SORI LIGA 2021-2022 TÉL

A téli bajnokság csoportjai és menetrendje

Sziasztok,

szokásunkhoz híven elsőként a csoportokat ismertetjük Veletek valamint az első játéknap (11.26. – most péntek) menetrendjét!

 

Bajnokságunkba rekordlétszámú csapat jelentkezett, oly annyira, hogy a 3. és a 4. osztály egyaránt 12-12 csapatos lesz. Mivel 2 csapat még így is várakozik arra, hátha ‘befér’ , arra kérlek Benneteket, ha bárki létszámgondokkal küzd, jelezze Nekünk e-mailben a  foci@kaminokupa.hu címre írva, hátha tudunk egymásnak  segíteni 🙂

Az 1. és 2. osztály 11-11 csapatos és itt nem tudunk bővülni a hátsó pályák foglaltsága miatt, de így is két remek osztály alakult ki, hála Nektek!

 

Kérem, amennyiben a  bajnoksággal kapcsolatosan bármilyen észrevételetek, kérdésetek lenne, azt írjátok meg nekünk e-mailben a foci@kaminokupa.hu címre csapatnevetek megadásával!

 

Lentebb megtekinthetitek az osztálybeosztásokat és az első forduló párosításait.

 

Természetesen a bajnokságok teljes menetrendje is készül, amint megvan feltöltjük oldalunkra és e-mailben is kiküldjük Nektek!

FONTOS! Az új csapatok még nem tudják, e-mailben a foci@kaminokupa.hu címről írva kommunikálunk. Kérem, amennyiben bármilyen kérdésetek van Ti is ide írjatok! Messenger- és sms üzenetekre sajnos nem tudunk válaszolni és nem is vesszük figyelembe azokat. 🙂
Most pénteken (11.26.) az első fordulóban minden csapatvezetőt fél órával csapata mérkőzése előtt várunk a zsűriasztalnál, hiszen ki kell tölteni illetve módosítani a Nevezési Listát!

Osztálybeosztások

Az első játéknap (11.26.) mérkőzései

A Külvárosi Mozambók osztályozót játszik a másodosztályért a Felejtsd El csapatával, a Kro Sko – ELMS Street Boys mérkőzés halasztva lett.

A kiírt mérkőzésidőpontok véglegesek, azokat módosítani nem tudjuk. Halasztani ebből a fordulóból már nem tudtok.

A bajnokságok részletes menetrendjei tehát a jövő hét keddig felkerülnek weboldalunkra. Addig is kövessétek be a Sori Liga Facebook csoportját!

Pénteken találkozunk!


 

Írta: |Kategória: Hírek|Nincsenek hozzászólások