Kezdődik a nyári bajnokság, de 1-1 szabad hely még van csoportonként…

Sziasztok,

szokásunkhoz híven elsőként a csoportokat ismertetjük Veletek valamint az első játéknap (06.11) menetrendjét! Az első osztály a nyárra ‘elfogyott’, nem is kerül megrendezésre, helyette a legjobb csapatok a Guti Klíma Ligában mérkőzhetnek hétről-hétre a bajnoki helyezésekért és a gólkirályi cím mellé járó Guti Klímáért…

Alább megtekinthetitek az osztálybeosztásokat és az első forduló párosításait.

Természetesen a bajnokságok teljes menetrendje is készül, amint megvan feltöltjük oldalunkra és e-mailben is kiküldjük Nektek! ( Várhatóan a jövő hét kedden)

FONTOS! Az új csapatok még nem tudják, e-mailben a foci@kaminokupa.hu címről írva kommunikálunk. Kérem, amennyiben bármilyen kérdésetek van Ti is ide írjatok! Messenger- és sms üzenetekre sajnos nem tudunk válaszolni és nem is vesszük figyelembe azokat. 🙂
Most pénteken (06.11.) az első fordulóban minden csapatvezetőt fél órával csapata mérkőzése előtt várunk a zsűriasztalnál, hiszen ki kell tölteni illetve módosítani a Nevezési Listát!

Osztálybeosztások

Az első játéknap (06.11.) mérkőzései

A kiírt mérkőzésidőpontok véglegesek, azokat módosítani nem tudjuk. Halasztani ebből a fordulóból már nem tudtok.

A bajnokságok részletes menetrendjei tehát a jövő hét keddig felkerülnek weboldalunkra. Addig is kövessétek be a Sori Liga Facebook csoportját!

Pénteken találkozunk!