50 csapat téli bajnokságunkban. Íme az első játéknap programja

Drága Sori Ligások,

ahogy azt már többször megírtam, köszönjük, hogy ránk gondoltatok, amikor a téli szezonra kispályás focis elfoglaltságot ( bajnokságot vagy tornát ) kerestek. Egyúttal nagyon sajnáljuk azt, hogy a budapesti pályák nagy részét nem fedik be vagy éppenséggel bezárják. A Labdakert Sportklub szerencsére üdítő kivétel, így itt tudunk kedvenc szenvedélyünknek hódolni. A SORI LIGA 2022-2023-as téli szezonja 2 sátorban 4 pályán, 5 csoportban, 50 (!) csapattal zajlik majd péntekenként, többel csak azért nem, mert nem fér el több csapat.

Akik lemaradtak, azok se csüggedjenek, mert néhány egy napos tornát azért megszervezünk majd, természetesen várunk mindenkit szeretettel!

SORI LIGA 2022-2023

Szokásunkhoz híven elsőként a csoportokat ismertetjük Veletek valamint az első játéknap (11.04. – most péntek) menetrendjét!

!!! Üdvözöljük új csapatainkat !!!

Squadra Anonima, Colombus Crew, Borozó, Wise FC, Orange Country, Brigád TK, Hamis Fotel, Kispályások, Nadin FC, BC Nois Vells, Béláim, Dühöngő Light, FC AirFrance-KLM, Football Fanatix

 

Kérem, amennyiben a  bajnoksággal kapcsolatosan bármilyen észrevételetek, kérdésetek lenne, azt írjátok meg nekünk e-mailben a foci@kaminokupa.hu címre csapatnevetek megadásával! Telefonon Milán segít Nektek, sürgős esetben az alábbi telefonszámon: +36309160147

Lentebb megtekinthetitek az osztálybeosztásokat és az első forduló párosításait.

Természetesen a bajnokságok teljes menetrendje is készül, amint megvan feltöltjük oldalunkra és e-mailben is kiküldjük Nektek!

FONTOS! Az új csapatok még nem tudják, e-mailben a foci@kaminokupa.hu címről írva kommunikálunk. Kérem, amennyiben bármilyen kérdésetek van Ti is ide írjatok! Messenger- és sms üzenetekre sajnos nem tudunk válaszolni és nem is vesszük figyelembe azokat. 🙂

Most pénteken (11.04.) az első fordulóban minden csapatvezetőt fél órával csapata mérkőzése előtt várunk a zsűriasztalnál, hiszen ki kell tölteni illetve módosítani a Nevezési Listát!

 

Osztálybeosztások

1. osztály

Az őszi szezon még nem fejeződött be! Most pénteken 21.15.-kor egy minden bizonnyal remek ‘bajnoki döntőt’ játszik egymással az Airnergy FC és a Maxim Zrt. Feljutóként csatlakozik a bajnoksághoz a másodosztályt 100%-os mérleggel megnyerő AC 1sört, a három szezonnal ezelőtt még a negyedik vonalban vitézkedő Nyócegy és a No Limit. Újoncként a hétfői amatőr bajnokságban listavezető Squadra Anonima fiataljai, valamint a csütörtöki ‘Remontadás’ bajnokságot vezető Colombus Crew vág neki a pontvadászatnak!

 

2. osztály – DOT Creative Liga

Télen is izgalmas lesz a második vonal. Az 1. osztályból kipottyant MÁV VSC mellett, a harmadosztályt megnyerő FC Trianon és az ott ezüstérmes THTSG BN is újonc az osztályban és visszatért a pontvadászatba a Borozó valamint a Kárpátalja is. Igen komoly csaták várhatóak majd itt is a bajnokságért, valamint a feljutó 1-3. helyezésekért!

 

3. osztály

Két csoportban zajlik a 3. osztály téli küzdelemsorozata. Mindkét csoport teljes csoport a bajnokság végén ugyanúgy díjjazzuk az ‘a’ jelűt, mint a ‘b’-t, sőt egy extra bajnoki dontőben megmérkőznek a legjobbak a csoport abszolút elsőségért! Minden idők legizgalmasabb negyedosztálya után feljutott a 3. osztályba az Apple FC, a Főtáv SE, az All Stars és a Rotty a brigád, visszatért a Sori Ligába a Brigád TK és a Hamis Fotel és újoncként csatlakozik a küzdelemsorozathoz a Wise Fc,  az Orange Country, a Nadin FC és az öregfiúkból érkező BC Nois Vells is. A Kro Sko > Rokik Gyületekeze, míg az Ép-Brun > Szerencsejátékosok néven fut tovább, míg a Koktél és a Tizenhét egy egyaránt rossz második ligás szezont kíván orvosolni a téli szezonban!

 

4. osztály

Abszolút újonc a ligában a Béláim, az FC AirFrance-KLM, a Football Fanatix, a Labdavót FC. Rajtuk kívül új csapat, ám minden bizonnyal nem ismeretlen a Sori Liga a Kispályások és a Dühöngő Light játékosainak. A BKM-Közterület-Farkasok pedig a harmadik vonalból érkezik egy jobb tél reményében!

 

Sok sikert mindenkinek!

 

 

 

Az első játéknap (11.04.) mérkőzései

Tekintve, hogy az első osztály őszi szezonja még nem ért véget ( szürkével kiemelve a záró forduló meccsei ), néhány csapat ( Dobó FC, Nyócegy, Colombus Crew, No Limit ) szabadnapos az első körben.

 

FIGYELEM! A versenykiírás szerint a bajnokság 4 pályán zajlik, 18.00.-23.00. között. Könnyen előfordulhat, hogy az első (18.15.) vagy az utolsó (22.00.) időpont jut. Kérem e szerint készüljetek fel minden fordulóra!

A kiírt mérkőzésidőpontok véglegesek, azokat módosítani nem tudjuk. Halasztani ebből a fordulóból már nem tudtok.

Kérem olvassátok el és osszátok meg a bajnokság versenyszabályzatát!

A bajnokságok részletes menetrendjei hamarosan felkerülnek weboldalunkra. Addig is kövessétek be a Sori Liga Facebook csoportját!

Pénteken találkozunk!