SORI LIGA 2020 TAVASZ

Osztálybeosztások és az első forduló menetrendje

Sziasztok,

ahogy azt már írtuk, ‘túljelentkezés’ volt a SORI LIGA 2020-as tavaszi szezonjára. Óriási öröm és megtiszteltetés, hogy hétről-hétre, hónapról hónapra egyre többen gondoljátok úgy, hogy péntek esti kikapcsolódás gyanánt a SORI LIGÁT választjátok. Mi számos újítással készülünk, de erről részletek majd egy következő cikkben…

Alább megtekinthetitek az osztálybeosztásokat és az első forduló párosításait.

Természetesen a bajnokságok teljes menetrendje is készül, amint megvan az osztályozó mérkőzések végkimenetele feltöltjük oldalunkra és e-mailben is kiküldjük Nektek! ( Varhatóan a jövő hét kedden) FONTOS! Az új csapatok még nem tudják, e-mailben a foci@kaminokupa.hu címről írva kommunikálunk. Kérem, amennyiben bármilyen kérdésetek van Ti is ide írjatok!
Most pénteken ( 02.14. ) az első fordulóban minden csapatvezetőt fél órával csapata mérkőzése előtt várunk a zsűriasztalnál, hiszen ki kell tölteni illetve módosítani a Nevezési Listát!

Osztálybeosztások

Az első játéknap (02.14.) mérkőzései

Szabadnapos: Fotelsztárok, Locomotiv FC

A bajnokságok részletes menetrendjei tehát a jövő hét keddig felkerülnek weboldalunkra. Addig is kövessétek be a Sori Liga Facebook csoportját!

Pénteken találkozunk!


1.osztály

Akik évek óta szerepelnek a SORI LIGÁBAN bizony jól tudják, hogy rendre ‘létszámproblémákkal’ küzdött az élvonal. A 2019-2020-as téli szezon volt az első, ahol minden csapat a bentmaradásért harcolt és végül csak a bajnokság végére elfogyó Dobó FC és a tavasszal nem induló Genesis marad ki, helyüket a másodosztályból két remek csapat, a Hamis Kilences és az Obsitos pótolják majd, akik vélhetően minden mérkőzésükön megfelelő létszámban ki tudnak majd állni, ezzel is emelve a bajnokság színvonalát. Kérdés: megállítja-e valaki a KispályáSOKK-at, akik első 20 (!) kaminokupás bajnoki meccsüket egyaránt megnyerték…

2. osztály

A téli bajnokság előtt azt írtuk, hogy a másodosztály ‘magja’ megmaradt. Nos ez most is igaz, ám csupán 5 csapat aki biztosan a második vonalban kezdi meg tavasszal is a küzdelmeket. Két csapat ugye feljebb tesz próbát, míg a Wakanda és a Külvárosi Mozambók osztályozón tarthatják meg helyüket. 100-%-os mérleggel és remek kupás eredményekkel indul a Liverwood a második vonalban és két szezon után visszatér a Chakarita is, sőt egy korábbi többszörös bajnok és kupagyőztes is csatlakozik a Sori Liga másodosztályának mezőnyéhez a Tökmindegy személyében.
Három osztályozó is zajlik majd pénteken, a győztesekkel lesz teljes a csoport, izgalmas, színvonalas kis osztály lesz ez most is – a bajnok és a feljutók kérdése teljesen nyílt.

3. osztály

Az Európaszállító KFT harmadosztály mindkét csoportja telis-tele van kérdőjelekkel. Összesen 8 (!) újonc vág neki a küzdelmeknek (egy ugye osztályozón), 3 csapat névváltoztatáson és vélhetően vérfrissítésen esett át, míg visszatért a Ligába a mindig telitárral érkező MÖSE, a St.Páli és a Todor-Pet U-18-as csapata is. Az osztályozók vesztesei vélhetően versenyben lesznek azért a feljutásért és az újoncok között is rendre akad egy-egy olyan kispályás alakulat, akik számára itt derül ki, hogy bizony egész jó ‘zsugások’. Talán a legizgalmasabb harmadosztály veszi kezdetét Budapest legizgalmasabb amatőr bajnokságában…
Köszöntjük új csapatainkat: Hypoxia, Amigos de Pablo, Nagyfiúk, Jászberény, Siberia, Todor-Pet U19, AS Roma, Felejtsd El. Sőt minden este fellép a BackStreet Boys is.
Sok sikert srácok!

Írta: |Kategória: Hírek|Nincsenek hozzászólások