Itt a nyári menetrend

Készen van mindhárom osztály sorsolása!!!

Kérem osszátok meg ezen információkat a csapattársakkal. Kérem felmerülő kérdések esetén a csapatvezetők bátran írjanak e-mailt a foci@kaminokupa.hu címre!

 

Kérem, mielőtt a sorsolásra kattintanátok figyelmesen olvassátok el az alábbi tájékoztatót!

Tudnivalók és feladatok a kaminokupa bajnokságai alatt a csapatvezetők és a szervezők munkájának megkönnyítésére.

 

  1. JÁTÉKOSOK SZEREPELTETÉSE

„Kérjük a Csapatok vezetőit, mérkőzéseik előtt a játékvezetőktől a Nevezési lapokat elkérni ÉS AZ ÚJ JÁTÉKOSOKAT BEÍRNI SZÍVESKEDJENEK!!! A mérkőzéseken csak a nevezési lapon feltüntetett játékosok szerepelhetnek! Az összes játékost nem kell előre megnevezni, viszont, ha új játékos érkezik, őket az adott játéknap mérkőzése előtt be kell nevezni! Bajnokságainkba korlátlan játékost lehet benevezni.

A játékosok benevezése (beírása) minden esetben a csapatvezető feladata és kötelessége! Amennyiben egy játékos nincs benevezve, jogosulatlanul játszik! Ha a jogosulatlan játék a mérkőzés közben vagy utólag kiderül a szervezőknek joguk van a mérkőzés végeredményét 3 ponttal és 0-5-ös gólkülönbséggel az ellenfélnek jóvá írni!

Átjátszani másik osztályba/csoportba nem lehet! De másik játéknap máshol szerepelhet bárki.

2.NEVEZÉSI DÍJAK BEFIZETÉSE

Amennyiben nem egy összegben fizettétek be a nevezési díjat, azt három részletben tudjátok rendezni. Második határidő 06.18. (eddig kell 60.000.Ft-nak beérkeznie) , míg a harmadik határidő 07.09. (eddig kell a teljes nevezést rendezni). Nevezést befizetni csak a szervezőknél, illetve a Labdakert Büfében tudtok!

3.CIPŐK

Csak terem (IC) és hernyótalpas (TF) cipőben lehet játszani, semmilyen stoplis nem megengedett!

4.HALASZTÁS

# Halasztási díj: 9.000. FT
# Ki nem állás díja: 12.000. FT
# Utolsó fordulóban ki nem állás díja: 18.000.FT

A halasztani kívánó Csapat vezetője köteles a halasztást legalább a mérkőzés előtt 2 nappal (szerda 23.00.) írásban bejelenteni!  (foci@kaminokupa.hu). Halasztást csak a csapatvezető kérhet. A csapatvezető az a személy, aki az adott bajnokságba jelentkezett. A halasztási költség 9.000. Ft/mérkőzés, melyet a következő fordulóban be kell fizetni. Egy Csapat maximum egy mérkőzést halaszthat vagy egy mérkőzéstől maradhat távol (ki nem állás). Aki két mérkőzésen nem jelenik meg automatikusan a kizárás sorsára jut!
Ki nem állás díja. Igen ennek is van költsége, büntetése, hiszen az ellenfél, a szervezők készülnek az adott napi mérkőzésre.

5.MÉRKŐZÉSIDŐPONTOK, IDŐPONTKÉRÉSEK

Bajnokságunk mérkőzései négy pályán 18.15-22.45. között zajlik. Időpontot, akár fix időpontot is kérhettetek, de csak akkor, ha nevezési díjatok a nevezési határidőig egy összegben beérkezett és az első háromban voltatok a saját osztályotokban. Ha nem így volt random kerültök be a sorsolásba (az összes kérés teljesítése nyilván lehetetlen) és könnyen előfordulhat, hogy az első (18.15.) vagy az utolsó (22.00.) mérkőzések jutnak nektek akár rendszeresen akár felváltva.

6.KOMMUNIKÁCIÓ

Kérjük folyamatosan nézzétek az e-mailjeiteket, illetve kérjük, hogy kérdés esetén Ti is e-mailt írjatok (foci@kaminokupa.hu), még akkor is, ha úgy gondoljátok a telefon gyorsabb. Sms-t, messengert ne írjatok azt nem nézzük, így nem is vesszük figyelembe.

7.JÁTÉKSZABÁLYOK, TUDNIVALÓK

Weboldalunkon természetesen fent van a bajnokság részletes versenykiírása, játékszabályzata. Kérem, amint elküldtük a bajnokság teljes programját nézzétek át és ami a legfontosabb, osszátok is meg a csapattársakkal.

  1. PIROS LAPOK

A piros lap automatikus egy mérkőzés eltiltás. Kérem erről egyből tájékoztassátok a csapattársat, ha piros lapos kiállítás sorsára jutott.

  1. CSAPATVEZETŐI FELADATOK

Fontos kitérnünk arra a tényre, hogy a csapatvezetők feladata nem csak az, hogy elmondják a csapatnak, hogy mikor játszanak. A csapatvezetőknek ezen felül számos fontos feladata van elég csak ha a fenti pontokat végig olvassátok még egyszer. A csapatvezetők feladata a csapattársak tájékoztatása a játékszabályzat és a bajnokság lebonyolítása pontokban és szintén a csapatvezető feladata a megfelelő kommunikáció és a Fair Play betartatása a csapattársakkal például egy parázs mérkőzésen az ellenfél és a játékvezetők felé.

  1. FAIR PLAY

2020 őszétől komolyabb eltiltás jár a ’meccsszituáción’ kívüli fegyelmezetlenségért, súlyos sportszerűtlenségért, akár a pályán, akár a pályán kívül. – pl. a cserezónában vagy két meccs között – történik. Tehát ha a pályán felrúgod, mert ’kellett’ akkor megkapod érte a pirosat, egy meccs eltiltás. Ha azonban ’túlkapás’ történik, pályán kívüli fegyelmezetlenség, megfélemlítés, a játékvezető vagy a szervezők szidalmazása, esetleg tettlegességre biztatás, az minden esetben súlyosabb következménnyel jár és utóbbi esetekben a csapatvezetőt, akár a csapatot is büntetjük!

Kaminokupa Sport Kft – 2020. 08.27.


Részletes játékszabályok és a sorsolás IDE KATTINTVA!