az új csapatok még nem tudják, e-mailben a foci@kaminokupa.hu címről írva kommunikálunk. Kérem, amennyiben bármilyen kérdésetek van Ti is ide írjatok!
Most pénteken ( 11.22. ) az első fordulóban minden csapatvezetőt fél órával csapata mérkőzése előtt várunk a zsűriasztalnál, hiszen ki kell tölteni illetve módosítani a Nevezési Listát!

Osztálybeosztások

Az első játéknap (11.22.) mérkőzései

A bajnokságok részletes menetrendjei tehát a jövő hét keddig felkerülnek weboldalunkra. Addig is kövessétek be a Sori Liga Facebook csoportját!

Pénteken találkozunk!


Amennyiben most eszméltek, jó hír, hogy 2-3 hely még van:

jelentkezés /

1.osztály

Alaposan átalakul az élvonal! A címvédő Szemérem Ajax, valamint a Todor Pet Bau Team Kft és a Vizipisztoj is távozik. No nem abbahagyják ezen csapatok, hanem a KIEMELT BAJNOKSÁG felé veszik az irányt, mely idén télen veszi kezdetét. Helyüket három feljutó csapat a másodosztályban 100%-os bajnoki címet szerző KispályáSOKK, valamint az AS Bomba és a No Sansz veszi át, miközben a kieső Alsónémedi helyére a jónevű Footgolf Stars érkezik. Izgalmas szezon következik, de ami a lényeg, talán az eddigi legkiegyensúlyozottabb első osztály veszi kezdetét a Labdakertben…

2. osztály

A mag szezonok óta megvan. Egy osztályt feljebb lép ugyan a fent említett hármas, de helyüket a három feljutó, nevezetesen a Wakanda, a Hamis Kilences és a Sosemvagyunkmeg pótolja. Itt indul az első osztályból búcsúzó Alsónémedi Borozó, valamint visszatér az Aston Kanál is. Ugyanaz elmondható a ligáról, mint az élvonalról: fogalmunk sincs ki fog nyerni, vagy hogy mely csapatok végeznek a feljutást érő TOP3-ban?!

3. osztály

Nos itt van a legtöbb kérdőjel??? Legalább 5 (!) újonc csapat a mezőnyben és ez a szám sanszos még bővülni fog, hiszen 2 hely még akad. Ami biztos, hogy két csoport lesz, mint a legutóbbi extrára sikeredett bajnokságban. A harmadosztály szépségét mutatja, hogy vannak csapatok, akik más ligából érkeznek, hogy megmérettessék magukat. A potenciális esélyesek vagy feljutók szinte megjósolhatatlanok, főleg, ha figyelembe vesszük, hogy az amatőr osztály rendre kiegyensúlyozott itt a Sori Ligában!