SORI LIGA 2021 ősz

Kezdődik az őszi bajnokság,  de 1-1 szabad hely még van csoportonként…

Sziasztok,

szokásunkhoz híven elsőként a csoportokat ismertetjük Veletek valamint az első játéknap (09.10.) menetrendjét! A negyedosztály megtelt, összesen 7 (!) új csapat is elindul a pontvadászatban, sőt van pár csapat aki még várakozik.
A többi osztályba is van 1-2 várakozó, így hamarosan ezek az osztályok is teljesek lesznek.

Amennyiben Ti most eszméltek és indulnátok a SORI LIGÁBAN hívjátok bátran Tibort (+36205510049) mert az első három osztályban még tudunk 1-1 helyet szorítani!!!

Alább megtekinthetitek az osztálybeosztásokat és az első forduló párosításait.

Természetesen a bajnokságok teljes menetrendje is készül, amint megvan feltöltjük oldalunkra és e-mailben is kiküldjük Nektek! ( Várhatóan a jövő hét kedden)

FONTOS! Az új csapatok még nem tudják, e-mailben a foci@kaminokupa.hu címről írva kommunikálunk. Kérem, amennyiben bármilyen kérdésetek van Ti is ide írjatok! Messenger- és sms üzenetekre sajnos nem tudunk válaszolni és nem is vesszük figyelembe azokat. 🙂
Most pénteken (09.10.) az első fordulóban minden csapatvezetőt fél órával csapata mérkőzése előtt várunk a zsűriasztalnál, hiszen ki kell tölteni illetve módosítani a Nevezési Listát!

Osztálybeosztások

Az első játéknap (09.10.) mérkőzései

A kiírt mérkőzésidőpontok véglegesek, azokat módosítani nem tudjuk. Halasztani ebből a fordulóból már nem tudtok.

A bajnokságok részletes menetrendjei tehát a jövő hét keddig felkerülnek weboldalunkra. Addig is kövessétek be a Sori Liga Facebook csoportját!

Pénteken találkozunk!


Most pénteken kerül megrendezésre az előző két bajnokság díjátadó ceremóniája. Kérem az érintetteket, hogy mérkőzésük előtt fáradjanak a zsűrisátorhoz, mely a büfé előtt kerül majd kialakításra! A díjátadókat három időpontban tartjuk: 19.45., 20.30., 21.15. Figyelembe véve, hogy fotósaink is érkeznek, kérem gyertek teljes kerettel, szurkolókkal is bátran!

Írta: |Kategória: Hírek|Nincsenek hozzászólások