Kész a nyári sorsolás

25 csapattal és 3 osztállyal zajlik nyáron a Labdakert Sportklubban a SORI LIGA. A csapatok körmérkőzéses rendszerben küzdenek meg a bajnoki helyezésekért. Mielőtt a sorsolásra kattintanátok, kérem figyelmesen olvassátok el a legfontosabb információkat és osszátok meg azokat a csapattársakkal, pl. tegyétek be ezt a linket a csapatotok csoportjába.

 

1/ elkészült mindhárom csoport teljes programja, melyek megtekinthetőek a ‘szokásos helyen’. A 3. osztályban 9 csapat indul, így minden csapatnak lesz 1 vagy 2 fordulója amikor két meccset is játszik, kérem figyelmesen nézzétek meg a sorsolást minden játéknap előtt!

2/ kérem felmerülő kérdések esetében e-mailt írjatok a foci@kaminokupa.hu címre. A messenger üzeneteket kérem egész szezonban kerüljétek el, ahogy az a bajnokság szabályzatában is fel van tüntetve.

3/ Halasztani a bajnokság alatt egy mérkőzést lehet, ezt csütörtök estig írásban tudjátok jelezni (foci@kaminokupa.hu) ám tekintve, hogy a bajnokságba korlátlan játékos nevezhető nyáron is, kérem csak végszükség esetén halasszatok. Azért, mert hiányzik a CSK vagy a legjobb játékos NE halasszatok. A halasztás költsége 9.000. Ft, mely a következő fordulóban kell befizetni.

4/ minden más a bajnokságot érintő szabály a szokásos helyen megtekinthető.

 

SORSOLÁSOK

  1. osztály

  2. osztály

  3. osztály