51 csapat téli bajnokságunkban is! Íme az első játéknap programja

Drága Sori Ligások,

51 csapattal folytatódik bajnokságunk november 10-én!

Úgy tűnik beérett egy munka, hiszen viszonylag hamar összeállt a Liga és sajnos akadtak akik lemaradtak. Őket várjuk a hétfői- vagy a szerdai Delej Ligában, ott pár hely még szabad! Úgy tűnik a hétről-hétre kalkulálható bajnokság, az osztályrendszer, az összefoglaló cikkek, a 4 pálya és a kiemelkedően szép díjazás mind-mind fontos számotokra is!

Nekünk nagyon fontosak vagytok!

Remélem megtaláljátok a számításaitokat – és a trófeákat – a most pénteken induló szezonban is!

Akik lemaradtak, azok se csüggedjenek, inkább nevezzenek be mielőbb valamelyik tornánkra!

 

SORI LIGA 2023. november 10.

Szokásunkhoz híven elsőként a csoportokat ismertetjük Veletek valamint az első játéknap (11.10.– most péntek) menetrendjét!

Üdvözöljük új csapatainkat: Elements, NewPalace, Maximo I., BEFU, Aranyfotel,   illetve a visszatérőket is: Orange Country, Tizenhét, Mozambók, MÁV VSC, 

Kérem, amennyiben a  bajnoksággal kapcsolatosan bármilyen észrevételetek, kérdésetek lenne, azt írjátok meg nekünk e-mailben a foci@kaminokupa.hu címre csapatnevetek megadásával!
Telefonon Milán segít Nektek ( hétköznap munkaidőben 9.00.-16.00., illetve a bajnokság alatt ) sürgős esetben az alábbi telefonszámon: +36309160147 Sürgős eset az amire nincs válasz a versenyszabályzatban!

Lentebb megtekinthetitek az osztálybeosztásokat és az első forduló párosításait.

Természetesen a bajnokságok teljes menetrendje is készül, amint megvan feltöltjük oldalunkra és e-mailben is kiküldjük Nektek!

FONTOS! Az új csapatok még nem tudják, e-mailben a foci@kaminokupa.hu címről írva kommunikálunk. Kérem, amennyiben bármilyen kérdésetek van Ti is ide írjatok! Messenger- és sms üzenetekre sajnos nem tudunk válaszolni és nem is vesszük figyelembe azokat. 🙂 Kérem Milánt se keressétek messengeren!

Most pénteken (11.10.) az első fordulóban minden csapatvezetőt fél órával csapata mérkőzése előtt várunk a zsűriasztalnál, hiszen ki kell tölteni illetve módosítani a Nevezési Listát!

 

Osztálybeosztások

1. osztály

Az elmúlt szezonok rutinos első osztályú alakulataihoz a másodosztály bajnokaként a Kőbányai Ukránok csatlakozott, míg ezüstérmesként az Alpin FC jutott fel. Ősszel nem indult a Ligában a nyáron ezüstérmes Kárpátalja, ők most Rákospalotai Ukránok néven térnek vissza. A Haladás Tér kiesett a másodosztályba.

2. osztály 

Kiemelkedik a Haladás Tér, de a nagy visszatérő MÁV VSC vagy épp a friss feljutók is megbolygathatják az élmezőnyt. Komplex, erős, de kiegyensúlyozott osztály várható.

3. osztály

Két csoporttal indul a 3. vonal, ahol zömében rutinos alakulatok kapnak szerepet. Visszatért az Orange Country, a Mozambók és a Koktél is, de nem ismeretlen az Elements vagy épp a Válogatott Banda játékosainak sem a Sori Liga. A chilei srácok új néven igyekeznek pontokat gyűjteni

4. osztály

Újoncként bróbázik a jó nevű Maximo, de örömmel látjuk a sorainkban az Aranyfotel a BEFU vagy épp a NEWPalace csapatait. Visszatérő a Tizenhét, igazi egységes kis negyedosztály van kilátásban.

 

Az első játéknap (11.10.) mérkőzései

 

FIGYELEM! A versenykiírás szerint a bajnokság 4 pályán zajlik, 18.00.-23.00. között. Könnyen előfordulhat, hogy az első (18.15.) vagy az utolsó (22.00.) időpont jut. Kérem e szerint készüljetek fel minden fordulóra!

A kiírt mérkőzésidőpontok véglegesek, azokat módosítani nem tudjuk. Halasztani ebből a fordulóból már nem tudtok.


Köszönjük azt, hogy rengetegen rendeztétek egyben a nevezési díjat! Az első 12 ‘prémium nevezést’ rendelő csapatnak tudtunk FIX kezdést adni, ők az alábbiak.

Rajtuk kívül néhány kérést még felírtunk és igyekszünk a sorsolás elkészítésénél figyelembe venni! Kérem olvassátok el és osszátok meg a bajnokság versenyszabályzatát!

FONTOS, hogy ezeket a szabályokat meg is osszátok a csapattal, annak érdekében, hogy Ők is tudjanak mindent!

A bajnokságok részletes menetrendjei hamarosan felkerülnek weboldalunkra, amint kész, elküldjük Nektek! Addig is kövessétek be a Sori Liga Facebook csoportját!

Pénteken találkozunk!