SORI LIGA 2022 tavasz

A tavaszi bajnokság csoportjai és menetrendje

Sziasztok,

szokásunkhoz híven elsőként a csoportokat ismertetjük Veletek valamint az első játéknap (02.25. – most péntek) menetrendjét!

Bajnokságunkba rekordlétszámú csapat jelentkezett, oly annyira, hogy a 3. és a 4. osztály ismét 12-12 csapatos lesz.

 

Az 1. és 2. osztály 11-11 csapatos és itt nem tudunk bővülni a hátsó pályák foglaltsága miatt, de így is két remek osztály alakult ki, hála Nektek!

Kérem, amennyiben a  bajnoksággal kapcsolatosan bármilyen észrevételetek, kérdésetek lenne, azt írjátok meg nekünk e-mailben a foci@kaminokupa.hu címre csapatnevetek megadásával!

 

Lentebb megtekinthetitek az osztálybeosztásokat és az első forduló párosításait.

 

Természetesen a bajnokságok teljes menetrendje is készül, amint megvan feltöltjük oldalunkra és e-mailben is kiküldjük Nektek!

FONTOS! Az új csapatok még nem tudják, e-mailben a foci@kaminokupa.hu címről írva kommunikálunk. Kérem, amennyiben bármilyen kérdésetek van Ti is ide írjatok! Messenger- és sms üzenetekre sajnos nem tudunk válaszolni és nem is vesszük figyelembe azokat. 🙂
Most pénteken (02.25.) az első fordulóban minden csapatvezetőt fél órával csapata mérkőzése előtt várunk a zsűriasztalnál, hiszen ki kell tölteni illetve módosítani a Nevezési Listát!

Osztálybeosztások

 

Minden idők legjobb és legnagyobb Sori Ligája fejeződött be az elmúlt pénteken, mely nem sikerülhetett volna nélkületek! Köszönjük!!!

A 2022-es tavaszi szezon osztálybeosztásainál a versenykiírás értelmében az előző bajnokság végeredményét vettük alapul. Feljutott az élvonalba a Pocak, a Felejtsd El és az Eltiltottak!!!, míg a No Limit FC a 29 év után ‘visszavonuló’ Obsitos helyét veszi át a bajnokságban! A 2021-es év ificsapata a Hungarikum és részben az első osztályt kiharcoló Felejtsd El-ből kiváló Süti FC fiataljai pedig osztályozón döntik el, ki a jobb és ki kerül az első osztályba!

Két szezon alatt két osztályt lépett a harmadosztály bajnoka a Tizenhét! Őket a Sosemvagyunkmeg valamint nagy küzdelemben a Külvárosi Mozambók és a Koktél SE követi a második divízióba! Ide csatlakozik még az osztályozó vesztese!

A bajnok Partizán Beokád mellett a Fekete Mamba, az Indul a Bakterház, az S-Team SE és a BVSC Swimming is a harmadosztályban folytatja. Visszatér az FC St.Páli és új csapatként indul a ligában a Kárpátalja FC!

A negyedosztályt 7 (!) abszolút új csapat teszi izgalmassá: Cecs Pistols, Főnix MFC, Prevent, Nincs Nevünk FC, Hajó FC, FC Helios, Long Island. Fogadjátok őket szeretettel!

 

Az első játéknap (02.25.) mérkőzései

A Süti FC és a Hungarikum osztályozót játszik az élvonalért, míg a Haladás Tér – Szilasi és Barátai mérkőzés halasztva lett.

A kiírt mérkőzésidőpontok véglegesek, azokat módosítani nem tudjuk. Halasztani ebből a fordulóból már nem tudtok.

Kérem olvassátok el és osszátok meg a bajnokság versenyszabályzatát!

A bajnokságok részletes menetrendjei hamarosan felkerülnek weboldalunkra. Addig is kövessétek be a Sori Liga Facebook csoportját!

Pénteken találkozunk!

Írta: |Kategória: Hírek|Nincsenek hozzászólások